We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Medion anmeldelser

Medion Logo
Kunderne om Medion : »Min favorit« »ALDRIG MERE HANDEL MED MEDION« »Fin Bærbar« 67
Lavt
4.1 af 10

67 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (67)

Min favorit

Altid gode og spændende apparater

Udvalgt anmeldelse om Medion

Medion

Heller aldrig mere Medion til mig

Jeg købte en bærbar pc i maj 2009. Der gik ikke ret lang tid, så gik den i stykker. Helt død. Blev sendt til reparation, og så gik der 4 uger med at vente på at få den retur.
Der gik 5 måneder, så gik den i stykker igen med samme fejl. Afsted til reparation igen og vente endnu engang i lang tid. Fik den dog retur efter 3 uger - meget hurtigt (det var ironisk ment).

Nu er den så for 3. gang gået i stykker med samme fejl. Derfor sagde jeg, da jeg ringede til Medion, at nu måtte den - iht. Købeloven - ombyttes til noget, der virker. Den blev sendt afsted til Medion igen, og jeg havde så en forventning om, at i løbet af forholdsvis få dage ville jeg modtage en funktionsdygtig pc. Men nu har jeg ventet i snart 2 uger på at få en anden pc.

Jeg ringede derfor i dag til Medion support - og sikke da en uartig behandling man får dér. En nedladende dame fortalte mig, at den var til vurdering "og de har 15 dage", og nej, hun ville hverken rykke eller noget, jeg måtte bare vente til den var "vurderet". Hun ville overhovedet ikke høre på mig. Seks - 6 - gange måtte jeg spørge, om hun ville rykke, før hun svarede mig på det simple spørgsmål. På mit næste spørgsmål, om jeg så kunne få lov at tale med sagsbehandleren, som hun havde givet mig navnet på, var svaret nej. Jeg spurgte, om jeg kunne få hans mailadresse: nej. Hun var godt nok meget lidt behjælpelig med noget som helst. Og hun sluttede næsvist af med, at "så kunne jeg jo bare klage, hvis jeg var utilfreds".

Jeg ringede til Forbrugerklagenævnet. Her er sagen helt klar, og ud fra deres vejledning har jeg skrevet til Medion. Jeg sætter mit brev ind her, måske kan nogle af jer bruge det til noget:

Brev til Medion:

Det er nu 3. gang, at ovennævnte pc er til reparation for præcis samme fejl, og hver gang har det taget 3 til 4 uger. Jeg har meget svært ved at undvære min pc, da den er et arbejdsredskab for mig, herunder til brug for mit firma.

Jeg har desværre haft en uheldig samtale med Medion Helpdesk i dag, hvor min henvendelse / rykker blev fuldstændigt afvist af en ”venlig” medarbejder med ”den ligger hos teknikeren, og de har 15 dage”. Jeg har derfor besluttet at følge Forbrugerklagenævnets vejledning omkring Købeloven i forhold til denne sag. Jeg skal derfor hermed redegøre for flg. iht. Købeloven:

Sælger kan ikke afvise krav om ombytning:
Hvis sælger har prøvet at reparere den samme fejl flere gange før:
Som udgangspunkt har sælger faktisk kun ret til at forsøge at reparere produktet en enkelt gang. Hvis han skal have flere forsøg, skal det være velbegrundet og uden væsentlig ulempe for forbrugeren.

Min pc er repareret for samme fejl to gange tidligere – til meget stor ulempe for mig, da min pc er et arbejdsredskab.

Hvis det tager meget lang tid at reparere:
Udgangspunktet er, at et rimeligt tidsrum for reparation er omkring 14 dage. Har sælger været lang tid om 1. reparation, kan det i sig selv betyde, at sælger ikke har flere forsøg.

De to sidste reparationer af min pc har varet 3-4 uger – til meget stor ulempe for mig, da min pc er et arbejdsredskab.

Endvidere har nuværende reparation varet i næsten 2 uger, og med dagens melding om 15 dage + forsendelse er vi allerede igen oppe på de nok 4 uger.

Hvilket er til meget stor ulempe for mig, da min pc er et arbejdsredskab.

Jeg forventer, at Medion følger Købelovens bestemmelser, og jeg ser derfor frem til at få ombyttet min pc med modtagelse på min privatadresse senest 8 dage fra dato, hvilket vil sige d. 9. maj 2012. Såfremt denne frist overskrides, vil jeg uden ophør gå videre med sagen til Forbrugerklagenævnet.

Brev slut.

Jeg håber, det kan hjælpe jer, der allerede sidder i saksen hos Medion. Til alle andre: LAD VÆRE MED AT KØBE MEDION, DET KAN IKKE FRARÅDES STÆRKT NOK.

Er ked af, at jeg er nødt til at give 1 stjerne, de fortjener ikke nogen som helst stjerner.

ALDRIG MERE HANDEL MED MEDION

Dårlig betjening, dårlig rådgivning. De lovede os for over 2 uger siden, at indsætte det beløb de skyldte osind på vores konto, men dette er IKKE sket. De kommer med masse dårlige undskyldninger og 20 forskellige søforklaringer på, hvorfor dette ikke er sket.
Sure mennesker i hotline, men det kan man egentlig godt forstå, for med den service Medion leverer kan de ikke lavet andet end at få sure kunder i røret dagen lang.

Fin Bærbar

Købte en bærbar midt i 2011 E7216 og den virker stadig fint. Har haft anden model som desværre gik kold og servicen tog for lang tid. Men de har fået strammet op på deres rep tider. 1 uge var den retur den hardware som var defekt og den virkede efter hensigten. Og prisen er jo også en del lavere end andre på markedet. Lenovo skal måske til at sælge til Aldi og det glæder jeg mig til da det er topkvalitet.

