[REPLY]
Har købt forskellige ting derinde til min ældste og nu den ny -altid nem og hurtig betjening, levering af varerne kommer i løbet af få dage (1-2 dage i mit tilfælde). Ringer du ang. en forespørgelse, er det empatisk og professionelt. Det er en fornøjelse at handle med mamaslife.
Modtog varen dagen efter, skønt. God service og information.
..kan stærkt anbefales.. selvom deres højkvalitetsslyngeringe nok viser sig at være yderst vanedannende :-)
Varen blev bestilt søndag eftermiddag. Tirsdag eftermiddag var den klar til afhentning hos gls-shoppen. Dejligt hurtigt!
Jeg ringede til Mamas Life, men der blev ikke svaret da det var tidligt om morgenen. En halv time efter ringede min Tlf. Det var fra Mamas Life. De kunne se jeg havde ringet. Fornemt at blive ringet op uden af have lagt en besked! Jeg havde varen den efterfølgende dag. Vil med glæde anbefale Mamas Life til alle jeg kender :) Tak for fantastisk service!
Ligesom sidste år har jeg købt julegaver hos Mamaslife - og igen får jeg en superbetjening. Super net-butik, som kun kan anbefales på det varmeste. Glædelig jul og tak
Super hurtig levering. Dejlige produkter. Kunne afhente bestilling dagen efter den var afgivet (blev afsendt med GLS). Har også tidligere bestilt en af deres strækvikle, rigtig lækkert produkt.
Bestilte to DVD´er på hjemmesiden, få minutter efter modtog jeg en bekræftigelse på købet og 4 minutter senere en mail med info om at nu var varen sendt. Modtog varen med posten her til morgen. (Dagen efter).
Har aldrig oplevet at det er gået så hurtigt at handle på nettet før.
Var også positivt overrasket over, at der var mulighed for at vælge om det skulle være Post Danmark eller GLS varen skulle sendes med. For mit vedkommende var det billigst med Post Danmark, men har erfaret at det tit kan betale sig at vælge GLS, så dette er bare en super service.
Er super tilfreds og vil bestemt anbefale hjemmesiden til andre.
Uden at det skal lyde som om jeg får penge for dette så har jeg sjældent oplevet en bedre service på det danske online marked! Kanon kommunikation - klart en website jeg vil anbefale.
Har købt strækvikle i supergod kvalitet. Billede svarer fuldt ud til virkeligheden. Er meget tilfreds med at Mamaslife benytter GLS pakkeservice, som er billigere end Post Danmark, og lige så hurtigt og sikkert.
Hos Mamaslife har jeg bl.a. købt slyngeringe, jakke og bæresele. Mine spørgsmål angående jakke blev hurtigt og omhyggeligt besvaret og da jeg bestilte en for stor størrelse var service ualmindelig god og den nye jakke blev hurtigt leveret. Siden er brugervenlig og overskuelig.
Jeg har handlet hos mamaslife.dk to gange. Begge gange er varen afsendt umiddelbart efter bestilling og modtaget dagen efter. Hurtig besvarelse af spørgsmål på mail.
Rigtig god service. Min absolut bedste internethandel nogensinde. Kan stærkt anbefale jer, til andre.
Rigtig godt tilfreds med både service og varer :)
Købte et fødekar til hjemmefødsel - kom hurtigt og blev hele tiden opdateret på mail om forsendelsen! Vandslangen til at fylde karret kunne dog ikke monteres på vores bruser eller to håndvaske selvom de er helt almindelige, så vi måtte ud og købe en ventil. Dog er det ekstremt god service med den udvidede bytteservice på kar!
Vi har købt en Manduca bæresele og en strækvikle ved Mamaslife. Varerne kom hurtigt efter levering, og der kom hele tiden mails, der oplyste, hvor langt vores køb var.
Kan kun anbefale Mamaslife!
Jeg bestilte en slynge torsdag formiddag. Et kvarter senere fik jeg en mail om, at den var afsendt, og næste dag over middag fik jeg en sms om, at jeg kunne hente den (havde bestilt levering via GLS). Superhurtig levering, og slyngen levede fuldt ud op til forventningerne!
og ingen sure miner. Kun gode oplevelser herfra!
Hurtig levering, hensyn til ønske ifht. farvevalg, selvom jeg ikke havde krav på det :)
Jeg har handlet hos mamaslife.dk tre gange og agter snart at gøre det igen. Varen bliver altid sendt med det samme og er som beskrevet. Desuden kan man selv vælge om man vil have sendt med Postdanmark eller GLS og det er en super valgmulighed, når man som jeg, foretrækker det ene.
Kan kun anbefale det.
God og hurtig betjening, samt hurtig forsendelse. Kan klart anbefales!
Bestilte en freehand mei tai lørdag, fik besked om at den var sendt mandag og modtog den i dag tirsdag. Ganske gnidningsfrit!
Fantastisk udvalg og information på hjemmesiden.
Virkelig god service hele vejen igennem. Lyn hurtig levering. Og da min fødekar gik i stykker ved brug, fik jeg uden problemer et nyt.
Mine slynger derfra virker upåklageligt.
kan kun anbefales!
Super hurtigt levering.. Super service med hensyn til mail og kontakt..
Kan godt anbefale til ander..
Jeg har handlet hos mamaslife.dk én gang og er meget tilfreds. Jeg bestilte en tilbudspakke med strækvikle, instruktionsvideo samt en Mei tai. Der var hurtig levering. Oveni købet fik jeg to gaver til min baby - brugbare gaver, som er tyndslidte af brug efterhånden (skal forståes positivt!). Fint at der laves tilbudspakker på netop disse produkter, hvor noget måske aldrig kommer i brug efter afprøvning.
Eneste minus er, at jeg savnede mere information om brugen af strækviklen, og det var egentlig ikke ok, at der ikke var instruktioner med til mei tai'en...
men dette findes der en del af på nettet, det er dog en omvej og kræver at man sætter sig ned og søger.
Jeg var i tivl om, hvilken af Paravan pigsålerne, jeg skulle købe, så jeg valgte at ringe og få en snak. Vejledningen var kyndig, informativ, tålmodig og yderst venlig. Varen kom med posten næste dag - ja, det kan ikke gøres bedre!
det er en god oplevelse at få 5 stjernet service som man få på siden mamaslife og så har de at stort og godt udvalg af vare
Har købt ringe til slynge :) dejlig nem bestilling og hurtig levering
Jeg har handlet meget hos mamaslife.dk og det er altid en fornøjelse at bladre rundt på hjemmesiden og vælge blandt de fantastiske varer.
Varerne bliver altid sendt samme dag, så jeg har modtaget dem hurtigt.
Superhurtig levering, og intet mindre end fantastisk og hidtil uset at man kun betaler den reelle porto, også ved små ting. Skøn butik, kan varmt anbefales.
Jeg bestilte pigsåler til min mand, men da de var udsolgt, skrev firmaet at de var på lager igen i uge 4, og han har fået dem i dag onsdag den 26 januar. Mama's Life sender en mail, når varen afsendes, hvilket er en rigtig fin service.
Jeg har tidligere selv købt pigsåler hos firmaet, og de har været en stor hjælp denne vinter, og de holder sig rigtig godt. Kan anbefales :)
Overskuelig hjemmeside og bestillingsguide. Hurtig levering med GLS. Alt i alt en god oplevelse
Jeg købte en strækvikle og en maitai i "luksuspakke", og fik det sendt med GLS. Har i dag hentet pakken i min lokale Blockbuster og sidder nu med sovende baby i vikle. Det er mit 4. barn, og det er en stor fejl, at jeg ikke har haft en vikle før nu, det er jo lige mig.
Købte pigsåler til fodtøj, hele varen var ikke på lager, men der blev hurtigt fundet en løsning
Jeg har købt pigsåler til min mor på 86 år, så hun kan komme ud og lufte sin lille hund - uden at falde på de glatte veje og fortove. Nu kan hun trygt bevæge sig udendørs.
Leveringen var hurtig og uden problemer.
- Bengt Bolinder
Mine bedste anbefalinger til Mamas life.
Har handlet der en del gange efterhånden og har kun gode erfaringer. Hun sender hurtigt og jeg har endda oplevet at hun sendte et stykke chokolade med en dag. Oplever også kun sælger som værende sød og nærværende på slyngebarn.dk hvor hun har et forhandlerforum, hvor man kan kontakte hende.
Købte først en ring-slynge som jeg ikke kunne finde ud af og bruge, så sendte den retur, og fik dækket retur omkostningerne. Købte derefter en manduca bæresele, og modtog den allerede få dage efter. Der var en lille plet på selen som jeg kunne vaske af, og fik 100kr i afslag. De tlbød at bytte selen for mig, men det havde jeg ikke behov for.
Jeg bestilte to varmepuder m/ hvedekerne i lilla og turkis.
Jeg bestilte dem lørdag aften - kl. 22 - og de var klar til afhentning om mandagen i gls-shoppen.
Så det vil jeg kalde effektiv service.
Dog var varmepuden udsolgt i lilla, men der var i stedet blevet sendt en rød med, hvilket jeg synes var helt fantastisk. Det sparede mig for tid og penge at skulle bestille endnu en, så det var et godt initiativ!
Jeg vil helt sikkert bestille der fra igen!