We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

mchjørnet anmeldelser

mchjørnet Logo
Kunderne om mchjørnet : »Gå lang uden om denne shop« »useriøst« »Kundeservice ?« 5
Lavt
4.6 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om mchjørnet

mchjørnet

Gå lang uden om denne shop

Var oppe for at vi købe ny tændrør og hvad det gamle med

Det tog lidt tid ind Per som er sælger der oppe fandt nogen frem.
Per siger de her pass perkæft jeg ved alt og tændrør
så jeg betalte og kørte hjem,
Da jeg så kom hjem og tager dem ud af kassen kan jeg straks se der er en forskel på dem der sad i.

Jeg kører til bage og siger til Per de her passe ikke.
så bliver han lidt små sur og siger JO! de pass 120% sikke jeg ved alt om tændrør!

Tager hjem og prøver at sætte dem i MEN de pass ikke...
og nu kan jeg ikke få rør op... så jeg ringe op til Per og sige at de ikke pass og nu kan jeg ikke få dem ud.
Per sige bar at det er mit værktøj der er noget i vejen med...
men det var godt nok til at få det ud med. siger jeg til Per
det er ikke mit bor for jeg at vide jeg har solgte der noget der er helt rigtig siger Per og lække på

så jeg må skille toppe stykket helt ad ind jeg kan få det ud.

da jeg så er oppe for at få mine penge igen står den en som lige skal til at begynde at kører på bane hvor Per sælger ham et ny fordæk til han track-day cykel MEN det er et andet mærke og model en det der seer bag på det er bar et NO go...

Så da jeg skal hvad min penge til bage smider Per 100kr. på boret og sige ja her går vi ikke op i så ting...

hvor jeg så må for klare ham at de koste 300 stk. nej sige per det gør de ikke. jeg hvider kvitter frem og jeg får min penge igen.

useriøst

For nogle år siden indleverede jeg mit baghjul, så de kunne skifte fælgen. Det var en Honda (de er autoriseret Hondaværksted). Det tog månedsvis med fælge, der var på vej, ikke rigtigt kom, ikke rigtigt passede etc. etc. Da jeg til sidst bare ville have hjulet tilbage med den gamle, ødelagte fælg, ville de have 2300,- for at udlevere det. De mente selv, de havde brugt 9 håndværkertimer på det! Jeg fik aldrig det gamle hjul tilbage, da jeg ikke ville betale så meget for et gammelt, ødelagt hjul.
Jeg ville ikke overlade ting til dem, som jeg ikke kunne undvære!

Kundeservice ?

Efter MCHjørnet er flyttet til Hillerød, besluttede jeg at prøve deres butik - det ville være geografisk nemmere end den forhandler jeg allerede benytter.

Jeg har hørt mange historier om indehaveren og også en enkelt gang oplevet hans farverige sprog og udstråling.

Ville købe et MC overtræk og valgte at spørge dem til råds om størrelse, da de er mærkeforhandler. Det viste sig at være den forkerte størrelse og efter noget snak frem og tilbage valgte jeg at beholde en alternativ model, selvom det ikke var den som jeg ønskede.

Købsoplevelsen, sådan rent juridisk, fejler ikke noget - men kundeservicen og sproget/attitude er helt hen i vejret.

Jeg er glad for, at mit køb ikke var mere oøkonomisk mfattende end som så.

Butikken må kunne et eller andet, siden den har eksiteret i så mange år, jeg har bare i mine to forsøg ikke kunne finde det.

Advarsel!

Tænk jer godt om inden i bruger Mchjørnet!

Jeg skulle have min Mc sat til vinteropbevaring og fandt dette tilbud fra Mchjørnet:

"Igen i år tilbyder vi vinteropbevaring af din motorcykel. Det koster 250,- incl moms per måned. Vi sørger for at den bliver vasket og smurt, samt batteriet bliver vedligeholdt".

Via mail booker jeg plads, men da jeg kommer for at indlevere min mc, oplyses det at jeg til de 250,- pr måned skal lægge 2 mekaniker timer a 515,-+moms, og for det de smurte mc med a 98,-+moms
Ialt at betale 2506,75 for lidt over 4 måneders vinteropbevaring.
Nu var min situation den, at jeg skulle afsted 3 måneder til udlandet sammen dag som jeg indleveret min mc, så jeg havde ikke tid og mulighed for at finde et andet sted at vinteropbevare den.
Så desværre måtte jeg lad den stå hos Mchjørnet:(

Da jeg kom for at hente min mc, forsøgte de at platte mig for yderligere penge ved at bilde mig ind at mit bagdæk var ulovligt, og at "der ventede en bøde på 1000,- hvis jeg blive stoppet" pga at det var slidt ned, dækket har 4mm slidbane, der hvor det er mest slidt.

Jeg føler mig bondefanget, og at Mchjørnet betragter en, som en pengemaskine de skal forsøge at malke som meget som muligt.

Jeg vil aldrig nogensinde stole på råd fra Mchjørnet, eller for den sags skyld bruge dem igen!

mchjørnet

'Standard' priser, men god hjælp

Jeg købte i foråret 2010 en Kawasaki motorcykel hos MC Hjørnet. God hjælp til at finde tøj der passede og vilje til at bestille støvler hjem, som ikke umiddelbart var på lager. 5 stjerner til MC Hjørnet.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk