[REPLY]
Nemt og bekvemt
Fik varene leveret hurtigt. Jeg havde et enkelt spørgsmål til varen efterflg. og mit spørgsmål blev besvaret på mail næsten med det samme.....kl. 21.30 om aftenen...det er god kundeservice!
Prisen har jeg ikke fundet bedre andre steder.
Super tilfreds, skrev en mail ang. tilbud på flere spots, og fik hurtig svar tilbage. Bestilte og fik varen leveret hurtigt. Alt som aftalt.
Har handlet her een gang.
Media Lys bekræftede ordren og leverede omgående varen.
Hurtig levering, men desværre passede ikke alle delene sammen, så noget måtte returneres og det blev lovet at rette del kom i posten samme dag. men nu 5 dage efter er den slet ikke kommet.
magen til leveringshastighed skal man lede længe efter
fuld tilfredshed
der handler jeg altså igen næste gang
Jeg havde spørgsmål til en størrelsen på en lyskilde, og fik svar 5 min. efter selvom jeg skrev kl. 19... flot, og mere end man kan forvente
Profesionel service ved henvendelse til shoppen via telefon med spørgsmål til produkt.
Hurtig ekspedering og levering.
Mine bedste anbefalinger!
Bestilt d. 23. april - leveret d. 24 april. :O)
Fint indpakket - jeg er meget tilfreds.
MAX
varen leveret så hurtigt, at jeg først så mail med track&trace henvisning da posten havde afleveret pakken.
Alt OK - købt spejl med indbygget lys - svarer til beskrivelsen - ok kvalitet
Meget fin og hurtig betjening. Kunne dog godt tænke mig en mere overskuelig måde at vise varerne på.
Gode produkter håber at i kan hjælpe mig en anden gang
Varen ankom hurtigt aog var godt pakket ind.
Billigt, godt, effektivt.. nemt og lige til.. :)
Hurtig levering med løbende information om forsendelsen.
super god betjening ringede og forespurgte på en varer de ikke havde og 30min efter var den på nettet til en god pris forsendelsen kom til tiden og alt var i orden.
Super service, hurtig levering og kvalitet i særklasse.
har købt en del , og har lige sendt noget retur .hvis alt går som det skal jeg får pengende tilbage for disse returvare, vil jeg godt anbefale firmaet. alt vedrørende købet er gået fint.
købte 33 spot til 145kr stk om fredagen,kunne så købe dem 20kr billigere om mandagen,det synes jeg ikke man kan være bekendt ,tilmed snakkede jeg med dem telefonisk og de sagde ikke noget om de satte dem ned mandag,
Det er en let og overskuelig hjemmeside du kan forholdsvis let finde det du leder efter og få svar dine spørgsmåål hvis der er nogle
Hjælpsom og kvalificeret telefonbetjening og efterfølgende hurtig levering. Produkterne var præcis som beskrevet og vist.
Jeg søger et optimalt produkt i et vanskeligt marked og tilkendegiver dette i min første henvendelse. Så har jeg brug for salgsgas og en masse almindeligheder. Jeg ved, hvad jeg vil have og spørger ind til produkterne, men får ikke tilfrrdsstillende svar.
jeg bestilte mine vare, VUPTI så stod posten ved min dør, SÅDAN
Den rigtige vare blev leveret til den rigtige pris, rimeligt hurtigt.
Bestilte 11 Rosetta spots torsdag aften, havde dem mandag morgen på mit arbejde. Hurtig levering og fin pris.
Har købt flere gange uden nogen form for problemer.
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig og god service.
Hurtig levering dog med et manglende varenr. Dette blev straks fremsendt den følgende dag uden problemer.