We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (11)

Udvalgt anmeldelse om Mælketanden

Lækkert Lækkert

Super god service og hurtig levering.
De har altid nogle gode tilbud, man ikke kan lade vær med at købe. De har lige fået de lækreste mærker hjem, som jeg glæder mig til, at komme de små pus i :)
Kan varmt anbefale at handle her

Lækkert børnetøj

Har handlet et par gange hos Mælketanden, bl.a. moonkids bukser og bodyer, Metsola overalls og ting fra Rice. Super lækkert børnetøj ! Mælketanden har et godt udvalg - og altid nye smarte vare på vej! Og sidst men ikke mindst lynhurtig levering!

Super!!! :-)

Super service, hurtig levering og meget fint tøj.

Mælketanden

Super service hos Mælketanden og fint, fint tøj!

Mælketanden

Super god service og lynhurtig levering

Pekaboo knagerække fra roommate. Indehaveren af mælketanden er meget venlig og står altid til rådighed med god og kyndig vejledning og jeg er helt vild med det fine nye udvalg fra metsola de har fået i shoppen som er SÅ super fedt og retro.
Jeg har kun godt at sige om mælketanden og kan varmt anbefale at handle her:)

Mælketanden

Via Facebook vandt jeg to auktioner hos Mælketanden, og jeg har kun positivt at sige om shoppen. Super service og hurtig levering - derudover er der altid sjove indslag og gode konkurrencer/autioner på Facebook:-)

Mælketanden

Lækkert udvalg og gode priser.

Har købt mange gange hos Mælketanden. Altid rigtig god service, masser af gode tilbud, og ikke mindst masser af lækkert legetøj og tøj de små.
Kan på det varmeste anbefales!

Mænd kan købe der!

Ja som overskriften lyder, så kan mænd også købe der :) Det er dejlig nemt og hurtig levering ingen ting der :)
Kan kun anbefale Mælketanden til andre mænd men da også kvinder :)

Fantastisk service.

Tak for stor hjælpsomhed, samt hurtig levering!!

Tillid til Mælketanden.dk

Mælketanden.dk får min varmeste anbefaling, der er altid styr på tingene, varene kommer altid til tiden. Varene stemmer altid overens med beskrivelsen.

Mælketanden

Jeg har altid for en god service her hos mælketande
kan kun anbefale andre at handle hos dem.;-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk