We are hiring!

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Elendig.......

Bestilte 2 varer via dette firma. Den ene vare blev afsendt og den anden så vi ikke noget til. Måtte selv skrive til firmaet, for at høre hvor den anden vare blev af. De oplyste så, at den var i restordre og at den vil blive sendt så snart den er på lager. Men den information måtte vi selv hente. Desuden har firmaet hævet det fulde beløb på vores konto, tiltrods for at dette er imod alle regler for handel på nettet.

Levering helt til grin

Jeg fravælger altid levering med DPD, da jeg har haft meget dårlige oplevelser med dem. I Mieles webshop kunne jeg slet ikke se eller vælge, at leveringen kom med DPD. Pludselig var der bare en pakke fra Tyskland, som DPD prøvede at levere gentagne gange. Til sidst tillod jeg at de afleverede den i carporten, og den var selvfølgelig beskadiget. Men når DPD har fået fuldmagt til at sætte den i carporten, mener de ikke at det er deres ansvar at de har ødelagt den.
Som minimum burde man kunne se, at de benytter DPD.
Da jeg har svært ved at være hjemme i perioden 8-18 havde jeg indtastet leveringsadressen som min Døgnboks adresse hos Post Danmark, men det sked de højt og flot på, og leverede den hjemme.
Jeg handler aldrig her mere!

super service

det er en god service det er lidt syndt at man ikke kan købe støvsuger hos dem hurtig lavering kan kund andbefale dem

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk