[REPLY]
De er altid søde og bruger god tid til at vejlede og føler ingen press til at købe.Der et godt udvalg .
Matas har generelt det største udsving i service og viden jeg nogensinde har oplevet. Om du kan få hjælp kommer helt an på hvem du har fat i. Det svinger fra at få skadelige ammestue-råd, over personale som absolut intet ved om deres udvalg, til stereotypiske bimboer som kun vil sælge makeup og til personale som er virkeligt dygtige og ved en masse. Oplevede endda en mand i Vejle som ikke ville sælge mig protein-tabletter fordi han kunne se på mig at dem havde jeg bestemt ikke brug for? Meget mærkeligt at de ikke har kurser eller basal viden for deres personale?
Jeg var nødtvunget lokket til at melde mig ind i club Matas da vi stod i butikken og købte varer for en lille formue, og derfor kunne få flere hundrede kroner i rabat, hvis vi lige ville melde os ind, og bruge det lille kort.
Således gjort, startede et størrer 6 siders spørgeskema om ALT....
helt ned til personlige oplysninger samt, person numre på alle børn i familien.
Det er bare ikke ok...
Det er mange personlige oplysninger, og jeg kan ikke tro at datatilsynet har givet tilladelse til dette.
Jeg er nu ret glad for matas men efter sidste julegave er jeg godt nok skuffet. Der er normalt landsdækkende bytteservice men ikke når en matas medarbejder ikke har lært at plombere varene rigtigt! Så skal man tage til den butik hvor gaven er købt. Det sur hvis det ligger langt væk! Synes matas burde æde sådan en fejl og oplære deres personale bedre. Mange forretninger med ok service, ikke alle steder er mataspersonalet særlig engageret.
Ekspedienterne er altid søde i min lokale matas, selv om de af og til kommer til kort og kun kan svare, hvad man selv kan læse sig til på produktet.
Men det er vel heller ikke rimeligt at nogen skal kunne vide alt.
De var rigtig søde og fandt mig i computeren, da jeg havde glemt mit clubkort. Så jeg fik min rabat alligevel. Dejligt.
Jeg var for 3 uger siden i Matas med min kæreste, for at købe noget til hende. Min kæreste blev mødt af en meget arrogant medarbejder, som rystede på hovedet af hende fordi de blev spurgt til en af farverne på lip glossen som hun ville købe. Vi var dybt rystede og lagde varene på disken igen og forlod butikken. Mage til dårlig betjening skal man lede længe efter!
Personalet burde kindkysse lidt mindre og bruge lidt mere tid på at vejlede kunder. Forsøgte i dag at få lidt vejledning vedr. parfume. Første medarbejder tilbød at hente en anden medarbejder med specielt kendskab til min forespørgsel. Om vedkommende blev sur over at få afbrudt sin private snak med kollegerne kan jeg ikke sige men det er godt nok den mest ugidelige vejledning jeg har modtaget nogensinde og måtte forlade butikken uden resultat. Det var ellers et salg til omkring 700 kr.
Har simpelthen altid fået TOP-service i den butik, og Lena, der er specielt vidende omkring Helsekost og kosttilskud, er simpelthen et af de mest kompetente, servicerende og behagelige mennesker man kan møde i en butik.
Ikke en af de ansatte der, har nogensinde været uforskammet eller uvidende om deres fagområde - dejligt.
Har altid lyst til at gå derind.
Er generelt utilfreds med denne butik, da ekspedienterne ikke synes at have lyst til, at der kommer kunder i deres butik. Dråben var dog, at de nægtede at sælge en hårfarve til mig med 40 % rabat til trods for, at der var et KÆMPE skilt i deres vindue med netop dette tilbud! Jeg fik at vide, at det kunne jeg ikke få, for de havde bare ikke haft tid til at tage skiltet ned (hm... ekspedienten har stået og gloet tomt ud i luften hele tiden, mens jeg har kigget rundt i butikken uden at have én eneste kunde + der er mindst én anden ekspedient tilstede i butikken, som går og pakker varer ud)??? Jeg sagde til dem, at det var falsk reklame og dertil kunne hun kun løfte på skuldrene! Behøver jeg sige, at jeg ALDRIG handler der mere og at mine venner og bekendtskaber anbefales at handle andre steder?
Jeg havde fået en mascara og en eyeliner i fødselsdagsgave om onsdagen og en mail med at jeg kunne få 25% på makeup onsdag og torsdag, fordi jeg er CLub Matas medlem. Så jeg gik derind om torsdagen og sagde at jeg gerne ville have pengene for det og så ville jeg gerne købe det igen, så jeg kunne få 25%. Det vidste hun ikke helt om jeg måtte, så hun spurgte hendes chef. Det mente chefen (Lis) ikke at jeg kunne. Det var jo tyveri, udnyttelse af en kampagne og ikke mindst respektløs overfor den der havde givet mig gaven!!! Chefen skulle jo også betale de resterende 25% til de respektive firmaer. Så jeg sagde til hende at jeg bare ville have pengene igen, så kunne jeg da heldigvis vælge en af de andre to Matas forretninger der er i Viborg. Hun mente så hun kunne nægte at udbetale pengene til mig. Jeg mente bestemt at, når der var byttemærke på, varerne var i forseglet emballage og jeg havde bonnen, hvor der står på at de giver pengene igen inden for 30 dage, så kunne de ikke nægte mig det. Hun siger så: "Nu for du pengene igen, men det er kun fordi jeg ikke gider diskuterer med dig!" Så jeg endte med at få pengene og så gik jeg i en anden Matas og købte varerne igen plus nogle flere ting jeg skulle have. Så hun tabte meget mere end hendes 25%. Men jeg synes bare ikke hun kan stå og sige sådan nogle ting. Jeg er jo kunden og jeg havde jo retten på min side!!Jeg følte mig meget dårlig behandlet og sætter ALDRIG mine fødder der igen. Jeg havde oveni købet min søn med derinde, og alle andre kunder stod og gloede.
RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE. Lis burde gå på pension!!!!!!!