We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lookunique anmeldelser

Lookunique Logo
Kunderne om Lookunique : »Ekstrem god netbutik« »Fin og hurtig handel« »Har intet at klage over!!!!« 9
Godt
8.1 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)

Fin og hurtig handel

Købte et rigtig fedt ur, og er super tilfreds med varen :)
Fin forsendning og varen kom inden for få dage..

Udvalgt anmeldelse om Lookunique

Ekstrem god netbutik

Jeg har nu brugt Lookunique gennem 3 handler og kan på det varmeste anbefale dem.
Det er en god og gennemskuelig hjemmeside og de er ekstrem gode til at yde ekstra services ved køb af ure f.eks tage led af o.lign.
Der er hurtig ekspedition og forsendelsen er god.
De varmeste anbefalinger til Lookunique herfra
Lis Møller Jørgensen, Karlslunde

Useriøs virksomhed

Først venter jeg 3-4 uger på, at en given vare kommer hjem, på trods af, at Lookunique bliver ved med at sige, at den skam kommer hjem indenfor de næste par dage.

Endelig kommer varen på lager, og jeg bestiller den. Varen ankommer indenfor for få dage - dog har lookunique sendt uret i en forkert farve, en farve der slet ikke fremgår af hjemmesiden. Jeg har kontaktet lookunique, men de synes ikke interesserede i at løse problemet i en hast.

Lookunique

Har intet at klage over!!!!

Alt har været godt, ligefra afgivelse af ordren til modtagelse af varen. Kan kun anbefale det til andre!! Prøv det!!

Ingen problemer

Det hele gik glat

Lookunique

Hurtig handel og fin vare

Jeg købte et ur hvor der stod det var udsolgt, men efter en henvendelse fik jeg hurtigt svar tilbage på at de stadig havde et på lager.
Hurtig levering, fin vare, god kundeservice!

Speedy..

LookUnique var hurtigt og effektiv med tilbagemelding om varene og bestilingen var fremme 2 dage efter pengeoverførslen.

FANTASTISK!

Jeg har købt et D&G ur som jeg længe havde ønsket mig.
Prisen var i bund MEN varen var HELT I TOP - hentede selv uret hos www.lookunique.dk og fik en super service.
Skal du købe et designer ur, så kik lige ind i denne butik!

Lookunique

Hurtig levering og god kundeservice

Købte et ur ved dem, men da PBS var nede ringede de og beklagede at det ville blive forsinket. Bestilte det mandag og modtog det onsdag. God indpakning, hurtigt levering og god kundeservice

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk