We are hiring!

64 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (64)

Super kundebetjening

I Lån & Spar Lyngby afdelingen, får man en super personlig kundebetjening.

Udvalgt anmeldelse om LSB

LSB

Mange fine tiltag der sejler

Det er vores oplevelse at de mange forskellige systemer og kommunikations gange ikke optimalt sammenkøres ved banken.

Det kræver derfor som ofte tre til fem personlige henvendelser (mail/telefon) før fejl løses eller korrekt svar afgives. Det svinger ligeledes uhyggelig meget i kvalitet den rådgivning/svar man modtager.

Vi håndtere heldigvis de fleste opgaver på egen hånd, men det hænder selvfølgelig vi skal løse fejl der opstår pga. bankens ansatte. Den "rullende" besvarelse af mails fungerer ikke i nogle brancher men er "first contact" ved denne bank.

Kompensationen er selvfølgelig en bank applikation der ikke kræver Nem ID, fem procent på lønkontoens første 50.000 kr. og mastercard med rabatmuligheder. Samt alle de korrekte og professionelle svar man vitterlig også modtager.

Det er altid et personligt valg hvad man vægter, men vi vil ikke turde låne penge i denne bank, alene på baggrund af vores oplevelser med skiftet til banken (4md).

Ikke bedre økonomisk

Gennem en række fagforeninger tilbyder lån og spar bank 5 % i indlån, men kun på de første 50.000. Det er ren lokkemad. Herefter hedder det 1 %

Lån og Spar bank

Martin Bent Pedersen, har du ham som rådgiver så husk at få alt på skrift for han laver gerne mundtlige aftaler, som han ikke står ved, medmindre at du har det på papir! At smide familier på porten og fratage dem alt, selvom man har overholdt sine aftaler / lån, det generer ham ikke! En rigtig knivstikker efter at han har været en rygklapper! Sådan en STOR IDIOT!!!!!!!!! Hold dig langt væk fra Lån og Sparbank, navnlig Martin Bent Pedersen

Lån og Tab

Har lige opdaget at renten på mit andelslån er steget igen. Det sker samtidigt med, at de giver deres direktører lønforhøjelse og nationalbankens rente aldrig har været lavere. Fokus er på at flå kunderne og ikke på service og menneskevenlige lån. HVis man ser på mybanker, er LånogSpar da også en af de dyreste banker i Danmark. Hold jer væk...

En utilfreds kunde!

Jeg har generelt været utilfreds med at have LSB som bank.

Et af de primære problemer, er at jeg ikke har haft en fast rådgiver. Det har medført at hver gang jeg har haft brug for en ydelse ud over det selvvanligt, så som bolig køb og lignende, så har det besværet processen, da jeg skulle sætte en ny person ind i sagen. Det har betydet at processen har været meget forvirret.

Samtidigt så oplevede jeg er ringe rådgivning sammenlignet med andre bank. Derfor er jeg glad for, at jeg kontaktede andre banker, i forbindelse med mit boligkøb, da de har ydet væsentlig bedre service, så som at lægge detaljeret budget og lignende.
Når kundeservicen er lavere så kunne man forvente at det skyldes at de var billigere end andre bank. Til det er svaret også NEJ! Jeg har i hvert fald fået lavere gebyr, og en lavere udlånsrente hos Nordea end hos LSB.

Derfor skifter jeg bank!

LSB

Her er stedet du bliver hørt og rådgivet som menneske og ikke et nr.

Det er min bank fordi de rådgiver dig som menneske og taler med dig om tingende ikke kun når det går fint men også når det er dårligere tider.

Bedste bank

Jeg har været kunde hos 4 banker, men denne bank er helt klart den bedste. De har forståelse for ens situation og er samarbejdsvillig, hvilket jeg helt klart kan anbefale andre. Desuden er har man som studerende mange flere fordele i forhold til andre banker.

god service

Nu har jeg haft ovenstående bank i lidt over et år, og har lige købt hus.

I alle henseende har deres service været god, flink og professionel.
De er altid flinke og løsnings-orienterede.

Deres netbank ser også flot ud, men den mangler lidt overskuelighed.
Jeg kan i hvert fald ikke altid finde de ting jeg søger i første omgang.
Tilgengæld er det super lækkert med integrationen til spiir.dk

• Ivalu
  • Ilulissat, GL
  • 3 Anmeldelser

Endelig en seriøs bank der ikke vil sælge een noget for enhver ´pris

Var til møde med en rådgiver i Århus C - velinformeret, imødekommende og villig til at indrømme banken ikke kunne konkurrere med min nuværende situation. Vil bestemt anbefale denne bank til andre! Følte mig rådgivet og ikke vildledt som det ellers tit sker med andre banker

god og korrekt rådgivning

bedste anbefalinger til LSB

Den bedste bank for mig

En meget troværdig og personlig bank

God Service

og høje indlånsrenter

God bank

Nem netbank, fordelagtige priser.

LSB

Sætter sig ikke ind i kundens behov

Har ikke mødt den store service og er lidt ked af at det er så svært at få banken til at forstå mine behov (og vi snakker ikke om lånebehov) Der er desværre ikke den store service og har sjældent talt med det samme menneske.
Deres hjemmeside er tilgengæld sat flot op, let og overskuelig og det er ofte her jeg finder mine svar.

FDM Billån

Jeg oprettede for noget tid siden et billån hos LSB.dk og det har jeg aldrig fortrudt.
Jeg var igennem mange tilbud fra forskellige steder, og LSB var for det første det billigste tilbud jeg fik, men også det mest imødekommende tilbud.
Jeg havde en god samtale over mail med deres Aalborg afdeling og de svarede hurtigt på min spørgsmål.
Et kæmpe plus i min bog, var den udvidede service, som jeg synes de gav, da jeg med kort advarsel meddelte dem at jeg kunne hente bilen, og at vi så fandt en fælles løsning om, at de hurtigt fik færdig gjort papirerne og jeg så kunne svinge ind forbi, skrive under og forlade stedet med en check i hånden, så jeg kunne få købt bilen, inden den røg til anden side.

Alt i alt, så har jeg fået en langt bedre behandling her, end min "normale" bank nogensinde har givet mig.

Super bank

Tætteste bank ligge 1t og 45 min fra, hvor vi bor, men det betyder intet. Får svar på mail samme eller næste dag.

Skidt fra Kanel

Det er jo utroligt at banken overhovedet har kunder. At forsøge at benytte et af deres tilbud såsom 5 pct. lønkonto er som at råbe til en væg, alt i mens at man blotter sit økonomiske liv fuldtstændigt.

Intet svar fra dem og gentagen kommunikation bliver ignoreret. Sagt med andre ord, det er spild af tid! Og at LIC overhovedet vil samarbejde med dem er en gåde.

Find en anden bank at bruge tid på!

Annette og BEHJ fandt anmeldelsen nyttig

God og stabil bank

Har været kunde i banken i flere år og vil under ingen omstændigheder bytte. De har ikke erhverskunder, så man føler sig mere tryg i disse krisetider. Servicen er fin, når vi en sjældent gang er i banken.

Annette fandt anmeldelsen nyttig

LSB

Opmærksom og professionel bank i øjenhøjde

Jeg skiftede til Lån&Spar efter at have været Danske Bank kunde hele livet. Det var en helt anden oplevelse. De er meget opmærksomme i gode såvel som dårlige tider, hvilket jeg finder rigtig rart. Jeg føler de arbejder med en fremfor at kun tænke på egen vinding.

Kan anbefales

Alt for høje renter

Banken der hæver renten systematisk med begrundelser som risiko og sikkerhed. Men ved at hæve renten stiger risikoen og sikkerheden jo for at kunden kan betale, skruen uden ende og den omvendte verden. Af samme årsag skifter vi bank, da vi ikke tror på at LSB har set lyset. Men heldigvis er der mange andre at vælge imellem, som godt kan se fornuftigt på en god og solid økonomi, samt skelne er god kunde fra en dårlig.

BEHJ fandt anmeldelsen nyttig

LSB

lidt sløve, men til at snakke med

bortset fra at de er lidt lang tid om tingene, så er lån og spar bank de eneste jeg synes jeg har kunnet snakke med. kan man argumentere for sin sag, lån, kassekredit mv, så er de ekstremt samarbejdvillige, og tænker væsentligt mere langsigtet end andre. samtidigt er det den eneste bank jeg har oplevet der rent faktisk tager reelt hensyn til at man har andre kreditorer der også skal have penge, og som min bankrådgiver sagde "vi kan jo ikke have at du skal leve af havregrød året rundt".

De har ikke så mange filialer, men bejtening, både med netbank og mail har jeg intet at udsætte på. De kontrollerer endda lån mv. ift. 3. part af egen fri vilje, og da jeg skulle låne ringede de for at spørge om der var noget jeg var i tvivl om, eller om der var noget de skulle ordne med 3. mand. selv deres feriedækning er faktisk ret god.

Det var engang så fint.

...og jeg var så tilfreds med den bank...

Men de sorte skyer trak sig sammen...

Inkompetent og ordblind rådgiver som løber fra sine løfter, er hvad min 3. eller 4. af slagsen har vist sig at være.

Ændrer vilkår til det værre når hun ved man er presset.

De har tjent mange penge på mig og jeg har været overordentlig loyal, men sjældent har jeg da følt mig så røvrendt, som forholdet til denne bank har foranlediget mig til at føle.

Deler paraplyer ud i solskin og samler dem ind igen i regnvejr.

Aldrig mere den bank!

BEHJ og Frank fandt anmeldelsen nyttig

Er lige skiftet

Har lige skiftet til LSB. Indtil videre har jeg fået alt den rådgivning og hjælp jeg har brug for.
Perfekt at jeg lige kan sende en mail til min rådgiver og inden for få timer er der svar og handling.
Jeg havde i mange år været i en bank der talte nedladende og ligegyldig til mig, og aldrig svarede på mine henvendelser før end der var gået en rum tid. Men endelig fik jeg taget mig sammen til at skifte bank og oplevelsen er bare god indtil videre. Giver den sidste stjerne når alt er oppe at køre med min netbank også, da jeg savner denne meget :-)

Den sidste stjerne er givet, alt kører nu

(L)ige til og (S)impelt når det gælder (B)etaling

Web-siden og det at finde rundt = * * * * (4 stjerner)
Selve produktet (MasterCard) = * * * * * (5 stjerner)
Support = * * * * (4 stjerner)

LSB

får 5% på min lønkonto ;-)

Super god bank.

Super god bank, der giver god service.

kundeservicen er ikke super

Jeg skiftede bank fra eikbank til lån og spar, ikke fordi jeg var utilfreds med eikbank, men den krakkede jo. Kontakten til lån og spar og overflytningen tog lang tid og jeg måtte konstant rette henvendelse til rådgiveren pga fejl. Når han ikke betjente mig, gik alt fint. Men en bankrådgiver er af afgørende betydning for ens indtryk af en bank. Og den rådgiver jeg har er bare ikke god nok.
Og så er der gebyr på stort set alt, selvom jeg har en LICløn privat. MEGET stor minus

Søren og BEHJ fandt anmeldelsen nyttig

LSB

LSB, en god bank og fremragende service.

Fantastisk bank, er en fornøjelse at være kunde der. Billige produkter, og en god service. De er altid klar til at hjælpe og finde en løsning.

Vil anbefale dem til hver en tid.

God studiekonto

Fik en god studiekonto med høj rente igennem min fagforening her.

LSB

Glimrende og velfungerende netbank.

Netbanken virker fint og har de nødvendige funktioner. Kunne dog godttænke mig, at de var lidt hurtigere med nye tiltag, som ofte tilbydes mine venner i andree netbanker, før jeg får dem tilbudt.

LSB

Har været kunde i banken i ca. 1 år og har altid fået en venlig og hurtig behandling ved mine henvendelser. Endvidere belastes man ikke af unødige gebyrer som jeg har været udsat for i andre banker som eks. gebyr for at hæve fra højrente konto o. lign. Banken kan absolut anbefales

Dårlig service

Jeg er selv kunde i banken, og man siger at Lån og spar bank er for ingeniør og lærer. Min kæreste er ingeniør og jeg er studerende og vi kunne ikke "se" hvilke fordele det var de lovede os i sin tid. Vi ringede dem op og de kunne ikke selv svare på det. Vores bankrådgiver er for ung og uerfaren. Kender dog andre der har andre rådgivere der er fint tilfredse, men vi regner med at flytte bank pga. den dårlige oplevelse vi har haft med rådgiverne :(

Søren fandt anmeldelsen nyttig

God rådgivning

God rådgivning, og ingen forsøg på "mersalg"
Udgangspunkt i aktuel økonomi
Værd at beholde... :-)

LSB

Gode vilkår og god service

Lån & Spar har været min bankforbindelse gennem de seneste år. Vilkårende er gode - lave gebyrer, høje indlåns renter og servicen i top!

Kundens Bank

Jeg har aldrig haft en eneste grund til at klage

kun ok

selvsagt kun ok.

LSB

Giver gode renter, men ualmindelig langsome

Giver gode produkter, men kundeservicen er der hvor de spare. Så kan du klare dig med en langsom bankrådgiver, hvor du har bedre af at klare det selv så er det en glimrende bank.

Bedste bank

Jeg er så glad for min lille bank. Efterhånden kender jeg alle der og det gør mig tryg.

FANTASTISK!

Dog, har der været tekniske problemer, men måden de har tacklet det på, har bare været lige som det skulle være, og lidt til.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk