We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (11)

Super Fed Butik

Jeg er super glad for at komme i butikken. De har altid gode tilbud og fin service. Så det er klart mit første valg. Når jeg køber nyt tøj.

Marcus

Super butik og super service!

Jeg har godt nok aldrig prøvet at handle i Marcus' webshop, men jeg har tjekket den ud, og jeg synes det er en rigtig flot hjemmeside, og rigtig overskuelig og indbydende. Jeg kunne godt finde på at handle på webshoppen.

Jeg har dog op til flere gange handlet i en af Marcus' fysiske butikker, og her er jeg altid blevet mødt af venlig betjening, der gør hvad de kan for at tilfredsstille kunderne. Lige nu har jeg et par lækre Diesel-bukser på, som er købt i netop Marcus. Jeg kan kun anbefale Marcus til andre, da de har god service og venlig betjening, samt en masse rigtig lækkert tøj.

Krymper

Købte en t-shirt. Før 199,- Nu 100,-
"Det er virk'lig god kvalitet som holder formen!"
XL er nu L
Men jeg var jo advaret med den kortærmede skjorte jeg købte for ca. et år siden.... Den blev smidt ud efter første vask.

Ren fornøjelse

fandt en Blazer til kæresten som var på tilbud. I første omgang tog vi i butikken, da vi ikke var sikker på størrelsen. I butikken kunne de dog ikke sætte varen ned til samme pris. men prøvede blazeren og bestilte over hjemmesiden. sammen med en T-shirt, og et par sokker så vi fik gratis fragt. vi bestilte mandag lige før kl 12 og fik varen dagen efter. det kalder jeg god leveringsservice. det er ikke sidste vi køber gennem dem. varen var pakket forsvarligt ind,

Hvor er webshoppen?

Super tøjbutik, men de mangler stadigvæk en webshop

Godt!

Marcus hjælper altid og giver en god service! De forhandler noget lækkert tøj i god kvalitet!

Brænder aftale

Vi havde en klar aftale med Marcus. Vi kom ind i butikken en tirsdag for at afhente vores aftale, men så afviste de os og sagde det kunne vi under alle omstændigheder ikke. Vi var endda inde om fredagen for at høre om alt var iorden - og ja, alt var fint. vi skulle bare komme på tirsdag. Men nej..
Rigtig dårlig service. Vi er slemt skuffet, og de stillede os i en næsten umulig situation.

Marcus

God service og gode priser

Handler meget i Marcus i Vejle.
super betjening og super priser.

altid masser af fedt tøj på lager.

+++++++++

Haderslev

Handler næsten altid mit tøj i Marcus i Haderslev... Super personale.. altid mega friske og flinke.

Kan varmt anbefale dem

Lækkert tøj!

Jeg har før i tiden været en del skeptisk vedrørende tøj fra Marcus, primært på grund af min kropsbyning. Men efter at have tabt mig nogle kilo, fik man øjnene op for Marcus, da jeg bor meget tæt på deres butik i City 2 i Taastrup.

Har aldrig rigtig gået op i modetøj, og Marcus er måske heller ikke det mest kendte brand, som eksempelvis "Humör", "Papfar" og "G-star", men tilgengæld er deres tøj altid i super kvalitet og lækkert design til MEGET lavere priser end de kendte, dyre mærke.

Efter at have fået øjnene op for Marcus har jeg naturligvis meldt mig ind i Club Marcus med kortnummer 170829, da jeg helt sikkert vil handle hos Marcus ofte.

Deres medarbejdere i butikken i City 2, er superflinke til at spørge om man har brug for hjælp og til at vejlede deres kunder.

For godt 2 år siden fik jeg en fin trøje i julegave af min svigermor. Meget betænktsomt af hende, men den var ikke min stil eller min størrelse. Trøjen var Marcus eget mærke, men var ikke købt i en Marcus butik, alligevel fik jeg et tilgodebevis for den, hvilket trækker min anmeldelse yderligere op!

Topkarakter herfra!

Er Marcus din virksomhed?

Lær dine kunder bedre at kende.
Opret en virksomhedsprofil nu, så du kan besvare anmeldelser og få bedre indblik i dine kunders oplevelser. Det er gratis.