We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lysmesteren anmeldelser

Lysmesteren Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Lysmesteren før du handler og giv selv din bedømmelse af Lysmesteren 3
Godt
7.5 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Lysmesteren

Lysmesteren

Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Vi bestilte Verner Panton - Globen fredag eftermiddag og mandag formiddag stod der en medarbejder fra Lysmesteren Vesterbro og afleverede lampen til mig i intakt emballage.
Er meget glædeligt overrasket over denne service og vil bestemt handle her igen en anden gang.

Lysmester Viborg

Bestilte en loftroset, den er ganske som mit behov er og som den ser ud på HP.
God service fra firmaet med opringing vedr. levering og ingen problemer med at ændre leveringsadresen nu de havde fanget mig.
God handel som lever helt op til forventingerne.

Mangler blot paskram

Ambitionerne er måske beskedne for siden. Men produkterne er fremvist ganske fornuftigt og alle informationer du ønsker er der. Forsendelsen er professionelt indpakket. Vi kunne ikke finde et sted at indtaste info om vores rabataftale med forretningen, ligeledes var det overraskende at væglamper ikke kom med tilhørende af skruer (til ophæng). "Paskrammet" mangler altså.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk