We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Midspar anmeldelser

Midspar Logo
Kunderne om Midspar : »Bank med flair for andet end penge« »Ole Sørensen« »Elegant« 9
Godt
7.8 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)

Udvalgt anmeldelse om Midspar

Midspar

Bank med flair for andet end penge

Her er en sparekasse som har bevaret begge ben på jorden efter ekspandering år efter år - har været kunde siden starten og har fået meget tilfredsstillende rådgivning og har kunnet forhandle mig til indskudsaftaler som matcher kun de bedste pengeinstitutter.
Moralen er sat i højsædet i denne virksomhed - bekræftet flere genge på TV hvor bl.a Jyske bank ikke ville tage ansvaret for deres elendige rådgivning ( aktier ) men det gjorde midspar og betalte kunderne deres opsparinger tilbage u-opfordret FLOT - sådan skal det gøres.
Et utraditionelt pengeinstitut som støtter med mange mio kr. om året til bl.a. sporten ( motionsløb ) helt ud i de små foreninger.
Keep up the good work - Flemming

Ok bank.

En god og fin bank. Tror dog jeg vælger at skifte rådgiver. Muligvis bank. Der mangler lidt "unge"-rådgivning/hjælp eller hvad det end hedder :-)

Ole Sørensen

Har været kunde i Midspar nogle år nu, og har kun godt at sige om den behandlig jeg har fået.

Kan varmt anbefale sparekassen til andre

Ole

Elegant

- og rar lille sparekasse, hvor jeg føler mig godt modtaget, høflig betjent og værdsat som kunde. En god rådgiver som LYTTER til mig. Jeg forlanger ikke mere.

Midspar

Paradis for rådgivernes personlige vendettaer

Rådgiver [navn fjernet] og [navn fjernet] fra Midspar, burde tage deres finansøkonom uddannelse en gang til, på deres elendige aftenskole. De er godt nok en flok amatører, jeg har skiftet bank efter gentagende ganges MEGET dårlig. For guds skyld skift bank!!! Tak .

Landets bedste bank.

Der er noget om det når Middelfart Sparekasse skriver at de vil være Danmarks bedste. De er her for kundernes skyld, det mærkes tydeligt når man kommer ind i banken, her oser af atmosfære og et dejligt arbejdsklima. Vi føler os velkommen og mødt af overskud og ingen problemer er for store, alt kan lade sig gøre. Efter vi har skiftet bank er det første gang i mit liv, jeg ikke har ondt i maven når jeg kommer i banken.

Bedste bank jeg kender

Middelfart sparrekasse Vinding i Vejle har et meget kundevenlig personale som gør en forskel, kan varmt anbefale banken.

Midspar

Personlig og individuel rådgivning og kundepleje - en bank der forstår dine behov

Skiftede i forbindelse med boligkøb fra anden fynsk lokalbank til Middelfart Sparekasse, og kan i den forbindelse sige at jeg på ingen måder har fortrudt.
Her er du ikke bare en stribe tal der tastet i et Excel ark - der bliver lyttet til en og ydet god vejledning.

Netshopper og Hr. Larsen fandt anmeldelsen nyttig

Midspar

Sådan skal en bank være!

Flyttede for nyligt fra Danske Bank over til Middelfart Sparekasse da jeg ønskede en mere personlig bank, og da jeg for nyligt har startet egen virksomhed: En bank som ikke kun så forhindringer, men muligheder. Jeg er rigtig glad for mine rådgivere som ikke er de typiske stive snobber man møder i DB.

Lotte fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk