[REPLY]
Noget værre rod at finde rundt i. Personalet er ikke hjælpsome,men har masser af tid til privatsnak
Jeg var nede i Sportmaster i Lyngby storcenter, hvor servicen egentlig er i top, men det virker ikke som om der er styr på tingene. Jeg var ude efter en Canada Goose jakke som de ikke havde i den ønskede størrelse. En ekspedient spørger om hjælp og får at vide at der hænger 3 stk på knagerne. Det gør der ikke... Jeg får at vide at de godt kan bestille en hjem til mig, men at de ikke ved hvor lang tid der går. Ekspedienten siger de har en i den ønskede størrelse i Sportmaster på strøget. Jeg beder så ekspedienten om at lade være med at bestille en ny, pga. ventetiden. Jeg tager ned i Sportmaster på strøget næste dag, for at få af vide at de slet ikke sælger Canada Goose, og at jeg skal gå over i Sportsmann i stedet. I Sportsmann er der ingen der opsøger mig, jeg måtte selv opsøge en ekspedient som efter et spørgsmål bare siger "næh - vi har det der hænger dernede" uden at gå med mig, og hjælpe mig eller tjekke lageret. Jeg har prøvet at forklare i begge butikker at jeg var henvist fra Sportmasteren i Lyngby storcenter.
Jeg føler mig dårligt behandlet efter at have frosset mine tæer og spildt min tid på ingenting. Sportmaster har mistet mig som kunde for evigt. Har købt min Canada Goose et andet sted!
Jeg er super tilfreds med min lokale Sportmaster (Esbjerg Storcenter)
Altid god vejledning og høflig betjening
Jeg bestilte nogle varer og var egentlig godt tilfreds med hjemmesiden og udvalget. Da jeg kort efter ønskede at tilføje til min bestilling, sendte jeg email til deres kundeservice. Jeg fik aldrig noget svar og fik derfor ikke tilføjet noget.
Mega-dyr forsendelse. Det var en utrolig dyr forsendelse i sammenligning med mange andre internet-shoppe. Den dyreste af alle dem jeg købte hos i julen!
Men jeg fik det bestilte og også rimelig hurtigt.
Sportmaster i Bruuns Galleri Århus har simpelthen ydet den ringeste kundebetjening jeg nogensinde har fået. Jeg var interesseret i en Canada Goose men den ansatte mente at det var på din plads at nedgøre mig og være super flabet. Alt dette via mail korrespondance. Skrev en kundeklage til sport Masters hovedkontor. Fik aldrig noget svar. Købte min 5000 kr dyre jakke et andet sted. Går aldrig i sport Master igen. De har åbenbart råd til at miste kunder siden de behandler dem så skidt.
Ja, jeg købte nogle fodboldstøvler, som var stærkt nedsatte. Jeg har ikke forstand på støvler, så jeg køber dem, uden nogen form for bagtanke. Efter en halv sesson, hvor jeg har væltet rundt på banen, har jeg fundet ud af at skoene er lavet til kunstgræs. Det kunne manden da SAGTENS have fortalt mig, istedet for lige at tjene de 400 kr, som jeg kom af med. Det er sidste gang jeg handler der. Så jeg går ind på sportmasters hjemmeside og finder deres email, og emailer til dem, om hvad jeg skal gøre, om jeg kan få dem byttet, eller hvad? - De svarer mig ikke, og det er 5 dage siden.
- Det var SportMaster i Sønderborg.
Går ind i en Sportmaster (Parken, Østerbrogade, København) for at købe et par helt sorte Converse.
Må vente længe på en ekspedient. Får endeligt kontakt med en ekspedient, som fortæller mig de kun har sorte Converse med hvid kant. Prøver og finder et par i min størrelse og spørger om de kan få og bestille et par helt sorte hjem.
Det kan godt lade sig gøre, men jeg skal lægge et depositum, hvis de skal bestilles hjem. Det gør jeg så og et par dage senere bliver jeg ringet op af Sportmaster, der fortæller mig at mine Converse nu er kommet. Får derefter endnu en opringning fra dem, der fortæller at de ikke har fået et par helt sorte, men sorte med hvid kant. Og at de ikke kan få de sorte. Nu har en af de 2 medarbejdere i Sportmaster løjet. Enten hende der sagde de kunne fås eller ham der lagde en besked på min tlf-svarer, der siger at de ikke kan fås.
Flot Sportmaster, de sorte med hvid kant kunne jeg jo have købt med det samme, da i jo havde dem på lager. Og hvorfor skulle jeg dog bestille sorte med hvid kant hjem, når i har dem på lager.
Hvis Sportmaster kræver at du skal lægge depositum, for at bestille en vare hjem, så har i også bare at bestille det rigtige hjem. Lad være med at spilde kundernes tid, hvis i alligevel ikke er kompetente nok til at lave en simpel bestilling.
Min dom: Elendig betjening, inkompetent personale, kan ikke levere det de selv lover, spilder kundernes tid, misbruger kundernes tillid og lyver kunderne lige op i hovedet. Kan på ingen måde anbefale Sportmaster.
Har sendt en klage til Sportmaster, men endnu ikke modtaget en respons.
Denne anmeldelse er blevet opdateret d. 10/9-2010
Reaktion fra Sportmasters hovedkontor (som iøvrigt bare blev sendt til selv samme butik som har opført sig elendigt):
Nedenstående mail er kommet i indbakken..
Tager I kontakt til kunden
Dvs, absolut ingen lyst til fra hovedkontoret side at gøre noget ved sagen. Hvordan man kan mene at det vil løse problemet at sende en tilbage til selv samme butik som har givet en elendig service er absolut utilgiveligt.
Svar fra Sportmaster Parken:
Først og fremmest vil jeg beklage, at du har haft en dårlig oplevelse.
Jeg har selvfølgelig talt med min medarbejder, som har betjent dig, om forløbet, og der er ganske enkelt tale om en menneskelig fejl og en misforståelse.
Jeg kan forstå, at du har fået din penge retur i butikken, og jeg ser derfor denne sag som afsluttet.
Skulle du have spørgsmål eller kommentarer til sagen, er du meget velkommen til at tage fat i undertegnede.
Ingen undskyldning eller ansvarsfølelse hos indehaver. Sjovt at det er mig der har haft en dårlig oplevelse og ikke at de har gjort noget galt.
Og hvordan kan det lige være en menneskelig fejl at lyve kunden lige op i hovedet?
Og så understreger indehaveren at sagen er afsluttet, men er velkommen til at tage kontakt til indehaver hvos jeg har spørgsmål eller kommentarer.
Jeg skrev så tilbage, men har intet svar fået tilbage.
Der er kun en konklusion på denne historie. Gå en stor bue uden om Sportmaster og handle i en butik der ved hvad hvordan man behandler kunder.
Kan kun på det kraftigste advare mod at handle i Sportmaster.
Uhøfligt personale der gør mere grin med kunderne end servicerer dem.