We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mcbutikken anmeldelser

Mcbutikken Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Mcbutikken før du handler og giv selv din bedømmelse af Mcbutikken 8
Godt
8.2 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Kæmpe udvalg!

Meeen det går lidt sløvt med kommunikationen, de kunne godt sende mail når orden blev afsendt.

Udvalgt anmeldelse om Mcbutikken

Første handel

Blev gjort opmærksom på butikken, da de havde det fælg jeg lige stod og manglede.

Rigtig hurtig levering og varer kan leveres til GLS Pakkeshops, hvor man så selv bare henter varen, når man har lyst :)

Blinklysglas til min Suzuki VS1400

SUper Service :-)
Fik leveret ovenstående 2 dage efter jeg havde bestilt.
Så en både hurtig og billig leverandør.

Mcbutikken

Kæmpe sortiment og hurtig levering

Har brugt www.mcbutikken.dk mange gange efterhånden, og er aldrig blevet skuffet. De har et kæmpe sortiment og leverer varene fra dag til dag. Jeg har nogle gange sendt en email for at spørge på nogle varer og de svarer hurtigt og præcist. De bedste anbefalinger herfra - og så gør det jo ikke noget de er billigere end de andre.....

Mcbutikken

Hurtig levering. Stort sortiment.

Har handlet hos mcbutikken.dk mange gange, og altid er levering hurtig og de tilsendte varer korrekte. Hos mcbutikken.dk finder du mange ting som normalt ikke lige ligger på den lokale mc-butiks hylder.

Mcbutikken

Har gennem de seneste par år handlet en del reservedele igennem mc butikken. Indehaveren Peter er seriøs, hurtig og til at stole på. Kan også skaffe originale dele til gode priser - som ikke umiddelbart kan findes i shoppen. Stor ros herfra.

Mcbutikken

Der er hurtig levering og de er til at stole på. Nemt at finde rundt på hjemmesiden og jeg kunne blive ved. Super Webshop

Altid perkekt levering

Butik med mc.reservedele hvor du kan handle noget af det du ikke finder andre steder også meget til ældre mc'er. Har handler her nogle gange og man får altid sendt det rigtige til en fornuftig pris. Levering af det bestilte er også helt i top, senest 2. dage efter står du med dine dele i hånden.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk