We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Luckysushi anmeldelser

Luckysushi Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Luckysushi før du handler og giv selv din bedømmelse af Luckysushi 2
Godt
7.1 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Luckysushi

Skøn oplevelse på Luck sushi i Greve

Fik deres Lucky Menu i går aftes og var super godt tilfreds med alt, skøn sushi, lækre sticks samt lækkert kød.

Kan varmt anbefales.

Luckysushi

Kedelig oplevelse - i hvert fald i Greve

Har prøvet deres restaurant i Greve tre gange og alle gange har det været en skuffelse.

Da de lige havde overtaget stedet fra wabiwabi, som i parantes bemærket var/er kanon (de ligger stadig i Roskilde), undskyldte jeg dem med, at de havde travlt og at det var derfor, at min mad ikke var klar, når jeg kom på det aftalte tidspunkt. Maden var OK - lidt kønsløs = intet at skrive hjem om.

Anden gang: Igen ventetid, selvom jeg havde bestilt på forhånd og kom til den aftalte tid.

Den seneste, og rimeligt sikkert også den sidste gang, var her i aften, hvor jeg for en sikkerheds skyld ringede en time før og bad dem have det klar kl. 18.30. Jeg troppede op 18.30 sharp, blot for at få besked om, at min ordre var lidt forsinket - 5 min. blev der sagt.

Jeg er tålmodig af natur, så jeg tænkte, at nu ville jeg se, hvor lang tid 5 min. er i Lucky Sushi-sammenhæng: 21 min.! Jeg kunne næsten kun smile, da ekspedienten beklagede ventetiden og smed en dåse kedelige ristede ærter med wasabi-smag ned i posen som kompensation.

Og maden: Smagsløs, ligesom den wasabi man får med, og kedelige ris.

Efter Lucky Sushi har overtaget stedet, er portionerne også blevet mindre. Det eneste heldige jeg efterhånden kan få øje på i hele deres koncept, må vist være de kunder, som trods alt kan komme hjem med deres bestilling til den aftalte tid.

Hvor blev wabiwabi, deres vildt gode/nemme webshop og hele vejen i gennem gennemførte koncept af? For Lucky Sushi har ingen af delene, desværre!

Er Luckysushi din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk