We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Madsogmille anmeldelser

Madsogmille Logo
Kunderne om Madsogmille : »Kan anbefales« »Fantastisk service« »tip top i juletravlhed« 11
Godt
8.4 af 10

11 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (11)

Kan anbefales

Jeg ta'r ofte et kig på madsogmille.dk og har handlet med butikken flere gange. Hurtig levering og har hver gang modtaget varer i fin stand. Kan klart anbefale Mads og Mille til andre.

Udvalgt anmeldelse om Madsogmille

Madsogmille

Dejlig butik med skønne varer

Har handlet her mange gange, altid med superservice og fine produkter og hurtig levering.

Eneste minus er, at man skal "uendeligt" højt op i beløb før man kan opnå gratis fragt (1800,-) - tror det er den eneste netbutik jeg er stødt på hvor man skal købe for så meget før det er fragtfrit.

• Lone
  • Århus, DK
  • 3 Anmeldelser

Fantastisk service

Kan kun anbefale denne butik. Helt igennem super service.

tip top i juletravlhed

Jeg købte nogle Molo vanter og futter mit i december.

Overraskende hurtig levering i en tid hvor mange andre har længere leveringstid.

Perfekt!

Madsogmille

Rigtig god service og mange fine ting

Elsker at læggen 'vejen forbi' Madsogmille.dk, hvor jeg ofte har svært ved at gå tomhændet fra sitet. Den seneste Braez bluse er så fin, så fin.

Madsogmille

Service og vejledning til topkarakter

Jeg har handlet hos madsogmille.dk siden webshoppen åbnede.
Servicen er i top, altid venlig betjening ved telefonisk kontakt ved spørgsmål om mål eller andet.
Lynhurtig levering, pæn og forsvarlig indpakning, suveræne til at udvælge de bedste varer.
Ja, handler ikke andre steder, når det kommer til tøj til mine børn, mig selv eller gaver.

Meget godt service

Rigtig fine vare, hurtig levering, svare gerne på spørgsmål vedr. størrelse osv.
Hurtig tilbage betaling ved retur vare.
Fortjener de 5 stjerner.

Fantastisk service

Uanmindelig god kundeservice og meget hurtig ekspedition!
Meget søde og behjælpsomme ekspedienter/medarbejdere. Aldrig blege for at forsøge at skaffe en vare hjem.
Lækre varer af god kvalitet.
Handlet på siden de seneste 5 år uden problemer!

Super service til Norge

Jeg har bestilt herfra flere gange, og altid været vældig tilfreds. Varene bliver sendt på dagen, og kvaliteten er hver gang tiptop.

Kontakt butikken for at høre hvordan de kan sende til Norge ;-)

Hurtig og god service

Jeg bestilte en vare, som jeg hurtigt efter min bestilling modtog. Dog var varen ikke helt den farve jeg havde forestillet mig, så jeg sendte den retur. Hurtigt fik jeg email om at pengene var krediteret til min konto. Jeg fik god og hurtig betjening og vil helt sikkert handle der igen.

Madsogmille

Fint, nemt og lige ud af landevejen! :)

Fin og nem nem handel! Varen kom dagen efter - intet at komme efter!

Madsogmille

De bedste anbefaling til en virksomhed med højt serviceniveau og ekspertise.
5 stjerner herfra

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk