Execution time: 969ms

Anmeld virksomhed

www.m1.dk - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 15 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (18. august 2010)

I stedet for billige mobiler tilbyder M1 gratis øl til VM-kampene for at tiltrække kunder.

Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

1076 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Teleselskab lokker med øl og pølser - Mobil

fpn.dk

Indsendt af   (18. august 2010) (Rapportér til kundeservice)

TDC opkøber M1 - ComON

www.comon.dk

Det TDC-ejede Telmore skal styre lavprisselskabet M1.

Indsendt af   (16. december 2009) (Rapportér til kundeservice)

Gazelle-vinder for andet år i træk

nordjyske.dk

Danmarks hurtigst voksende mobilselskab, M1 med hjemsted i Aalborg, kan nu endnu engang kalde sig for Gazelle-vinder i Region Nordjylland.

Indsendt af   (18. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

M1 satser på mobilt bredbånd

nordjyske.dk

Priskrigen raser på markedet for mobilt bredbånd, og analytikerne står i kø for at udråbe mobilt bredbånd til det hotte produkt, som ingen kan undvære.

Indsendt af   (28. august 2009) (Rapportér til kundeservice)

M1:Brug mobilt bredbånd eller pengene tilbage

mobil.nu

Er du mobil bredbåndskunde hos M1, men ikke bruger det i visse perioder, så kan du få nogle af pengene tilbage. Sådan lyder M1's nyeste kampagne for mobilt bredbånd.

Indsendt af   (27. august 2009) (Rapportér til kundeservice)

M1 billigst på fire forskellige forbrugsmønstre

mobil.nu

Billigselskab M1 fejrer i disse dage 5-års fødselsdag. De kan glæde sig over, at det netop har vundet fire ud af ni mulige førstepladser i IT- og Telestyrelsens nyeste udgave af pjecen ”Hallo, hallo"

Indsendt af   (8. august 2008) (Rapportér til kundeservice)

Vinderne i prispjecen er M1 og Happii

www.mobilsiden.dk

IT- og Telestyrelsen udpeger i pjecen "Hallo, hallo - ved du hvad det koster" M1 og Happii Mobil som de billigste

Indsendt af   (6. august 2008) (Rapportér til kundeservice)

Gratis mobil snak...

www.nordjyske.dk

Tilbuddet er kommet for at blive, fastslår direktøren for M1

Det nordjyske mobilselskab M1 tilbyder nu som det første i landet et helt gratis abonnement, som især er en fordel for mennesker, der ikke taler meget i mobilen.

Indsendt af   (25. juni 2008) (Rapportér til kundeservice)

M1 fordobler hastighed

www.mobilsiden.dk

Efter en startperiode med stigende interesse for produktet, fordobler teleselskabet M1 nu hastigheden på det mobile bredbånd.

Indsendt af   (9. maj 2008) (Rapportér til kundeservice)

M1-overskud bruges til prisfald

epn.dk

Mobilselskabet M1 skærer 10 pct. af minutprisen i et forsøg på at sende en del af 2007-overskuddet tilbage i kundernes lommer

Indsendt af Mads Dørup (31. marts 2008) (Rapportér til kundeservice)

Artikel på Mobilsiden.dk om M1

www.mobilsiden.dk

Artiklen handler om M1's uigennemskuelige prispolitik.

Omtaler på Trustpilot tyder på, at det i april 2010 ikke er blevet bedre

Indsendt af   (18. april 2007) (Rapportér til kundeservice)

Set på nettet

Få en gratis biografbillet hver måned | Vind Med Daniel

www.vindmeddaniel.dk

Ved at oprette dig som kunde hos M1 kan du få en gratis biografbillet hver måned. Ikke nok med det får du også et abonnement som koster dig 0 kr i

Indsendt af   (9. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

Mere om M1's mærkelige pris- og gebyrpolitik

www.mobildebat.dk

M1's Mads Peter forsøger at svare på de mange spørgsmål, men kryber uden om de væsentlige.

Indsendt af   (6. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

Gratis50 fra M1 er dyrt!

www.telepristjek.dk

Artikel fra TelePrisTjek.dk

Indsendt af   (24. juni 2008) (Rapportér til kundeservice)

M1 de første med 0 opkaldsafg.

mobilsiden.dk

0 kroner i opkaldsafgift har på få uger givet et teleselskab 12.000 nye kunder

Indsendt af   (3. oktober 2007) (Rapportér til kundeservice)
29. august 2010

Anmeldelsen er blevet rapporteret til kundeservice for brud på vores retningslinier for anmeldelser.

Kundeservice vil hurtigst muligt se på anmeldelsen.
Herefter vil den enten blive slettet eller returneret til Trustpilot.

Se vores retningslinier for anmeldelser her.

Udvalgt anmeldelse om www.m1.dk

• Martin
  • Rødovre, DK
  • 57 point
24. august 2010

Skiftede fra The Voice Mobil og der gik 6-7 dage med nummerflytning..+++++

Som sagt jeg skiftede fra The Voice Mobil til M1 på 6-7 dage!!.. Super Service.. Og har fået den opsat til data og fri sms.. Har ingen problemer haft, og kundeservicen er super søde og virkelig serviceminded.. Og så de super lave priser.. Jeg er også igang med og lokke familien og kæreste til og
skifte til M1, så vi kan snakke 5 timer om ugen sammen, for kun "5" kroner..

Super selsskab, og vil kun kunne anbefale det til andre.. 5 stjerner herfra.. :)

Hilsen en super tilfreds kunde ( 700635 )

• Inger
28. august 2010

M1, altid på linien

Jeg kan altid komme i kontakt med mine omgivelser med M1, uanset om jeg er i Danmark eller i udlandet, det ringer bare

• Anne
27. august 2010

Tilbage til M1

Har haft M1 i mange år men skiftede for 8 måneder siden til 3. Ikke fordi jeg var utilfreds med M1 men fordi jeg gerne ville en Iphone og der var 3 det billigste alternativ.
Men aldrig har jeg været så utilfreds! Så straks jeg havde muligheden, skiftede jeg tilbage til M1. Der ved man hvor man får og så kunne jeg samtidig få Fri data og Fri SMS til meget billigere penge end andre steder. Sådan M1!

• KIRSTEN
24. august 2010

5 STJERNER

Hej M1
Har mobilabonnement hos jer. HAR KUN HAFT DET SIDEN 12.DS. tILFREDS INDTIL NU.
hILSEN
kIRSTEN

19. august 2010

Enkel, hurtig og virker

Et hurtigt og simpelt web-interface og nogle fine abb typer.

16. august 2010

Billigt

Billigt! Super godt hvis du
taler lidt i telefon... faktisk gratis!!

16. august 2010

Vedr. M1

Fra den dag jeg skiftede fra Telenor til M1 har jeg været rigtig glad for mit abonnement.
Havde nogen startproblemer, men var hurtigt løst.

15. august 2010

Gnidningsfrit!

Simkortet blev leveret et par dage efter bestilling, og ingen problemer med indkøringen :-)

15. august 2010

billigt

Jeg bruger M1 tiil min teenage-datter. det er det billigste til hendes behov med fri sms, lidt tale og lidt internet. Der kunne godt være et bedre musik tilbud, ellers ingen klager. super god hjemmeside, som er til at finde rundt i.

14. august 2010

Virker fint

Den femte stjerne vil jeg give hvis internet G3 virkede langs Vejle fjord, men der er dog dækning, det var der ikke på Telenor nettet

Nyt telefonabonnement

M1 er hurtigt, enkelt og billigt at oprette et telefonabonnement hos. Derfor denne gode bedømmelse.

telefon med god højtaler

er lige blevet kunder hos jer
og får dags dato mail. hvor i oplyser at i har telefoner også
HAR I NOGEN TIL OS MED HØRETAB LIG MED DEM ÆLDRESAGEN HAR og kan jeg få den nu til spevial. pris når jeg er oprettet hos jer
Viggo Rolighed

God og hurtig betjening.

Hurtig, venlig og effektiv betjening ved kundeservice. Fordelagtige priser.

12. august 2010

Ind til videre - godt tilfreds!

Mangler dækning lidt sydøst for Horsens!

11. august 2010

• Poul
  • 40 point
7. august 2010

;-)

Get har indtil vidre været en god oplevelse, måske lidt for mange hvor er vi dygtige undersøgelser det lugte lidt af købernhavneri

5. august 2010

Er glad for M1!

Jeg er ny kunde men er meget tilfreds med at være hos M1, den eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er at de kom til at trække mig 2 gange for noget jeg ikke skulle betale for(fik penge retur) og at de tager 20 kr for at man skifer abonnement(koster jo ikke dem noget...mmm)

5. august 2010

oprettelse og service ok

Skiftede til M1.dk uden problemer, er tilfreds med service og priser, overvejer at flytte 3 nummer mere til M1.dk så jeg har samlet familiens mobil selskab i et firma.

• bodil
  • 15 point
1. august 2010

godt og ikke mindst BILLIGT...

en super god løsning til os der ikke gider bruge en formue på telefonregning....
der er en ok dækning, det eneste jeg kan finde der er lidt træls er at de ikke har nogle gode telefoner til billige penge.. det er som oftest nogle telefoner der er af en lidt ældre dato... men alt andet kan jeg kun anbefale..:-)

• Corty
31. juli 2010

Hurtig opstart og perfekt produkt

Skulle finde en ny teleoperatør, da mit behov for datapakker og især - 3G dækning - har ændret sig. Efter surfen rundt på nettet og anbefaling fra familie fald valget på M1. Og det har jeg ikke fortrudt. Jeg tilmeldte mig søndag aften og tirsdag eftermiddag efter arbejde kunne jeg aktivere mit nye SIM kort. Det virkede med det samme, og telefonen (Nokia 5800 XpressMusic) var sat op til TDCs net og deres data/sms/mms indstillinger med det samme, trods det at telefonen havde været på Telenors net minutter forinden. Dækningen er perfekt, og M1s selvbetjeningshjemmeside er enkel, overskuelig og nem at benytte. Eneste anke er at jeg ikke kan se akkumuleret dataforbrug, men det er en lille ting.

31. juli 2010

Alt perfekt

Jeg har haft Telmore i 8 år, og ALDRIG! villet skifte selskab tidligere, trods bedre priser osv. Telmore har styr på tingene, så der bliver jeg!. Så det var lidt med tvivl, at jeg oprettede et extra nummer hos M1, men da de for det første var de "billigste" med såkaldte guldnumre (som under alle omstændigheder er et totalt ripoff fra teleselskaberne), valgte jeg M1. jeg må sige at jeg er MEGET! tilfreds med M!. hjemmesiden giver nemt overblik over min konto, levering af mit simkort var ultra hurtigt! (2-3 dage), og der har fra start været meget fint med info fra M1 via mail, mht levering, opstart osv.......er meget tilfreds !!. Så Telmore!!, watch out, måske rykker jeg mit andet nummer over til M1?..........1000.-kr for et guldnummer !!, i er sindsyge telmore, og så endda selvom man er gammel kunde, i skulle skamme jer ! - thumbs up for M1, tak!.

29. juli 2010

Hurtig og effektiv Service!

Jeg overflyttede til mobilselskabet, M1 og det er jeg glad for.
De er hurtige og giver en god service, hvilket jeg savnede i fx CBB.
Bliv venligst ved med dette og jeg anbefaler jer til andre.
Hilsen
Stephen Frank Mortensen

26. juli 2010

M1 spiller bare

M1 er der ikke så meget fis med. Deres priser ligger under hvad den gør mange andre steder, deres kunderservice er hurtig og meget hjælpsom, og man kan få en mobil med tilskud til en billig penge.

Så jeg er meget tilfreds med M1.

26. juli 2010

SUPER SERVICE

Super selvskab hurtig og problem fri

24. juli 2010

Gennemtænkte online løsninger der fejler på det menneskelige led

Så længe du ikke er i berøring med kundeservice ved M1 fungerer alt fint. Skiftet fra et andet telefonfirma er for første gang gjort mere simpelt via elektronisk underskrift (Som desværre ikke er muligt når du ønsker at opsige dit kundeforhold).

Forretningsideen bag M1 minder om fastfood branchen - du starter ud med en lav pris og for hvert ekstra produkt du ønsker skal det tillægges penge. Jo mere du gør selv jo billigere er det for alle.

Blandt de negative oplevelser fra kundeservice står "M1 Musik" hvor man ofte får 2 uger gratis medlemsskab, og ofte også støder på konkurrencer der giver dig 10 gratis downloads hvis du kan besvarer spørgsmålene. Denne konkurrence kender kundeservice ikke til. Jeg har som kunde endnu ikke gennemskuet regningsperioderne. Aktivitetsgebyr er bundet op på kalendermåneden og vrige produkter er bundet op på "midt måned produkter". Dvs. det antager jeg i hvert fald.

Jeg er fortsat kunde ved firmaet, men har neddroslet mit kundetilhørsforhold fra tre numre til kun et.

24. juli 2010

lidt smart annonce for mobilt bredbånd

Har netop købt mobilt bredbånd fra M! og det virker upåklageligt, installationen var helt problemfri.

Dog er det hele ikke lutter idyl, da annoncen giver indtryk af at det kun koster kr 47 pr måned men først langt nede i processen finder man ud af at de 47 kr blot er abonnement og der skal betales yderligere kr 100 pr måned for at gå på nettet, det er dog så for et forbrug op til 5 GB.
Jeg har dog valg et købe produktet alligevel da jeg blot skal bruge det i få mdr.

21. juli 2010

Mobil telefoni.

De er faktisk. Danmarks bedste tele selskab netop M1. Fortsat god sommer til alle. Med venlig hilsen Jens Ole Jeremiassen København S

• Allan
  • 10 point
20. juli 2010

Abonnement uden slinger

Jeg har altid oplevet problemer med overførsel af telefon nr. - desværre også denne gang. Efter en snak med en kvinde absolut uden "servicefornemmelser", kom tingene da endelig på plads. Og så er et M1 abonnement lige efter bogen. Tak for det.

19. juli 2010

M1 abonnement og eService

Svær at få øje på ude i markedet hvis ikke "man" lige er bekendt med alle udbydere.
Jeg er dog ovenud positiv overrasket over hvor Praktisk, let og effektiv og ikke mindst økonomisk M1 leverer varen.
Jeg fik det anbefalet af familie og venner, og kan selv kun varmt anbefale det videre...

19. juli 2010

M1, hvad er det ikke galt der??

Jeg har været kunde hos M1 i over et år nu og valgte M1 pga deres data services combineret med telefoni. På daværende tidspunkt var M1 de eneste som udbød data (UMTS/EDGE/3G) bredbånd combineret med telefoni. Nu er der heldigvis kommet andre udbydere som også leverer det.

Her er et par punkter hvor jeg mener M1 falder i:

1. Alt for mange og dyre gebyrer på services. (Det giver slet ingen mening nogle af tingene fx. 19 kr for udlands telefoni, 9 kr for telefonsvarer, 9 kr for vis nummer)

2. Pludselige ændringer uden at de informere om det (Jeg fik pludselig ændret mit data abboment uden at blevet spurgt eller imformeret)

3. Inkompetente supportere som trykker forkert (Det var een der 'kom til' at fravælge mit data abboment da jeg ringede ind for at fejlmelde det. Det tog dem 1 måned at finde ud af hvad der var sket og i mellemtiden måtte jeg betale 200kr for noget jeg ikke kunne bruge en måned)

5. Langsomme eller uhøflige supportere (Dette er oplevet flere gange) Det virker lidt som de har hyret det billigste callcenter de kunne få.

6. Meget langsomme til at opdatere info og mobil inet/mms settings mv på deres hjemme side. (Jeg blev lovet at der ville være info eller settings til HTC Android telefoner for over et år siden, men der er stadig ikke kommet noget på siden. Jeg har endda lavet og sendt dem en vejledning til opsætning til APN inet og mms som de kan råde deres kunder når de ringer ind og ligge op, men de magter de stadig ikke (Har nemlig for nylig spurgt til det) + at informationen er stadig ikke tilgængelig nogen steder på deres side.

7. Dårligt funktionelt, forvirende, grimt webinterface. Fungerer ikke lige godt på alle browsere mv.. Det er også en del fejl. Det lader til at være noget hjemmeprogramering, lappe løsninger og opdateringer på et hjemmeprogrameringsniveau.

Det er simpelhen lidt for letkøbt "Smart i en fart" til min smag, og det falder helt til jorden i forsøget på at virke professionelt.

Min personlige oplevelse af M1, er at det er et firma som prøver at virke både smarte og professionelle, men som engelig kun er ude på at tjene penge uden at have kunderne i fokus. De skriver at de er så billigere osv, men de er slet ikke billige. Hvorfor bruger de ikke krudt på at fortælle hvad de er gode til istedetfor at lukke #%&# ud, det fatter jeg ikke. Det er brand ærgeligt for jeg kunne se meget potentiale i M1's kombinerede data services og telefoni.

M1 = fint, fint

skiftede fra TDC, da M1 jo er på samme gode net. Absolut ingen problemer..., porteringen forløb gnidningsløst!

• Henrik

perfekt og problemfrit operatørskifte

Jeg bestilte nummeroverførsel hos M1, skrev papirerne under vha. internettet, fik nyt SIM og velkomstbrev og ca. 1 måned senere fungerede mit nye SIM-kort med mit gamle nummer.

Dejligt, smertefrit og ukompliceret...

GOD

Indtil videre er det gået rigtig godt.
Har fået min sim-kort til tiden og min abb. virker helt fint. Hvis det stadig forsætter sådan vil jeg anbefale M1 til min lillesøster så hun også kan få glæde af dem! :)

10. juli 2010

Kanon service- & priser

M1 fungere fint. God dækning.
God service. Deres kundeservice er fin, det er kompetente personer du snakker med.
Anbefales.

6. juli 2010

Tjaee

Jeg har sådan set været fint tilfreds med m1.dk indtil jeg fik min første ½ års regning.

Den lød på 490kr for frSMS/MMS som jeg også havde tilmeldt mig.

Problemet var så bare at man bliver opkrævet for ALLE 6 måneder selv om jeg kun har været kunde i 2 måneder.

Det var nok bare mig der havde læst forkert, men det er da en utroligt dum måde at føre en forretning på (Selv om de jo nok tjener på det)

Jeg overvejer stærkt at skifte væk fra m1.dk.

• Urup
  • 49 point
  • 11 Anmeldelser
5. juli 2010

Svært at gennemskue regninger fra M1

Regningerne fra M1 er blevet meget sværere at gennemskue, efter indførslen af minimumsgebyret.

Det fremgår ikke af regningerne, hvilken måned minimumsgebyret drejer sig om, så det er reelt umuligt at kontrollere, om beløbet er korrekt opkrævet.

Det er tilsyneladende ikke den foregående måned, som er afgørende for der pålægges gebyret. Da det ikke står på regningen hvilken måned og år gebyret drejer sig om, er det nu ikke længere muligt at kontrollere regningerne.

Der burde være anført på regningen, hvilken måned og år, som er årsagen til minimumsgebyret.

Mobildækningen er udemærket med M1, da de bruger TDCs netværk, men de ejes jo også af TDC.

7. juli 2010

Hej Urup

Inaktivitetsgebyret bliver altid opkrævet måneden efter, der ikke har været forbrug på. Det vil sige, hvis der ikke er foretaget et opkald i juni måned, så opkræves inaktivitetsgebyret i juli måned.

4. juli 2010

Køb af telefon og startpakke

Jeg har købe en Nokia 1650 og startpakke hos M1. Det var billigt, hurtig levering og virker perfekt.
En god deal :-)

3. juli 2010

2 x mobiltelefonabonnement

Vi har begge fortsat med samme nr. uden problemer - men I får ikke 5 stjerner, da vi ikke kan finde ud af at ændre den tilsendte pinkode som er svær at huske.

2. juli 2010

Hurtig og venlig service

Jeg har haft M1 af to omgange og første gang forløb helt uden problemer og opsigelse ligeså. M1 sørgede for uden bøvl at slette nogle rykkergebyrer. Mit andet abonnement er startet helt uden problemer og levering af SIM-kort skete i løbet af 2 arbejdsdage. Så indtil videre har M1 leveret "varen" som aftalt.

• tom
30. juni 2010

Dårlig internet vejledning og bare dyr!

Jeg har haft m1 i over 1 år og indtil jeg fik min nye mobil syntes jeg det var fint, jeg købte en htc tattoo og bestilte et abbonnement inde fra telenor, de fortæller mig så der kan gå op til 14 dage inden mit nummer bliver overflyttet, fint jeg venter gerne 14 dage for at slippe for m1.
Indtil da er min telefon låst op så jeg kan bruge den, jeg vil så tilmelde min mobil til internet inde på m1's hjemmeside men der var intet der hed "tilmeld" der var kun noget der hed "læs mere" og da min mobil er i konstant kontakt med internettet for at blive opdateret blev det jo hurtigt rigtig dyrt. Nu fik jeg så en mail og et brev forleden da der fortæller mig mit nummer først bliver overført den 30/7 - 2010!
Så nu siger jeg mit m1 abbonnement op og får et nyt nummer, så min mening om m1 er simpelthen.

Dårlig vejledning, utrolig langsomme, ALT for dyre og irriterende med arbejdere. Jeg siger at alle i andre skal holde jer væk fra m1.

1. juli 2010

Hej Tom

Man kan skam godt tilmelde sig mobiltbredbånd inde fra m1s hjemmeside. Men hvis du klikker på "læs mere" så er det korrekt, at så bliver du ikke tilmeldt. Det synes jeg ikke helt du kan bebrejde M1.

Vi har nu adskillige kunder som godt har kunne tilmelde sig. Vi synes det er god stil, at lade kunderne læse mere om produktet inden de klikker på "køb" eller "bestil".

Jeg kan se, at du hverken har været i dialog med os på mail eller telefonisk så jeg er usikker på hvem den "irriterende medarbejder" er?

Vi håber du bliver glad for din ny mobiltelefon og abonnement hos vores konkurrent.

M1 A/S

Skuffende

Jeg valgte at flytte mit abonnement til M1 og det har jeg da i den grad fortrudt...

For det første fordi jeg ikke får en mail eller lignedne om hvornår aktiveringsdatoen bliver og derfor vågnede jeg imorges op til en telefon der var ubrugelig og da jeg henvender mig til kundeservice får jeg en sludder for en sladder....ok..de er som søde nok til at svare, men svarene er som vinden blæser og det virker mest af alt som dårlige bortforklaringer...for først så HAR jeg fået den mail med aktiveringsdatoen...som nr to..så skulle de have to velkomstmails og jeg havde så af en eller anden grund fået den FORKERTE eller i hvert fald ikke den med aktiveringsdatoen, som der jo ellers står i deres problemknuser at man vil få når de har datoen for det og i den vil der osse stå puk og pin-kode, så det venter jeg jo bare på...men den tredje grund er at det er MIN EGEN skyld at jeg ikke har gået ind og set hvornår det blev...ja jeg har jo heller ikke andet at lave end at blive ved med at logge ind...hmmm...og hvorfor når man skulle få en mail om det???...nå men fjerde grund er så at de ikke har TURDET sende den fordi de ikke har haft mit cpr.nr???

Men en anden grund til jeg er frustreret er så at fordi jeg ikke regnede med at flytningen stod lige for, så satte jeg penge ind på mit gamle abonnement i går og det var jo bare penge ud af vinduet og idag har jeg så måttet bruge en masse tid på at få en anden telefon op at køre så jeg kunne få fat i mine børns børnehave mv og få givet dem et andet nummer hvis de skulle have kontakt med mig og ja...simkortet har jeg jo heller ikke, men det kan så være blevet væk i posten skal det lige siges...

Men til sidst...jeg har som sagt ikke kunnet bruge min telefon her fra midnat og nu er den allerede i minus og jo...jeg har som osse allerede fået en advarsel om spærringsgebyr..så hold da op hvor er jeg bare super glad for mit nye abonnement og alle de penge jeg smider ud af vinduet og al den tid og alle de ærgelser..

1. juli 2010

Kære familien Sehested

Vi er meget kede af den opstart I har fået hos M1, det er bestemt ikke gået planmæssigt. Vi har været inde og se på din oprettelse, og må beklage at der desværre var en fejl i den mail vi har sendt ud. Så det er korrekt du ikke har fået de nødvendige informationer, for at tage simkortet i brug. Kan forstå at den manglende telefonforbindelse, har givet dig en del besvær, hvilket selvfølgelig ikke har været vores hensigt. Som kompensation, er der sat taletid ind på abonnementet, og der er en lille overraskelse på vej, med posten, som vi håber hele familien kan få glæde af her i sommervarmen.

Rigtig god sommer

M1 virker bare..

Skal først og fremmest rose M1s hjemmeside til skyerne.. Siden er overskuelig og gør det dejligt nemt at navigere rundt.
Systemet fungerer fejlfrit hele tiden.

Derudover synes jeg at M1 er et fortrineligt mobilselskab, med dejligt lave priser og fremfor alt, hvilket jeg ligger meget vægt på, så har de så absolut Danmarks bedste kunde service...
Altid venlige, imødekommende og hurtigt til at ekspedere et eventuelt problem..

Håber det bliver i fremtiden.
Kim.

29. juni 2010

Toppen af poppen..

Det klart bedste selskab i DK. Aldrig haft problemer, haft problemer med telefoner eller noget som helst..
Ved godt der er andre der har, men så skal man jo se på hvordan M1 så håndterer sagen hvis man nu engang har problomer og der mener jeg at de er klart de bedste hvad angår kundeservice.. Derudover så synes jeg også at Mads Veiby er rigtig sød mand at se på.. Men det er nok bare mig.. ;)

Kan "kun" give 5 stjerner desværre..
Mvh Miriam.. :)

• Adam
  • Herning, DK
  • 39 point
  • 17 Anmeldelser
28. juni 2010

Super!

Det er billigt, god dækning og så fik jeg super hurtigt mit simkort!
Er det mobiltelefoni - er det M1!

2. juli 2010

Det er vi super glade for at høre :-)

Services og priser

Jer er glad for M1 deres priser er fine og servisen er som jeg har brug for. Det jeg føler er et minus er også at vis nummer plus andre tjenester skal købes ved siden af. Men ellers er jeg godt tilfreds, det samme siger min mand som også har M1.

Carina.

23. juni 2010

Har et abonnement som kører upåklageligt, god kundeservice, og har købt mobil tlf. til firma uden problemer. Fint

Stage
Gappay Danmark

god service flinke folk

god service flinke folk

mvh

Tine

21. juni 2010

4 stjerner fra en meget tilfreds kunde intil nu , det er dog meget irreterende af der bliver ved med af komme sms beskeder og det er mange gange der bliver sendt en sms, når man har en uaflyttede besked på tlfsvare, det ville være rigligt af der kun kom en !!!!!

21. juni 2010

det virker fint

ingen problemer

20. juni 2010

super god service, samt gode priser FLOT!!

Hurtig kundeservice. god dækning,
gode tilbud Vil gerne anbefale M1til andre

• Flemming
  • 15 point
20. juni 2010

Mobilt bredbånd

Jeg har købt et abonnement på mobilt bredbånd,og efter lidt justeringer af mit gamle modem virker det bare helt perfekt!

18. juni 2010

Ingen skjulte udgifter.

Det er svært at forestille sig noget være gratis i disse tider, men ikke desto mindre har det vist sig at være tilfældet med M1´s gratis50, hvor jeg får de første 50 minutter hver måned gratis. Jeg forventede at der så i det mindste ville komme skjulte gebyrer eller afgifter, men M1 holder hvad de lover, det ER HELT GRATIS! Fantastisk med en vare der rent faktisk holder ord!

17. juni 2010

Gnidningsfrit abonnementskifte.

Jeg bestilte abonnementskift online ved M1. M1 sørgede for resten.
Jeg fik en skrivelse med en vejledning. Da tiden blev aktuel til at følge vejledningen, gjorde jeg dette. Alt virkede som beskrevet.
Nemmere kunne det vist ikke være.

24. juni 2010

Det er vi glade for at høre...

vh

16. juni 2010

Inaktivitetsgebyr

Jeg valgte M1 fordi der ikke var noget gebyr for ikke at bruge mobil'en. Nu er der kommet et gebyr snigende på 10 kr. pr måned, som jeg ikke er blevet gjort opmærksom på. Jeg er skuffet over at der ikke er skrevet ud til kunderne om en sådan ændring af vilkårene.

14. juni 2010

super

ja vi har bestemt ikke noget at klage over

14. juni 2010

helt gratis uden hager

Har købt et 50 abonnement på nettet, der fungerer upåklageligt og helt fantastisk at man kan ringe 50 min. gratis hver måned + 50 gratis sms.
Perfekt til en der ikke har det store forbrug.

m1.dk fandt anmeldelsen nyttig

13. juni 2010

Super Mobilselskab, ingen problemer. :-) +++++

Hele opstarten er forløbet uden problemer, og indtil nu har der ikke været noget, som man kan pege sin finger på.

8. juni 2010

ug +++

jeg har nu haft m1 i 3 år og de få gange jeg ha haft brug for dem har jeg ringet og hov de tager tlf en efter et min det er man jo ikke vand til
så nu er min søn og datter også kommet til m1
ug ++++ mvh kim

8. juni 2010

framragende

taletid er nemt og billigt og der er en supper service når der opstår et problem

2. juni 2010

Ingen problemer indtil videre

Alt gik fint

• Olsen
31. maj 2010

Billigt, effektivt og lige til at gå til

Hvorfor vælge andre?

30. maj 2010

Billig

Tilfreds med abonnementet

29. maj 2010

alt fungerer til min tilfredshed

Har i familien 2 mobiler der er tilmeldt M1 ( 50/50 = 50 min taletid gratis og 50 sms gratis )så vi betaler sjældent noget for at have vores telefoner. Så det kan næsten ikke være bedre.
Der er heller ikke opkaldsafgift elller abbonement.
Ikke nemt at finde billigere, for det er jo gratis.

24. maj 2010

intet at klage over

Super nem bestilling, hurtig levering, godt produkt "50 gratis"

• Ronnie
  • 47 point
  • 4 Anmeldelser
21. maj 2010

Kanongodt, billigt og let overskueligt.

Jeg flyttede fra 3 for nogen måneder siden, da jeg nærmest følte mig snydt ved de høje regninger på 7-900 kr i måneden. Jeg bruger stadig min tlf det samme, eneste forskel er at det er blevet vildt meget billigere. Deres kundeservice er også super go, hvilket også kan siges at være en markant forskel. Hjemmesiden er super let at finde rundt i. Jeg har kun ros til m1.

Fin service - uproblematisk opstart af ny telefonabonnement hos M1

Har købt abonnement hos M1 - har fået fin opstartsservice og det har været helt uproblematisk.

Fin service at få en Service-check mail nogle dage efter abonnementet starter for at høre om alt går fint....

let hurtigt billigt

jeg har flyttet mobilnr. fra andet selskab og til M1.
nemt hurtigt og uden problemer.

17. maj 2010

På grænsen til snyd

Jeg har bestilt et abonnement hos M1 hvor de første 50 min og 50 sms'er hver måned skulle være gratis.
Nu har jeg ikke brugt telefonen så den er gået i minus pga. et såkaldt "inaktivitetsgebyr" og da jeg har været på ferie, har jeg ikke set deres mails.
Nummeret er så spærret og der er trukket yderligere 50 kr.
Da jeg vil sige det op, kan jeg se at man skal gøre dette skriftligt. Totalt tåbeligt at man ikke kan lukke sin konto via sit login.
M1 er på grænsen til et svindelfirma med sådan nogle små numre.

18. maj 2010

Hej Christoffer.

Det er korrekt vi pr. 1. maj har indført et inaktivitetsgebyr. 10,- kr. pr. måned hvis der ikke er foretaget et enkelt opkald fra telefonen. Hvis man blot foretager et enkelt opkald, undgår man gebyret Man kan bruge af de 50 gratis minutter, til at foretage det ene opklad. På den måde koster det ikke noget, og der bliver ikke pålagt inaktivitetsgebyr. Vi har i februar og marts sendt mails, hvori vi gør opmærksom på at vi indfører gebyret. Ligeledes har vi flere gang i maj måned, gjort opmærksom på, der skal tankes op, hvis man vil undgå overtræksgebyr. Så der er på ingen måde tale om, at vi er på grænsen af at svindel. Det er naturligvis beklageligt, hvis du føler det sådan, da vi har sendt information om ændringen ud rettidigt.

M1 Kundeservice

• Anton
16. maj 2010

Hurtig levering, nem at installere

Simkort leveret 2 dage efter bestilling

• René T
  • 7 point

Fuldstændig Iorden Operatør..

Jeg kan kun sige at det er et MEGA godt selskab, det er taletid men stadig med Fri-sms hvis man betaler ekstra og jah kan ikke sige andet end "Forsæt på den måde i gør nu"

Folkens vælg M1 og bliv super tilfredse... :)

18. maj 2010

Hej Rene

Vi er naturligvis glade for at høre, du er fuldt ud tilfreds med os som selskab. Vi bestræber os altid på, at være både bedst og billigst:-) Vi har bestemt planer om, at fortsætte på samme måde som nu.

M1 kundeservice

Styr på tingene

Alt gik som det skulle og informationen var god.

16. maj 2010

Nem og hurtig support og venlig

Når man nu er blevet ældre , er det jo rart at det er nemt, det jeg indtil nu har oplevet er at jeg har fået en perfekt information under og efter bestillingen, med lidt besvær med opkoblingen af internet
ringede jeg og hurtigt fik en sød pige i telefonen hurtigt endda,hun fattede hurtigt at jeg ikke var verdensmester i det her , men guidede mig stille og roligt og behageligt igennem .
En rigtig god oplevelse i denne fortravlede tid.
Selve den trådløse internet er nem at tumle med,og forbavsende hurtig, så alt i alt er jeg meget tilfreds
md venlig hilsen
ole vestergaard nielsen

• stig

let og super info

skulle have nyt mobil nummer, let og god vejledning ingen problemer overhovedet, kan godt anbefales håber det bliver ved. fra glad kunde.

Fint selskab

Jeg skiftede til M1 fra Telmore i forbindelse med en streamer via sponsorcar, og har ikke haft noget at kunne sætte en finger på.

Og da de også er en del billigere, har jeg da heller ikke nogen planer om at flytte igen. ;o)

• Lærke
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser

super godt

billigt og troværdigt!!

Super god service

Jeg har købt mobilt bredbånd til min datter, som ikke har kunne komme på internettet i over et måned, de vejledte mig til det rigtige køb. Nu går det fint.
Jeg fik en virkelig god behandling, og er super tilfreds.
Jeg kan sagtens anbefale M1 til andre kunder, ud fra den oplevelse jeg har haft.

God abo til ældre !!

Jeg har til min syge mor købt en ældre tlf i kirkenkorsehær for 150 og bestilt et gratis 50 abo til dette formål er de bare perfect da hun kun skal have en tlf på sig men nok alrig kommer til at bruge den den er kun til nødtilfæle og at vi hver fik 100 kr taletid var heller ikke helt af vejen

13. maj 2010

Totalt iorden

Har flyttet mobil abonnement til M1, der klarede overflytnigen nemt og effektivt og til tiden.
Jeg har valgt M1 bl.a. fordi de har væsentlig bedre dækning end mit tidligere mobil selskab, der brugte Telenor (Sonofon) netværket.
M1 bruger TDC netværk, men til M1 priser ;-)

• Emilie
  • København NV, DK
  • 49 point
10. maj 2010

Aldrig problemer - men stadig lille regning :-)

Jeg har aldrig haft problemer med M1 og hvis man har spørgsmål er de altid gode til at hjælpe. Elsker min meget lille mobil regning.. er lige gået fra at betale 600kr om måneden hos et andet teleselskab til 250kr om måneden hos M1 med præcis samme produkt :-)

Mads og PiaKbh fandt anmeldelsen nyttig

3. maj 2010

glem mine mail fra i aftes..

HEJ..
Det viste sig at jeg fandt sedlen med både PIN og PUK kode..SÅ NU MÅ I IKKE ÆNDRE TINGENE, da jeg nu har nedskrevet disse flere steder.
I håbet om at jeg aKAN og MÅ beholde dem jeg hele tiden har haft.
PÅ forhånd TAK..
VENLIGST perb.schmidt@yahoo.dk

• musa
  • 10 point

M1 .. like a boss ;)

Det gik sq meget godt :)
Vi får snart en gratis mobil fra dem .
Pga. vi har hustlet medlemmer til klubben :D ..

Havde cbb før .. intet i vejen med dem ..
min moder ville absolut skifte :)

3. maj 2010

Abonnement med omsorg - også for de lidt langsomme.

Alt i skønneste orden! Nu er det kun regningen, der vil kunne ødelægge billedet, men jeg er fuld af fortrøstning til at det ikke bliver tilfældet. Hilsen Erik Schack.

1. maj 2010

fem stjerner, problemfrit skift til M1

Det var en fornøjelse at skifte til M1. Vejledning enkel og nemtforståeligt, skift af simkode hurtig og problemfrit. Rigtig god service, som føles personlig. Jeg føler mig velkommen som kunde.

28. april 2010

Godt initiativ m. Gratis 50 abonnementet

Fint at M1 kunne hjælpe da jeg ikke fandt ønske nr. på nettet.

• Louise
26. april 2010

Jeg har overhoved ingen problemer haft med M1. fik mit nye sim-kort en uge inden det skulle i brug. De har i løbet af de første 2 uger fået min nummer over i mit navn (da det tidligere stod i min fars), uden jeg fik nogle problemer med det.!
Har kun godt at side om M1

• Thomas
  • 50 point
  • 5 Anmeldelser
25. april 2010

Kanon service og super varer

Kanon service og super varer

25. april 2010

vi er nye kunder men er fuld tilfreds med oplysninger, service og betjening. 5 stjerner

23. april 2010

Tingene lykkes uden problemer.

Normal lykkes tingene, dog kan der være lidt vanskeligheder med at få porteret nummer, der kommer altid breve omkring si-kortnummerewt selv om det er tilsnedt via hjemmesine ved oprettelse, dette virker ikke altid optimalt og til tider slet ikke.

M1 er et super godt mobilselskab.......... MEGET NEMT

..............

Køb af mobil

Har købt en Nokia 7230. Kom som aftalt. Uden problemer

22. april 2010

Super kundeservice

Jeg har flere gange haft gode oplevelser med M1. Selv deres måde at opsøge nye kunder var en positiv oplevelse. Vil helt sikkert anbefale M1 til andre som gammel medarbejder i en anden kunderservice :)

18. april 2010

ingen problemer

alt var som aftalt inkl gaven fra m1-

masser af ros herfra;-)

17. april 2010

Nemt og problemfrit.

Er skiftet fra Telia til M1, dette har jeg ikke fortrudt et sekund. For mit vedkommende er der bedre dækning, regningen ser mere "realistisk" ud, så jeg kommer til at spare penge. Skifter også min kæreste over til M1 nu, da det går super nemt og hurtigt. Det virker helt sikkert til, at være et seriøst og prof. firma.

16. april 2010

M1- nummerflytning

Jeg har fået overflyttet mine 2 mobilnumre til M1, og alt er bare gået glat igennem - hurtigt og professionelt.

• V.B.
  • 36 point
  • 10 Anmeldelser
11. april 2010

Alt Ok.

Har skiftet til m1 og er meget tilfreds .Det var en super hurtig, og uden problemer.

10. april 2010

Jeg har været fuld ud tilfreds

Der var en sælger der tog fat i mig hos købmanden, som spurgte hvilket abonnement jeg havde og garanterede at M1 kunne gøre det billigere - og det kunne han faktisk. Jeg bestilte abonnementet med det samme og fik at vide, at mit gamle abonnement automatisk ville blive sagt op og at jeg ville modtage et simkort som ville være aktiv en måned efter. Alt dette blev gjort som lovet og jeg kunne tage mit simkort i brug på den lovede dato. Derudover har jeg været inde på M1.dk hvor jeg frit kan redigere i mit abonnement og tilføje bonuspakker. Jeg har kun været tilfreds med mit M1 abonnement og glæder mig til at fortsætte hos M1 i fremtiden. Jeg giver den 5 stjerne da jeg ser det som en præstation uden fejl, og det har min oplevelse med M1 bestemt været. Det er rart at have et abonnement hvor det hele bare køre som det skal.

9. april 2010

Godt og enkelt

Nemt at bruge og billigt. Alt hvad jeg har brug for som tele-kunde

8. april 2010

Opsigelse = Mega besværligt!

**** EDIT d. 9 april 2010 ****

Det lykkedes at opsige mit abonnement på nedenstående måde.
De har i al fald godkendt det fra dags dato.
Men det er stadig SUPER besværligt, hvis man gerne vil opsiges pr. mail og ikke - som de forlanger - pr. brev eller fax.

De kunne meget let lave en funktion til dette på nettet.
De får lige en stjerne mere som tak!

Ps. læs nedenstående tekst for indsigt i problemstillingen.

**** EDIT SLUT ****

Nu har M1 valgt at opkræve gebyrer for inaktivitet - dvs. bruger du ikke dit simkort i en måned, så rykker de 10kr ud af dig.
Fair nok, de må jo ændre priserne som de vil på deres produkter..
Men jeg er måske ikke helt enig i metoden denne omgang, og vil derfor opsiges hos M1.

Det viser sig at være en anelse besværligt efter M1s' krav til hvordan dette så skal gøres.
De forlanger nemlig at man skal printe et dokument ud, som man passende kan udfylde og slutteligt: sende denne enten via brev eller fax...

Jeg tænkte: Hvor er deres mailadresse? De kan da umuligt have glemt den mulighed!.. - Nej, ikke glemt, men udelukket... pt.

Hvad pokker er et brev? For ikke at sige en fax?? (ironi)
Hvad med en brevdue anno 2010?? (ironi igen)

Det var dog en utrolig dårlig kundeservice over for folk der, af hvilken grund man måtte have, gerne vil ud af selskabet.

Det lykkedes mig dog via gode gamle Google, at finde frem til en mailadresse til deres kundeservice. TAK GOOGLE!! (ok, jeg kunne måske have gætte mig til den, men alligevel)

Jeg downloadede herefter dokumentet, kørte det gennem Adobe Acrobat for at kunne udfylde den, samt underskrive den med digital underskrift, som på alle måder må siges at gøre dokumentets underskrift gyldigt!
Herefter vedhæftet den på en mail til deres kundeservice, med kvittering for modtagelse samt læsning så jeg kan følge med i om de modtager/læser den. (Hvis de da ikke nægter at kvittere)

Jeg forventer selvfølgelig at den bliver godkendt og, at jeg derefter afmeldes ethvert tilhørsforhold til M1 og slutteligt; ikke bliver opkrævet 10kr. pr. måned for ikke at have forbrug....

Nærmere herom senere, når de returnerer et svar - for det forventer jeg da de gør...

Mikkel og Kevin fandt anmeldelsen nyttig

Se alle anmeldelser

Se alle 1076 anmeldelser

Telepristjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.telepristjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (976 anmeldelser)
telepristjek.dk (100 anmeldelser)

www.m1.dk Support

Om supporten

M1 leverer billig mobiltelefoni og mobile bredbåndsløsninger. På M1 kan du vælge mellem 3 forskellige mobilabonnementer og 3 forskellige bredbåndsabonnementer. Fælles for alle er, at du selv kan logge dig på hjemmesiden og til, og fravælge services i takt med at dit behov ændrer sig.

Ring til 96312320
Vi bor 9000 Aalborg