We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mailund Smykker/Mailund Deluxe anmeldelser

Mailund Smykker/Mailund Deluxe Logo
Kunderne om Mailund Smykker/Mailund Deluxe : »fantastisk« »absolut et must« »Overskuelig bestillingsprocedure« 45
9.3 af 10

45 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (45)

absolut et must

penge penge, jeg mangler penge til at købe smykker......god side...rigtig god side

Udvalgt anmeldelse om Mailund Smykker/Mailund Deluxe

fantastisk

Vandt en gavekort til shoppen - valgte efter mange overvejelser en ugle kæde og et armbånd. Det viste sig at uglen manglede et par tæer - den blev byttet uden vrøvl og fik ovenikøbet en ekstra gave med. Mine bedste anbefalinger.

• Lea
  • Lea
  • Vestervig, DK
  • 5 Anmeldelser

Overskuelig bestillingsprocedure

Levering af de bestilte varer til tiden som aftalt.

• Vibe

Super handel

Jeg havde en super oplevelse med mailunddelux og handler gerne her igen :)

fin handel

har handlet hos mailund én gang og vil gerne anbefale butikken. pakken kom en dag senere end forventet, men var i den fineste stand og forsvarligt indpakket! jeg handler gerne igen

• Betina

Super hurtig levering!!

Super nemt og og hurtigt. Fik varen dagen efter jeg havde bestilt den. Perfekt!

Kanon service

Hurtig og rigtig god service. Varen lever fuldt op til forventningerne og er i god kvalitet.

super

For godt og vel et år siden bestilte jeg nogle smykker, og jeg kan huske de lå i postkassen max 2 dage efter bestilling. Hurtig levering og gode priser!

• Verificeret køber

Vi bestilte smykkestativer torsdag aften, og fik dem leveret lørdag, selvom det var ugen op til jul.
De var fint pakket ind.

Alt var som lovet!

Nemt

nem og overskuelig hjemmeside. Jeg bestilte et smykkestativ og 3 dage senere fik jeg det. Ingen problemer undervejs eller noget påklageligt. Jeg er en yderst tilfreds kunde og håber min søster bliver flad for sin julegave :-)

Mailund Smykker/Mailund Deluxe

Hurtig svartid og hurtig levering:)

god og hurtigt service

Fantastiske produkter og god og hurtig service

Super

Hurtig forsendelse og varen lever op til både billede og forventede kvalitet

Super fin shop

Smykkerne levede helt op til mine forventninger, og jeg er rigtig glad for alle varerne. Venlig, personlig og god betjening.

Mailund Smykker/Mailund Deluxe

Det var nemt, hurtigt og lige til.

Det var nemt at bestille, man blev hurtigt guidet igennem behandlingen og varen ankom rigtig hurtigt - og til min arbejdsadresse, så jeg slap for turen til posthuset.

Fin handel

Jeg fik mine varer hurtigt og de levede op til mine forventninger

100% tilfreds

Hurtig levering og varene levede fuldt op til mine forventninger. Ikke sidste gang jeg handler hos Mailund.

• Verificeret køber

Varen blev bestilt lørdag og lå i min postkasse mandag - perfekt!

• Mette

hurtig levering!

god service, nemt og bekvemt

Hurtig service

Mailund smykker har fine, specielle smykker til rimelige priser. Min bestilling ankom dagen efter bestilling. Eneste lille klage-punkt er, at netop dette smykke er ret skrøbeligt og godt kunne være pakket bedre ind for at beskytte det. Heldigvis skete der dog ikke noget med det.

Mailund Smykker/Mailund Deluxe

Hurtig levering og enormt god service

Varen manglede nogle ting, men det fik jeg hurtigt erstattet. Efter lidt tid gik min vare så i stykker, og i stedet for at bede mig om at købe en ny vare, fik jeg tilsendt en helt ny uden nogle omkostninger for mig. Super god service! Og hurtig levering! Bestilte fredag og modtog lørdag !

Mailund Smykker/Mailund Deluxe

Varen og levering var som forventet, god handel

Varen lignede den på billedet og leveringen var fin. Så kan anbefales og handle her

• Louise

FANTASTISK

Skønne ting og service helt i top.

• Anna
  • Verificeret køber

Hurtig levering og god kvalitet!

Jeg fandt 3 billige og smukke smykker på Mailunds hjemmeside, som jeg købte online. Til min overraskelse, så modtog jeg allerede smykkerne dagen efter bestillingen. Da jeg åbnede pakken lå mine fine smykker der sammen med en lille overraskelse. Alt i alt en dejlig oplevelse!

• Anne

Fin og hurtig betjening!

Er fuldt ud tilfreds med både mit køb (en rigtig fin halskæde!) og den hurtige og venlige betjening. Desuden er det et kæmpe plus, at portoen er så billig!!

• Mette

Perfekt

Smykkerne ankom meget hurtigt, og jeg er rigtig godt tilfreds med dem.

• Anne
  • Verificeret køber

Godt produkt, go pris og hurtig levering...

Har købt den fineste stjerne halskæde, rigtig go pris og super hurtig levering - Er meget tilfreds.

• Gitte
  • Gitte
  • 6 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Flotte varer og hurtig levering, perfekt handel :-)

• Tine
  • Verificeret køber

Det var billigt og hurtig levering og smykket var præcis, som jeg håbede.

Det var et rigtig flot smykker, som blev jeg modtog dagen efter. Det var billigt og leveringen var billig og det hele fungerede bare rigtig godt!

Mailund Smykker/Mailund Deluxe

Super flotte produkter og kundeservice!

Jeg har handlet hos Mailund flere gange, og har hver gang fået en rigtig god kundeservice, hurtig levering og flotte produkter. Jeg er meget tilfreds, og vil helt sikkert handle der igen.

• B.Z

Perfekt!!

Kan kun på det varmeste anbefale Mailund! De mest vidunderlige smykker og en fantastisk service!!

Mailund Smykker/Mailund Deluxe

Hurtigt levering og skønne smykker

Jeg var heldig at vinde et gavekort på 250kroner og som mor til to, er pengene små så gavekortet fik jeg hurtigt forvaltet og få dage efter havde jeg smykkerne og de er virkelig fede og jeg skal helt sikkert handle igen når pengene er til det.

• Bodil

superfine sager

rigtig fine ting og hurtig levering. Kan kun anbefales.

smykker til ethvert behov

Jeg har bestilt smykker hos MailundSmykker flere gange og har været meget tilfreds.
Jeg kan finde smykker til ethvert behov lige fra fine smykker til en pæn kjole eller lidt rå smykker til mine jeans. Der er så meget forskelligt til en overkommelig pris så der er råd til at købe noget forskelligt.

Hilsen Susanne Sørensen

Mailund Smykker/Mailund Deluxe

Super flotte smykker og super pris!

Jeg har flere gange bestilt smykker og et enkelt smykkestativ hos MailundSmykker, og de skuffer aldrig!

Smykkerne er smukke og flot pakket ind, priserne er rigtig gode og leveringstiden er hurtig.. Pga. de billige priser, kommer jeg sortimentet i bund og har købt smykker, som jeg ellers ville ha' gået forbi, men som jeg bruger regelmæssigt nu :)

Kun gode anbefalinger herfra!!

Carina Jakobsen

Mailund Smykker/Mailund Deluxe

Via få klik fandt jeg netop de smykker jeg ikke kunne leve uden :-)

Hos Mailund Smykker fandt jeg lige netop det jeg søgte og så endda til en rimelig pris!

• NK
  • Verificeret køber

Smykkerne er utrolig flotte og de kom hurtigt!

Mailund Smykker har utrolig god kundeservice og har et flot produkt til billige penge.

Mailund Smykker/Mailund Deluxe

Super service og smukke smykker

Jeg synes at Mailund smykker er rigtig flotte og anderledes end mange andre smykker.

Super smukke smykker!

Super smukke smykker.
Jeg fik mine smykker fra Mailund, som en gave fra nogle meget betydningsfulde børn. Smykkerne er derfor for mig meget betydningsfulde og har en stor værdi. De er smukke, anderledes, klassiske og meget anvendelige. Hver gang jeg har dem på, bliver de positiv kommenteret. Jeg er rigtig glad for mine smykker.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk