[REPLY]
Der er ikke den ting, METRO ikke fører indenfor kontorartikler, engangsemballage/husholdning, sødevarer, vin/spiritus, konserves/kolonial, specialiteter, frisk fisk, ost, slagtervarer, frugt/grønt, tobak, osv. Virkelig godt udvalg, uanset hvad du skal bruge af mere eller mere særegne varer. Hvad enten man er professionel kunde, der laver gourmetmad til sine kunder, eller man bare handler til privaten, går man sjældent forgæves i METRO.
Er kunde hos metro og benytter dem ved 1 gang om måneden, men er ikke imponeret over deres evne til service. Når man har spørgsmål til en medarbejder så får mand næsten blikket "hvad vil du mig" der er slet ingen imødekommenhed.
Vi handler der dog alligevel da de har tit gode tilbud.
Udvalget er stort, alle kan få adgang så ved ikke hvorfor de har det kortpjat. Men når man så kommer ind, så viser det sig 99,9% af tiden at priserne er helt hen i vejret. Altså i forhold til "normale" butikker. Kommer der udelukkende hvis jeg skal have et eller andet specielt.
Jeg hander meget i Metro og det er gode priser. Men få lige ryddet op på dem hjemmeside. Det er totalt uoverskueligt.
Som værende kunde i Metro føler man sig altid lidt speciel, da det ikke er alle mennesker der på forunderligvis ikke har adgang til finøjerlighederne.
Metro er en kæmpe stor butik, et stort rodet sted. Det er som om, alle deres varer bare står klasket ind i en stor hal. Ikke engang loftet er dækket :-)
Metro er i bund og grund bare... Metro.. Hurtigt ind, finde det man mangler og hurtigt videre i teksten.
Metro har nogle mærkelige priser på deres udvalg, nogle varer er rigtigt billige, mens andre er alt for dyre!
Dog.. hvis jeg skal holde en stor fest eller noget der minder om det, handler jeg permanent bare i Metro. De har virkelig alt og det kan jeg lide, når jeg skal handle stort ind.
Da jeg var i Metro-Glostrup, for at købe ind til en rund fødselsdag i Frederikssund Marineforening, og kom til kassen, fik jeg at vide at mit kundekort var lukket???
Det skabte jo autumatisk en del uro/kø ved kassen, da jeg på intet tidspunkt er underrettet om, at Metro, har lukket mit kundekort.
Jeg blev herefter sendt i kundeservice, en halv time i kø,for at få mit kort åbnet,her fik jeg heller ikke nogen forklaring, men besked på at næste gang jeg kom i Metro, så skal kort åbnes påny?
Én skriftlig reklamation til Security manager, [navn fjernet], gav heller ingen forklaring eller undskyldning på årsagen, af Metro pludeselig, uden underretning til kunden, lukker kortet.
På kundeservice oplevde jeg også, at en kunde ikke kunne få pengene retur på en defekt vare, selvom den var i original emballage, ubeskadiget eller varen har været taget i brug. jf. bestemmelserne i Metro?
Jeg påregner hermed ikke at sætte mine ben i Metro fremover, da Frederikssund Marineforening får en del bedre servise i f.eks FØTEX Frederikssund. Her har vi aldrig gået forgæves med en reklamation.
SP fandt anmeldelsen nyttig
Stort udvalg, men discountbutikkerne er næste altid billigere
Kan slet ikke betale sig at kører til metro for at handle, det er simpelthen blevet for dyrt... en liter mælk koster tæt på 10 kr hvor jeg kan få den til under halv pris i netto!!!
Metro har stort set alt hvad med skal bruge. Men engrospriser er der mange gange ikke tale om, også selvom man køber i større mængder.
Jeg besøger Metro's afdeling i Aalborg's City-Syd ca. 3-4 gange om måneden.
Mellem kl. 19 og kl. 20 er der god plads i butikken, og generelt er der altid god og venlig betjening.
En enkelt gang har jeg skulle bruge en faktura, der var nogle måneder gammel, men som jeg desværre havde smidt væk. Det var intet problem at få en kopi hos kundeservice.
Priserne skal man dog altid lige holde lidt øje med, fordi selv om Metro er et slags grossist-led, hvor bl.a. de små butikker og kiosker køber ind, så er det slet ingen garanti for at priserne er billige.
(Kioskerne køber mere ind og får dermed højere rabat på deres kort)
Til gengæld kan man finde meget i dagligvarer, som ikke lige er til at få i "normale" butikker.
Total mangel på kundeservice.
Jeg bor ca. 155km fra Metro, jeg køre ikke ind med et 32" LCD TV der intet fejler.
Alligevel siger de at der ikke er fejl på det, så jeg skal betale for test for at få det udleveret. Jeg talte med en servicemedarbejder som absolut ikke var til at tale fornuft med, hun stillede mig så videre til chefen.
Heller ikke der var der noget at hente, "det fejler intet" sagde han.
Han kunne dog godt se fornuften i at man ikke kørte over 300km med et TV der ikke fejlede noget.
Meget modsigende sagde han også at de folk der havde testet det vidste hvad de lavede, så der var ingen fejl.
Jeg foreslog så at jeg kunne indlevere det 2. gang nu de alligevel havde det inde så jeg var fri for at tage turen en gang mere. Jeg VED jo der er en fejl. Fik bare en besked at det kunne jeg godt, så skulle jeg bare betale 2 gange beløbet. Han ville ikke engang sende det ind igen, "det var jo fejlfrit".
Det er fair nok at de ikke finder en fejl når de tester det, men så mener jeg bare at de ikke har testet det godt nok.
Jeg har nu 2 muligheder, jeg kan hente et defekt tv mod betaling og en køretur på over 300km, eller lade det blive, spare turen og miste 2500,-. Lur mig om ikke sidste løsning stadig udløser den regning for testen.
Det er ikke første gang jeg har oplevet det, kundeservice er bare ikke noget der eksisterer overhovedet.
Edit: Vil lige nævne at METRO vælger at tilføje moms på beløbet 2 gange inden jeg kan få udleveret TVét
Edit 19/03-2012:
Tilføjelse til denne sag.
Gennem Samsung skal man så sende til Infocare i Herlev for reperation. Det blev prøvet da Metro ikke ville lave det. Resultatet var et prisoverslag på et godt stykke over 5000,-, Metro havde nemlig "glemt" at oplyse om at Tv'et var parallelimporteret og derfor ikke var omfattet af garantien. Det kom så tilbage til Metro hvor det den dag i dag står endnu.
(Dato for første indlevering hos Metro, 5/11-2010)
Update 22/3-12:
Hentet TV Onsdag 21/3-12, virker stadig ikke. Nøjagtig samme fejl som der hele tiden har været. Intet billede på når man tænder. Hvordan kan man få sig selv til at bilde folk ind at der er udskiftet dele når der ikke er gjort noget ved det overhovedet?
3. gang til reparation, det må vist være tid til penge retur.
Køb ALDRIG elektronik i Metro.
God butik nemt at find rundt..
God service fra medarbejder "kontakt med kunder"..
Fine butikker, mange rigtigt gode priser, rigtigt mange varegrupper.
Stort udvalg og okay billige priser.
Butikken er altid et besøg værd når man er i nærheden.
I slutningen af januar 2010 købte jeg en kuffert i Metro og måtte konstatere at produktet havde væsentlige fabrikations fejl. Jeg reklamere i servicedesken hos Metro i Glostrup som nægtede at vedkende sig produktet fordi min fatura ref. til denne kuffert henviste til en anden producent.
Men det kan ikke være kunden der skal gætte sig til om et køb udfra et varenummer referere til producent af pågældende kuffert. Efter er times argumentation med flere medarbejdere erkendte de at der måtte være sket en fejl i deres system under behandlingen af fakturaen. Jeg må advare folk med forhøjet blodtryk om at tage en ekstra dosis medicin for at modstå denne pinlige og tidrøvende kunde behandling. Jeg fik dog mine penge tilbage.
SP og Bo Andersen fandt anmeldelsen nyttig
Stor udvalg og go priser er altid attraktiv Jeg har altid været glad for at handler i Metro.
Ib Christensen fandt anmeldelsen nyttig
Der er ikke noget dårligt at sige om Metro. Der er god service + gode priser. 5 stjerner fordi jeg endnu ikke har haft nogle dårlige oplevelser med Metro.
Alt det er dét, som tæller i min verden.
Hvis de en dag får deres medarbejdere til at forstå at den løn virksomheden udbetaler, er et produkt af den service medarbejderne yder, så får de også min 5. stjerne
Er de 2 ting som tæller!!
Og der kan de være med hele vejen, og længere mange gange.
Servicen er ikke altid den bedste, men så længe jeg kan sparer så gør det ikke så meget.
Dog er der mange af deres ansatte, hvor servicen er helt i top.!
Her er et stort udvalg til fornuftige priser.
Forvent ikke den store service - og husk at priserne er excl. moms!
Rigtig gode priser, men lidt ringe service. Dog er priserne vigtigtst for mig.
Bo Brandt fandt anmeldelsen nyttig