[REPLY]
God rådgivning og hurtig levering. Det leverede svarede til forventning.
Man betaler sine vare, man får sine vare, der bliver svaret på mailne, forholdsvis hurtigt, de kommer med forslag til hvordan og hvorledes, de arbejder rent faktisk bare lidt for en, selvom det kun er en lille BITTE latterlig pære til 35 kr. de forstår service i deres klasse.!!
Jeg vil fortsat blive ved med at handle der, god og behjælplig virksomhed, og fejlfrit endtil vidre. og gode produkter, selvom de burde udvide lidt i deres SORTIMENT, da der findes et lidt større program indenfor TÅGELYS og position pære, og fremdels derud af.
men alt i alt KLART 5 STJERNER...!!
Søren Englund fandt anmeldelsen nyttig
God og hurtig service, levering til tiden, gode priser, generelt en super butik.
God kundesupport pr. mail, hurtig levering, gode priser og oven i købet lav leveringgsomkostning i forhold til de fleste danske firmaer, som skal have mindst 50 kroner uanset hvor lille en ting, man bestiller. God stil.
har kun haft gode oplevelser med at handle med det firma
Bestilte en led lampe. Den kom meget hurtigt - næste dagen fik vi pakken. g vi er meget tilfreds med den, meget god kvalitet.
Søren Englund fandt anmeldelsen nyttig
Der gik ikke 24 timer så havde jeg min pakke, og der jeg var i tvivl mailede jeg med dem og så hjalp de mig.
Søren Englund fandt anmeldelsen nyttig
Butikken ligger i nærheden af, hvor jeg bor, så varerne blev købt og afhentet i butikken. Gode priser. :)
I fik skaffet varen selvom den ikke var på lager til mig på rekord tid.
Matronics er det bedste sted at handle dioder.. de har det vildeste udvalg og til til rigtig priser..
Syntes måske at pris lejet er lidt for langt oppe i forhold til andre udbyder af især led pærer.og måske en lidt rodet hjemme side,når man skal finde produkter,men ellers et godt serieøs firma at handle med,jeg er tæt ved at give den 5. stjerne men lidt oprydning på siden så ville den være i skabet.
Fin service under handelen og lysene fungerede som de skulle. Ca.150 unge mennesker lavede under en ungdomsgudstjeneste små sætninger om LYS fra bibelen på kirkegulvet i et næsten mørkelagt kirkerum. Det fængede dem og de var alle aktive og optaget af opgaven.
Et meget god sted at handle, rigtig god og overskuelig produkt info.
Jeg har vist varen frem på omlæssepladsen hvor alle kunne se hvor meget lys de giver
Det var bare så godt at man kan bestille noget søndag og hente varen allerede tirsdag, når det er en fødselsdagsgave og så gaven blev modtaget med åbne arme og bragte stor glæde.
Matronics har rigtig mange sjove ting det er ikke sidste gang vi handler med dem.
Hilsen Jytte
3200 Helsinge
God hjemmeside med den ønskede varebeskrivelse. Hurtig levering af alle de bestilte varer.
I dette tilfælde burde der være en stjerne mere,den er hermed givet.
God og hurtig betjening.
Overvej fragtfrihed ved større køb.
Fuldt ud tilfredsstillende handel. Hurtig og effektiv.
God hjemmeside der er let overskuelig.
Jeg har købt pære og andet hos Matronic fem-seks gange i løbet af fem-seks år.
Den eneste gang der var noget galt med et produkt,var et år efter købet af nogle pære ,og der var efterfølgende ingen problemer med at få dem byttet.
Rigtig god detaljeret beskrivelse på de enkelte produkter, så der er ingen tvivl inden man bestiller det enkelte produkt.
Illustrationerne af de enkelte glødepære typer kunne være lidt bedre, men som sagt giver ovennævnte beskrivelse mulighed for at være helt sikker på det man køber.
Skulle man købe forkert, så returnerer de med et smil :-)
Hurtig levering.og super betjening der var fejl i de dioder jeg købte og ringede der blev hurtigt fundet en løsning og jeg havde en nu sending dagen efter og skulle ikke betale for og sende de def. Være retur. Kan kun gi 5 stjerner med pil op
Mvh anders
god hjemmeside og service ved personlig kontakt.
Hurtig levering når vare er hjemme
Har købt flere ting og ikke altid på samme ordre.. Har sendt ting retur.. Matronics er bare super proff at handle med.. Keep up...
Super hurtig levering + perfekt service.
Modtog mit produkt, men batteriet var defekt, modtog et nyt uden beregning!
venlige supportere hvis der er nogle spørgsmål inden et evt. køb :-)
Er meget tilfreds med sevicen og produkterene
jeg har lige købt nogle instrumentpærer, hos jer-12v-1,2w-16-stk. diodepærer, som er brugt til positionslysringe i en bmw og de ser bare godt ud med den blåhvide xenonfarve, og det er super.
M.V.H. JP.
Varerne kom hurtigt, og de var i en rigtigt god kvalitet. Hjemmesiden var nem og overskuelig. Udvalget er stort, og man kan finde produkter, der ikke kan fås andre steder.
matronics er en god side med mange fede ting. og godt sted at handle
Tip top! Men fik desværre den forkerte farve så håner i kan adde en funktion hvor man kan vælge farve på lys! Men ellers god service og pakken kom på 2 dage!
Hej Jihad
Tak for din anmeldelse - Nu kan jeg desværre ikke se dit ordrenummer, men jeg formoder der er tale om denne vare http://www.matronics.dk/Produkt/AXIXTECH-Titan-LED-forrude-flash-Gul-10-30V Vi har kun den gule model i programmet, så derfor er der ikke så stort udvalg af farver. Såfremt varen stadig er i ubrugt stand så er du selvfølgelig velkommen til at returnere den til os igen du skal blot følge vejledningen her http://www.matronics.dk/Kundeservice/Returner_varer
Mvh
www.matronics.dk
Hurtig at handle med, lige min type handel
Mvh Johnny Aa Dragør
Hurtig levering varene er som beskrevet intet at klage over
jeg vil uden tøven handle hos Matronics igen hvis jeg mangler noget de har.
Købte nogle LED-pærer. Priserne er rimelige i forhold til andre sælgere, og som noget af det vigtigste, den lovede og korte leveringstid blev overholdt. Gid bare at alle gjorde det samme.
Varene blev hurtigt leveret og hjemmesiden er overskuelig.