28. juli 2010
hurtig korrekt betjening
købte en razorpit og fik en barbermaskine + negleklipper oveni.
alt kom til den aftalte tid i god stand - hurtigt og præcist.
++++++++++++++ herfra
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Made4Men ApS
Gitte
Super, hurtigt og nemt..
Jeg har købt en flaske TendSkin, og forsendelse og betaling ja alting fungerede hurtigt og nemt, modtog varen dagen efter bestilling og produktet lever fuldt ud op til mine forventinger.
Jeg vil helt klart anbefale siden til andre, selv om det måske nok mest er en side for mænd, vil jeg også anbefale den til mine veninder.
Hilsen Gitte
Mark
Fin service
Servicen var som forventet, ingen problemer med bestilling eller levering.
OB
Fuld tilfredshed
Jeg købte en RazorPit hos Made4Men. Det var nemt at bestille den, og fik hurtigt en ordrebekræftelse. To dage efter kom den med posten. Overhovedet ingen probemer. :D
PK
24. juli 2010
Skidt start, men virkelig god problemløsning
Jeg bestilte to deodoranter hos M4M, som kun fik sendt den ene til mig ved en fejl. Den anden deodorant var nemlig ikke hjemme, og i stedet for at lægge pakken til side blev den sendt afsted. Da jeg gjorde dem opmærksomme på det reagerede de prompte, sendte mig en lidt dyrere deodorant til den samme pris som jeg skulle have givet for den anden, samt en stribe vareprøver. Allround god stil og hurtig betjening.
22. juli 2010
Superb
Ingen dikkedare - bestil betal leveret ;)
22. juli 2010
super god pris og hurtig levering
kan stærkt anbefaldes
21. juli 2010
Hurtig levering, alt som det skal være!
Hurtig levering, alt som det skal være!
19. juli 2010
Alt lige efter bogen, perfekt handel
Nem hjemmeside at finde rundt på , hurtig levering
19. juli 2010
Spændende udvalg og prompte levering
Hos Made4Men finder man produkter, som man ikke umiddelbart finder andre steder. Priserne er rimelige, og leveringen sker hurtigt. Du kan derfor roligt kigge forbi og lade dig inspirere...
18. juli 2010
Super Butik
Fantastisk service, hurtig forsendelse, perfekt emballage, super gode produkter. Tja - det siger vist det hele.
L.R.
17. juli 2010
Køb af El-barbermaskine
Købet af en Remington F7790 gik absolut let og smertefrit.
Leveringen skete på dagen
Morten
16. juli 2010
Fantastik side!
Rigtig mange produkter og rigtig god guide. Produkterne er billige og kundeservicen god!
pb
15. juli 2010
Hurtig, god og fleksibel service
Købte fladjern (glattejern) - fik efterfølgende ændret leveringsadressen via email henvendelse.
Made4Men mangler kun at man kan oprette sig som kunde (betalingsadresse) og indtaste en anden leveringsadresse.
14. juli 2010
Fik en forkert Vare, men fik den som Bonus :)
Havde bestilt 2 ting derfra men den ene var ikke en vare jeg havde bestilt. hvor efter jeg kontakter dem og siger at jeg har fået en forkert vare, det ordner vi med det sammer siger de, vi sender den rigtige vare idag også kan du bare beholde den forkert som en slags bonus. dagen efter havde jeg den rigtige vare. så det er super lækkert med hurtigt service og bonus gave :D
JFS
13. juli 2010
Meget god service
Jeg købte diverse ting fra siden og alt gik nemt og hurtigt, kan i hvert fald anbefales :)
Jimmy
12. juli 2010
fin handel
Det produkt jeg valgte var 100% i orden og varen kom lyn hurtigt
Kasper
Perfekt
Alt var som det skulle være, hurtig levering, billig fragt - way to go :)
Bedste nethandel nogensinde!
Bestilte 2x Razorpit barberbladssliber mandag middag, og havde pakken tirsdag næste dag.
Super god kommunikation for Made4men's side.
Alt gik helt kanont. Kun gode ting at sige om denne sælger.
Hurtig lev.
Bestilte voks hos made4men, og allerede dagen efter fik jeg pakken. Lyn hurtig service.
Et nyt, perfekt bekendskab
Har nu handlet 2 gange på siden, og det har været over alt forventning. Gode produkter, og en virkelig hurtig levering. Altid bestilt omkring kl. 15., og så modtaget pakken med posten dagen efter. Virkelig sublimt, og jeg skal helt sikkert handle hos made4men igen.
SA
10. juli 2010
Hurtig service, godt produkt
Jeg fik mit produkt hurtigt efter købet, og produktet (The cool fix) lever op til mine forventninger. Derudover er det fedt at Made4Men forhandler The cool fix som jeg indtil for nyligt kun har kunnet finde i udlandet.
H.B
25 point
5 Anmeldelser
9. juli 2010
Alt som de lover, sådan skal det være!Tak.
Hurtigt
Købte 2*Gillete Fusion blade, som ankom tre dage efter bestillingen. Kan anbefalde at handle hos Made4men.
Thomas
Fifi
Velfungerende
Jeg har bestilt Toppik hos Made4men og det fungerede fint.
Bøvl fri og nemt online bestilling og hurtig levering , Sådan ! :-)
VL
35 point
8. juli 2010
Hurtig og fejlfri leverance
Upåklagelig service fra bestilling til leverance, kan klart anbefales.
8. juli 2010
Super service og vejl.
Hurtig og god vejledning af folk der ved noget om produkterne. Hurtig leverance.
Velfungerende
Nemt og uden problemer!
Martin
Vejle, DK
39 point
9 Anmeldelser
Helt perfekt
Har handlet der mange gange varen er kommet dagen efter, ingen problemer
KNH
Hurtig levering.
For mig betyder hurtig levering rigtig meget når jeg bestiller fra nettet, og det fik jeg her.
- Bestiller helt klart her en anden gang !
Anders S.
Fin handel
Jeg har handlet derinde 2 gange og begge gange har det været uden bemærkninger. Så 5 stjerner herfra.
Super hurtig levering
Købte en selvbruner, der kom dagen efter bestillingen.
Jesper
Fremragende service
Jeg er 1.gangs køber hos Made4Men, og oplevede en pæn og overskuelig hjemmeside, nem bestilling og de anførte leveringstider holdte. Så alt i alt en god og positiv oplevelse, der helt klart giver anledning til at handle her igen.
NN
29. juni 2010
Fik leveret dagen efter jeg bestilte. Ingen problemer
MFS
21. juni 2010
Hurtigt levering, ligefrem og god til at informere.
Ja sådan var mine to oplevelser med Made4Men, de leverede hurtigt, tingene var lige ud af landevejen. Og der var en god information. Denne bedømmelse er UDELUKKENDE på levering af varer, da jeg ikke har haft brug af reklamation fra dette firma på de to varer at jeg har købt.
Zach
40 point
3 Anmeldelser
16. juni 2010
Made4men 5 stjerner.
Super Service/levering.
Jeg kan klart anbefale dem!
ms
10. juni 2010
hurtig behandling, hurtig levering
jeg købte noget aftershave, og fik pakken leveret dagen efter bestillingen. Hurtig og god service.
nhj
10. juni 2010
Udemærket
hurtig levering, alt ok.
T.H
7 point
8. juni 2010
super hurtig betjening - meget tilfredsstillende
Jeg bestilte 4v00 distinct man consealer fra made4men sidste uge. Det tog lidt tid at bestemme mig udfra det store varesortiment. Via en meget let selvbetjening fik jeg bestilt og betalt for varen og ganske kort tid efter samme dag fik jeg en ordebekræftigelse via e-mail samt en bekræftigelse på at ordren var afsendt. Jeg var noget spændt på varen idet jeg ikke tidligere har købt produktet og dermed heller ikke haft muligheden for at teste kvaliteten. 2 Dage efter fik jeg min vare og den var ud over al forventning, consealeren virker fuldstændig og vigtigt for mig, uden at det kan ses at jeg anvender den. I får 5 stjerner for en hurtig og rigtig god kundebetjening og for et godt og solid varesortiment.
sofus gs fandt anmeldelsen nyttig
hurtig og korrekt levering
merkur barberblade, børste og skraber.
JM
Udmærket produkt og service
Produktet kom dagen efter bestilling, og virkede efter hensigten.
Betina
12 point
8. juni 2010
Jeg havde en rigtig god oplevelse ved online handel med Made4men - jeg kan desværre ikke give 5 stjerner, da beskrivelsen på barberbladene af antal blade ikke var korrekt. (Billede og tekst hang ikke sammen)
Kenneth
Super hurtig ekspedition
Jeg bestilte en Remmington næsetrimmer, som blev ordrebehandlet og sendt super hurtigt. Den blev købt hos Made4Men
SRP
7. juni 2010
Ingen klagepunkter
Købte 4x ID Hair, og de blev leveret som lovet og med meget mere flamingo end forventet!
7. juni 2010
Nemt og hurtigt
Jeg bestilte et Biotherm produkt fra Made4Men, og allerede to dage efter min bestilling, lå der en pakke til mig. Bestillingen forløb nemt og uden problemer af nogen art - og at leveringstiden var så kort, kom nærmest bag på mig. Rigtig godt og kan klart anbefales.
RC
5. juni 2010
Fik en vare der så "brugt" ud og de byttede uden at blinke.
SN
Intet at klage over
Hele vejen igennem var der intet at klage over.
Et af produkterne jeg bestilte var ikke på lager men fik en beklagende opringning, og der gik 4 dage før jeg havde varene.
Godt sortiment og ingen problemer
Jacob
Made4men
Jeg bestile noget creme og sæbe ved made4men, som var billigst på de produkter jeg bestilte, og jeg havde varene dagen efter..
PalleA
3. juni 2010
Levering fra dag til dag
Dette er et supergodt site at handle på. Lige fra man bestiller sin vare til man modtager pakken, bliver man informeret om handlens status.
Her handler jeg ihvertfald meget gerne igen
M.M.
15 point
3 Anmeldelser
27. maj 2010
God oplevelse
Hurtig levering og gode produkter, topkarakter herfra!
25. maj 2010
Lynhurtig levering
Bare en helt i orden levering!
Jeppe
24. maj 2010
Super og pålidelig service
Køber jævnligt hårprodukter, og udover at produkterne er væsentligt billigere end i butikkerne, så kommer varen 2-3 dage efter bestillingen uden problemer.
Har været kunde i et par år, og vil bestemt fortsætte, så længe service, pris og kvalitet er i top.
24. maj 2010
Made4men fortjener 5 stjerner
Jeg køber en del over nettet, og dermed har jeg stor erfaring, med de forskellige firmaer der sælger over nettet.
Made4men er suverænt det bedste og mest effektive firma, jeg har handlet ved.
Jeg bestilte varen sent eftermiddag, næste morgen 7,30 ringede posten på døren, med min bestilte vare, som i øvrigt levede op til min forventning.
HSA
22. maj 2010
Tilfreds kunde
Jeg har købt en Maxim anti-perspirant. Den fik jeg først efter lidt skriverier da jeg ikk havde modtaget den til den lovede tid. Det viste sig at varen var kommet retur til jer og det er jo hvad der kan ske, men jeg synes at jeres håndtering af situationen var meget godt. Jeg fik svar på mine mail meget hurtig og blev beroliget med at i var meget hjælpsom. Det endete også med at i kørte forbi med den så jeg ikke skulle vente yderliger. Det synes jeg var meget pænt gjort.
bia
22. maj 2010
fik det jeg bestilte
Købte id voks meget billigt
Mathias
hurtig og effektiv
hurtigt ekspedition og meget vel indpakket
BICO2iLO
Nemt, hurtigt og billigt
God hjemmeside med godt overblik, hurtig levering med statusemails undervejs samt fornuftige priser. Kan kun være fuldt tilfreds.
Tina
21. maj 2010
super god service og hurtig
Har købt deo og id voks
K.H
20. maj 2010
Hurtig og smertefrit
Jeg købte en anti perspirant og den kom hurtigt og den virker fantastisk :D
20. maj 2010
Super side
Jeg har bestilt noget fra made4men
Og de havde desværre ikke hjemme
og i stedet for at sende det senere,
valgte de at ringe til mig og spørge, hvordan jeg gerne ville have det.
og valgte et andet produkt.
SUPER SERVICE!!!
18. maj 2010
1'st class leverings rekord!
jeg fandt tilfældigvis hjemmesiden "made4men" på youtube, og så et tilbud, som jeg simpelhen ikke kunne stå for.
jeg bestilte noget voks, og 2 dage efter stod pakken foran min dør, jeg var meget positiv overrasket over den hurtige levering, og den sikre indpakning, der beskyttede varen som "panser"
tak for en god service!
T E
16. maj 2010
Super hurtig betjening
Et godt sted at handle :D
ML
14. maj 2010
Made4men alligevel gode
Det viser sig at postvæsnet ikke har kunne finde frem til min adresse, da jeg var ved at flytte i perioden. De har derfor returneret den til Made4Men. Har lige talt med dem og de har netop genfremsendt pakken til den nye adresse og jeg ser frem til at modtage den.
Tak for hurtig respons.
10. maj 2010
Dag til dag levering. Helt kanon :)
Div pleje
Emil
9. maj 2010
God, nem og overskuelig! Dog 1 fejl
Jeg synes denne hjemmeside er nem, let og overskuelig.
Men eneste ting jeg har og sige, er pakkeleverancen. Da jeg skulle modtage min pakke, var jeg ikke hjemme så jeg fik en brev, hvor vi skulle aftale en ny dag.
Da jeg er studerende, går jeg i skole om formiddagen, så var lidt umuligt for mig og være hjemme, når pakkeposten fra GLS ville kommer mellem 0800-1600. så derfor ville jeg fortrække og bruge postdanmark, og få muligheden får at hente pakke på posthuset.
Daniel Eriksen
København Ø, DK
45 point
9. maj 2010
Perfekt service uden problemer
Jeg bestilte et produkt fra Biotherme, da jeg kort tid forinden fandt ud af at jeg var ved at løbe tør.. Som jeg altid gør gik jeg ind på made4men for at bestille en ny pakke produkter..
Let, hurtigt og smertefrit kom jeg igennem bestillingen, og som lovet stod jeg inden for 2 dage med de bestilte produkter i hånden..
made4men er en rigtig god side som kan anbefales til alle, og som man uden tvivl kan sætte sin lid til.
Gode vare, go service
Jeg har købt 2 produkter fra Men U - Healty Facial Wash og Shave Cream, gennem www.made4men.dk.
Deres beskrivelser af produkterne er, at det skulle være det bedste.
Jeg har prøvet en masse forskellige produkter, og jeg må sige, at produkterne fra Men U holder, det er klart det bedste jeg har prøvet.!
Jeg kan uden tvivl anbefale disse produkter - Cause Performance Matters
Udover alt dette, kan jeg ikke komme på en hjemmeside for mænd der er så gennemført som made4men.dk Jeg har altid fået mine varer mellem 1-2 arbejdsdage. Og en rigtig god service der udover.
VO
5 Stjerner - Klasse service
I skal have 5 Stjerner. super hurtigt ekspedition, fin indpakning. Ingen varer skadet.
Vi købte 6 stk. ID voks.
Simon
3. maj 2010
Har tit handlet med made4men og hver gang har jeg modtaget min forsendelse dagen efter. Produkterne har også levet op til beskrivelserne, så alt i alt en fremragende forhandler.
Marco
20 point
4 Anmeldelser
2. maj 2010
Absolut en super..
Da det var noget nyt, som jeg skulle købe, så havde jeg en del spørgsmål, så opkaldet varede et stykke tid.. Men ALLE spørgsmål blev besvaret med en super service, og fik mine varer dagen efter
Så det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg køber hos Made4men
Mvh. M
2. maj 2010
God leveringstid
Fik varen 2 dage efter jeg havde bestilt.
1. maj 2010
God og hurtig service, trods lidt fejl.
Jeg bestilte 2 Clinique deo og 6 bøtter voks for ikke så længe siden. Samme dag som bestillingen var afgivet bliver jeg ringet op med besked om der desværre kun er en enkelt Clinique. Det er jo hvad der kan ske, så er er glad for at der blev givet besked med det samme.
Lidt senere bliver jeg ringet op igen, hvor der så er sket en fejl ved trækningen af pengene fra min konto. Det resulterer i at jeg er nødt til at gå ind og bestille en gang mere, for at det korrekte beløb kan hæves fra min konto.
Ovenstående er den eneste grund til der ikke bliver givet 5 stjerner fra min side, men det er første gang der er sket en fejl af den karat imens jeg har handlet på sitet, så det skal I selvfølgelig også have ros for.
Så alt i alt god service og hurtig handlekraft ved fejl.
28. april 2010
Super hurtig levering
Jeg købte en hårtrimmer og havde den dagen efter at jeg havde bestilt den.
27. april 2010
fint
lige som det skal være
26. april 2010
Hurtig levering, god beskrivelse af produktet + det virker :P
Ja som der stå i overskriften.
Det må understreges at siden er flot og det er rigtig dejlig med anmeldelser af produktet på siden.
25. april 2010
Sådan skal en webshop køres
Overskuelig side, nemt betalingssystem - modtog varen til tiden. Handler der helt sikkert igen!
Jacob
24. april 2010
Super hjemmeside
Fik min bestilling efter 1 dag. Meget tilfredsstillende.
22. april 2010
God & hurtig betjening :)
Det er gået stærkt med de ting jeg har købt og er altid tilfreds! :)
20. april 2010
Helt i top 4men
Jeg fik en forkert forsendelse og ringede, dagen efter fik jeg mine rigtige produkter, helt i top uden problemer med Made4men.
Tilfredsstillende
Der har været for meget ventetid på at få leveret varerne og syntes det ikke rigtig var fair at jeg heller ikke lige kunne få den vare jeg havde bestilt og fik noget med pudderhalløj som jeg ikke havde tænkt eller ventet at få da jeg bestilte en concealer og fik ellers sagt at jeg gerne ville havde haft noget tilsvarende til det jeg købte men fik ikke lige det jeg ville havde fået men fik det billegere men det var det som ikke var tilfredstillende, syntes at man kunne havde gjort et bedre arbejde med det
Meget tilfredsstillende
Meget positiv oplevelse at handle med made4men!
Varen kom dagen efter bestilling så det kan ikke gøres bedre :o)
Super Service
Hurting betjening, har varen næste dag. Har aldrig haft et problem med made4men. Sikre 5 stjerner.
16. april 2010
Overførsel af penge
Jeg købte 2 dåser ID voks og 1 personlig pleje.
Pakken kom til tiden, og pakkens indhold var intakt.
Produkterne er rigtige gode og handlen mellem mig og made4men er en rigtig god oplevelse. Der var ikke rigtig nogle fejl at finde.
Det eneste, som kunne findes var pengeoverførslen. Var usikker på at det var gået igennem da det tog en del tid. Men alt i alt en fornøjelse
16. april 2010
Super sted at handle
Har ingen negative ting at sige, men derimod behagelig og yderst venlig kundeservise samt hurtig forsendelse.
12. april 2010
Made4men
Superoverskuelig hjemmeside og hurtig ekspedtion. God information i hele forløbet fra ordremodtagelse til afsendelse af varen og online faktura. Alt dette indenfor 24 timer...lige i skabet.
Super hurtig betjening
Razor pit og Id voks.
Harly
4. april 2010
Zeno. Hurtig og præsis levering!
4. april 2010
Mine bestillinger er ekspederet og leveret med 1 til 2 dages leveringsdage det er flot
jeg har købt hårproduktet toppik.
2. april 2010
Uproblematisk køb
Hurtig ekspedition, løbende opdatering på mail. Ingen problemer overhovedet - præcis sådan det bør være at handle på nettet. Kan klart anbefales
31. marts 2010
Kom hurtigt med posten. God service.
Købte id voks. Det kom hurtigt med posten, og der var god service efter som det er en hjemmeside man handler fra. Og det var de rigtige vare. Så det var jo bare fantastisk.
29. marts 2010
Levering til tiden, kvalitetsprodukter
Jeg havde brug for en god skægtrimmer, fandt made4men, og her fandt jeg så en Remington MB320C, og er fuldt ud tilfreds med dette produkt.
Jeg har også set nogle af de andre produkter på siden, og jeg synes det er superfedt, at der er en masse forskellige skønhed-og-pleje produkter til mænd på siden, som alle sammen er kvalitetsprodukter.
Ud over dette kom mit produkt også til tiden(2 dage efter bestilling), dvs. ingen bøvl med levering.
Thumbs up, anbefaler siden.
28. marts 2010
God service og levering inden for få dage
Jeg har ikke så meget at sige andet end at alt fungerede godt.
28. marts 2010
ingen slinger i valsen
Nem og overskuelig navigation og bestilling på hjemmesiden.
Modtog pakke få dage efter bestilling - så nemt som internethandel kan og skal være!
26. marts 2010
F.A.N.T.A.S.T.I.S.K
Jeg modtog varen dagen efter, havde dog fået en forkert type facial-wash med, ringede og spurgte hvordan det kunne være - og har nu fået det hele i orden. PERFEKT service!
Det bliver ikke sidste gang, jeg handler her.
24. marts 2010
perfekt
alt er perfekt
Tina Fyhn
24. marts 2010
Hurtig og problemfri internethandel
Jeg har købt en Razorpit gennem Made4men, og har et utrolig godt indtryk af virksomheden. Hjemmesiden er indbydende og kundevenlig. Priserne er rimelige, jeg fik alle de informationer som jeg havde behov for, og jeg havde mit produkt dagen efter jeg havde købt det. At jeg efterfølgende bliver bedt om at anmelde siden, fordi virksomheden er interesseret i at høre kundernes mening, er kun et ekstra plus. Jeg vil helt sikkert handle hos Made4men en anden gang
Per.
22. marts 2010
Hurtig lev. men desværre havde posten bare stillet pakken ved døren, hvor andre kommer forbi, så den kunne lige så godt ha blevet stjålet.
God side
Siden er meget nem at finde rundt på, god bruger vejledning på hjemmesiden, men den mangler når man får produkterne hjem i sin egen stue.
Thomas
22. marts 2010
Super pris hurtig levering :O)
bestiller fredag og har varene lørdag, super hurtig levering. og prisen er rigtig god.
ES
21. marts 2010
Upåklagelig og hurtig ordrebehandling.
1. gangs køb - ordren leveret uden forsinkelse. Kan anbefales.