Elsker jer <3

Stort set i mit hjem (af den slags ;) ) kommer fra medion :D

Medion

Let og god bestilling men langsommelig levering

Ordre sendes via Danmark til lageret i Tyskland. Varen sendes fra Unna ved Dortmund med DPD over Hamburg, Kolding og ud i kongeriget. DPD er tidligt ude med pakkerne på leveringsdagen. Men varen er bestilt den 20.04.2012 og er leveret idag den 27.04.2012, synes at være lang tid. Det er ikke DPD, men Medion som først får ekspederet ordren den 25.04.2012. Derfor kun 3 stjerner.

Medion

Bondefangeri (Ændring: Jeg tog fejl, alt er OK)

Og i dag fik jeg så min garanti-reparerede medion akoya retur

Foreløbig: fortsat meget fin anmeldelse af medion, mest fordi jeg fik mine fordomme afkræftet grundigt. PC'en er repareret og fungerer fint. Som det kan læses nedenunder, - dette er nu den 3. kommentar, adskilt med ---------

Jeg køber medion igen....det står fast.
-------------
Nedenstående, - efter ----------- skrev jeg først. Det har jeg nu ændret, - jeg tog fejl.

Jeg fik mail fra medion om at de efter min protest nedenstående, havde besluttet at reparere min PC på garantien. Derfor har jeg, - som lovet, ændret min vurdering til 4 stjerner, og bemærker derfor også at medion i mine øje genvandt min fulde tillid, og lidt mere måske endda, fordi de åbenlyst 'lyttede' til mine indvendinger.

Undskyld til medion.

(Den samlede kommunikation og service hermed er dog noget forvirrende og ikke præget af klare budskaber, derfor får medion kun de 4 stjerner. )

Jeg har en bærbar medion herudover, som nu også er ca 3 år gammel, og fungerer upåklageligt. Min tillid til produkterne er hermed intakt, og min tillid til garantien er genoprettet. Trods alt er min PC jo 3 år gammel og skal alligevel skiftes ud inden for et år. Det kunne meget sandsynligt blive en ny medion...:-)

------------ (oprindelig tilbagemelding følger nedenfor:)
kan jeg kun supplere med, - selv om min 'sag' endnu ikke er færdig. Jeg kan genkende mønstret fra andre beretninger.

Min PC er knap 3 år gammel (heldigvis, værdien er jo så begrænset). Men den fungerede ikke mere så med stor glæde over den 3 års garanti sender jeg den til reparation gennem Aldi, Kolding (som yder fin service i øvrigt). Så går der ca 2-3 uger, jeg hører intet, men logger ved et tilfælde ind på 'mymedion'. Og her ligger der sørme et brev hvor der står at PC'en er beskadiget på grund af 'uhensigtsmæssig brug', hvorfor garantien ikke dækker. Og naturligvis: PC'en var ikke beskadiget inden afsendelse, og har kun været anvendt til normalt brug af en PC. Hvad ellers..? Nå, so what, jeg havde jo alligevel afskrevet den, - men det er først nu bondefangeriet opstår. For jeg vil naturligvis gerne have den tilbage, men det kan jeg ikke medmindre jeg betaler ca 350,- (og formentlig fragt?), for nu har medion jo anvendt tid på at beskadige min PC, så garantien ikke dækker, hvilket de naturligvis skal have penge for. Det synes at være logikken i hvert fald..

Jeg kan også få PC'en repareret, det koster knap 2000,- (nyt grafikkort, nyt DVD-drev + PC-Reparatur, main board). Og det vil jeg naturligvis ikke betale for det er mere end PC'en er værd. Desuden ved jeg at grafikkortet intet fejlede inden afsendelse, så min tillid til medions evne til diagnose kan ligge på et meget lille sted. Jeg har nemlig prøvet at bytte grafikkortet med et fra en anden PC,

Under alle omstændigheder: Min PC fungerer ikke og jeg kan heller ikke få den retur så jeg selv kunne skifte bundkortet formedelst ca 3-500,-. Det er nemlig der problemet er, er jeg ganske overbevist om.

Medion er ganske enkelt skod, det gælder produkterne og det gælder medarbejderne. De er flabede og inkompetente i deres kommunikation. Og de magter ikke at reparere en PC, endsige diagnosticere den.

Jeg har sendt en mail om at PC'en ikke var skadet ved afsendelse, - jeg gætter på at svaret jeg får vil være en påstand om at de har billeddoko på at den var skadet ved ankomst. (Som en anden, nedenfor).

Medion er skod!! Jeg er enig. Hvis sagen mod forventning falder positivt ud lover jeg hermed at jeg melder positivt tilbage her..

• Erni
  • Havnsø, DK
  • 3 Anmeldelser

Aldrig mere Medion

Er ked af denne overskrift, men mener det. Vi er færdige med det firma, vi har igennem tiden haft en del apperater fra dem og været tilfredse, men nu er det slut.
Medions kundeservice burde lukkes, her er ingen svar på noget og slet ingen service. Efter min samtale skulle jeg deltage i en undersøgelse fordi de ville forbedre deres service men den kom aldrig den undersøgelse. Men er vel også ganske unødvendig, kan kun blive bedre, der er ingen service og ingen svar i deres såkaldte"kundeservice"

Men her kommer så to gode råd til firmaet:
Ansæt personer der kender jeres produkter, og kender til almindelig god tone over for kunderne.
Idag er der ingen svar, kun ligegyldige standard gloser, service og venlighed er to fremmedord i dette sammenhæng.
Garanti og garantibevis er rent spil for galleriet, du har ingen garanti for noget overhovedet.
Har læst næsten alle anmeldelser om firmaet her i trustpilot, kunne foreslå Medion også at læse dem, så behøver I ikke nogen undersøgelser. Så et forslag til Aldi om at skifte leverandør, en rigtig god ide.
Puha det kan blive langt det indlæg her, for jeg er rasende over den ringe service og dårlige opførsel fra kundeservice side.
Vil lige nævne, at mit problem er, at fjernbetjeningen til vores højtalersystem ikke kan mere, det "kvikke korte svar" fra kundeservice var, at jeg kunne gå i en elektronik forretning og købe en.
Så røg man lige i kategorien mindre intelligent.
Samtalen afsluttes med ha´en rigtig god dag, hvad mener de med det?
Endnu en standard sætning uden mening i. Sæt dog dette personale på et kundebetjeningskursus.

Uhørt svindel nr 2

Jeg kan kun give Martin Clante ret har været udefor det samme.
Sendte min PC ind til reparation (problemer med opladning) efter en snak med Medion hotline.
Konklusion jeg har ødelagt eller bøjet nogle ben indvendigt "og hvorfor skulle jeg gøre det". Det giver bare ikke mening når man har 3 års garanti "ups hvilket man ikke har i realiten" fordi deres tekniker kan sige hvad som helst og kunden har bare at makke ret.
Fik prisoverslag på ca 2300 kr præsenteret.
Ingen hjælp at hente hverken fra Medion eller Aldi.
Konklusion ingen 3 års garanti kun et salgsargument

NEJ TAK til Medion.

Har en Medion bærbar, den har haft en del problemer. Og ganske simpelt har de en helt forfærdeligt lang reperationstid. Syntes Medion burde tage sig sammen..ellers må ALDI nok hellere begynde at lede efter en ny leverandør.

Nicki Høy og Robert fandt anmeldelsen nyttig

Uhørt Svindel

Jeg købte en notebook i Aldi i december 2010. Fra den blev tændt første gang, var der problemer med displayet, som flimrede. Jeg kontaktede Medions support, som først bad mig foretage forskellige software opdateringer, og, da dette ikke afhjalp problemet, efterfølgende bad mig sende pc'en til deres værksted. Da pc'en kom retur, var problemet stadig det samme.

Efter en længere mailkorrespondance bad de mig igen sende pc'en til reparation. Efter ca. en måned modtager jeg så et brev, hvor der står, at der ikke er tale om en garantireparation, og at jeg skal betale ca. 1.750,-, for reparationen, da min pc er blevet synligt beskadiget på displayet. Da jeg undrende henvender mig til Medion, fortæller de mig, at pc'ens display er beskadiget, og at de kan billeddokumentere dette.

Jeg modtager efterfølgende nogle billeder, hvor pc'ens display tydeligt er blevet beskadiget i et hjørne, enten fordi det er blevet forsøgt åbnet med en skruetrækker eller lignende genstand, eller fordi pc'en er blevet tabt på gulvet. Både Medion og jeg var i hvert fald enige om, at der ikke kunne være tale om en transportskade.
Jeg ved blot, at jeg aldrig har afsendt en beskadiget pc – som jeg i øvrigt stort set ikke har nået at få brugt, da den ikke virkede fra første færd. Hvorfor i alverden skulle jeg forsætligt skade min egen pc, hvor der stadig var et års garanti tilbage?

Men smart tænkt af Medion, som nu er sluppet af med en besværlig garantisag, da jeg står med bevisbyrden omkring beskadigelsen. Nu skal jeg så i gang med en sag i forbrugerklagenævnet, hvor det vil tage en evighed, før der kommer en afgørelse.

Jeg har lært min lektie: Aldrig mere Aldi og aldrig, aldrig mere Medion. De er venlige og glatte i telefonen på deres slebne tyske facon, men er, efter min bedste overbevisning, nogle helt klassiske svindlere af den slags man ser i tv-programmet "Kontant". Hold nallerne langt væk!!!

Robert fandt anmeldelsen nyttig

Dårligste kundeservice nogensiden

For fjerde gang har jeg måtte sende min laptop ind til reparation hos Medion. Jeg har nu ventet lidt over 2 måneder på at få den tilbage og har betalt extra gebyr på lidt over 400 kr. Jeg er så sur da jeg kun har haft den lidt over et år.

Medion

Kan bestemt ikke anbefales at handle hos Medion

Extrem dårlig kundeservice, det er stort set umuligt at få svar på mail fra dem, har ventet 5 dage på svar fra dem nu ;-(
Har prøvet at ringe til dem 3 gange, ventede alle 3 gange mellem 20-30 min uden at komme igennem til dem.
Gad vide om jeg nogensinde modtager mit produkt fra dem eller om de blot har scoret mine penge.
Skal dog siges at det er super gode produkter de har til en fornuftig pris, men handel for guds skyld aldrig hos dem over nettet, gå i stedet for i en af butikkerne der sælger deres produkter og køb der, der er du ihvertfald sikker på at du får det som du betaler for.
Jeg har nu dag den 6-12 af lyst handlen, kom endelig igennem til dem pr telefon, men min pc er stadig ikke afsendt fra dem. håber jeg får pengene retur, ellers må der jo bare en politi anmeldelse på dem.
Kan godt forsåt alle de dårlige anmeldelser de har fået herinde, er dog rigtig ked af at så stort et firma kan finde på at behandle deres kunder på denne måde, hvor er det bare øv med sådan nogle internetfirmaer der snyder og bedrager folk på denne måde.
De burde ikke have lov til at drive butik i dk

• E.A
  • Vallensbæk, DK
  • 1 Anmeldelse

Aldrig mere Medion!

Jeg køber ofte ind på nettet og har indtil nu aldrig oplevet problemer der ikke kunne løses, men efter at have været i hænderne på Medions netbutik har jeg næsten ikke haft andet end problemer.
Det startede for 3 måneder siden da jeg købte en dvd optager på Medions internet butik som desværre ikke svarede til mine forventninger, hvilket gjorde at jeg sendte den retur. En måned senere kom den retur til mig med besked om at den nu var repareret hvilket jeg ikke kunne forstå da den ikke var i stykker i første omgang, og da jeg udtrykkeligt havde bedt om at få mine penge retur. Jeg nægtede at modtage den og fragtmanden fik den med igen. Siden da har jeg ventet på mine penge, og utallige opringninger til Medion har kun resulteret i en masse bortforklaringer og dårlige undskyldninger om hvorfor de ikke lige nu kan tilbagebetale de penge som jeg har krav på ifølge loven.
Jeg vil gerne advare alle der tænker på at købe et Medion produkt om at tænke sig om en ekstra gang! Det man eventuelt spare i kroner og øre på deres produkter er ikke besværet værd. Hvis man endelig skal smide sine penge ud så gør det rigtigt, dvs. i skraldespanden og så ud på lossepladsen. Sandsynligheden for at man får sine penge igen er større på den måde, end når Medion først har fået fingre i dem!!!
Jeg køber aldrig igen et produkt fra Medion, hverken på nettet eller i en butik, og jeg forstår heller ikke hvordan Medion selv kan mene at de har råd til at behandle deres kunder på den måde! De eneste de opnår er dårlig omtale og en kunde mindre i al fremtid!

Medion

Ingen varer og ingen penge retur

Medion Danmark leverer ikke, og de betaler ikke skyldigt beløb tilbage!
For 2½ måned siden bestilte jeg to varer hos Medion. Selv efter utallige rykkere har jeg hverken modtaget varer eller penge retur. Hele tiden får jeg at vide, at nu er den og den person blevet bedt om at gøre noget, men intet sker.

Jeg vil hermed advare andre om at handle hos virksomheden.

Stor tilhænger

Er stor tilhænger af medions produkter da man virkelig får meget for pengene... Deres svageste punkt er at al rep af maskiner foregår i polen eller tyskland på store virksomheder dernede og det gør at behandlingstiden øges kraftigt og dertil kommer at hvis man indlevere sin defekte vare via aldi så tager det yderligere længere tid... Har så fundet ud af at hvis man rigner direkte til deres support afdeling så sender de en RMA, altså en pakkeseddel så man kan sende den gratis ind til dem... Men ja 2-3 ugers ventetid på at få sit produkt tilbage er altså lang tid...
Der hvor jeg kan blive rigtig træt af dem er at fra tid til anden kan man tydeligt høre på nogle af deres supportarbejdere virkelig ikke forstår sig på produkterne de supportere og det føles virkelig som om at de mangelr videreuddannelse indenfor afdelingen... Og så har jeg fundet ud af at den danske supportafdelingen sidder i Berlin i Tyskland og adskillige af de ansatte er tyskere og er ringe til dansk, heldigvis er jeg flydende på dansk og har da afhjulpet det en del ved kontakt...
Et godt råd til alle der har svært at komme igennem til deres support, de har tlf åben fra 8-22 på alle hverdage og 10-22 i weekenderne og på helligdage og det er altså 365 dage om året, men andre ord vi kan altid ringe for at få hjælp.. Men hvis i ikke kan komme igennem så ring efter kl 18 på hverdage eller i weekenderne, der virker det ikke til at de har så meget at lave, gør jeg som regel, man kan også mærke at de har bedre tid til at hjælpe en med ens problemer, hvad end det er en fejl 40 eller at der virkelig er noget galt...

Gode produkter?? Måske - Dårligt service!! Bestemmt

Jeg har købt et nyt tv i Danmark - hos ALDI - fordi byens Fællesantenneforening har skiftet nogle kanaler til digitale signaler. Så er jeg hen til ALDI og spurgte, om de tv'er har den DVB-tuner til at modtage de. Ja , har den. Okay - så har jeg prøvet og prøvet ... jeg var vel for dumt. Nu har jeg nogle ugen siden købt en lille satellit-anlæg, så min mand kan ser tysk fodbold. Den virkede heller ikke med den tv. Så ringede jeg til hotlinen og fik at vide, at den virker ikke med den tv. Så spurgte jeg med de samme, hvorfor jeg ikke kan finde indtastningsvindue til min fællesantenneforenings koder. Svaret: fordi tv'en med DVB-T ikke virker i Danmark. Jeg fortalte, at jeg ekstra har købt den hos ALDI, fordi vi havde kun få analoge kanaler og vi havde jo spurgt.
A) fik jeg oplyst, at jeg ikke kan spørge om 2 forskellige emner med kun 1 telefonsamtale - jeg skulle ringe igen (og det kan jo tage et godt stykke tid)
B) har vi nu købt et helt andet tv og fik rådet at leder efter henvisning hos forbruger.dk, fordi siden januar 2009 er det ikke længer tilladt at sælge tver uden henvisning på, at de måske ikke virker med de signaler, som modtages i husholdet.
C) fik jeg - da jeg spurgte igen - rådet til at købe en boks (endnu en apparat) til at modtage noget
Jeg har slettet svaret, som jeg fik via e-mail, da jeg til sidst så en lille sætning stående under signaturet, at jeg ikke må på hvilken måde som helst videregive indholdet af mailen ... og jeg vil ikke risikere at få problemer ... det er sagen ikke værd.

PS: medarbejderen fra hotline havde videresendt mine tekniske spørgsmål om TVet (fra telefonsamtalen nr. 2) til teknisk afdeling . Hun har lige oplyst, at det kan godt tage et stykke tid, og hvis jeg ikke få svaret indenfor 2 uger, skulle jeg kontakte dem igen. Jeg tror svaret var, at jeg skal købe endnu noget udstyr. Men det kom først, da jeg klagede over salget af forkert tv.

• Allan
  • Frederiksberg, DK
  • 11 Anmeldelser

Levering komplet og til tiden

Jeg har netop købt PC(desktop til game(BF3/Duke Nukem) hos Medion uden problemer. Alt var som lovet. Haved kontakt til deres kunde service inde købet, OK kunde service, havde dog ikke meget brug for dem så svært at udtale sig om.
Jeg har 2 gang tidligere købt Medion laptops uden problemer. Den seneste sommeren 2010, den anvendes til HTPC. Ny PC er købt til spil. Kvaliteten er fin, prisen er rigtig god og så har Medion PC'er ofte flere features en produkter til samme pris eller dyre. som eksempel USB 3.0, blu ray afspiller, swap-disc skuffer, større harddisk(1,5tb), bedre grafikkort etc. jeg kunne blive ved. Jeg kan varmt anbefale Medion computere og Medion shoppen online.

Medion

Sløv levering og middel service, men godt produkt

Jeg købte i august en bærbar computer til 8.000 kr. hos Medion. Jeg købte den via deres webshop og dermed ikke via Aldi. Jeg valgte Medion, da jeg synes, at man får meget for pengene hos Medion i forhold til andre producenter, og det er jo de samme fabrikanter, der står bag "indmaden" snart uanset, hvilket mærke man køber.

Da jeg bestilte computeren, stod der, at der ville gå op til fem arbejdsdage, før jeg ville have den. Der gik imidlertid over en uge længere (med flere henvendelser til kundeservice, der dog ikke kunne oplyse om ret meget), og så kunne DPD (som pakken blev sendt med) ikke finde adressen første gang. Til gengæld fejlede computeren ikke noget, da den kom frem.

Computeren er jeg blevet meget glad for - den kører, som den skal. Jeg synes, at designet er pænt og funktionelt, ligesom der er en masse tilslutninger på computeren, hvilket ellers normalt plejer at være et problem på bærbare computere. At prisen så samtidigt er lavere end konkurrenterne (i mit tilfælde ca. 1.000 kr.) gør det kun bedre. Derfor vil jeg ikke holde mig tilbage for at købe et produkt hos Medion fremover.

Jeg deler IKKE mange andres holdning, som går på, at Medions produkter er af dårlig kvalitet - det er nok nærmere en myte. Deres produkter kan sagtens stå mål med konkurrenternes. Medion skal bare arbejde med deres kundeservice (levering, servicering og generelt kontakten med kunderne), så den bliver bedre.

Selv har jeg ikke oplevet de store problemer med deres service. Hvis man skriver til deres e-mail-support, har de en lidt lang svartid. De angiver den til at være højst tre dage, og det holdte de også i mit tilfælde (det tog dem tre dage), men det er stadig lidt for lang tid. Som beskrevet er de også sløve med leveringen. Jeg synes til gengæld, at deres support virker professionel på den måde, at de besvarer spørgsmålet.

To i min familie har haft problemer med deres Medion-produkter (købt i en Aldi-butik). Det ene var et problem med en bærbar, og det andet var et problem med en GPS. Ved problemet med den bærbare blev der (efter at have været i kontakt med kundeservice) tilsendt en pakkelabel med portoen betalt, men computeren blev ikke sendt afsted alligevel, da problemet blev ordnet inden, men servicen var godkendt. Ved problemet med GPS'en blev der også fremsendt en pakkelabel med portoen betalt, og GPS'en blev sendt ind. Efter et par uger kom den tilbage - fixet. Også her kunne servicen godkendes.

Mange i min familie har Medion-produkter (alle er - undtagens min bærbare - købt i en Aldi-butik), hvilket omfatter 2 stationære, 5 bærbare, 2 GPS-er og diverse småting. Alle produkter virker upåklageligt, og mange har gjort det i flere år nu, så deres produkter er af udmærket kvalitet. Selv har jeg (udover min nykøbte bærbar) en netbook og en stationær fra Medion. Begge virker upåklageligt, og det er endda selvom min stationære er 3½ år gammel.

Tv - som virker

Jeg elsker mit TV, fra MEDION, som jeg købte i Aldi, så jeg forventede ikke det store, da det var billig, jeg skulle bare have et tv, da det andet var i stykker. MEN DET HER TV ER SUPER GODT:-)

• Jakob
  • Næstved, DK
  • 16 Anmeldelser

Meget gode erfaringer med Medion

Jeg købte i 2009 en Medion Akoya stationær PC i ALDI. 2 år efter (starten af 2011) knækkede kabinettet på den fortil. Jeg kontaktede kundeservice som spurgte om jeg havde et garantibevis på den. Jeg kunne i midlertid ikke finde dette, og sagde så at det var ikke til at finde. Jeg fik 3 dage efter en pakke fra Medion, indeholdende et helt nyt kabinet. Altså uden garantibeviset. Efter det ville jeg skifte PC'en ud, og købte igen en stationær PC, og den kører fejlfrit.

Senere på året investerede jeg i en Medion AKoya P6630 notebook, men som jeg 2 dage efter købet kunne konstatere indeholdte en fejl - en såkaldt pixelfejl. Selvom der tillades 2 pixelfejl på en sådan størrelse skærm, fik jeg byttet til en ny PC, i ALDI på under 10 min., og den gamle blev tilbageleveret til medion. Nu har jeg 3 PC'er som fungerer fejlfrit, og levering, og support er addeles professionelt, og hurtigt.

Kan varmt anbefale Medion, og jeg vil personligt selv blive ved med at handle PC ind hos ALDI.

Medion

Værste oplevelse siden nethandlens barndom

Jeg købte for - nu lang tid siden - en GPS modtager, under falske forudsætninger (Medion havde opgivet mere attraktive specifikationer end selve udstyret rent faktisk var i stand til at håndtere. Da det viste sig (ret hurtigt må man sige) at det vat tilfældet, forsøgte en support- medarbejder at overbevise mig om at udstyret var godt nok. Men da han så fandt ud af at jeg ikke var/er ubegavet, accepterede han at transaktionen skulle annulleres og jeg skulle sende udstyret retur. Nogle dage efter blev det bekræftet for mig at Medion havde modtaget udstyret retur og jeg ville hurtigst muligt (og senest 30 dage efter Medion havde modtaget varen, ifølge regler på området) få mine penge retur. Indtil videre er der gået 36 dage siden da og jeg har - efter et utal af mails mellem Medion- support og mig - ikke fået mine penge tilbage. Jeg får bare diverse løgn som undskyldninger, så som ferie, weekend osv. Nu for et par dage siden fik jeg den sidste løgn i ansigtet at pengene var indsat på min konto. Det viste sig desværre igen, igen, at man bare sagde/skrev noget for at holde mig hen.
En ting er at Medion produkter er sådan ca. middelmådige, en anden ting er at man opgiver løgnagtige specifikationer og en tredje ting er at når de først får fat i en penge så giver de ikke slip på dem så nemt.

Jeg vil naturligvis blive ved indtil jeg har fået mine penge, men uanset hvad så har det kostet mig et utal af mails og irritationer. Vil aldrig nogen sinde overveje igen, at købe deres produkter. Og service/support folkene er både inkompetente (kender ikke produkterne) og totalt ligeglade med kunderne og med deres opgaver/arbejde i det hele taget. Holder sig heller ikke fra at fyre en løgn af, bare de får fred.

Mogens Jørgensen og lina fandt anmeldelsen nyttig

Slet Medion

Til kunder der tænker på køb af et Medion produkt.

Tænk jer om endnu engang.

Det er muligt at produktet er godt, MEN:
supporten er lig 0
Leveringen er ustabil
og der forekommer for mange fejl med produkted,
som tager for lang tid at få bragt i orden.
Medarbejderne i supporten, giver udtryk for, at hvis man ikke er tilfreds, kan man jo sende produkted retur.
Se hvad andre skriver om Medion.dk og Medon.de
på Trust pilpt.

Bjarne Manley

Fair Bruger, lina og Nicki Høy fandt anmeldelsen nyttig

MEDION Freak

jeg er en MEDION freak, har indtil nu kun haft 2 stationære og 1 bærbar fra MEDION - plus kamera,MP2 afspillere og lidt andet godt. I en tiårig periode har jeg kun udskiftet tastaturet med god service tilfølge. Jeg lyver ikke men jeg har aldrig haft problemer af nogen art med mine MEDION produkter og vil også fremover ty til MEDION produkter.

Medion

Fantastisk Service Hos Medion!

D. 21 Juni købte jeg en Computer fra Medion.dk. Det var en B-vare(muligvis brugt) så jeg forventede heller ikke det helt store.
Efter ca. 1 uge fik jeg min vare leveret. Jeg åbnede pakken og der lå en splinterny Computer, der var ikke engang en lille rids på!
Jeg åbnede den for at se om der var støv i, men den var sku helt clean!
Telefon support hos Medion er bare hurtigt, nemt og professionelt. Jeg ringede på et tidspunkt for at høre hvor min pakke var henne, og jeg fik et klart svar på hvornår den kom, og hvor den befandt sig på det tidspunkt. Næste gang jeg skal handle elektronik er Medion.dk uden tvivl det første sted jeg ville gå hen!

Bærbar og stationær pc

Jeg har Medion både i bærbar og stationær computer i mange år og de har fungeret problemfrit. Meget brugvenligt, hvis man skal formatere hardisken, god software og opdateringer på Medions hjemmeside.

Elendig service

Jeg har hadft en bærbar pc og extren hard disk, som alt sammen gik i stykker inden garantiperiodens udløb. Selvom de var flinke i telefonen, så ventede der et mareridt af den anden verden med fejlforsendelse, beviser for hvis ansvar det var, at det ikke virkede med mere.
Det var sidste gang, jeg købte Medion.

Medion

Fejl i Leveringsadresse, dårlig kundeservice opsamling

Leveringstid 4-5 dage betyder 5 dage, da der sendes fra tyskland.
Den lovede fremsendelse af Track+Trace link blev aldrig fremsendt automatisk.
Ved paypal-betaling blev Leveringsadressen ændret! Leveringsadressen blev ændret til den adresse, som Paypal tilfældigvis havde noteret (en gammel adresse). Ved efterfølgende telefoniske henvendelse i anledning af email med betalingsbekræftelse fr aAPypal og med den forkerte leveringsadresse blev jeg oplyst at leveringsadressen var den korrekte. Men der blev alligevel leveret til den forkerte adresse!

Da jeg rykkede for levering, pr. email, blev der fremsendt track-trace nummer, hvor jeg kunne se at forsendelsen havde være undervejs i mange dage, og tilsyneladende ville blive afleveret til forkert adresse. Jeg sendte øjeblikkelig besked til Medion om at få ændret leveringen hos fragtselskabet, men fik blot et svar med et telefonnummer jeg selv skulle ringe til - og da var det efter lukketid og for sent.
Efterfølgende forslag om at Medion kunne have kontaktet fragtmanden selv blev afvist med at der er mange ting at se til, hos Medion.

Fejl kan ske (PayPal-integration har nok et teknisk problem), men fejl-håndtering, manglende fremsendelse af track-trace, fejlagtig bekræftelse på leveringsadresse i telefonen - det er simpelt hen uprofessionelt.
Surt show, eneste gode er prisen på dimsen, som jeg så ikke har set endnu dfa den blev leveret til en adresse 100 kms kørsel væk (100 kr + 2 timer for at hente den)

Medion

OK telefon-support på en søndag

jeg har købt nogle bærbare MEDION computere i ALDI (hvor man får 3 års garanti, i stedet for kun 2 års garanti på medion.dk) - og har været tilfreds med kvaliteten af hardwaren (til prisen). Jeg havde et support-spørgsmål en søndag, og kom igennem på 5 sekunder. problemet var løst over telefonen på 5 minutter, så det var egentligt en god oplevelse.

Jeg vil dog altid anbefale at købe MEDION-produkter via ALDI da de oftest er markant billigere end hos medion.dk og pga. den 50% længere garanti.

/nikolaj

Uacceptabelt!

Jeg købe en bærbar medion model MD97222 i december sidste år, til 7000kr, efter et stykke tid skal grafikkort driverne opdateres eller kan de IKKE spille de nye spil. Jeg installerede de nyeste drivere, men mit såkaldte HYBRID-SLI grafikkort virkede ikke efterfølgende. Jeg kontaktede medion, og de sagde at de ikke ydede garenti på de nyeste drivere, så jeg skulle installere de gamle drivere igen. Men så er det jeg kommer i klemme, for jeg har betalt 7000kr for en pc, men jeg kan ikke spille nogen spil på den, kun gamle spil, fordi grafikkortet (onboard) er noget LORT! Så jeg har faktisk betalt 7000kr for en pc, der ikke kan spille starcraft 2 eller nogen af "nyere" spil KUN PGA SLI-HYBRID kortet ikke virker med de nyeste drivere.... Jeg har så spurgt dem ad, om de ikke kunne tage sig sammen og udvikle en ny driver, så man rent faktisk kan spille de nye spil, men nææ nej, de vil ikke udgive flere drivere, så derfor kan jeg slet ikke bruge den til SPIL, som jeg havde planlagt! Man siger jo at man har 2 års garenti ifølge købeloven, men de stoppede allerede med at yde support efter ganske få måneder!
Så hvad skal man med en bærebar der kan en helt masse, hvis softwaren forringer hardwaren så meget, at den ikke kan en skid?!
FUCK MEDION jeg overvejer at lave en sag i forbrugerklagenævnet, er nogen derude som er friske? send mig en mail til Wollah@ofir.dk så får jeg min advokat til at tage vores fælles sag op!

lina og Verde fandt anmeldelsen nyttig

Købsordre kunne ikke gennemføres

Medion er de eneste der har en 25.5 tommer computerskærm med 1920x1200 opløsning. Forsøgte at bestille en sådan på medion.dk på trods af den ringe karakter på trustpilot.dk. Første dag kunne jeg ikke oprette mig selv, da hjemmesiden genererede en intern fejl. Næste dag kom jeg længere, men mine kreditkortoplysninger blev afvist. Forsøgte med 2 forskellige kortnumre. Har nu bestilt en 24 tommer på compware.dk, men jeg ville så gerne have handlet med medion.dk.

Virkelig ussel

Nægter at refundere penge på trods af 4 omgange reperation. For dårligt.

Mogens Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

Min computer virkede ikke

Jeg sad på et tidspunkt og arbejdede på min medion bærbar da den lige pludselig gik ud og jeg kunne ikke tænde den igen, jeg sendte den til Medion DK, og der var den der i 2 måneder. og grunden til den var i så langtid var at de ikke fandt fejlen, og det de gjorde var at sende et nyt bærbar til mig og den var i nyeste model, og den havde også Windows 7, min anden computer havde jeg Vista

Så fuld tilfredshed her :)

Verde og Fair Bruger fandt anmeldelsen nyttig

Fremragende support og reparation

Købte en stationær PC i april 2010 i en Aldi butik.
Kørte fint og virkede upåklageligt til feb. 2011. Her gik den helt død!
Kontaktede Medion support i DK. De vurderede at den skulle indleveres til reparation. Jeg spurgte om den skulle indleveres i den Aldi-butik hvor den var købt, men det blev kraftigt frarådet, da det kun ville give en masse unødig bøvl.
PC'en skulle i stedet sendes til Medion DK.
Medion fremsendte en udfyldt pakkelabel, hvor porto var betalt. Jeg skulle blot pakke PC fornuftigt ind og derefter indlevere den på et posthus.
Medion vurderede reparationstiden til at være mellem 7 - 14 dage.
Efter 13 dage kontaktede jeg igen Medion support for at høre hvordan det stod til. De kunne oplyse den var blevet repareret. Bundkortet var blevet skiftet. De kunne samtidig oplyse den var blevet repareret i Tyskland, og den nu befandt sig i min hjemby, ved det transportfirma Medion brugte som samrbejdspartner. Jeg fik oplyst trackingnummer på pakken og kontaktede derefter transportfirma. De kunne oplyse den ville blive leveret på adressen senere samme dag. Hvilket også skete.

Vi har 4 Medion PC'er i huset og det er første gang der er problemer med en af dem. Når nu uheldet var ude med denne ene PC, da levede Medionservice fuldt ud op til hvad de lovede. Det var til topkarakter !

Da 14 dages reparationstid var længe at undvære denne ene PC, da købte vi endnu en Medion PC i denne periode. :-)

Som kunde kan man sige denne sagsbehandlig fra Medion var forventelig.
Jeg kan alligevel ikke lade være med at give 5 stjerner, da jeg både er yderst tilfreds med både produktet og service.

Og NEJ, jeg er ikke ansat ved Medion eller anden samarbejdspartner.

OBS! Når en PC indleveres til reparation, da "nulstilles" harddisken uanset hvad der er galt med PC'en. Dette for ikke at lede efter en fejl som skyldes software kunden selv har installeret.
Har læst anmeldelser fra andre som skriver deres harddisk var blevet skiftet selvom den ikke fejlede noget. Det er altså ikke korrekt. Den bliver blot sat tilbage til den tilstand den var ved købet.
Så sørg for at have backup af alle vigtige data på et andet medie. Så er det intet problem.
Ofte kan hardwareproblemer skyldes software der er installeret af kunden selv. Derfor er det fair nok, at harddisk "nustilles" inden fejlsøgning, for ikke at bruge unødig tid på noget som ikke er dækket af garanti.

Verde fandt anmeldelsen nyttig

Medion

Har stadig ikke fået mine penge tilbage.

Har købt Medion PC sidst år hos Medion Danmark. Der stod på hjemmesiden, at det var lagervare, men at det var lagervare i Tyskland, stod der ikke noget om.
Da den kom, var den defekt. Fik god behandling hos Medion Support, men det eneste man kom frem til var, at jeg skulle returnere den. Jeg fik at vide, det var hurtigst at få repareret end at ombytte, så det valgte jeg. Efter ca. 14 dg. modtager jeg min PC igen, stadig med samme fejl, og dårlig emballeret. Hjælpen blev nu ringere hos Medion Support, og jeg beder om at tale med en overordnet. Han findes kun i Tyskland, så man vil give vedkommende besked om at kontakte mig. Jeg hører intet, og rykker for svar. Sent en fredag bliver jeg så ringet op fra Medion Support Danmark, hvor man meddeler, at jeg kan returnere min PC, og vil sende returpapirer. Den returneres den 20. jan. 2011. Efter at have rykket 2 gange, har jeg stadig ikke modtaget mit tilgodehavende. Vi har nu den 2. marts. Jeg har efterfølgende erfaret at jeg har modtaget mit tilgodehavende den 17-02-2011, indsat på en anden konto, end opgivet.

Jan Sørensen

Medion

Min bærbar gik i stykker, og sendte den til reparation, fik den 1 uge efter, og den var så god som ny.
Forstår ikke folk har haft dårlige oplevelser med Medion, jeg fik en rigtig god kundeservice.

KØB ALDRIG MEDION!!

For at gøre en lang historie kort. Købte en bærbar til 8000 kr. Efter 14 dage og en del opringninger måtte jeg sende den til reparation da der var alvorlige fejl på den. Fik den retur efter 3 mdr - de havde renset den, intet andet. Ringede til dem 20 gange IGEN. Retur til tyskland IGEN. Fik den tilbage efter 3 mdr. Fejlen blev endelig rettet. Efter 3 dage gik skærmen i sort. Ringede til dem 20 gange IGEN. Retur til tyskland IGEN. Den kunne ikke repareres fik jeg at vide efter 7 mdr og 40-50 tlf opringninger. Efter flere tlf opkald til Aldi blev jeg lovet pengene retur. Rykkede et par gange for pengene (var ved at køre træt), men fik dem aldrig. En måned efter fik jeg en ny computer, også med fejl, dog kun en enkelt, indtil videre, som er til at leve med.

ALDRIG MERE MEDION!

Fair Bruger fandt anmeldelsen nyttig

Gøg og Gokke!!!

Historien om det umage parløb mellem Aldi og Medion har mange kapitler. Jeg skal ikke trætte jer med detaljerne om min Medion Akoya - blot cementere hvorfor nul stjerner havde været på sin plads (man kan minimum give een). Min bærbare er købt ultimo maj 2010. Over 2 omgange har jeg måttet undvære den sammenlagt 4 måneder. Og nu er den gal igen. Har talt med Medion support og forhørt om mulighederne for at lade handelen gå tilbage. Men først skal den på værksted i Tyskland igen (support gav mig ingen som helst tidshorisont for næste forløb). Det orker jeg ikke, så pyt: det kostede mig kun 2500 kr. at blive overbevist om at livet er for kort til at købe elektronik hos makkerskabet Medion/Aldi. Det er ren Gøg og Gokke. Bare ikke nær så morsomt...

Elendig service

Trods flere reparationer hos MEDION får de ikke lavet det.
Virkelig elendig service.
Nu håber jeg bare at ALDI vil refundere mine penge da det er 3. gang med samme fejl.

Medion

kan man være tilfreds med et produkt der fejler?

Ja måske nok. Har haft mange medion produkter og har nu oplevet det første problem med en strømforsyning på en stationær.

På plus siden tæller at de tager telefonen når man ringer uden for normal arbejdstid (i modsætning til DELL), rent faktisk sender den pakkelabel med betalt fragt de lover og retunere produktet inden fra rep inden forden tid de lovede.

på minsu så at fragt detaijer ikke er noget man modtager automatisk man selv skal ringe om og at produktet i de heletaget fejler.

men alt i alt en ok oplevelse efter at uheldet har været ude.

Verde fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk