[REPLY]
Købte en dørmåtte fra mattersshop i foråret og har været meget glad for den. Kvaliteten er i top - har vasket den 2 gange og den er som ny hver gang. Giver min bedste anbefalinger til deres shop for gode produkter og hurtig levering
Fandt mattersshop.dk på google. Bestilte Dot love dørmåtte og fik den leveret 3 dage senere. Det er en dørmåtte i super kvalitet og den har fået mange gode kommentarer fra venner.
Jeg giver min bedste anbefalinger til www.mattersshop.dk
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser på nettet, men er super glad for min dørmåtte fra Matters. Kvaliteten er i top og jeg har vasket den flere gange og den ser ud som ny hver gang - sådan!. Har lige købt en til dørmåtte som ligger foran terrassedøren.
Levering var ok - mener at den kom efter 4 dage.
Jeg har netop modtaget min nye dørmåtte, som jeg har købt hos Matters.
Den lever helt op til mine forventninger og er super i design og kvalitet.
Det gik også fint og nemt med at bestille, betale og modtage måtten
Jeg har købt en Matters dørmåtte på mattersshop.dk. Jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Efter flere år med kokosmåtter er det godt endelig at få fat i en kvalitetsmåtte. Farven holder rigtig godt (jeg købte den turkis dørmåtte) og den bliver som ny hver gang den bliver vaskes. Levering er ok - med postdk.
Fandt mattersshop.dk efter at have ledt efter en dørmåtter som passer til min entre. Har haft dørmåtten i 6 månder og kvaliteten er super. Vil anbefale shoppen til alle som skal bruge en super lækker dørmåtte.
Har lige købt den sejeste måtte hos mattersshop.dk... Den er super smart og lyser op ude i vores entre :-) Kan kun anbefales *****
Har lige købt 2 nye dørmåtter på www.mattersshop.dk. Kvaliteten er god og designs passer perfekt til min stil. Jeg fik dørmåtterne 2 dage efter jeg bestilte. Super!.
Skulle bruge en ny dørmåtte til huset. Søgte på Google og kom forbi Mattersshop.dk - Bestilte en af de store dørmåtter (Honey I'm) og fik leveret dagen efter. Fremragende service og et super produkt.
Giver Mattersshop mine bedste anbefalinger!