Execution time: 344ms

Myndigheder

Medier

Jammerbugt - Nordjyske.dk

www.nordjyske.dk

Pigsåler går som varmt brød.

Indsendt af   (4. februar 2010) (Rapportér til kundeservice)

Set på nettet

Lokalavisen nordsjælland - 02.02.2010

www.e-pages.dk

LOKALAVISEN NORDSJÆLLAND 2./3. FEBRUAR 2010 Pigsåler er et hit

Indsendt af   (20. februar 2010) (Rapportér til kundeservice)

Aabybroposten 09/02-2010

www.e-pages.dk

Nr. 6 Tirsdag den 9. februar 2010 Svært at stå på egne ben

Indsendt af   (13. februar 2010) (Rapportér til kundeservice)

TV 2/Regionernes netTV

www.tv2regionerne.dk

Pigsåler er et hit

Indsendt af   (4. februar 2010) (Rapportér til kundeservice)
  • K
  • ringe, DK
2. september 2010

god og hurtig behandling

Jeg har prøvet at bestille to gange fra Mamaslife, den ene gang skulle jeg bytte en julegave, og det foregik nemt og uden problemer, jeg var lidt i tvivl, så jeg ringede ind til dem og fik en rigtig behagelig betjening. Anden gang har jeg bestilt ny vikle og en bamse på tilbud, igen gik det hel som det skulle, der gik to dage og varene var til afhentning ved gls shop. Det hele pakket pænt ind og blive behandlet pænt under fragt når der bruges GLS. Jeg kan kun anbefale mamaslife.

Udvalgt anmeldelse om Mamas LIFE

• Inge
  • 30 point
  • 10 Anmeldelser
22. august 2010

Super glad og tilfreds

Vi har simpelthen været så glade for Mamaslife. Varene blev afsendt meget hurtigt, og vi blev fint informeret hele vejen igennem. Priserne er fornuftige, kvaliteten er rigtig god, og så fik vi et par stykker slik med - det er jo altid en bonus!

Eneste muligt forbedring er at hjemmesiden godt kunne trænge til en kærlig (prodessionel) hånd. Den er en smule forældet og klodset at navigere. Håber ikke det skræmmer nogen væk, for det er en virkelig dejlig butik :)

15. august 2010

Sådan!

Jeg har for nylig købt en slyngering og et afstandsstykke på mamaslife.dk, så jeg kan bruge min fastvikle som gynge/hængekøje til baby. Jeg tror ikke der gik mere end to dage, så lå det hele i min postkasse. Jeg er meget tilfreds med Mamaslifes hurtige behandling af ordren og glæder mig nu til at få hængt gyngen op.
Signe

1. august 2010

helt fantastisk...

jeg købte en stræk vikle til min lille pige på knap en måned da hun er fortidlig født og brugte de første 14 dage i kuvøse og derfor har brug for ekstra kropskontakt...

for det første var det nemt og hurtigt at bestille og pakken kom også hurtigt..
for det andet er viklen så nem at få til at sidde helt perfekt og min lille pige kan både side/ligge og sove og være vågen og vare med i hvad der sker... alt mens jeg har begge hænder fri....

så helt igennem et fantastisk produkt som jeg allerede har anbefalet til andre..:-)

29. juli 2010

Let og smertefrit

Jeg har indtil videre handlet 2 gange hos Mama's life og kan ikke sætte fingeren på noget. Hjemmesiden er forholdsvist let at bruge, sortimentet er bredt og der er mange gode tilbud, synes jeg.
Mine ordrer er blevet behandlet hurtigt og effektivt, så jeg havde varerne dagen efter jeg bestilte, og jeg fik besked da den blev sendt af sted, så jeg vidste den var på vej.
Alt i alt føler jeg mig godt behandlet og produkterne er i god kvalitet

29. juli 2010

Altid god service, hurtig levering og fine varer og indpakning

Har handlet hos Mama's Life flere gange, og har altid oplevet god vejledning, hurtig ekspedition og forsendelse, hurtig besvarelse af email og professionel håndtering af returvarer. Og så er varene altid fint pakket ind :o)

26. juli 2010

SÅ hurtigt !!

Bestille en meget billig slynge til KUN 179 på Mamaslife natten til fredag.. Lørdag morgen var den allerde hos mig, incl. lidt bolcher og noget god reklame..
Se dét er dælme SERVICE!

24. juli 2010

Min yndlings netshop.

Jeg købte 3 par slyngeringe str L.

-og som sædvanligt kom de frem allerede dagen efter.

Tak for fantastisk service, endnu engang, jeg kommer helt klart igen. (og igen og igen.)

Irene Kjær-Hansen.

• Helle
  • 10 point
15. juli 2010

Perfekt handel

Købte to sæt slyngeringe tirsdag aften. Modtog varen allerede torsdag. Kan klart anbefale Mamaslife!

13. juli 2010

God service hos Mamas Life

Jeg bestilte en DVD; "Yoga for gravide" i en weekend. Eftersom det er noget jeg gerne ville have hurtigst muligt, ringede jeg til Mamas Life om mandagen. Hende jeg snakkede med, var yderst hjælpsom og flink at snakke med. De sendte DVD'en samme dag, og jeg modtog den allerede tirsdag.
Det var simpelthen super at jeg kunne få mit produkt så hurtig og at virksomheden samtidig var så hjælpsom. Det er jeg rigtig taknemlig for.
Mange tak:)!!!
Mange hilsner
fra en yderst tilfreds kunde

• LNG
7. juli 2010

5 stjerner. Jeg har købt en tilbehørspakke til "sy en hængevugge". Det var en meget hurtig levering og jeg er meget tilfreds med købet.

7. juli 2010

Super hurtig levering, flotte farver

Jeg bestilte nogle ringe til at lave en bære slynge, umiddelbart syntes jeg de er lidt dyre, men har ikke fundet dem billigere andre steder, så det er nok prisen :-)
De kom lyn hurtigt og de er rigtig flotte i farverne... Jeg har ikke set dem efter at have været i brug/vasket, men det jeg sidder med i hånden er utrolig flot.

5. juli 2010

Her handler jeg meget gerne igen

Hurtig levering og fremragende service. Hjemmesiden er spækket med klar og detaljeret information som gør det let at vælge det rigtige produkt.

27. juni 2010

Fin service.

Jeg købte under udsalget nogle forskellige slynger og bæreseler. Da jeg bagefter havde nogle spørgsmål omkring brugen af den ene (manduca) fik jeg hurtigt svar på det jeg havde brug for at vide. Meget kompertent sælger.

25. maj 2010

God og hurtig kommunikation!

Havde brug for hjælp til at vurdere, hvorvidt jeg havde brug for en bestemt vare. Fik hurtigt og reelt svar. Dejligt!!! Vil til enhver tid anbefale firmaet!

19. maj 2010

God til slynger mv

Jeg har handlet hos Mamaslife et par gange nu - og vil også gøre det i fremtiden. Det er gode priser, god kvalitet produkter, og god service.

• Kirstine
4. maj 2010

Troværdig og effektiv

Jeg har handlet flere gange hos Mamaslife.dk og har købt forskellige typer af slynger, strømper til min søn og legetøj. Alle gange har jeg været meget tilfreds med servicen.
Priserne er fornuftige, der er ofte gode pakketilbud, varene bliver afsendt meget hurtigt (samme dag), og man bliver undervejs godt orienteret om processen. I pakken får man også en vejledning i at bruge slyngerne, der viser fx forskellige bærestillinger trin-for-trin med fotos. Det har jeg været virkelig glad for. I tilgift kan man tilmelde sig deres nyhedsbrev, som tydeligt bærer præg af det personlige engagement, ejerne må have. De har fx udsent tilbud på regntøj på en dag, hvor hele Danmark var dækket af regnskyer.
Eneste minus er, at det kan være lidt svært at finde i de mange kategorier og tilbud på hjemmesiden, men det er vist et luksusproblem!

29. april 2010

Manduca bæresele

Takk for god service og rask levering, selv om jeg bor i Norge. Det tok mindre enn en uke fra jeg bestilte varen til jeg fikk den i posten. Jeg er veldig fornøyd med min nye Manduca bæresele som jeg bestilte fra deg til min lille Edith på 9 mnd. Den er så mye bedre å bære i enn en Babybjørn sele, som jeg har fra før. Jeg kommer til å anbefale MamasLife til andre! Hilsen Merete Steinnes

9. april 2010

Super service og hurtig levering!

Mama's LIFE holder hvad de lover - super sevice og levering dagen efter bestilling.

• Susie
30. marts 2010

Jeg fik min bestilling dagen efter, jeg havde bestilt den. Og varene lever op til forventningen.
Synes dog at hjemmesiden kunne være mere overskuelig.

24. marts 2010

bedra

Jeg har købt en bæresele !! og den er alle pengene vær hvad kvallitet angår !! Er sikker på at mit kommendene gud barn får rigtig go gavn af den !! Den er rigtig lækker

Hurtig levering !!

23. marts 2010

Service som forventet

Bestilte slynge-ringe lørdag, ordren blev behandlet og afsendt mandag og jeg modtog ringene med posten idag, tirsdag. Så effektiv/hurtig service som forventet.

20. marts 2010

Nu tør jeg gå i sne/is

Jeg kan varmt anbefale Mamaslife! Mamaslife er hurtige, kvikke og det er gået super nemt at handle hos dem. Ved siden af mine "pigsko" var der det sødeste postkort JEG kan bruge + 1 lille stk. chokolade, det kalder jeg service. Så alt i alt var det hele 100% okay!

18. marts 2010

Lækre produkter til fair pris

Jeg har købt både en ringslynge og en fastvikle, og begge dele er super. Vejledningerne, der følger med, er detaljerede og lette at følge, hvilket gør det dejlig nemt at komme i gang med at bruge dem.
Derudover er kundeservicen fremragende, og man får hurtigt svar på mails, hvis der skulle blive noget.
Kan kun anbefale Mama's life!

24. februar 2010

glimrende

jeg har flere gange købt slyngeringe hos MamasLife, hver gang har der været hurtig ekspedition, og varen er altid som den skal være
Tak :)

20. februar 2010

Hurtig levering.

19. februar 2010

SUPER SERVICE

Pigsåler til min gamle mor. Bestilte torsdag kl 8.20 og lå i postkassen fredag middag :)
Nu kan hun gå uden og falde mere. SUPER hjemmeside :) :)
Kommer forbi og handler igen.

17. februar 2010

God service.

Hurtig dag til dag levering. Varen lever 100 % op til forventningerne.

17. februar 2010

Fremragende!

Topkarakter til firmaet "Mamaslife" for den gode betjening vi fik hele vejen igennem forløbet. Vi bestilte 2 par pigsåler på deres hjemmesiden og de blev leveret nøjagtig som lovet, til den fastsatte tid. Tak for det!

Birgit & Richardt Møller, Frederikshavn

16. februar 2010

Hurtig betjening!

Min vare blev afsendt samme dag selvom jeg bestilte kl 1430. Da der ved en fejl var blevet afsendt forkert farve, sendte Mamas Life mig straks en mail derom, så jeg kunne nægte at modtage pakken, og dermed undgå at skulle have besvær med at få fejlen rettet.

16. februar 2010

Lyn-hurtig levering og en vare, der lever op til alle forventninger

Jeg har købt pigsåler, til at "montere" på eget fodtøj.

Mamaslife's hjemmeside er meget overskuelig og nem at manøvrere rundt i. Jeg fandt meget hurtigt den ønskede vare.

Der var ventetid på den ønskede vare, men den stemte 100% overens med den annoncerede ventetid.

Da jeg fik mail om at nu var min vare på vej, modtog jeg varen allerede dagen efter. Og der var et lille stykke chokolade med i pakken - det var sødt fundet på ;-)

Varen lever klart op til mine forventninger.

Kan bestemt anbefales.

• Jette
  • 10 point
14. februar 2010

Pigsåler til sko ***** stjerner helt sikkert

Jeg har købt pigsåler til mine sko/støvler. Rigtig god betjening, levering som foreskrevet, et lille stk. chocolade vedlagt levering, rigtig sødt :-) Mama's Life kan varmt anbefales
Mvh
Jette

13. februar 2010

Holder hvad de lover

Har købt pigsåler, fik besked få timer senere at de var i rest ordre, men forventes at komme frem i uge 6. Det var utrolig rart at få besked ang. dette. Og som lovet dukkede de op her i uge 6 endda med et stykke chokolade i pakken og de kalorie kan jeg så trykt trave af igen med mine nye super gode pigsåler. De bedste pigsåler jeg har set på markedet Med venlig hilsen Irene W.

13. februar 2010

fremragende

Pigsåler

Har modtaget dem i dag.
Lever helt op til forventningerne.
Rigtig god service. en butik jeg vil anbefale til familie, venner og kolleger.

12. februar 2010

Piksåler

Har modtaget sålerne i dag.

Har afprøvet dem og giver gerne fem stjerner,da man står rigtig godt fast.

Super god ide med sådan nogle,kan varmt anbefales.

Virksomheden har til fulde indfriet hvad den lovede, fem stjerner til den.

Venlig hilsen Karen Dalsgaard

12. februar 2010

Fin service

Jeg har købt pigsåler som jeg glæder mig at til at gå med.

Bestilte dem den 31. januar og der stod at forventes at være på lager i uge 5. Har modtaget dem i dag (den 12. februar 2010). Kan godt leve med lidt leveringstid når det er et eftertragtet produkt.

• Denise
11. februar 2010

Super fine slynger modtog jeg 2 dage efter bestilling (som var en søndag), så skulle jeg falde for de slynger, ved jeg bestemt også hvor jeg skal købe mine næste slynger :)

1. februar 2010

Uovertruffen service og venlighed

Venlig, behagelig kommunikation. Hurtig levering. Og skønne varer!

• Bitten
  • Fredericia, DK
  • 30 point
  • 3 Anmeldelser
29. januar 2010

Super

Super hurtig levering. Dette er anden gang jeg handler hos mamaslife og bestemt ikke sidste :)

26. januar 2010

Hurtig velfungerende netbutik

Super hurtig service!!! God information om ordrens udvikling. Og ikke mindst så er der lidt til den søde tand med i kurvereten ;).

• AJ
23. januar 2010

Superhurtig levering

Bestilte fra mamaslife.dk 2 alu ringe til hjemmesyet ringslynge, samt farvefoto- illustreret guide til at "binde" slyngen korrekt. Fik oveni købet syvejledningen til slyngen og en lille mælkechokolade pakke :o)
Bestilte torsdag aften og fik leveringen lørdag; super hurtigt! Glæder mig til at komme igang og overvejer allerede mit næste køb på hjemmesiden.

20. januar 2010

Altid super service!

At handle hos mamaslife.dk er altid en succes, varerne kommer lynhurtigt, og servicen er i top!

8. december 2009

Super

Der er jo ikke andet at sige end super service! Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om "hvad der skete" og modtog min vikle dagen efter - med god vejledning til brug+en Mercichokolade:-)

20. november 2009

Super service, lynhurtig levering

Min ordre blev ekspederet og afsendt under to timer efter jeg bestilte på hjemmesiden. Sejt!!

• Dethe
1. november 2009

Hurtig levering og hjælpsom betjening

Hej. Tak for hurtig ekspedition og meget venlig og hjælpsom betjening. Tak også for chokoladen. Mvh. Dethe

1. oktober 2009

Superhurtig eksperering

2 timer efter ordren var givet, var pakken på vej.

19. september 2009

Lækker strækvikle!

Virkelig lækker strækvikle - og ekstrem hurtig levering! Dog synes jeg ikke vejledningen, der fulgte med var så god. Jeg måtte finde en anden en på nettet, der kunne forklare det mere udførligt.

15. september 2009

Mamalife gav garanti på, at den vare jeg havde købt (et fødekar), kunne returneres hvis det ikke kom i brug.
Jeg returnerede det først 2 mdr. efter købet og det gik hurtigt og helt uden problemer med at få pengene retur.
Jeg kan kun anbefale Mamalife til andre.

5. september 2009

Super betjening til billige penge

Jeg vil bare lige sige mange tak for hurtig levering. Jeg troede dog jeg havde bestilt en strækvikle, men kan se det var mig der havde læst forkert ;-) Er dog sikker på at jeg nok skal blive rigtig glad for viklen- Manuel er allerede vild med den. Den var meget nem at binde efter jeres super vejledning. Vi klarede den i første forsøg ;-) og han tog en super god lur i den, mens jeg havde hænderne fri. Er sikker på at vi nok skal blive rutinerede brugere, den vil i hvertfald blive flittig brugt.
Vil klart anbefale andre at købe en vikle frem for bæresele- Manuel sidder i hvertfald meget bedre i viklen
MVH Maria (der fortryder hun først invisterede i viklen til nr 3) og Manuel

4. september 2009

troværdig

Har kun handlet hos ML en enkelt gang, men synes at det er en enkel og ærlig hjemmeside, for de 5 produkter jeg har købt lever til fulde op til beskrivelse/indtryk fra hjemmesiden.

• Eva
  • 12 point
28. august 2009

Super hurtig og effektiv levering.

Varen blev bestilt tirsdag aften og betalt med dankort. Straks lå der en ordrebekræftelse i min mailboks, og torsdag ankom den. Hurtigt, nemt og effektivt. Dejligt, når man er en tralv mor.

• Sine
27. august 2009

Fantastisk

God service og hurtig levering, Mamas LIFE kan varmt anbefales

26. august 2009

Pålidelig forretning

Der er hurtig betjening. Fik varen dagen efter, den var bestilt. God og overskuelig information om returret.

• Mads
  • Hillerød, DK
  • 69 point
  • 14 Anmeldelser
21. august 2009

Kan klart anbefales

Vare og levering levede op til forventningerne, der er ikke noget jeg kan sætte en finger på. Derfor 5 stjerner og anbefalinger herfra.

18. august 2009

Super Ekspedition!

Alt klappede, ligefra bestilling til afsendelse af varer.
Professionel hjemmeside, let at bestille på...
Kan kun anbefales...

29. juli 2009

Super service!!!

Dag til dag levering, pakket flot og forsvarligt ind og dejlige overreskelser med i parken. Helt sikkert ikke sidste gang vi handler hos Mamaslife.

• Linda
28. juli 2009

Hurtigt nemt og godt

Jeg havde bestilt en vikel og jeg modtog den allerede dagen efter, hvilket var vigtigt da jeg stod og skulle ud og rejse. På rejsen var den viklen super god, og vi kunne ikke have gået de lange ture vi gerne ville uden den. Det er en nem og billig løsning der ikke fylder meget i kufferten.

23. juli 2009

Orv, det var hurtig levering!

Jeg bestilte en vikle i går formiddags. Ved middagstid (også i går) fik jeg en mail om, at ordren nu var sendt - og i dag for 15 minutter (faktisk præcis et døgn efter bestilling) siden stod posten ude ved døren med min vikle. Nu er jeg spændt på at komme til at prøve den. Har været i Tanzania i et halvt år, hvor alle kvinder bærer deres børn på den måde - dog mest på ryggen, hvor vi i DK er mere opmærksomme på det med øjenkontakt.

18. juli 2009

Hurtig handel

Sikker handel med bekræftelse og hurtig levering. Ingen irritationsmomenter - alt gik hurtigt og smertefrit uden uforudsete hændelser eller udgifter.

Maria Høst Hansen og Anitta fandt anmeldelsen nyttig

• Linnea
  • 12 point
15. juli 2009

Varen kom dagen efter jeg bestilte den - og var lige som jeg havde forventet!

13. juli 2009

Uden tvivl en stor anbefaling!

Jeg bestilte en Manduca BS fra Mamaslife og den kom godt pakket ind plus en lille gave med få dage efter bestilling. Lynhurtig levering og lækker vare. Lige som jeg har forestillet mig, så beskrivelsen af denne vare har været helt i top. Fantastisk BS min søn elsker.
Super service! Tak! Vi ses helt sikkert igen!

• Marianne
9. juli 2009

Supergod service

Virkelig god, personlig service. Hurtig levering. Kun ros herfra

9. juli 2009

Strækvikle

Varen kom under et døgn efter den var bestilt. :)

7. juli 2009

hurtig levering

Tak for hurtig levering (og vingummi).

• Louise
4. juli 2009

Meget hurtig levering

Jeg bestilte en 'vikle' paa www.mamaslife.dk, og jeg modtog den to dage efter. Det var bare super hurtigt. Der fulgte en rigtig god vejledning med.

3. juli 2009

hurtig levering varer af god kvalitet

Har handlet på siden flere gange, og har fået varene hurtigt, har en enkelt gang været ude for at der manglede en bestilt og betalt vare, men den kom kort tid efter at jeg pr. mail havde gjort opmærksom på fejlen. Kan kun anbefale brug af siden. De kræser om kunderne.....

16. juni 2009

God service!

Jeg havde min bæresele efter 2 dage og den lever fuldt op til det beskrevne. Min baby på 5½ mdr startede med at falde i søvn i den da jeg havde båret ham i den 15 min første gang, så den har næsten hængt mig om livet siden ;o).

4. juni 2009

Prima!

Altid god og lynhurtig service!

4. juni 2009

hurtig ekspedition

Hurtig levering - fik endda en mail om at jeg kunne forvente varen dagen efter og hvor jeg skulle ringe til hvis der gik mere end to dage inden varen kom.

3. juni 2009

Aldrig problemer!

Nu har jeg handlet hos mamaslife.dk flere gange og jeg har ALDRIG haft problemer!

14. maj 2009

Altid hurtig levering

Jeg har været kunde hos ML i mange år - og jeg er aldrig blevet skuffet. Dog kun, når min medfølgende merci-chokolade har været med marcipan ;)

27. juli 2008

Hurtigt og nemt

Jeg har kun handlet på denne side én gang, men den kan klart anbefales!
Jeg fik varen næste postdag og det var pakket forsvarligt ind. Desuden betalte jeg mindre i porto end der var sat på for i frimærker - det var lidt imponerende synes jeg.
Det var en nem hjemmeside at bruge og helt klart med konkurrencedygtige priser - jeg kan helt klart anbefale den!

Rasmus, Maria Høst Hansen og Kristian Bertelsen fandt anmeldelsen nyttig

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (72 anmeldelser)

Mamas LIFE Support

Om supporten

Babyslynger, vikler og bæreseler samt tilbehør når du bærer din baby. Find din favorit slynge i vores store udvalg. Dansk brugsanvisning med billeder, så du let kommer i gang.

Skriv til al@mamaslife.dk
Ring til 60140278