We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Maltbazaren anmeldelser

Maltbazaren Logo
Kunderne om Maltbazaren : »leveret som forventet, nemt at modtage besked at pakken var klar med GLS.« »Altid god betjening!« »Velfungerende net maltpusher« 561
Godt

• Tue
  • Tue
  • 2730, DK

Altid god betjening!

Jeg hentede selv varene, da jeg bor i nærheden, men alt var i orden.

Udvalgt anmeldelse om Maltbazaren

• Glenn
  • Verificeret køber

leveret som forventet, nemt at modtage besked at pakken var klar med GLS.

Brewferm Barley wine og Doppelbock hvede er modtaget. Der følger mæskeskema og bryggevejledning med så det er overskueligt selv hvis man ikke har brygget før. Underligt nok har kun den ene af pakkerne dansk vejledning.

Velfungerende net maltpusher

Handlen fungerede gnidningsløst

• Anna
  • Verificeret køber

Altid varerne klar til aftalt tid

Og hvis varen er udsolgt kommer en mail

Maltbazaren

Ok, pænt udvalg - gode varer - men for dyrt...

Jeg ville ønske at priserne var som i de jyske maltbutikker. Det koster åbenbart at bo i København. Skal jeg have mange varer, kan det stadig bedst betale sig at bestille på nettet i "en af de jyske butikker" - eller i Sverige...
Mebn jeg bliver nok alligevel ved med at komme forbi når jeg lige mangler noget...

Maltbazaren

God service, men er tit udgået for div. vare

Jeg oplever en god service og man kan kan altid få en god snak om ølbrygning.

Super

Ingen problemmer det hele var som det skulle være.

Maltbazaren

Synes det har været en fornøjelse at handle hos jer, dog fik man ikke rigtig information om hvornår ens pakke ville blive sendt afsted.

Men ellers dejlig fint.

hav en god dag

Fint

Der er hurtig service, de få gange der er glemt noget i forsendelsen er det hurtigt blevet eftersendt uden vrøvl, jeg kan kun give min anbefaling

Fed butik

Venlig betjening

Maltbazaren

god betjening, meget serviceminded og hjælpsom.

Prisværdigt de hjalp med at finde varerne.
God ide med en kurv med hjemmebryg til at bytte.
God vejledning af ekspedienterne.
Og så fik jeg fortalt at i bringer ud til Egilsgade, hvilket nok holder mig væk fra Rødovre :)

• Mikkel
  • Mikkel
  • Hillerød, DK
  • 7 Anmeldelser

Sådan.

Ingen problemer, helt efter bogen.

• Bo

Spændende

Købte kun et gavekort, sendt pr. mail, men det forløb helt ok.

Maltbazaren

Vino EGO efterlever IKKE annonce!!!!

Den 13/4 12 har jeg købt Vino EGO og iflg. annonce som her:

Dato 13-04-2012 14:25:58
1 Vino EGO Spansk Hvidvin/White 28 flasker Kvalitetsvin 13-14,5% Alc. 115,00 115,00".

Som det fremgår af teksten, skal vinen kunne blive en "Kvallitetsvin på ml. 13-14,5 % Alc.".

Men det må siges ikke, at være så lidt af en påstand, al den stund at mæsken kun har en oechlegrad på 70 ved igangsætning - og det kan i bedste fald kun give 9 % Alc.

Det er formentlig den forholdsvise nye sukkerafgift, der afstedkommer reduceret sukkermængde i produktet.

Summen af dette bliver, at du selv skal købe det ca. 1 kg. sukker der mangler for, at komme på de 13 - 14,5 % Alc.

Maltbazaren

Fin service, men lidt rodet butik

Jeg fik det jeg skulle have, men butikken kunne godt have lidt bedre orden og system

super service

super service altid et godt sted at handle med div øl ting

Maltbazaren

God service og hjælp til produkter

Kort fortalt så fik jeg alt den hjælp jeg skulle bruge for at bestille de rigtige varer. Leveringen var præcis som aftalt.

• Thue
  • Verificeret køber

Super betjening, og hurtig levering

Kan kun anbefale

Alt i alt rigtig god service dog tog 5 dage at modtage den sidste del af pakken

Rigtig god butik

Altid godt!

Har handlet med Carsten, siden han havde et kælderlokale i NV.
Efter rykket til Rødovre er lagerbeholdningen blevet bedre, så jeg kan næsten altid få det, jeg skal bruge.

Servicemindede og hyggelige.

De skylder mig dog stadig et svar på prisen på nogle 2-liters patentlågsflasker.

Anders Moe fandt anmeldelsen nyttig

god butik super service

fed butik i store lokaler
mangler dog lidt større udvalg af humle men det er afhængit af årstiden

Maltbazaren

Ingen over og ingen ved siden af Maltbazaren

Jeg bruger ofte Maltbazaren til indkøb af ingredienser og udstyr til ølbrygning, både privat og i mit arbejde som gymnasielærer i kemi. Jeg værdsætter dem for deres komplette udvalg af ølingredienser og udstyr, og ikke mindst for god rådgivning, når jeg kaster mig ud i nye projekter.

God og hands on support

Løsnings orienteret
Godt udvalg

Maltbazaren

Det kan ikke gøres bedre

Det rene Mekka for hjemmebryggere. De har det hele og kan give et godt råd om næsten alt.

• Skjalm

Godt og simpelt

De gange jeg har bestilt fra Maltbazaren har der aldrig været problemer, hverken når jeg har afhentet varerne i butikken eller fået dem tilsendt.

God servicce

Gode vare, god kvalitet

Maltbazaren

Et kompetent sted at handle

Jeg har haft god erfaringer med at handle hos Maltbazaren.

• Jakob
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Fint sted at handle - igen!

Behagelig betjening, som hjalp med de endelige beslutninger. Fine varer. Endnu en god oplevelse!

• JID

God support

Langsom betjening i butik. Ellers ok.

Er godt tilfreds

Er godt tilfreds med levering og produkt

• olsson

altid god service

Altid god rådgivning og service.

hurtig levering

hurtig og seriøst firma

Anbefales

Hurtig og god betjening - et fortrinligt udvalg og stor viden omkring øl-brygning (er selv rookie).

Maltbazaren

God service og hurtig leverance

Meget flinke og effektive. Deres lagerstatus virker up-to-date og gæren er frisk.

Fin service - ingen problemer

God og kompetent service

perfekt

Jeg besøgte maltbazaren og forklarede (Andreas) at jeg skulle starte fra bunden. jeg fik alt det jeg skulle bruge, samt en proffesionel service

God og hurtig service

Maltbazaren leverer varerne hurtigt og præcist. Og de ved, hvad de har med at gøre.

Maltbazaren

super god butik med dygtige folk

en slik butik for voksne, alle med interesse for det god øl og måden det brygges på burde kigge forbi , og der handles med absolut rimelige priser

• Mads

Hurtigt, nemt og ligetil

Let at bestille, kom hurtigt til døren og så var det ovenikøbet slet ikke dyrt. Nyt favoritsted på nettet!

• frank
  • 8 Anmeldelser

perfekt

Har De problemer med levering så skriver De så du ved hvad du får

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk