[REPLY]
Normal procedure når man lejer en bil er at få sit depositum tilbage efter 1 måned. Jeg lejede bilen 28/8. Da dette ikke skete henvendte jeg mig til Morten Damgaard Mesterbiler i Køge for at høre hvor mine penge blev af, men jeg hørte intet. Det var faktisk nødvendigt at kontakte firmaet 12 gange i alt, nemlig 5/10, 26/10, 2/11, 3/11, 10/11, 17/11, 24/11, 25/11, 1/12, 3/12, 5/12 og 6/12.
Hver gang jeg snakkede med Morten Damgaard lovede han enten at ringe tilbage, undersøge sagen, eller overføre pengene lige med det samme, men ingen af tingene skete før jeg truede med at skrive til pressen. Først her kontaktede Morten Damgaard mig for første gang af sig selv, og så fik han ellers overført mine penge, med undskyldningen om at han havde været "hængt lidt op". Altså han har ikke kunne overskue at lave en simpelt overførsel i over 3 måneder, eller også har han bare ikke haft lyst.
Så mit råd til andre er at i skal tænke jer gevaldigt om inden i lader Morten Damgaard passe på jeres penge.
Hej jeg kan varmt andbefale Morten Damgaard A/S
bilsalg da jeg har fået en rigtigt god service da jeg skulle have ny bil og det blive en dejlig volvo 850 st car
Claes Hoppe