We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

lystfisk.dk anmeldelser

lystfisk.dk Logo
Kunderne om lystfisk.dk : »super godt !« »KnækogBræk.« »En super lystfisker butik« 13
Godt
8.6 af 10

13 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (13)

KnækogBræk.

Hurtig levering af mit nye legetøj, Spro Red Arc, og lidt endegrej.Fejlfrit! Mvh Lars

Udvalgt anmeldelse om lystfisk.dk

super godt !

Har nu handlet der godt 10 gange..
Ingen problemer..
Hvis jeg finder varen billigere andre steder er de også til at snakke med så jeg får det til samme pris.
Bedre kan det jo ikke være :)

Hurtig levering...

....men måske ville en lidt mere detaljeret beskrivelse af produktet have fået mig til at vælge en dyrere udgave.

Tim

En super lystfisker butik

Jeg har handlet hos lystfisk.dk mange gange, og er aldrig blevet skuffet.
Jeg har købt alt at fra hjul, stænger til endegrej, hver gang er det kommet hurtigt og varen har aldrig fejlet noget.

Har endda været ude for, at de var lidt i tvivl om min ordre og for at være helt sikker ringede de mig op... Det er bare iorden :o)

Er klart min lystfisker favorit butik...

Service i top

Har købt en del forskellige ting som tøj, waders, fluehjul og liner. Altid god service. Kan kun anbefale webbutikken og den fysiske butik.

lystfisk.dk

Perfekt webbutik: god pris og god service

Lystfisk.dk drives med hjertet. Jeg har flere gode oplevelser med kundeservicen her, hvor det er lykkes at forhandle lidt om prisen/ekstra vare ved bestillinger i størrelsesordenen 2500-3000 kr.

lystfisk.dk

God service og gode priser

Super god butik med fornuftige priser og en meget overskuelig og brugervenlig hjemmeside. Jeg har handlet der adskillige gange og har altid haft en god oplevelse. Har en enkelt gang haft en reklamation og det forløb helt problemfrit. Servicen er i top. Kan klart anbefales :-)

lystfisk.dk

Gode priser, stort vareudvalg og god service.

Har købt en del der efterhånden, sidst blev det til en ABU røgeovn, røgsmuld, krogfjerner og svirvler. Tidligere har det være Power Bait, kroge, net etc.
Alle gange har det være god betjening, han har meget på lager som man fristes af når man selv henter som jeg gør, gode priser.
Så alt i alt en perfekt anmeldelse fra mig.

God og hurtig service!!

Jeg bestilte flere dele til levering, alt nåede frem, desværre var der sket en fejl ved pakning idét fiskestangen ikke var i kassen, jeg kontaktede straks lystfisk.dk - og få timer efter var der taget hånd om sagen, en ny stang landet hos mig dagen efter.

Tak for god service og hurtig ekspedition.

god Service

Jeg har handlet hos lystfisk.dk flere gange og de har næsten altid formået at levere varen på min adresse dagen efter. Butikken har et godt udvalg og svarer på telefonen hvis man har brug for råd og vejledning.

Rigtig godt sted

Her finder man tit en rigtig god handel og det man har købt kommer til tiden. og er der problemer så bliver problemet løst med det samme :o)

Top service og vejledning

Fik en meget fyldestgørende information over telefonen, modtog varerne hurtigt og havde ingen problemer med at få ombyttet en enkelt vare til en anden størrelse.
Intet at beklage sig over, vender bestemt tilbage og kan kun anbefale Lystfisk.dk .

lystfisk.dk

Har handlet flere gange hos lystfisk.dk uden problemer.
Jeg har fuld tillid til virksomheden.

Stig Guldbrandsen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk