[REPLY]
Vi er 5 i familien,som har brugt biograffen meget.Skole bio,ALLE 5,Hver for sig,med kæresten,mor og far.Børne film og voksen film.
Biograf billetter med GUF,telia tirsdag,for premier,Alm billetter.
Vi vil alle 5 personer,bruge biograffen fremover.Selvom alting stiger.
Vi har haft masser af gode oplevelser.!!!
Hilsen SUS
Den bedste biograf jeg har besøgt. Lækker indretning, god service
Camilla fandt anmeldelsen nyttig
Jeg havde bestilt 2 billedet til Ironman 2. til den film skulle der selvfølgelig købes slik og popcorn. Jeg fyldte pode op, og gik til vægtet med den, ved kasse. jeg betalt for varen og gik ud til sofaen og stilte min vare. Jeg ville lige tjekke om jeg i virkeligheden betalte for den lille papirspose, jeg lagde mit slik ned i... JEPS.. For hver pose du tager, måler vægten 2kr pr. pose. det er grotesk. Jeg ved tilfældigvis hvad sådan en pose koster pr stk. og det er ikke 2kr. En ting er at de tager penge for det, men de skal sku ikke snyde kunderne til at tro poserne er gratis. Kort sagt.. De skilter ikke med at "bland selv slik" poserne koster 2kr pr stk.
Biograf billeterne gav vi 80kr pr næse. hvilket er fint nok for sådan en film... men hold da kæft en dårlig kvalitet. og alt for højt. Det var dog en level 7 vi havde bestilt. Selv døve mennesker kunne høre filmen.. vi var mange der sad og holdte os for ørerne i mange af scenerne.
Det er første og sidste gang jeg tager i Megascope og ser film.