We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Midwaydanmark anmeldelser

Midwaydanmark Logo
Kunderne om Midwaydanmark : »Genial butik med god service« »"Forsvundet bestilling"« 3
Lavt
4.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Midwaydanmark

Genial butik med god service

Jeg modtog min pakke fra usa, på under 14 dage. Alt man skal gøre for, at komme i kontakt med midway danmark er, at skrive til dem på facebook og de vil give dig/jer alle de svar du/i søger. De svarer altid inden for meget kort tid 5 stjerner

Udvalgt anmeldelse om Midwaydanmark

Ingen vare efter 1½ måned

Jeg bestilte en vare hos Midwaydanmark for 1½ måned siden og har stadig ikke hårt hvornår jeg kan forvente at modtage min vare. Jeg har tilgængæld fået en par forklaringer på hvorfor, når det endelig er lykkedes for mig at komme igennem på telefon. Dette har dog ikke gjort at jeg har fået min vare.
Jeg har flere gange forsøgt at få en leverings tid fra dem på mail, dog uden held.
Jeg har også flere gange forsøgt at komme i kontakt med dem pr. telefon, hvor jeg hoved parten af gangene bare få af vide at nummeret er optaget. Ja det tror da f..... hvis det er utrilfredse kunder der ringer ind konstant, for at brokke sig. Man kan jo også vælge at lægge en besked, men hvad hjælper det når de aldrig ringer tilbage ?

Jeg vil derfor IKKE anbefale nogen som helst at bruge Midwaydanmark. de lever simpelhen ikke varene inden for rimlig tid, hvis de overhovedet lever..

HOLD JER LANGT FRA midwaydanmark. Dårlig service og dårlig levering.

• Brian
  • Brian
  • uden for bygrænsen :-),
  • 32 Anmeldelser

elendig butik

bestilte for 3 uger siden en vægt. har intet hørt fra dem siden, de svare ikke på hverken tlf eller mail.

hold jer langt væk. og for den sags skyld også væk fra ØSTJYSK VÅBENHANDEL da det er samme ejer.

"Forsvundet bestilling"

Jeg bestilte nogle varer hos Midway Danmark for omkring en måned siden, men har ikke modtaget noget endnu på trods af utallige henvendelser.
Først var der problemer med leverencer fra USA, så forsvandt pakkerne hos Post Danmark etc etc etc...
Jeg vil på det kraftigste afråde folk fra at handle hos Midway Danmark - støt hellere din lokale jagtforretning.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk