We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Merkur anmeldelser

Merkur Logo
Kunderne om Merkur : »Rigtig god og pålidelig bank der tænker på andre!!« »Ikke dårligt« »Ærlig snak.« 8
Godt
7.9 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Udvalgt anmeldelse om Merkur

God troværdig bank

Meget dejligt med en bank hvor:
De ikke presser kunden til noget.
Gebyrerne er det de er.
Rådgiverne ikke er hverken smarte eller diskriminerende.
Kunden bliver set i øjnene og taget seriøst.

En helt "no nonsense" kundeoplevelse

Super attraktivt produkt (især man fx. helst ikke vil have at sparepengene i banken anvendes i spekulation i fødevarepriser på verdensmarkedet). Stabil og brugervenlig netbanksløsning.

• Manu
  • København, DK
  • 10 Anmeldelser

En bank med etik...

De er flink og betjener ordentligt. Banken er lidt dyr. Deres netban er god og klare, dog kan det være svært at bruge nem-ID på safari. Ved ikke hvorfor.

De har desværre ikke nogle helt attraktiv pensionsopsparingskonto.

Merkur

Rigtig god og pålidelig bank der tænker på andre!!

Vi har haft Merkur Andelskasse i ca et år. Det er en god bank som man kan stole på. Der er ingen, der prøver at prakke en noget på, de forklarer altid venligt og tålmodigt tingene, når man ringer og spørger.
Vi støtter gennem banken en masse gode formål som fx alternativ energi og vi har bl.a. en CO2 konto, hvor igennem vi støtter CO2-reducerende formål/virksomheder.
Hjemmesiden er god og nem at finde rundt på.
Vi kan anbefale Merkur til alle.

Ikke dårligt

Lad os bare sige, at jeg har aldirg haft nogle problemer med banken. De har aldrig prøvet at sælge mig noget jeg ikke ville have (lidt for smarte konti, aktier og lign), hvilket mange af mine venner har oplevet med deres banker. Derudover går størstedelen af deres overskud til velgørende formål, så man kan gå rundt med god samvittighed.. =)

Ærlig snak.

Ting koster det, det de koster, Merkur har ikke skjulte gebyrer for dit og dat. Merkur fortæller åbent om omkostninger og alle os de kommer til gode; inddirekte;)

Merkur

Super bank - men gebyerne er lidt høje

Super bank med rigtig god service. Og så er den bæredygtig.

Men gebyrerne er lidt høje. F.eks. koster Visa Dankort 150 kr om året, og betaling via netbank koster også 1 kr pr styk...

Glimrende

Denne bank er super.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk