We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Magicworld - Kundeservice Logo
Kunderne om Magicworld - Kundeservice : »veldig dårlig ,har enda ikke fått varen jeg har bet,for.etter over ei uke.« »Nem hjemmeside at finde rundt på« »god service og blev mega glad« 52
Godt
7.1 af 10

52 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
Magicworld - Kundeservice

God betjening, og super service!

Jeg skulle have fat i en dvd som er meget svært at få fat i. Efter at have ringet til dem, for at høre om de havde den på lager, havde jeg den hjem næste dag! Tusind tak for det!

Udvalgt anmeldelse om Magicworld - Kundeservice

Fed butik!

Magicworld er en super fed butik!
Den fungere både som gavebutik og alternativ butik, med produkter for enhver smag.
Der er desuden til enhver lejlighed som mors dag, eller juleaften hvilket er super fedt for mig at finde i én butik.
Derudover har jeg ALTID fået en fornuftig og god ekspedition dernede, og på netbutikken, og jeg har handlet der siden første gang jeg opdagede butikken for mange år siden.

• Brit
  • Verificeret køber

veldig dårlig ,har enda ikke fått varen jeg har bet,for.etter over ei uke.

syntes ikke dette var bra,bestilte 2 smykker den 9 feb.12.men enda ikke hørt noe som helst,bet med visa kort,syntes egentlig ikke dere kan ta forhåndsbetaling når ikke varen blir sendt med ei gang,venter veldig på mine 2 smykker som er betalt,fra Brit

Magicworld - Kundeservice

Nem hjemmeside at finde rundt på

Nem at handle der

• Dorthe
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

god service og blev mega glad

Det var selvfølgelig træls, at firmaet ikke havde den vare som jeg bestilte. Men jeg blev ringede op og det var jeg mega glad for. Jeg fik en anden vare og var glad alligevel

Retti fin hjemmeside :-)

Har ingen problemer haft med denne hjemmeside, eller servicen.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til dem :-D

• Tanja
  • Verificeret køber

Fantastiske hårfarver fra Magicworld.....

Magicworld har de fedeste hårfarve.... Jeg er meget tilfreds. Men ville dog ønske at de dækkede udvoksninger uden at skulle afblege først.

Den var oki...

Den var oki. manglede bare en brugsansvisning til førstegangs købere af ørelys...

men fandet en på nette....

• anita
  • Verificeret køber

hurtig levering, super spændende varer.

Har man interesse indenfor healing, sten, smykker med bestemt betydning osv osv, så er det bestemt det rette sted man er kommet til. Her er alt hvad hjertet begærer, og mere til.
Jeg har handlet et par gange, og har altid været meget tilfreds. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Magicworld.

• Kim

Ufattelig ringe kundeservice

Jeg bestilte varer for 14 dage siden. Der er nu gået 10 hverdage/arbejdsdage uden at varene er blevet afsendt. En overskridelse på 100% af det lovede.

Jeg har endog skrevet og forespurgt på leverancen, men har intet svar fået.

Måske jeg kan få det her? Eller måske skulle jeg tage at annullere ordren....?

• Lisa

Super webshop

Jeg syntes at det er en rigtig god side og nem at finde rundt i.
Jeg har købt mange ting der inde som jeg er rigtig glad for og som har hjulpet mig på vej videre i livet.
Man får det man har bestilt og til en god pris og det er pakket ordentligt ind (ingen skader på tingene jeg har bestilt).

• Erik
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Tager fuldbetaling på trods af mangelfuld levering

hæver det fulde beløb på trods af at størstedelen af bestillingen ikke er leveret - overholder ikke lovet efterleveringstermin - svarer ikke på gentagne mails - svarer ikke telefonen i den tid firmaet kan kontaktes telefonisk. Et firma som kunne overveje, hvad god kundeetik er - om man har tilstrækkelige ressourcer til sine kunder.

Kim fandt anmeldelsen nyttig

• Amalie
  • Verificeret køber

Ville helt klart anbefale Magicworld til alle der viste interesse!

Jeg synes at Magicworld er et fedt sted at handle fra. Da det var første gang at jeg købte noget over nettet alene var jeg lidt skeptisk, men jeg vil til hver en tid købe fra magicworld igen.
De ringede til mig en aften, for at informere mig om at nogle af de ting jeg havde købt afvigede lidt fra billedet, og gav mig op til flere muligheder at kontakte dem igen. De ville nemlig ikke sende afsted med mindre de var sikre på at det var hvad jeg skulle have.
Det eneste problem jeg oplevede var dog, at nogle andre af de ting jeg havde bestilt, var der altså to varianter af. Og så fik jeg sendt lidt af hvert. Men den anden variant af produktet, var jeg lige så til freds med i sidste ende, så jeg har hverken klaget eller gjort noget. Jeg har tværtimod tænkt mig snart at købe nogle flere. ;)

Fantastisk!

Super nemt at bestille fra jer - enormt hurtig levering :) Eneste ulempe: I har for mange skønne ting - man har lyst til, at bestille det hele :) Jeg vender helt sikkert tilbage :)

Magicworld - Kundeservice

God oplevelse fra bestilling til pakken kom.

Det var nemt at finde frem til produktet, det var billigste pris på nettet og der kom løbende mails om hvor i forløbet min pakke befandt sig. God service !

• Ninna
  • Verificeret køber

Fin nok, kunne være bedre.

Meget fin hjemmeside med mange sjovt og spændende ting, dog et meget stort irritationsmoment, er at de ikke har de varer hjemme de reklamerer med, måske burde man så skrive udsolgt kommer snar på lager eller hvad ved jeg. Men ellers rigtigt fin service, og hurtig levering.

• birgit
  • Verificeret køber

magicworld er for os, som interesserer os for det spirituelle

jeg elsker det brede udvalg af varer de har derinde. Det er dejligt at der findes en internet forretning, hvor spirituelle folk kan handle.

Super butik!

Elsker simpelthen denne butik, har endnu ikke handlet på net shoppen, men har været i butikken. Butiks arbejderne er altid super flinke og klar på at hjælpe og de har er spændende udvalg. Kan kun anbefales :)

Super shop

Har handlet her et par gange, har ALTID fået de vare jeg har bestilt,, og hurtigt. Spurgte om råd et råd og vejledning igår, fik hurtigt et uddybende svar. Tak for det.
Kommer helt sikkert igen

• Iben
  • Skævinge, DK

Super spændende butik

Jeg har netop modtaget en ordre fra magicworld. Super tilfreds og hurtig levering. Kan varmt anbefales :-)

INGEN VARER ???????

Jeg har for mere end 10 dage bestilt nogle varer men INTET hørt.Jeg kan se at "varene" er pakket,men ikke sendt på 10 dage.
Jeg har afbestilt varerne igen og bedt min bank om IKKE at betale pengene til dem
De svarer hverken pr telefon eller på mine mail...men det kan jo være de STADIG er ved at flytte...det kan jo være de er nød til at flytte konstant,hvem ved ?

Besvarelse fra Magicworld - Kundeservice

Det er ikke korrekt at der gik 10 dage, og det som skete, var at vi kom til at sende varerne til en forkert kunde. Menneskelige fejl kan jo ske, straks vi opdagede det kontaktede vi Philip Olsen, der blev sur, og ikke ønskede sine varer, derfor annullerede vi ordren og der er i øvrigt aldrig hævet penge for den.
Philip Olsen er fortsat MEGET sur på os, og sender daglige sure mails for at understrege dette. Vi mener at vi har gjort hvad vi kan ved at undskylde og prøve at rette fejlen, men det er desværre for nogen kunder ikke godt nok. Men vi er kun mennesker...

Under al kritik

Jeg har handlet to gange hos Magicworld. Første gang fik jeg kun dele af min bestilling, og varerne var snuskede, som havde de lagt længe på et lager. En skuffende oplevelse, som jeg troede på, var en uheldig en af slagsen. Så jeg prøvede igen, da de ser ud til at have et godt udvalg af varer.

Anden gang var endnu værre. Jeg modtog kun få varer fra min ordrer, en - "romance duftsten" var helt ødelagt både i emballage og selve produktet. Og en anden, "selvlysende stjernesæt" var fuld af sorte pletter. Yderligere reklamerede de for to gratis gaver, der ikke kom, da det var en fejl på deres hjemmeside, der dog stadig ikke er rettet. Falsk reklame. Jeg skrev til dem, men kunne ikke få at vide, hvornår jeg ville modtage resten, selvom jeg havde betalt for det hele. Jeg bad om at få erstattet de beskadigede varer. Det blev jeg lovet over telefonen, men har ikke modtaget dem og det lader heller ikke til, de har tænkt sig at indfri det løfte. Yderligere fik jeg ingen svar på to mails jeg sendte til dem med spørgsmål og til sidst fik jeg en auto-mail hvori der stod, at resten af min ordrer var annulleret - Uden de havde kontaktet mig herom - Dvs. den restordrer der bestod af julegaverne, jeg bestilte, og som var årsagen til jeg overhovedet prøvede at handle hos dem igen.

Det er første gang, jeg har været utilfreds med et dansk internetkøb, men tilgengæld er jeg også fuldstændig rystet over Magicworld og deres måde at køre en butik på. Jeg føler mig snydt og synes det tenderer til bondefangeri. Jeg vil aldrig handle hos dem igen og vil på det kraftigste fraråde andre at gøre det.

InCarna
Jeg er just blevet ringet op af en venlig medarbejder hos Magicworld. Det lader til, at mine ord til firmaet et blevet væk i juleræset. Jeg er glad for at høre, at de ikke bevidst har undgået at svare mig, og ser frem til at modtage en lille kompensationspakke fra Magicwold. Tak fordi I retter op på fejlen og møder mig i dialog, det var det, jeg manglede, og dét der gjorde mig mest utilfreds. Nu med 3 stjerner i stedet for 1 <3

Hej InCarna, vi er glade for at vi har løst det sammen, og vi beklager endnu engang de fejl du har oplevet som vi nu straks har rettet sammen med dig... Glædelig Jul
16. december 2011, 01:05:16

Birthe Pedersen
Jeg vil gerne dele en positiv erfaring, som jeg har haft med Magicworld. Jeg købte et troldesæt, fik dem hurtigt leveret, men 2 var itu. Jeg gjorde opmærksom på problemet, fik hurtigt svar og jeg beskrev i mail, hvilke 2 det drejede sig om. Hurtigt sendte Glenn fra pakkeriet 2 nye trolde, nu meget bedre emballeret. Under en uge efter jeg modtog de første trolde, havde jeg de 2 nye. Jeg siger tak for en god service.
17. december 2011, 14:07:17

Drømmepuden

Jeg har for nyligt købt "drømmepuden" på magic world, og vil sige jeg blev meget skuffet da den kom ind af døren. jeg har i forvejen en Drømmepude som jeg har købt på en messe, og kan sige at den Magic world sælger IKKE! er den rigtige. der bliver skrevet at den er ca 40 cm. ( Den er 30 cm) og at den vejer 350 g. ( Den vejer 200 g.) Og så vidt jeg ved kan drømmepuden vaskes på 30 grader, og tørretumles. Det kan Magic world's IKKE! Jeg forstår slet ikke man kan tillade sig at kalde den Drømmepuden, da den er så langt fra at være det.
Det lyder meget fristende at købe en Drømmepude til 100 kr, men fraråder det stærkt da det ikke er orginalen, og kvaliteten er helt i bund.
En lille påmindelse til alle jer der tænker på at købe en drømmepude, i skal ikke købe den på Magic world

Besvarelse fra Magicworld - Kundeservice

Drømmepude er ikke et registreret varemærke, og det hedder vores drømmepuder nu altså bare, så det er ikke noget med at noget er ægte og noget er uægte, du tager helt fejl... Puderne har aldrig være annonceret som noget specielt mærke, det er blot det navn de har... Magicworld.dk

*****

Super godt udvalg og hurtig ekspedition, helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet her. kan varmt anbefale butikken.
Michael Adamsen

Fantastisk Butik

jeg har været i mange butikker i mit liv... men aldrig i en så dejlig butik. Sindsyg god kundebetjening og aldrig i mit liv, set så mange spændende ting samlet på et sted :) De har alt, fra gaver til skønheds tip! og masse af dejlige ting til børnene.... U gotta love it !!!

Magicworld - Kundeservice

Kvalitet og sublim kundeservice!

Her finder man omsider en kundeservice som man ikke finder mange steder nu om dage. Kunden er i centrum og kvaliteten, udvalget og betjeningen er i top.

Magicworld har en kanon lækker og let tilgængelig website.

Jeg bestilte 5 halskæder på Magicworld.dk. To dage efter kunne jeg hente mine varer på posthuset.

Den ene af kæderne var en gave som vedkommende blev ekstrem glad for. Den skulle dog byttes da den var for lille i omkreds. Jeg kontaktede derfor til butikken for at finde ud af hvordan jeg skulle forholde mig. Til min store overraskelse fik jeg at vide at en kæde med det korrekte mål ville blive sendt til mig. Dagen efter havde jeg den nye kæde og i pakken fandt jeg en frankeret kuvert til returnering af min fejlbestilling. Det kalder jeg sublim kundeservice!

Jeg er glad for at vide butikken stoler 100% på mig som kunde ved at fremsende en ny vare før de har modtaget byttevaren. Tak for en super god shopping oplevelse!

Anbefalelsesværdig butik og webshop.

Alt godt,

Morten fra Nørrebro

Super betjening...

En super butik, med ting til hjerte og sjæl...;-)

• Jeanne
  • Frederiksværk, DK

Skøn Butik:)

Jeg er glad for at handler i Magicworld, jeg finder altid noget jeg kan bruge, og hvis jeg skal til fødselsdag og ikke ved hva jeg skal give, finder jeg altid noget der da der er så stort udvalg gør det jo noget nemmere:)
Syntes altid der er god behandling i butikken:)
Kan kun anbefale Magicworld

Christina Ravnborg

Magicworld er som en oase af dejlige ting lige fra sten til musik/bøger til naturprodukter som alle kan have glæde af. Er der med min lille dreng og vi kan nemt gå der i timer med alle de forskellige/ spændende ting som falder lige i øjet. Betjeningen er helt i top og er bestemt en butik der er besøget værd.

Magicworld - Kundeservice

Synes det er en god butik, med meget godt :) Men desværre synes jeg tit der opstår fejl ved leverancen, så ledes at der kan gå et par uger inden man får det bestilte. De er dog rigtig gode at snakke med, men butikken ligesom kræver at man er ops på at tingene bliver leveret. Jeg ved dog at de flyttede for ikke så længe siden, og kan forstå det var rodet, så det bliver sikkert bedre :) Men indtil videre 3 stjerner, på trods af at man ellers føler sig sikker når man handler og modtager tingene til sidst :)

Hejsa Chenzira

Tak for din kommentar her
Vi er kede af at du har oplevet en lang leveringstid, det forekommer en gang imellem på udsolgte varer, og fordi vores sortiment er så stort er der mange leverandører i spil, og ind imellem kan en vare være udgået et sted, og så bruger vi massiv tid på at finde den et andet sted.
Vi gør ALT hvad vi kan for at samle på glade kunder, og vi kontakter altid kunden med besked når en vare er i restordre eller der må forventes en længere ventetid på den.

Team Magicworld
Tina Christensen

Magicworld - Kundeservice

Fine varer og hurtig levering

Absolut anbefalelsesværdig forretning.

Lynhurtig levering

Bestilte nogle armbånd og krystaller i fredags. Fik forsendelsesadvis. et par timer senere og sidder nu med varene foran mig. Dejligt. Tak magicworld.dk

Magicworld - Kundeservice

Fik mine ting (eller de fleste af dem) langt om længe.

Jeg bestilte 3 små varer fra Magicworld.dk og ventede i første omgang i nogle uger før jeg henvendte mig for at finde ud af hvordan det stod til. De svarede, så vidt jeg husker, ret hurtigt at de havde sendt varerne den og den dato. Jeg ventede et par uger til, gik på posthuset et par gange og spurgte efter pakken da jeg ville være sikker på at det ikke var pga. en forlagt postseddel, uden held. Jeg skrev igen og fik igen ret hurtigt svar: "Beklager din pakke er blevet væk. Vi sender straks en ny." Der gik nogle uger igen og jeg skrev igen, hvor min pakke blev af, og fik igen også hurtigt svar at det ville de straks finde ud af. Derefter gik der rimelig lang tid, en måneds tid til halvanden, ved ikke præcis men det føltes som længe, hvor jeg imellem tiden faktisk gav op. Jeg besluttede at kræve mine penge tilbage men inden jeg nåede det, var det så at min pakke pludselig lå i min postkasse. Jeg blev vildt glad. Der manglede dog en vare, men jeg var ligeglad. Jeg har aldrig skrevet til dem at der manglede en vare, men jeg er sikker på at de ville have sendt mig den uanset hvor lang tid det så ville tage :-o Jeg tvivler stærkt på at den første pakke blev væk i posten. Jeg har handlet rigtig meget online og det er den eneste gang at postvæsenet skulle have været skyld i at en pakke ikke er nået frem til mig. Jeg vil sige at i mit tilfælde, har de været rigtig gode til at svare på mine mails og har også virket meget villige til at få løst problemerne. Jeg vil ikke råde andre fra at handle hos dem, faktisk slet ikke, jeg kunne godt finde på at handle hos dem igen. De har et helt exceptionelt udvalg af varer der ikke findes mange andre steder. Bare vær klar på at skulle holde dem i ørerne før du bestiller haha.

lotte
jeg har kun godt at sige om magicwold :) har bestild meget uden problemer , så post danmark kan også lave fejl:(

Magicworld - Kundeservice

Super dejlig butk at handle i. Man kan altid finde en gave eller to, eller noget rart til en selv. Personalet er altid meget hjælpsomme og inspirerende. Vil til enhver tid anbefale butikken.

• karima
  • Frederiksværk, DK

En dejlig oase

Magicworld er en super dejlig butik med alt hvad sjælen begær. Servicen er top professionel. Det er en fantastisk butik at bruge, når man skal købe gaver til sine kære.
Mulighederne er mange, man kan købe alt fra bøger med dybde til rørelsespinde i den reneste form krystaller, perler lækker musik og æteriske olier mm.
Jeg har købt mange spændende bøger og gaver der har glædet mange i min omgangskreds.Der er en super dejlig atmosfære, man kan bruge oceaner af tid i butikken uden at blive forstyrret.

tina christensen fandt anmeldelsen nyttig

Magicworld - Kundeservice

Jeg kan kun give Magicworld mine bedste anbefalinger :o) de har et fantastisk udvalg og en kompetent betjening. Fem flotte stjerner herfra :o).

Fem flotte stjerner herfra :o)

fantastisk forretning

jeg vil gerne dele mit indtryk af denne dejlige butik videre.
Jeg har en oplevelse af magi hver gang jeg er på besøg.
Det er en skøn butik som virkelig glæder by livet i Frederiksværk.
Jeg er altid blevet behandlet med smil og kan varmt anbefale at besøge denne dejlige butik, det er alle pengene værd. PRØV DET
Kærligst Susanne Olesen

Glimrende service

Jeg har besøgt butikken flere gange og har kun oplevet venlig og effektiv service. Det fungerer bare uden bøvl. Rart med en butik hvor man trygt kan handle.

meget skuffet

magicworld jeg tænkte så oplevede jeg også det (et fup firma) kontakt 1 gang uden reaktion. efter noget tid skrev jeg igen og jeg fik at vide at det måtte være min bank der ikke havde overført pengene jeg opgav at bruge mere tid og så langt om længe fik jeg min pakke heldigvis købte jeg kun 2 flasker (havde ellers fyldt kurven godt) for den ene var brudt i den nederste kant af skruelåget og en del af indholdet var væk der var så bare sat et stykke tape på - - - - det var det - - - - ha en god dag allesammen uladina

det skal for god ordens skyld meddeles at jeg i dag d 23 december har modtaget en ny flaske stadig uden den påståede telefonsamtale, så alt er i orden her fra. . . . god jul allesammen uladina

Kære Uladina

Vi har jo både erstattet din ødelagte vare (som åbenbart var gået op i posten), samt talt med dig omkring det, og da nævnte du intet om at du var så utilfreds, så vi stiller os altså ret uforstående overfor din kritik.

Fejl sker jo for selv de bedste, og det kan jo ske at en forsendelse går istykker, især glasflasker med olie, som der her er tale om.

Vi fremsendte en ny orange olie samme dag som vi hørte om det der var sket, og alligevel er du utilfreds og ret utaknemmelig overfor os. Nu har vi så også tilbudt dig at du kan få dine penge tilbage for olien, det har du takket nej til, og det undrer os da ret meget!?
Hvis man er så utilfreds, hvorfor så ikke få pengene tilbage ? Men måske der ligger noget andet til grund for din kritik, som du ikke fortæller ?

Du valgte også at betale med netbank overførsel og det tager altså altid længere tid for os at ekspedere en ordre som ikke bliver betalt med kort, idet der går 2-3 hverdage oveni, før vi kan se din betaling, dette fremgår meget tydeligt at vores handelsbetingelser som du selv har godkendt under din handel.

Nogen kunder kan desværre ikke gøres tilfredse uanset om man prøver hvad som helst, og det er ret trist at man som kunde kan have en så kort lunte som du har, det er ret ubehageligt at modtage en så usaglig kritik som din kritik er!

At kalde os for et fup firma, er ikke alene frækt, men ganske ubehøvlet af dig.

Mvh
Kundeservice Team

meget tilfreds kunde

En fornøjelse at handle med jer:) Bedste anbefalinger. juleknus fra Helle

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk