[REPLY]
Jeg har købt penis pumpe, jeg skal love for der var noget der voksede på mig. Så jeg er meget tilfreds med både vare og betjening hos LOVEJOY
Det vil jeg absolut anbefale til andre.... :-)
Det var nemt at bestille og varen kom hurtigt og diskret.
Fødselsdagsgaven faldt i rigtig god jord, så jeg er super tilfreds.
Jeg synes alt som jeg bestilte var, og fungerede som det skulle, med en lille positiv overraskelse.
Dog mente jeg ikke jeg var blevet informeret grundigt nok om, at min penisring var engangs, hvor jeg desværre blev lidt skuffet.
Forresten, jeg har en rigtig stor penis..¨
skriv <3
M.v.h Alexander
Det virker bare godt, at handle hos LJ. Enkelt og lige til, De er gode til at informere om forløbet i handlen.
Varen er bare super fin kvalitet.
Godt udvalg, hurtig levering og billige priser.
Alt perfekt fra A til Z. Bedre kan det bare ikke gøres. Stor smiley.
Bent
Alt gik efter bogen. Produktet var som beskrevet.
Og levering gik som lovet
De bestilte varer kom hurtigt og jeg fik information om status flere gange.
Det var nemt - produkterne stemte overens med mine forventninger og bedst af alt så holdt den lovede leveringstid.
Kan kun anbefale mine veninder at handle hos LoveJoy
Super god service, vil helt klart bruge dem igen. Pakken var så diskret at jeg uden problemer kunne tage under armen, selvom jeg havde de gamle på slæb ;)
Super levering og godt produkt. Min kæreste er glad. Jeg fandt efterfølgende ud af, at jeg kunne have handlet billigere et andet sted.
Alt i orden, der var en hurtig aflevering, god kvalitet varer
Jeg kan stærkt anbefale siden! Jeg fik hurtigt mine ting:) og er bestemt osse tilfreds!
Jeg vil helt klart anbefale dette sted at handle. Varerne er som beskrevet og jeg vil helt sikkert handle der igen. Ingen problemer overhovedet!!!
Uden tvivl en super god service!
Hurtig og anonym handel og levering - få dage, så havde jeg de bestilte varer i hånden.
Det bedste ved det hele er dog at produkterne er fri for ftalater, parabener og andre skadelige stoffer. Klart at foretrække!
Bestilling, betaling og levering var som det skulle være - kort og godt.
Bestilte mine varer søndag og fik dem tirsdag! Produkterne var i fin kvalitet. Det er virkelig trygt at bestille, ikke engang din bankdame kan se hvad du har købt og pakken er 100% diskret. Kan virkelig anbefales!
Bestilte varen inden kl.14 og fik den dagen efter som lovet. Ingen problemer. Let at lave et køb.
Det kun muligt at vælge levering til dør eller til posthus - ikke døgnpost - og da der er en lille forskel i pris er dette temmelig irriterende, og da man ved disse valgmuligheder ikke engang kan få den leveret til den korrekte døgnpost giver det anledning til ekstra frustration..
Super hurtig levering, perfekte varer, kunne ikke være mere tilfreds.....
Skal handle hos Jer igen;-)
Anbefales til andre......