[REPLY]
Har modtaget mail fra dem hvor der står "Hvorfor modtager jeg dette nyhedsbrev? Du modtager dette nyhedsbrev, da du har sagt ja tak til at modtage spændende konkurrencer og tilbud på din email" - det er ikke noget jeg kender til !!!!!!!!!!!!!!
gøre at bedømme denne type virksomhed med absolut minus.
Det er muligt at kunden som får sine nyheder og reklamer ud er glad, men forbrugeren som spammes fra firmaet konstant og trods nærmest daglig anmeldelse igen modtager mere spam dagen efter kan kun huske både virksomheden som måske har et ellers godt tilbud, men bestemt også mailinglist som spam som er umuligt at slippe af med :-(
Mailinglist har desværre ikke den mulighed at man som forbruger kan blive helt fri for at slippe for dem.
Så konklutionen må være at det kun er bondefanger firmaer med dårlige tilbud på sigt som benytter sig af disse tvangs spam muligheder.
Opdatering.:
Efter min postning af anmeldelsen her, og trustpilots henvendelse kunne man pludselig sagtens slettes permanent og dermed slippe for uopfordret og uønsket spam fra mailinglist.dk
Dejligt det kunne lade sig gøre, men en skam de ikke bare kunne gøre det de mange gange jeg selv rettede henvendelse til dem.
Bøje fandt anmeldelsen nyttig
Hurtig service . God support. har igemmen længere tid sendt igemmen mailinglist og får altid mine nyheder ud til mine bruger . inde for kort tid . Høj kik rate vil helt klart sige god for det firma
Opret ALDRIG en mailingliste her, de reklamerer med gratisbruger. Pludselig er man betalingsbruger. Der bliver ikke svaret på mail, og systemet virker ikke.
Man opretter en ny gratisbruger, og bruger flere timer på at overføre alle modtagere til den nye konto, det går fint indtil man skal udsende sit nyhedsbrev, så får man bare at vide at det ikke kan lade sig gøre. HOLD JER VÆK FRA http://www.mailinglist.dk