We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Malerlager anmeldelser

Malerlager Logo
Kunderne om Malerlager : »Kan anbefales« »Perfekt køb igen« »Fik aldrig varerne...« 7
Godt
8.2 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

100% herfra

Mine sager er altid blevet behandlet rimeligt hurtigt, uden nogle problemer.

Udvalgt anmeldelse om Malerlager

Supergo`betjening

Jeg bestilte malervarer til leverig dagen efter. Ringede endda op 2 gange for at få vejledning angående materialevalg til mit badeværelse. Jeg fik alle de bestilte varer til tiden og slap for selv at skulle slæbe tingene. Super go`og venlig sevice. Kan kun anbefales!

Kan anbefales

Hurtig leverance.

Malerlager

Levering foregik effektivt og smertefrit

Kan varmt anbefale siten. Fik tingene med det samme, og det er skønt at slippe for at slæbe i alt 11 liter maling hjem og så er det endda unden for mange giftstoffer. Det er af en god kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos dem.

Fik aldrig varerne...

Jeg tog fri fra arbejde for at få ordren i dagtimerne ( ml. 10-16) fredag den 24. september, så jeg kunne komme igang med at gøre værelset klar til at blive malet i weekenden. Da ordren stadig ikke var kommet kl. 15.45 snakkede jeg med Rasmus fra kundeservice, og vi aftalte at give chaufføren ½ time. Det hjalp ikke! Rasmus prøvede forgæves at få fat i fragtfirmaet. Herefter aflyste jeg mine aftenplaner med en forventning om, at chaufføren så i det mindste ville komme i aftenintervallet 16-22. Rasmus lovede mig, at havde jeg ikke hørt fra dem/modtaget ordren, skulle jeg ringe lørdag morgen, og så ville I sende det ud til mig med en taxi. Da jeg så ringede lørdag morgen kl 9, orienterede Rasmus mig om, at fragtfirmaet havde svært ved at få fat i chaufførerne og derfor ikke kunne lokalisere min ordre. Jeg orienterede Rasmus om, at jeg så varr nødsaget til at annullere min ordre, da jeg ellers ikke ville kunne nå at male i weekenden, og Rasmus responderede til dette, at fragtfirmaet må kompensere Malerlager.dk for dette, da det påvirker jeres omdømme. Men hvad med mig?

Ud over, at jeg har mistet en dags arbejde, en aftenaftale, 271,50 kr (købte tilsvarende i Røverkøb) + de ekstra ting Rasmus sagde han ville vedlægge min ordre, så jeg slap for leveringsgebyret, har jeg også haft en virkelig dårlig oplevelse. Og jeg måtte selv ringe hele tiden og følge op og modtog ikke engang en undskyldning og venter stadig på min kompensation!

Perfekt køb igen

Altid til UG. aldrig problemer.

Malerlager

Handlet der et par gange, og varene kommer som lovet. Rigtig gode vare, og man skal ikke slæbe dem hjem.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk