[REPLY]
Jeg har dog sjælendt været ude for SÅ ringe en kundeservice som her... Den eksistere praktisk talt ikke... Nedetiden er nærmest hele tiden og får man besked her om - Nææææ.... Har haft 10-15 domæner hos dem og har nu rykket alt over til unoeuro.dk
Hold jer LANGT væk fra de amatører !!!!
Match2Web har kastet mit domæne [link fjernet] for ulvene. Søg på siden, og du ser nu kinesisk skrift og reklamer for noget tvivlsom virksomhed. Min hjemmeside promoverer musik som jeg komponerer mhp. salg til artister.
Tilbage i december 2011 opdagede jeg, at siden var nede. Klassisk 404 error side.
Jeg skrev og ringede til M2W, fik at vide at det er en fejl de retter det.
Der skete intet.
Tålmodig og loyal kunde er jeg, men jeg rykker alligevel igen telefonisk mellem jul og nytår og får at vide, at domænet bliver fornyet.
Så bliver jeg ringet op i januar, "du har ikke betalt for domænet?"
Hér må jeg lige forklare, at domænet er betalt frem til maj 2012.
OK, så fornyer de domænet, siger de.
Jeg ringer igen 14 dage senere for at rykke IGEN og får at vide, at domænet er ved at blive fornyet - Har det også på mail fra dem (i øvrigt aldrig noget navn på nogle af de ansatte i virksomheden)
Status 19. februar 2012: Stadigvæk kinesiske tegn og ingen svar fra Match2web, trods advarsler om at sagen overgives til advokat.
Mine bedste ønsker for virksomheden er, at de får bragt forholdene for alle deres kunder i orden.
Jeg har dog mine tvivl og kan kun anbefale alle kunder om at kræve erstatning af M2W og af indehaveren [navn fjernet] personligt med henvisning til praksis om hæftelsesgennembrud. Spørg jeres advokat. Det er besværligt, men jeg mener det er besværet værd.
For betale, dét skal han!
[navn fjernet] har ejerskab af følgende virksomheder:
[fjernet henvisning]
Men pas på - Hvis han er gift eller på anden måde kan overtale et stakkels familiemedlem til at stå som ejer af firmaet, så kan [navn fjernet] fortsætte med at ødelægge forretningslivet for mange derude...! Bare med nye firmanavne.
Har nu i 4 måneder kæmpet med at få mit domæne stabilt i luften - det sidste halve år har der været over 10 dages nedetid. Support svarer ikke - så man må henvende sig til salg, som kun svarer selektivt på henvendelser. Varen er simpelthen ikke leveret. Havde 4 nede dage pga serverskift, en øvelse man skulle mene var kerne-ekspertice for et webhotel.
Ustabile, upålidelige, og med en IKKE-eksisterende kundeservice!!!!
ALDRIG IGEN!
Server nede og ingen service/support...igen igen og nu igen.
Support-telefon holder 15 dages påske-ferie, men man kan dog support pr. email, ved dog ikke hvor lang tid der går før man for svar, venter stadig.
Jeg har tidligere været kunde hos concor.dk som senere blev til match2web. Jeg var fint tilfreds med concor.dk men match2web har aldrig formået at levere samme produkt eller service.
Inden for de sidste 2-3 uger har jeg oplevet to nedbrud af mere end 24 timers varighed. I begge tilfælde stod der intet på deres hjemmeside om at der var problemer og i begge tilfælde var det fuldstændigt umuligt at komme i kontakt med match2web. Jeg forsøgte at kontakte dem pr. telefon, mail og via deres support-site hvor man kan oprette en support-case. Det var umuligt at få kontakt med dem. Jeg fandt et par andre telefonnumre til match2web på krak.dk og her kunne jeg få kontakt til en person som kom med undskyldninger om opgravede kabler og mail-bombs. Sikkert rigtigt nok, men nedetider på mere end 24 timer hvor man ikke kan finde status om driften og ikke kan få kontakt til support er urimeligt ringe. Jeg flyttede til UnoEuro efter de to sidste nedbrud og det kan kun anbefales. Match2Web har haft alt for mange nedbrud til at de kan anbefales til nogen som helst. Jeg er ked af at man ikke kan give dem mindre end ét point. Som sidebemærkning kan det nævnes at nogle dage efter omtalte nedbrud, så kom der info om det på deres drift-side. Flot!
Vi har flere domæner hos Match2Web, som vi løbende har haft problemer med. Derfor har vi naturligvis forsøgt at få dem overflyttet til en anden udbyder. Og det var her, at Match2Web viste deres sande kulør!
Det kan nemlig ikke lade sig gøre, idet Match2Web ignorerer alle henvendelser! Vi er en international virksomhed, som ikke bare kan lukke vores hovedside ned og købe et nyt domæne hos en anden udbyder. Vi er derfor tvunget til fortsat at betale for domænet hos Match2Web - mens vi kæmper for at komme ud af deres kløer!
Som alle øvrige oprigtige anmeldelser her på siden, kan jeg kun sige: Hold jer langt væk fra Match2Web!!
Elendig teknisk service - de ved ikke hvad service er, og har ikke den nødvendige tekniske indsigt til det de arbejder med. Havde flere gange fat i ejeren, som gav sine medarbejdere skylden for alt og kaldte dem uduelige. Da jeg endelig gav op og ville flytte mine domæner til ny udbyder havde jeg svært ved at få dem til at frigive domænerne uden ekstra betaling. Brug dem ALDRIG!
Dennis Guldbrandsen fandt anmeldelsen nyttig
Match2web flyttede min hjemmeside til ny server. Herefter har intet på siden virket. Ca. 50 mails senere er hjemmesiden stadig en ruin.
Derfor koster Match2Web mig køb af ny hjemmeside hos en anden udbyder.
Personer der vedkender sig at være svindlere har man en mulighed for at undgå. Desværre havde jeg ikke samme mulighed med Match2Web!
Hold dig fra Match2Web!
Dennis Guldbrandsen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg kan egentlig slet ikke give Match2web nogen som helt karakter, og jeg tror at de positive kommentar der står på siden her må være skrevet af deres egne medarbejdere.
Kan man overhovedet give 0 stjerner.
De giver overhovedet ingen kundeservice. Man skal selv løse problemerne med ens website,da de er for uduelige til at gøre det
Meget dårlig oppetider. Supporten virker sjældent og da jeg opsagde et domæne blev jeg et år efter opkrævet for endnu et år. Heldigvis havde jeg gemt alle emails vedr. opsigelsen.
Alt i alt kan jeg IKKE anbefale Match2web.
Først får man en side hos concor der virker fint og supporten er i top, så bliver det flyttet over til Match2web og i starten var dette også fint nok men så flyttede de siden fra en server til en anden og så virkede intet på siden. Supporten går straks igang med at udbedre skaderne men selv efter flere måneders skriveri kører siden ikke optimal. Sidst jeg henvendte mig til dem for at påpege fejl ved siden der stadig ikke var rettet fik jeg at vide de havde checket siden og alt virkede????? vrøvl booking systemet virker ikke og man kan stadig ikke uploade billeder til galleri. Nul og niks omm jeg gider spilde mere tid på dem, nu skifter jeg det hele.
Alex Bräuner fandt anmeldelsen nyttig
Hvis man kunne give lavere end 1 stjerne, så ville det være passende her.
En af mine gamle kunder havde købt deres firmas .com-domæne, dengang match2web hed ConCor og virkede. Kunden havde nu misset betalingsfristen for domænefornyelse, men ville gerne forny (ikke normalt et problem, det er det, man har grace periods til).
Problemet var, at match2web totalt ignorerede alle emails fra kunden, som til sidst spurgte mig, om jeg ville overtage sagen. Efter selv at have forsøgt at emaile match2web - uden held - prøvede jeg at ringe til dem, og her blev det helt hen i vejret. Fik faktisk fat i en supporter (ejeren?), der slog kundens domæne op, så at det ganske rigtigt skulle renewes, og jeg bad om at de sendte en faktura til mig på vegne af min kunde (for at udelukke mailadresseproblemer). Det var der ingen problemer i, og samtalen sluttede. Men intet skete.
Det viste sig, at min kunden faktisk også var nået så langt. De havde selv talt med samme mand, og intet var sket. Det endte med, at vi måtte vente på, at domænet blev ledigt igen, og genkøbe det (gennem en ordentlig registrar)!!!
En anden kunde (også tidligere Concor-kunde) skulle flytte til en anden udbyder. Ikke populært. Det var et regulært slagsmål på over 20 mails, før de rykkede ud med koderne til at flytte .com-domænerne... OG lukkede op for TransferProhibited-flaget, som af en eller anden grund (og mod reglerne) var sat.
Match2web: Nej, nej og nej.
Mads Bischoff, Alex Bräuner og Dennis Guldbrandsen fandt anmeldelsen nyttig
Simpelthen ikke seriøse, kun ude på af flå penegne ud af folk, totalt lige glade. Hold jer væk -6 stjerner
Alex Bräuner fandt anmeldelsen nyttig
På trods af Match2Webs ihærdige forsøg på at få tingene til at virke og at de altid hurtigt besvarer support henvendelser alle ugens dage, holdt deres produkt bare ikke.
Jeg bruger asp-websider, der bruger en access-database. Konstante database nedbrud, jmail problemer etc. betød en totalt ubrugelige hjemmeside. Benytter man asp og access databaser, kan jeg ikke anbefale Match2Web.
Jeg skiftede til Unoeuro overførte alle mine filer og har ikke haft problemer af nogen art sidenhen. Jeg skulle forlængst have foretaget skiftet.
Additional update:
Until otherwise convinced, my view is that match2web.dk or another body is in the process of trying to resell my domain hvolby.net without my acceptance.
1) The administration of the domain was transferred from buydomains.dk to match2web.com late January 2011 without my consent.
2) match2web.com changed my master DNS setting to point to another server than it was pointing at previously.
3) On the "new" and totally unacceptable page they ask you to bid for MY domain at a starting price of USD 69.
Lessons learned: Print and store ALL your invoices and communication with your provider. You never know when you need it to prove your case.
Regards, Eric Hvolby
------------------
Original posting:
I had my domain registered through Buydomains. Now the responsiblity is at match2web.com
Match2web.com has now changed my DNS settings to rubbish.
It has simply been impossible to get Match2web.com to change my DNS settings to the original settings or transfer it to a professional provider like servage.net.
I highy recommend NOT to do business with Match2web.com.
I can be contacted at cdn1@hvolby.eu
Regards, Eric Hvolby
Mogens Jørgensen, Claus, Alex Bräuner og Dennis Guldbrandsen fandt anmeldelsen nyttig
Siden Match2Web overtog Concor har der kun været lort med dem. Vælg ALDRIG Match2Web, og hvis du har et webhotel der, se at få det flyttet.
Mogens Jørgensen, Mads Bischoff og Alex Bräuner fandt anmeldelsen nyttig
match2web er en fortsættelse af BuyDomains skandalen!
Jeg har fået flyttet min hjemmeside til match2web. Jeg er erhvervsdrivende og har omkring 10 hjemmesider, hvoraf 2 er på match2web.
Jeg har siden min flytning kun oplevet problemer og dårlig service. Efter 7 måneder og over 20 klager til kundeservice har jeg stadigvæk ikke fået adgang til den hjemmeside jeg flyttede over til dem, hvilket betyder, at en del af min virksomhed har været lukket med kæmpemæssige tab til følge. Kundeservice har aldrig kunnet give mig koderne og efter utallige mails er der intet kommet ud af det.
Cristian Andrei, Mogens Jørgensen og Alex Bräuner fandt anmeldelsen nyttig
Nå ja. Hvis det re Buydomains II, så er det ikke så underligt. Havde betalt for 1 år, men alligevel blev domænet ikke fornyet korrekt. Først efter flere e-mail henvendelser, telefon samtaler etc. har jeg fået bekræftet at domænet bliver korrekt fornyet, men helt sikker på det er jeg ikke. :/
Mogens Jørgensen og Torben fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har brugt Match2web igennem mit arbejde, da vi automatisk overgik fra Concor til Match2web.
Vi begyndte ligeså stille at blive irriteret over at deres servere altid gik ned, og var offline i tide og utide - altså meget ustabilt.
Når man forsøgte at kontakte support - hvilket på dette tidspunkt kun foregik via et support system - så var de lang tid om at svare, og svarede kun på halvdelen af de spørgsmål man havde stillet. Det er for ringe.
Oven i det, var den person som ydede supporten ekstremt dårlig til at stave, så man kun kunne forstå halvdelen af de ting han skrev.
Da vi så endeligt valgte at flytte vores webhotel til anden udbyder, blev vi lynhurtigt kontaktet af Match2web som krævede 12 måneders forudbetalt gebyr, med den påstand at vi manglende at betale...
Samlet indtryk/bedømmelse: Amatør firma som prøver at hive penge ud af folk på alle mulige mærkelige måder...
Mogens Jørgensen, Eric Hvolby, S Nielsen, Alex Bräuner og Dennis Guldbrandsen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg ved helt ærligt ikke om jeg skal græde eller grine, først lukker et firma der ikke har styr på sine fakturaer (buydomains.dk) men så kommer dette, ved ikke helt hvad der er værst!
Her bliver man direkte udsat for pengeafpresning, det er ikke cool. Man har hos buydomains.dk købt og betale for et domæne så overtager dette her firma resterne efter buydomains.dk og så starter balladen igen, når man som kunde ønsker at overføre sit domæne til den udbyder man nu har valgt at bruge.
Først modtager man sådan en mail:
” Vi kan godt hjælpe dig. Vi har dog et par spørgsmål.
Ønsker du at gøre brug af Match2Web's service, eller vil du flytte domænerne væk ?
1. Vi har brug for dine adresse informationer, så vi kan opdatere dine domæner.
2. Hvis du ønsker at blive, vil vi honorere den periode du allerede har betalt.
3. Hvis du ønsker at flytte dine domæner væk, skal vi udføre et stykke arbejde, som vil blive faktureret til kr. 99,- pr domæne
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os igen.
Ticket Details
===================
Ticket ID: (slettet)
Department: EPP Codes ( Domain transfer )
Priority: Urgent
Status: On Hold ”
Se så lige punkt 3, her forlanger man så penge for noget som man som kunde har købt og betalt en gang, men man har aldrig ja ALDRIG tænkt ”Match2web” det er min kommende udbyder og flyttet sine domæner over til dem, nej hvem har fundet på det?
Nej det er en ommer, dette vil give mange problemer, buydomains.dk om igen!
Skal for god ordens skyld sige at buydomains.dk var et godt firma der virkede perfekt indtil medio 2009. Men den historie kender du sikkert hvis du er havnet her ;-)
/lars
Mogens Jørgensen, Poul-Erik Nielsen, Morten Jensen og Alex Bräuner fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har været kunne hos Match2web siden de overtog det efter Concor (som iøvrigt gjorde et okay stykke arbejde)
Jeg får regninger fra andre webhoteller/domains som jeg ikke har noget med at gøre - disse fik jeg efter jeg havde klaget over mit site var nede og det var fordi jeg åbenbart ikke havde betalt de andre regninger (som jeg jo intet har med at gøre)
Desuden er de højest ustablie , sitet er nede i tide og utide.
Deres support fatter virkelig hat og man kan kun ryste på hovedet af dem.. Forhåbentlig drejer de snart nøglen om, for de burde ik have lov at drive virksomhed.
Skiftede for et stykke tid siden til Surftown , her spiller det bare :)
Servere er altid nede, ingen service osv osv. Helt til grin firma. Hold dig væk!
Jeg er endnu en af dem som var kunde ved Concor.
Efter Match2web overtog gik det helt galt, deres support kan godt nok finde ud af at skrive et svar, men om det så svare på dit spørgsmål er en anden sag.
Når man opretter en sag/spørgsmål lukker de dem før sagen er færdigbehandlet, desuden er det umuligt at få dem til at svare på spørgsmål om opsigelse. De henviser til man skal oprette en sag i "bogholderiet", et ½ år efter er der stadig ikke noget svar, på trods af flere henvendelser.
Jeg er heldigvis kommet væk fra Match2web nu (håber jeg da, eftersom jeg har fået en bekræftigelse på min opsigelse), men synes det er en skam at en ellers god og kundevenlig virksomhed som Concor, valgte at sælge hosting-dellen fra.
Mit råd til alle, der kigger på Webhotel, eller for den sags skyld, andre produkter match2web sælger, vil jeg anbefale man holder sig langt væk fra dem.
Match2web = 0 service, nedetid og ikke mindst flabede medarbejdere
Alex Bräuner fandt anmeldelsen nyttig
Jeg er som en del andre her tidligere kunde hos ConCor. Dem var jeg ganske tilfreds med. Det kan jeg ikke sige om Match2Web. Ud over de mange gange nævnte nedbrud synes jeg også at support blev håndteret på en meget arrogant facon. Flere gange blev sager lukket, vel at mærke inden de reelt var løst, hvilket var irriterende, da det virkede som om man hele tiden skulle holde dem til ilden. Ikke særlig servicemindet.
Desværre er jeg også røget i fælden mht. "manglende opsigelse", hvilket betyder, at jeg støtter virksomheden med endnu et års abonnement.
Jeg vil fraråde at benytte dette firma.
ebbe, Lasse Dahl Jensen og Alex Bräuner fandt anmeldelsen nyttig
Efter skiftet, hvor Match2web overtog al webhosting af Concor.dk skiftede produktet/tjenesten nærmest fortegn.
At nævne eet af de frustrerende punkter kunne være det, at gå fra Concor.dk's effektive og grundige kundesupport til en nærmest ikke eksisterende support med så megen uforståelig volapyk (det være sig stavefejl som forkerte ordstillinger, overfladiske svar når de endelig kom o.lign.) var aldeles frustrerende og nedværdigende - så jeg valgt at skifte udbyder til Gigahost.dk.
ebbe og Lasse Dahl Jensen fandt anmeldelsen nyttig
Mail har været nede i flere dage nu. Både min søn og jeg har forsøgt at få såvel telefonisk som email kontakt, men de vender aldrig tilbage på ens henvendelser.
Uden varsel eller forklaring har de bare lukket vores mailkonto ned. Årsagen til lukning af mailkonto er sandsynligvis at de mener jeg ikke har betalt en regning, som jeg aldrig har fået tilsendt. Det samme skete sidste år. Det burde være rimelig let at rette op på denne fejl, men tilsyneladende ikke. Og når man ringer til dem ved ikke selv hvorfor mailkontoen er lukket.
Har forlængst flyttet mine domæner fra Match2Web,
på nær et dot com domæne fordi de nægter at udlevere EPP koden
Da jeg har respekt for folk der prøver at starte en virksomhed op, syntes jeg at jeg gav dem lang snor til at få styr på forretningen men når man så oplever at man gang efter gang ingen reaktion får på sin henvendelser, bliver man træt og jeg er blevet så træt af det, efter at have været tålmodig længe nok.
Har nu gentagne gange forsøgt at forklare at jeg ikke ønsker at hoste noget som helst hos dem men de fastholder domænet for nu at kunne opkræve penge og de gør det uden at fremsende fakturas.
Siden de overtog Concors servere har det været et mareridt med defekte servere konstant, server indbrud , mistede data og meget dårlig service fra salgs siden. Jeg mener iøvrigt at Concor har tabt noget i anseelse også ved at sælge til sådan et amatør firma.
Jeg vil dog fremhæve at "Søren" fra firmaets support har gjort et godt stykke arbejde for at rede data og løse problemer når man ellers har kunnet få fat på ham. Jeg har svært ved at forstå hvordan han kan arbejde i så ringe et firma !! Han burde kunne få et bedre job !
Det er næsten umulig at få ejeren i tale. Han svare kun ultra kortfattet og i en grov tone. Han svare sjældent på henvendelser og når han gør det er det uden navn- Han må have meget at skjule !!!
Pas på- firmaet har flere navne og går nu også under navnet SECnet.dk mfl.
Jeg kan kun fraråde disse firmaer på det kraftigste.
Firmaet har intet bogholderi og slet ikke styr på den side af forretningen. Som mange andre har jeg oså modtaget fakturas på gamle domæner der for længst er opsagt. De har sågar også truet mig med advokat for fakturas de aldrig har fremsendt.
Kort sagt det firma er helt hen i skoven...Hold Jer langt væk !
Iøvrigt er de positive bedømmelser her på sitet intet værd sålænge de ikke skriver hvilken site de repræsentere.
Jeg tror ikke på at nogen website ejer kan være tilfreds med dette firma !! Det må være firmaet selv der skriver disse usande indlæg det er vist ret tydeligt !
ebbe fandt anmeldelsen nyttig
Jeg fik en faktura i min mail for en uge siden. Det viste sig at fakturaen drejede sig om en tidligere virksomhed som er gået konkurs og webhoteller hvordomænet ikke længere er registreret. Virksomheden har været lukket siden start 2008 og sdet oplyser jeg til match2web og beder dem om at krediterer fakturaen,da jeg ikke har tænkt mig at betale for et webhotel som ikke engang har et somæne tilknyttet.
Men nå nej de vil tvinge mig til at betale, selv om jeg ikke længere skal kan bruge deres services til noget og truer med inkasso og hvad ved jeg for et beløb på under 500,-...
Og når man skriver til dem vender de tilbage til en, i en meget irriteret og ubehøvlet tone....
Jeg har brugt concor før i tiden og var fuldt tilfreds.... Men Match2web Sutter maks...
Jeg vil ikke anbefale dem....
Jeg var heller ikke særlig overrasket da jeg så hvor mange negativi anmeldelser de har fået her på trustpilot.
Der er meget ofte driftsforstyrrelser. Det kan jeg acceptere, hvis der er info på driftssiden. Når der ingen info er, er man hele tiden i tvivl om hvorvidt Match2Web egentlig er klar over at tingene ikke virker.
De glemte at sende en faktura for et website de havde overtaget fra concor.dk , og lukkede uden varsel mit website. Jeg ved stadig ikke hvor mange mails jeg mistede i den forbindelse.
Man kan ikke klager over deres service for der er ingen. Concor var tit nede, men efter match2web har overtaget deres serverdrift er det HELE tiden... De laver sikkerhedsændringer hele tiden så man skal omprogrammere sine asp sider hver anden dag og klager man til dem hører man enten intet fra dem eller også er der kun et flabet svar. De kan absolut ikke anbefales til nogen som helst. Mere ustabil virksomhed skal man lede meget længe efter!!
Jeg er med-administrator på et site der blev flyttet fra Concor(som vi var glade for) til Match2Web. 14 dage efter flytningen virkede vores side stadig ikke og da siden begyndte at virkede var der problemer med databasen. Efter ca. 3 uger var siden online men stadig med problemer med nedetid. Det er altså totalt uacceptabelt når man har en side med hundrede daglige besøgende som er ret afhængige af ens side. Nu har vi så modtaget en besked om at vores trafikgrænse er overskredet(hvilken grænse?) og at ejeren vil blive faktureret yderligere så vi har måtte lukke siden til næste måned(hvilket heldigvis er i morgen). Problemet er bare at de reklamerer med fri trafik og at vi ikke nærmer os den grænse de har sat i mailen...
Lasse Dahl Jensen fandt anmeldelsen nyttig
Vi flytter alle vores sider i morgen, dette firma stinker - kan ikke på nogen måde leve op til den service vi fik hos concor.dk
Har haft flere sider ved Concor.dk, dengang var der styr på det hele, og servicen var helt i top, Ali som var "primus motor" i Concor gav sig tid hvis der var nogle problemer, det være sig om det var problemer med diverse scripts m.m.
De tider var forbi da Match2web overtog...
Nedbræk på serverne, ustabil mail, index filerne bliver hele tiden overskrevet med skadelig java koder fra diverse underlødige sider, ja det er blot nogle af de ting der gjorde at jeg stoppede ved dem.
Jeg har efterfølgende flyttet 2 domæner samt 3 andre som jeg bestyrer. Da jeg opsagde mine domæner prøvede jeg at kontakte den utallige gange via deres kontakt på hjemmesiden, uden respons derfra! -
Efterfølgende ringede jeg til dem og jeg fik fat i en "pige" som bare tog imod telefonbeskeder for dem som hun selv sagde.
Bad om at få fat i en "kompetent" person, men alle var syge var svaret... og fik at vide at jeg skulle skrive til deres salg eller support mail hvis jeg ville "snakke" med dem...
Efter ca. 15 mail fik jeg et intetsigende svar som ikke kunne bruges til noget.
Nu er jeg spændt på om jeg får nogle rykkere på de opsagte domæner selv om de er flyttet. Har forespurgt/bedt om en bekræftelse på opsigelserne flere gange, men ikke fået noget svar, hvilket jeg heller ikke havde regnet med..
- Så min anbefaling er: Hold jer væk fra denne udbyder
Min mand og jeg har en del hjemmesider, og flyttede dem alle fra Concor for tre år siden. Har nu modtaget en faktura og en rykkerskrivelse fra Match2web.dk, hvorefter min mand kontaktede dem pr. telefon og mail. Dette får vi kun utrolig grimme svar ud af, får også af vide, at da vi står i deres database, så har vi bare at betale, dette har vi nu ikke i sinde, da vi har en tre år gammel mail fra DK-Hostmaster, at vi er flyttet til GigaHost, som vi er utrolig tilfredse med.
ebbe fandt anmeldelsen nyttig
Alle de sider jeg er webmaster for - har fået virus. En af mine hjemmeside havde pludselig en anden hjemmeside - ja de var kommet til at lægge en andens materiale ind på hjemmesiden - "En fejl - undskyld sagde de".
Jeg har kun haft problemer med match2web og tilføjer at Sikkerheden er i bund, ja jeg var ellers godt tilfreds med CONCOR som var fuldt ud proffesionel men det kan man vist ikke sige her.
I forbindelse med at match2web overtog vores webhotel fra concor var der et meget langt nedbrud (flere dage). Da de endelig fik systemet op at køre igen, var al vores mail væk og de kunne ikke genskabe det til trods for at vi havde betalt for daglig backup. Under hele nedbruddet fik vi ingen information om hvad der forgik, og når vi forsøgte at kontakte den på telefon, fik vi enten ingen kontakt eller et ubehøvlet svar. Vi valgte derfor at flytte til en anden leverandør.
I forbindelse med denne flytning meddelte vi match2web, at de kunne nedlægge vores system hos dem. De begyndte så at sende mails med alle mulige tekniske spørgsmål om hvilken server vi kørte på .o.s.v. Tilsyneladende havde de ikke selv styr på deres installation.
For nylig havde de så den frækhed at sende en faktura på forudbetaling for det næste år, selv om alt er flyttet for flere måneder siden. "Vi havde ikke sendt en skriftlig opsigelse" mente de. Da vi prøvede at forklare at det da måtte være en misforståelse, var deres reaktion at hvis vi ikke betalte ville de sende den til incasso.
Vi valgte at betale det par hundrede kroner, for at undgå mere bøvl, men til gengæld har vi så nu fået luft for vores harme. Hvis du ikke bryder dig om at blive taget ved næsen, så hold dig langt væk fra dette firma. De er lige til Kontant.
Kedelig oplevelse med Match2web, der på ingen måde har kunnet løfte opgaven efter concor.
Svar via Support er ofte svære at forstå med stavefejl og knudrede sætninger.
Ofte nedbrug og virker som om de har manglende vilje til at holde serveren kørende - de ønsker at jeg og mine kunder skulle skifte til ny server. Dette giver mig og kunder en del ufrivilligt arbejde.
Jeg er også tidligere ConCor kunde og var meget utilfreds med det kontrol panel ConCor tilbød. Efter mit site er blevet flyttet over på Match2Web's nye servere har jeg fået et langt bedre kontrol panel til styring af mit site og jeg kan konsekvent komme til mine ting på serveren. Det var noget nær umuligt den sidste tid på den gamle server.
Jeg er ganske godt tilfreds med den respons jeg har fået på mine support spørgsmål og de små problemer der var blev løst hurtigt. Resten var ting jeg meget let kunne finde og klare via kontrol panelet på den nye server.
Overflytning af alle ConCors gamle kunder på nye servere må give lidt små problemer, så jeg synes godt man kan give Match2Webs folk et skulderklap for deres indsats. At få respons på et support spørgsmål en søndag aften efter kl. 23 er dælme god service.
Karsten Madsen