We are hiring!

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Ringe kundeservice

Har skrevet til kundeservice vedr. fejl i mobilbillet hvor der ikke stod noget om gyldighed har endnu ikke hørt noget så pengene er nok tabt rigtig rigtig ringe af dem.

Udvalgt anmeldelse om M

Mangler aktuelle afgangstider

Jeg synes M.dk er et godt site. Det er fedt, at man kan se, hvis der er problemer på en station. Det er også fedt, at man kan se hvilken køreplan, som er aktuel lige nu. M.dk får dog kun 4-stjerne, for jeg mangle altså afgangstider. Det kunne være rart at se hvornår toget forventes at køre inden for de næste 20-30 minutter.

M

Der er altid noget galt med Metroselskabet

Jeg har brugt metroen gennem noget tid, og 90% af gangenehar det bare ikke kørt uden problemer!

Et simpelt eksempel kunne være her i dag hvor ALLE automater ikke vil tage imod dankort. Jeg er derfor tvunget til at købe billet til 24 Kr (fireogtyve), i stedet for at købe et ti-turs klippekort til 140 (14 kr per klip i stedet for 24!) Det er jo ren og skær svindel.
Man burde kunne køre uden billet når et problem som dette står på. Og det værste er at det stod på i over to timer, således jeg blev ramt af det endnu en gang da jeg skulle hjem igen.

Når man kontakter deres personale, så er de fuldstændig ligeglade 4 ud af 4 gange, og de kommer med fuldstændig ulogiske svar og gør intet for at afhjælpe en situation. Jeg blev fx opfordret til at jeg jo bare kunne tage 140 kr i mønten, op af min pung og købe et klippekort - hvor dumme er jeres ansatte?!

Jeg håber godt nok at rette myndighed snart tager fat i Metroselskabet, for de kan slet ikke finde ud af at styre den smule togdrift.

Til Grin

Ved ikke hvad der sker for Metro'en. Men som en anden sagde er det til grin at det ikke fungere bedre.

Kører i metroen hver dag.
Det er tit at man bliver nødt til at skubbe for at komme UD af metroen!! Folk maser for at komme ind, fordi dørerne lukker sig alt for hurtigt.

Desuden er der ALTID fucking forsinkelser, både om sommer og om vinteren. Det kan godt være de siger de har 98-99% driftsikkerhed, men det er LIDT underligt at jeg altid bliver fanget i de 1-2 % ikke ?

Fucking lorte selvskab. Man kan ikke sidde 4 mennesker på sæderne fordi der simpelthen ikke er plads til benene. Der mangler seriøst stænger man kan holde fast i.

Og Kære metro. Når det endelig er at der er fucking fejl på jeres lorte tog, så vågn dog op. Kan sku da ikke være rigtigt at jeg skal være fanget på flintholm st, fordi der er en fejl på lindevang, Dvs at folk sidder i metroen fanget på flintholm st, fordi dørerne er lukket. Selvom med ventetiden at det ville ha været hurtigt at tage bussen !

Fuldstændig til grin.

M

Andre lande gør det væsenligt bedre

Når man har været i paris eller rom kan man godt undre sig over hvorfor vi fik en metro løsning der er væsentlig dårligere end deres, når vores metro er nyere og dermed burde være bedre?
Hvorfor fik vi ikke én metrolinje pr perron så forbindelserner uafhængige af hinanden.
Hvorfor fik vi ikke stænger der deler sig i fire så alle har noget at holde fast i.
Hvorfor fik vi ikke stænger fra gulv til loft i stedet for de ukomfortable stænger i loftet.
Hvorfor fik vi ikke flere døre i togene så alle kan komme hurtigt ind og ud frem for at 40 mennesker skal ind og ud af hver dør, hvilket skaber problemer og forsinkelser.
Hvorfor fik vi ikke indrettet sæderne i metro togene så det passer det de faktiske forhold = at de fleste folk står op hele vejen.
Hvorfor fik vi indrettet metro togene så man ingen mulighed har for at flytte sig så andre kan komme ud.
Hvorfor fik vi ikke 2 minutters drift.
Hvorfor fik vi ikke flere metrostop i centrum så man ikke skal gå så langt.
Hvorfor fik vi ikke ensrettede ind og udgange til metro perronen så der skabes bedre flow.
Hvorfor fik vi ikke almindelige sæder på metro perronerne.
Hvorfor fik vi ikke toiletter på metro perronerne.
Hvorfor fik vi ikke et nemt og hurtigt billet system der virker i stedet for det oldnordiske klippekort?
Hvorfor fik vi sæder er der passer i størrelse til smølfer når danskerne er høje og bliver højere og højrere.
Ja hvad kan man sige.. det bliver vist ikke til mere end én stjerne til metroen.
Løsningen er vist klar: køb en bil og undgå metroen.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk