[REPLY]
Jeg bestilte en vare på Marineudstyr.dk og der er intet negativt at bemærke. Jeg betalte - og det gik som det skulle. Jeg fik varen hjem - og det gik som det skulle. Ingen problemer overhovedet. De har en god beskrivelse af det der skal betales - der kommer ingen overraskelser og der er hurtig levering (hurtig forsendelse).
Der var hurtig levering og varen levede 100% op til hvad jeg forventede. Handler der igen.
Jeg bestilte super stål, men fik et andet mærke end det annoncerede. Ved ikke om det er lige saa godt.
jeg er godt tilfreds med det ting, jeg har bestilt - men en lille men, hvor forespørgsel om noget som hjemmesiden ikke har ikke kan anskaffes - synes jeg - at det vil være fint hvis de kunne det istedet for, at man skal andre steder for at anskaffe.
Det fungerer bare godt .der var dog en del der var i restordre men det ringede de om . Rigtig god service
kan altid betale sig at tjekke ud hvad marineudstyr.dk har at tilbyde
God viden god forklaring, god service og hurtig levering
Varen var i webshop og stod at den var på lager... det var den ikke og var også udgået.
overordentlig godt tilfreds, nemt, hurtig og præcis levering, som jeg kun kan anbefale
Der var tekniske problemer med betaling
skulle prøve 3 gange før betalingen gik igennem
Go dialog på chatten og varen kom et par dage efter. Alt var som det skulle være. MVH
Jeg købte to redningsveste og fik først de forkerte. Jeg skrev til marineudstyr som prompte sendte de rigtige samt et retur label til de forkerte. Rigtig fint. Det var dog lidt mærkeligt at jeg aldrig fik noget svar på min email til dem.
Jeg startede med at maile et spørgsmål, da jeg var i tvivl om, hvilken vare jeg skulle bruge.
Et par timer efter var der svar og forslag til, hvad jeg skulle bestille.
Dagen efter at min bestilling var sendt, var der mail om, at varen var på vej!
Kan varmt anbefale dem,jeg modtog varerne 2 dage efter på min arbejdsplads. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg bestilte nogle rengøringsartikler til kalechen på min båd, og både beskrivelsen af produkterne og leveringstiden var meget tilfredsstillende. Prisen incl. fragt var...acceptabel.
Bestilte om formiddagen, pakket, sendt og til afhentning hos GLS næste eftermiddag!
De vare som man kunne se der var på lager var ikke på lager. Der gik 5 dage før jeg fik en mail fra dem om at mine vare ikke kom før om 14 dage. Og det var den dag som jeg have håbet på de kom med posten
Hej Lars - tak for din anmeldelse. Jeg har ikke anden mulighed end at lægge mig fladt ned og undskylde. Det er bare ikke godt nok!
Vi burde i den grad have håndteret opgaven bedre, og jeg vil ikke engang prøve at forklare, hvad der er gået galt. Jeg vil blot opfordre dig til at kontakte mig næste gang, du har brug for noget - så vil jeg gøre mit yderste for dig. Jeg håber du vil give os chancen for at gøre det MEGET bedre en anden gang :o/
vh Lars Krogh Jensen / Indehaver
Vi har købt fødselsdagsgave til vores barnebarn í netbutikken og det har været en fin service med hurtig levering to dage efter. Så det er ikke sidste gang vi har handlet her.
rigtig fin service, jeg havde mine stumper i løbet af et par dage
Jeg synes det var enkelt og nemt at bestille, tingene kom hurtigt
og til tiden.
Har købt cover til jollen. ingen problemer overhovedet. kom 2 dage efter - super.
Handler helt sikkert der igen.
Skulle bruge et par lamper ombord. Marineudstyr.dk havde lige hvad jeg søgte, hvilket ikke var tilfældet andre steder. Bestilling,betaling og levering foregik helt gnidningsfrit og hurtigt. Bestemt et sted jeg vil vende tilbage til.
Fint hurtig og problemfri handel, kan varmt anbefales.Tom brydegaard
Bestil du bara hos marineudstyr du bliver behanlet godt
leveringen var hurtig og alt var med,undtagen jeg bestilte
et oliefilter til Yanmar 35 HM og størelse er 12 cm lang hvor
det i sendte er kun halv så stor,så det tør jeg ikke bruge
VH Bent Møller
Jamen det fungerer bare. Er der mere at sige om den sag? Trustpilot ønsker tekst, som man måske ikke har, hvilket vil forhindre mange i at lave en ellers positiv vurdering af et firma.
Enkel bestilling og hurtig levering.
Nemt at finde varen og dejligt at kunne chatte online med medarbejder, hvis man har spørgsmål. Alt fungerede perfekt !