We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Miele anmeldelser

Miele Logo
Kunderne om Miele : »Kan man vælge andet end Miele?!« »God serviceafdeling.« »Top fin kundevejledning« 6
Godt
7.4 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Udvalgt anmeldelse om Miele

Miele

Kan man vælge andet end Miele?!

Vores hvidevarebestand hedder stort set udelukkende Miele. Det er der en grund til! Tingene holder nemlig bare!
Forleden opdagede jeg dog, at en funktion i vores lidt mere end 2 år gamle ovn ikke virkede. Der kom en yderst kompetent Miele-reparatør, som skiftede nogle temmelig dyre kredsløb i ovnens elektronik. "Bare rolig," sagde han, "uanset prisen bliver det maksimalt 2.000,-, når ovnen ikke er ældre."
Efter en uge ringede han og spurgte, om ovnen virkede tilfredsstillende. Først da sendte han regningen. Det er da service!!

God serviceafdeling.

Jeg tager det hele i mig igen. Hele historien fik en happy og retfærdig ending. 1-0 til Miele.

Top fin kundevejledning

Det er når nøden er størst man kender sine støtter..;-)))
Lyn slår ned. Forsikring hjælper med likvider og så ringes Miele Danmark op vedr. tørretumbler valg, priser og oprindelig købspris på den skadede maskine.
Sikke en entusiasme der mødte mig hos den venlige Allan hos Miele kundeservice. Superfint. Det gjorde udslaget. Miele igen. Og valget af type løste vi på tlf. Befriende nemt. Havde gruet for at jeg som altid i "oldtiden" skulle rende spidsrod i diverse hvidevareforretninger efter info og sammenligningsgrundlag. Men da jeg lagde røret, var det bare at google numrene, den flinke Miele-mand havde udstyret mig med og finde det billigste sted at investere.
Slet ikke parat til at skifte til andet hofmærke:-)
Keep the good spirit Miele Tak for fin fin vejledning

ganske tæt på perfekt

gode brugervenlige slidstærke produkter, havde en kedelig episode men fik meget venlig svar fra kundeservice, lidt firkantede regler vedr service, derfor den manglende stjerne, jeg har bestemt ikke købt mit sidste miele produkt.

Miele

Originale tilbehørsdele til en god pris

Manglede støvsugerposer, og kunne købe disse til en rigtig fornuftig pris hos Miele ved at købe flere. Dejligt at det ikke er dyrere at hos producenten, da man så er sikker på at få den korrekte vare.

Varerne kom efter nogle dage, så det var helt som det skulle være.

Ekstremt dyre reservedele.

Ringede til Miele Reservedele og fik prisen på forlænger til afløbsslange. Kr. 233,- - dyrt men så skidt da.
Fik så chocket da jeg skulle betale, for de oplyste ikke at prisen var uden moms.

De er da godt, at der er forhandlere af deres produkter, når de nu ikke selv kan behandle kunderne ordenligt.

Update: Har fået en pæn mail fra Miele at reservedelspriser altid oplyses uden moms og at jeg skulle have haft den information. Miele refunderer pga. dette differencen. Det er acceptabelt.

Presser penge ud!

Når først du har købt produktet og er glad opstår der små problemer. I stedet for at vejlede dig over telefonen om at det er noget meget småt og kan ordnes på få minutter sender Miele en tekniker ud og tager det hvide ud af øjnene! Ikke mindre end 800 kroner hver gang fordi noget skidt har samlet sig et sted!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk