We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Miinto Logo
Kunderne om Miinto : »Genial service« »Kan ikke gøres bedre« »Super service« 137
Godt
7.3 af 10

137 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Camilla
  • Ejby,

Øv en oplevelse...

Jeg regnede med at Miinto skulle være ligesom smartgirl, H&M, Bon A Parte osv.. desværre ikke..
Jeg shoppede rundt på deres side, og mens jeg var der forsvandt ting ud af min kurv, først shoppede jeg kjoler, derefter cardigans osv som kunne passe til, da jeg så tjekkede kurven igen, var kjolerne væk, de var blevet solgt mens jeg handlede.. meget MYSTISK!
Jeg fik bestilt varer for rigtig mange penge, og det var stadig ikke helt gået op for mig at der var tale om tøj fra hele landet.
Det blev det så da det væltede ind med mails om varer som ikke kunne leveres.. og efterfølgende varer som ankom dagligt (nogle af varerne har jeg dog ikke modtaget endnu 14 dage efter bestilling)... det værste er dog retursystemet... til hver butik/bestilling skal der printes en returseddel ud, men du kan kun få en pr. tøj, så hvis du mister din returseddel, som skal lægges ved varen, så er det bare ærgerligt (magen til underligt system skal man dælme lede længe efter!)!!
Jeg var på posthuset i går med de pakker jeg nu havde mulighed for at reuturnere, og det blev 255 kr. i porto (og det var IKKE den dyreste måde at sende med PostDK!)... tilsammenligning fik jeg sko fra en internetvirksomhed, alle sko jeg havde bestilt kunne leveres, kom efter 2 hverdage i EEN kasse, der lå retursedel i kassen, sammen med pakkelabel og jeg kunne let og bekvemt uden at skulle stå i kø på posthuset poste min store pakke sko HELT gratis!.. det er sådan jeg havde håbet at Miinto var.. men jeg har da lært at ikke alle store tøjfirmaer på nettet er værd at handle med... det er både dyrt og besværligt! øvbøv! Jeg kommer ikke igen.

Udvalgt anmeldelse om Miinto

Kunne ikke være bedre

Mange gode tilbud på deres side, og leveringen til det nærmeste posthus fungerede perfekt. Bestilte varen onsdag aften og hentede den på posthuset fredag morgen efter at have fået besked om pakkens ankomst på e-mail. Varen var helt som lovet. Handler helt sikkert her igen.

Hej Kasper,

Tusind tak for anmeldelsen.

Du kan holde øje med siden i januar, hvor der også kommer rigtigt mange varer på tilbud. Og super fede sko du fandt dig i denne omgang.

Hav et rigtigt godt nytår.

Miinto

Super service med et lille men

For ca. en uge siden købte jeg en vinterjakke på miinto.dk som jeg havde udset mig i en Sportmaster forretning i et indkøbscenter i Århus. Efter, at have læst de lidt blandede anmeldelser valgte jeg, at give virksomheden en chance og jeg må sige, at jeg er positiv overrasket.

Konceptet med, at man samler de forretninger som har en lagerbeholdning men måske ikke lige mulighed for, at oprette en webshop for den ene eller den anden grund er ret smart. På den måde kunne jeg spare i omegnen af ca. 300 kr. ift. den fysiske butik nede i byen og fik endda leveret jakken til døren.

Alt i alt super fin også mht. leveringstiden.

Nu til det lille men...

Jeg har vedhæftet et billede jeg tog af jakken i "forpakningen" da jeg kom hjem. Som det kan ses på billedet er den hverken forsvarligt indpakket og dermed ej heller beskyttet på en forsvarlig måde som man burde kunne forvente af en virksomhed.

I det her tilfælde er det nok Sportmaster i Århus som er ansvarlig for denne indpakning men posen har et påtryk som hedder Miinto og dermed er jeg i tvivl om i hvorvidt dette er noget som Miinto forsyner forretningerne med når de skal sende varerne eller om det er noget som disse selv står og har ansvar for.

Under alle omstændigheder er en tynd POSE lavet af samme slags som den ALDI-poserne er lavet af BESTEMT IKKE den standard, ej heller den måde man forsender en flere tusinder kroner dyre vinterjakke på!

Som det ses på billedet er der faktisk flere lettere skader efter forsendelsen i posen og denne nogle steder en smule åben. Ganger man det så med det faktum, at der nemt kan gå hul i det sarte materiale som jakken er lavet af eller denne blive permanent snavset til, så er jeg her dybt forarget og irriteret over denne forsendelsesmåde.

Den koster jer derfor en stjerne.

Ovenikøbet måtte jeg hente pakken i en af røg stinkende kiosk med tilhørende, åben spillehal hvilket heller ikke ville gøre en sådan jakke pænere mht. de lugtgener der opstår i forbindelse med dette. Heldigvis skete det dog ikke og jeg slap for problemet men de her ting er IKKE i orden og derfor får I altså kun fire stjerner.

Skulle det blive bedre en dag vil jeg dog gerne genoverveje min anmeldelse.

• katrine
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Genial service

Ekstrem hurtig service.
Meget overskuelig hjemmeside
Kvalitet for prisen!

MEGET anbefalelsesværdig.
Ikke en finger at sætte på noget.

Hej Katrine,

Hvilken dejlig bedømmelse at komme ind og se. Det gør det hele det værd. Vi fejrer den med kage på kontoret idag.

Tusind tak for den.

• Mogens
  • 26 point

Kan ikke gøres bedre

Flot og overskuelig hjemmeside. Bestilte sidst på eftermiddagen fik
omgående ordrebekræftelse. Lidt senere besked om at varen var afsendt med Trace-nr. så pakken kunne følges. Levering næste morgen med postdanmark. Fin service.
MVH- Mogens

Hej Mogens,

Tusind tak for din superfine bedømmelse.

Miinto

Miintos medarbejdere yder en super service, tager deres kunder alvorlige, kunden er i centrum, og følger en evt klage over en butik helt til dørs. En meget seriøs og meget troværdig virksomhed!

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse.

Ja, nu var jeg selv en smule inde over din sag. Og jeg må indrømme at den også på alle måder stred imod vores principper, så derfor er jeg også glad for at vi fandt en løsning, som ihukom alle parter. Dog skal jeg på ingen måde tage æren for denne anmeldelse - Jeg skal sørge for at rosen bliver videregivet.

• kateryna
  • herlev, DK
  • 53 point

very good

I bot Amy Skotts jacket on sale for 1000 dk, which is fantastic pris, on Miinto Web side from Bjork shop.In Bjorks page the same jacket coast 1500, so, Miintos pris is 500dk chipper. Order come with Post dk friday, that Is only 1 dag after i payed.Thanks for good service.

Hi Kateryna,

Thank you very much for your kind review.

It always a big pleasure to have happy customers. I hope we will see you on the homepage again.

Have a nice day.

Regards

Skøøøn hjemmeside

Alt alt for meget lækkert samlet på et sted! Her finder man altid noget, og det er IKKE første gang jeg handler hos MINTO.
Lyn hurtig levering.
//Rikke

Hej Rikke,

Tak for anmeldelsen,
Så må vi også håbe at det heller ikke er sidste gang vi får æren.

Godt koncept, men......

Konceptet med at samle en hulens masse butikker 1 sted er fedt......

Problemet er at mange af butikkerne benytter GLS som levering....
Man kan på Miinto´s side IKKE vælge om man ønsker at få leveret med GLS eller PostDanmark. Dette gør at man ikke kan bede GLS smide ens forsendelse hos en "pakkeshop" og modtage en sms når den er afleveret.......Derfor så tager GLS ens pakke med retur til Kolding, som for mit vedkommende er 70 km væk - og man skal så ringe til dem og aftale at pakken igen skal leveres og så kan man sidde og vente fra 7.00 til 19.00 næste dag for, at være sikker på at være hjemme - for efter 2 levering, sender de varen retur til butikken.

Jeg har bestilt 2 gange fra Miinto og specielt 1. gang var et rent mareridt, da jeg skulle ligge og ringe rundt og skrive mail til Miinto, før det endelig lykkedes mig at modtage min pakke, som var lagt hos en pakkeshop og som havde et helt andet nr end den anførte på min seddel.... (Ikke Miinto´s skyld, I know - men det er hos dem jeg har handlet)
Sidder i skrivende stund og venter på at modtage noget jeg bestilte sidste fredag........

Alt i alt er dette ikke Miinto´s skyld, men det er nu engang dem jeg har handlet hos..........
Der bør være en mulighed på shoppen, hvor man kan vælge PostDanmark........

Så 3 stjerner er hvad det kan blive til dennegang ;-)

Update d. 31.01.12
Her et par uger efter min pakke blev sendt med GLS, har jeg endnu ikke modtaget den......
Heldigvis ingen bøvl med at få pengene refunderet via Miinto og butikken "Run for cover"

Hej Flemming,

Tusind tak for din ærlige bedømmelse.

Som vores koncept hænger sammen i øjeblikket, så er det vores samarbejdende butikker som selv kan vælge fragtfører.

Hav en rigtig god dag,

Helt perfekt.

Jeg handlede hos Miinto.dk for første gang her for et par uger siden. Købte 3 Samsøe Samsøe trøjer. Alt var perfekt. Tøjet var hos mig 2 dage efter bestilling og prisen var rigtig fin (Husker desværre ikke lige forhandlerens navn, da jeg har mistet ordreseddelen)
Men jeg vil helt sikkert handle gennem Miinto igen.

Hej Kim,

Det er altid en glæde at høre at vores service har skabt glæde.

• Nicole
  • sønderborg, DK
  • 41 point
  • 21 Anmeldelser

:-)

Jeg bestilte et per bukser og en haldskæde fra to forskelligemærker og derfor kom de hver for dig men det var slet ikke noget problem den ene kom om tirsdagen den anden om onsdagen, så der var ingenting der.

Min vare så ud som på billede så jeg er super glad for denne side og kan varmt anbefale den til andre :)

Hej Nicole,

Tusind tak for din anmeldelse.

Fint og OK

Bestilt 2 par sko. Desværre kunne det ene par ikke leveres, lidt kedeligt. Men jeg fik den andet par og en sød håndskrevet hilsen fra butik CommA - der sendte skoene. Dejligt let og bekvemt. Skoene er OK lidt anderledes i farven en forventet.

Dog skal man lige forstå konceptet hos Miinto.dk inden man går i krig. I første omgang var jeg ikke klar over at produkterne kom fra flere forskellige virksomheder. Tænker at vi forbrugere betaler for den service et eller andet sted.

Men OK service og kan anbefales.

Hej Hanne,

Tak for din bedømmelse.

Det eneste I som kunder betaler for er fragten, som allerede på forhånd er fastlagt. 49 kroner hvis du handler fra et sted, 69 lige meget hvormange steder du handler fra.

Super god service

Jeg bestilte en blazer til en julegave blot 5 dage inden juleaften (sent om aftenen). Dagen efter blev jeg ringet op af Miinto, at butikken desværre ikke havde jakken på lager og kunne ikke afsende den samme dag. De ville dog informere mig om, at butikken ville bestille den hjem i dag, så den kunne blive sendt dagen efter "bare så jeg ikke skulle blive nervøs over, at den ikke kom med posten med det samme". Dagen efter, ringede butikken igen og fortalte, at nu var jakken ankommet og den ville blive afsendt samme dag. Og ganske rigtigt kom jakken med posten dage efter torsdag den 22. december. Det var en dejlig oplevelse og SUPER service.

Hej Annette,

Tak for anmeldelsen.

Godt du nåede at få blazeren inden jul. Jeg er glad for at du havde en god oplevelse med mine folk - Og skulle du få brug for os en anden gang, så sidder vi klar til at hjælpe.

Godt nytår.

Skider på kunderne!

Sendte en skjorte retur til forretning: Linda Lenart på Amagerbrogade. Forretningen nægter at have modtaget skjorten, så nu står jeg uden skjorte og uden returpenge, da Miinto's advokater mener at jeg selv har skylden - fordi jeg ikke sendte skjorten anbefalet retur til forretningen!?
Totalt dårlig stil og super ringe kunde service synes jeg - ingen sender jo anbefalet, da det så bliver for dyrt at handle over nettet.
Jeg kommer ALDRIG til at handle her igen - og jeg kommer til at give dem dårlige anmeldelser alle steder

Hej,

Jeg er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse hos os. - Eller som jeg læser det, nærmere med det firma som du har sendt din pakke med.

Udfordringen er, som du også selv nævner, at du har sendt den uden trackingkode. Hvis vi havde haft et trackingnummer, hvor der stod at den var udleveret, så ville vi selvfølgeligt har gennemtvunget at du skulle have pengene tilbage. Ydermere har du heller ikke oprettet en returnering i vores system, så vi kan heller ikke se at du skulle have ønsket at returnere denne vare.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig og jeg vil også gerne kigge på sagen igen. Jeg er lidt i tvivl om hvem du tidligere har talt med hos os, men vi har ikke advokater siddende i vores kundeserviceafdeling. Dog vil jeg meget gerne pointere at der er nogle omstændigheder i sagen, som gør det hele lidt svært.

Du skal være velkommen til at skrive til mig på ta@miinto.dk, så må vi se om der ikke er noget vi kan gøre.

• cm
  • Tylstrup., DK
  • 100 point
  • 58 Anmeldelser

Super service og hurtig levering

Bestillingsdato : 19. december 2011 11:05
Varm tyk sweater. 100% uld. TILBUD. Stor i størrelsen. XXL Som på billedet 1 599,00 599,00
Leveringsdato : 20.12.11.

Hej,

Super dejligt at høre at trøjen bragte lykke. Tusind tak for anmeldelsen.

Glædelig jul.

• Torben
  • Verificeret køber

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service....

Jeg bestilte en Kappa polo T-shirt d.10 nov 2011 og dagen efter fik jeg en mail fra miinto hvor de skrev at ordren var accepteret og afsendt, der var også hævet det beløb varen kostede + porto.
Super tænkte jeg ogventede med spænding på min nye polo....

Men jeg ventede og ventede og der gik 3 hverdage og der gik 5 hverdage og min pakke kom ikke hmm.... Jeg ringede så til miinto for at høre hvor min pakke blev af og hvor jeg evt skulle afhente den henne? For det var ikke oplyst i den første mail jeg havde fået... Jeg får af vide hos miinto at de ikke kan åbne min ordre pga tekniske problemer og de vil vende tilbage når problemet er løst...

Ok jeg venter og venter og der sker ingen ting jeg høre ingen ting og min pakke ser jeg ikke skyggen af.... Efter utallige mails frem og tilbage til miinto, hvor jeg bliver bedt om selv at kontakte den butik som varen angiveligt skulle være sendt fra....

Men jeg har handlet hos miinto og mener derfor ikke det er min opgave at kontakte den pågældende butik... Jeg ringer nu alligevel og taler med en meget sød dame som fortæller mig at den polo T-shirt som jeg har købt, bestilt og BETALT ikke er på lager og ALDRIG er afsendt...... What???? Hun sender mig faktisk også en mail d.8 Dec 2011 hvor hun bekræfter af varen ikke er på lager og aldrig afsendt....

Jeg ringer så til miinto og fortæller at jeg har snakket med den pågældende butik, som miinto jo ikke "ville / gøre" for mig... trods det bare var at løfte tlf røret forhøre sig om den ordre..... MEGA dårlig service....

Så sker der noget... Jeg aftaler med miinto at de skal tilbageføre mine penge da jeg jo ikke har modtaget min polo T-shirt og aldrig ser skyggen af den....
De får mit kontonr og lover at pengene bliver overført d.8
Men nu skriver vi d.13 Dec og det er over en mdr siden jeg bestilte og betalte for min vare.... Mine penge er stadig ikke overført og jeg høre intet fra miinto....

Så vidt jeg er informeret så er det ikke lovligt trække penge på min konto før varen er afsendt....

Aldrig har jeg haft så dårlig en oplevelse med at handle på nettet hmm......

Så ringer

Hej Torben,

Jeg må give dig ret, vi har ikke været gode nok i dit tilfælde. Desværre tror jeg det bunder ud i en miskommunikation internt.

Men heldigvis er det bragt i orden nu.

Hav en helt fantastisk jul.

• Sebastian
  • Verificeret køber

Fint, men der mangler liiige det sidste

Bestilte en række forskellige ting i én ordre, egentlig i troen om at det kom fra én lokation.

Sådan skulle det ikke vise sig at være, jeg fik tilsendt de 5 ting fra 4 eller 5 lokationer - helt uden problemer!
Dog viste det sig at den ene ting var i en forkert størrelse, hvorfor jeg skulle returnere den, og her sidder jeg så på portoregningen.
Det fungerede fint med returnering og jeg fik en ny i rette størrelse.

Så jeg er rigtig glad for købet, den sidste stjerne var kommet med gratis returnering af varer eller mulighed for at returnere dem ude på Prags Blvd.

Mvh
Sebastian

Hej Sebastian,

Tak for din ærlige feedback.

I og med at vores set up er anderledes andre webshops set up, så er udfordringen nemlig også at den skal direkte til butikken igen, da det reelt er dem der sælger varen. Men jeg har noteret dit forslag ned om levering hos os - Det kan jo være at det var noget vi havde mulighed for at implementere.

Hav en rigtig god dag,

miinto.dk Aps

• Rie
  • Sønderborg, DK
  • 66 point
  • Verificeret køber

Dårlig start - men blev bedre.

Opdatering: I dag fik jeg et opkald af miinto og er glad for at de også kunne forstå hvorfor sagen her ikke blev håndteret korrekt i starten. Vi fandt en løsning så jeg er trods alt glad for at de også kunne forstå min frustration over sagen.
----------------------------------------------------------------------------------

Jeg finder et regnsæt fra Helly Hansen på miinto og bestiller samtidig et par strømper som en lille ekstra ting. Jeg vælger nogle gange at betale med Klarna når det er nye steder jeg bestiller, det gir mig en sikkerhed for at jeg ser mine varer først. Det koster dog ekstra gebyr men jeg får mail om at min ordre er godkendt og får mail om at butikkerne KAN levere ordren. Jeg modtager kun strømperne og regnsættet som er bestilt fra ksport kommer aldrig. Jeg kontakter Miinto og betaler ikke min faktura da jeg jo ikke har modtaget mine varer, jo kun strømperne. Jeg skriver til miinto, der kommer ikke svar, jeg rykker for svar, stadig ikke noget svar, efter ca. 3 uger/1 månedstid truer jeg med dårlig anmeldelse på trustpilot, så får jeg svar. De kunne beklage at de havde haft problemer med ksport og jeg kunne derfor ikke få mit regntøj. Nu kom en rykker også fra Klarna da jeg jo ikke havde betalt pga manglende varer. Jeg skrev frem og tilbage med en medarbejder men de ville ikke tage noget anvar på dem. Jeg ved godt jeg valgte klarna, men nu skal jeg så betale fuld porto, gebyrer og alt pga det åndsvage par strømper. De strømper har nu kostet mig lige knap 400 kr inkl porto, gebyr, rykkergebyr og det var ikke engang det jeg var inde at bestille for, det var regnsættet.

Hej Rie,

Tak for en behagelig samtale.

Som jeg også sagde på telefonen, så er dette ikke vanlig standard. Jeg kan kun beklage at vi har ikke har været gode nok i dit tilfælde.

Hav en rigtig god weekend.

• Niels

Dårlig service

Det er anden gang jeg bestiller varer på miinto.dk. Første gang tog det 13 dage for dem at sende en ordrebekræftelse, på trods af de allerede havde trukket mine penge. For det første er det ulovligt, og for det andet svarede de ikke mine henvendelser.
Denne gang er der gået 4 dage indtil videre, og jeg har igen intet hørt. Jeg har skrevet et par opslag på deres facebook wall, og dem sletter de bare. Det er så også en god beslutning hvis man ikke vil have noget af det negative frem

Hej Niels.

Tak for din bedømmelse.

Som forholdsvist ny mand i miinto kan jeg kun beklage at du desværre ikke har fået en optimal behandling fra vores side.

Vi arbejder i øjeblikket med en gennemgribende optimering af vores kundeserviceafdeling, hvor jeg gerne skulle være manden som skal levere dette resultat.

Konkret i forhold til dine bestillinger, så kan jeg se at begge er accepteret fra butikkens side indenfor 24 timer og det er derfor vi har har trukket pengene. Vi gennemfører aldrig betalingen før butikken har accepteret ordren.

Skulle du på et tidspunkt opleve problemer med miinto, så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig på ta@miinto.dk - Det er derfor jeg er her.

Hav en rigtig god dag - Og tak for din ærlighed.

• Casper
  • Taastrup, DK
  • 100 point
  • 32 Anmeldelser

Perfekt

Upcoming online tøjbutik med det hele. Jeg har normalt købt det andre steder henne, men nu har jeg fundet stedet hvor jeg vil blive.
De har mange tusinde produkter, og man kan bruge timer på at dykke ned i modeuniverset.. Så skiller de sig også meget ud, ved at lave alle mulige fede events til modeverden.
Det er for fedt!!

Hilsen Casper

Hej Casper,

Tusind tak for bedømmelsen.

• tanja
  • trige, DK

den får 5

bestilte bukser igår og fik dem idag..super hurtigt levering..og bukserne var et mega hit..vil helt klart købe derfra igen..mvh tanja

Hej Tanja,

Tak for bedømmelsen.

• chalotte
  • Karup, DK

fejl på fejl på fejl

det startede med at jeg fandt en jakke jeg var helt vild med. jeg bestilte den og fik en mail om at min ordre først skulle godkendes før de ville afsende den. fair nok, tænkte jeg. jeg havde brug for jakken så jeg skrev til deres chatservice for at høre hvor længe man kunne regne med at der ville gå før de havde godkendt den. 2 dage fik jeg af vide. jeg synes det er lang tid, eftersom den først derefter skal sendes. jeg gik ind på min netbank og så at de allerede havde reserveret pengene (1670,-). det blev jeg mildt sagt, pisse gal over. jeg skrev til dem og spurgte hvordan det kunne være. pigen jeg snakkede med, mente bestemt ikke at det var sket og anklagede mig nærmest for at lyve. da hun så endelige efter et kvarters diskussion bad om mit ordre nummer, sagde hun at den var godkendt og de havde bare 'glemt' at sende mig en mail. nå nå tænkte jeg, i det mindste var jakken på vej. senere på dagen ringede selve forhandleren fra skjern, og sagde hun beklageligvis havde lavet en fejl og at jakken slet ikke var der. ok tænkte jeg, det kan jo ske og jeg ringede jo selvfølgelig til miinto.dk og sagde jeg ville have mine penge tilbage. jeg skulle selv gøre alt arbejdet (ringe til banken, få reservationen ophævet, og skrive tilbage til miinto.dk) hvilket jeg vil mene er deres arbejde, eftersom det er deres ansvar og dumhed at de har reserveret mine penge. endelig har jeg fået mine penge tilbage og derfor får de 1 stjerne. jeg har nu underligt nok modtaget en mail om at min ordre er på vej, hvilket jo ikke kan passe, og jeg synes virkelig det er noget rod! jeg har nu bestilt jakken fra en konkurrent, for jeg vil ikke have mere med miinto.dk at gøre.

Hej Chalotte.

Jeg er meget ked af at du har haft denne oplevelse hos os.

Der er flere ting i denne sag og jeg vil meget gerne dele de forskellige ting, som jeg har fundet ud af med dig.

1. At reservationen bliver lavet da du gennemfører ordren, kan vi desværre ikke gøre noget ved. Det er din korttype som dikterer dette. Når man betaler med Mastercard eller Visa electron, så bliver denne reservation automatisk oprettet.

2. Det er 100% ikke i orden at en af vores tilknyttede butikker accepterer ordren og så efterfølgende ikke er i stand til at levere den. Jeg har idag fulgt op på dette med butikken. At de laver denne fejl får desværre os til at se skidt ud.

3. At sørge for at pengene kommer tilbage til din konto er selvfølgeligt vores arbejde. Jeg kan også se at i det øjeblik at ordren blev slettet i vores system, så er pengene også returneret til kontoen. Dette sker automatisk, så der skal reelt ikke gøres noget. Hvordan vi præcist har fejlinformeret dig tør jeg ikke udtale mig om. Men når du skriver som du gør, så vil jeg meget gerne tage fejlen på mine skuldre. Vi har simpelthen ikke været gode nok.
Jeg har tjekket op i vores betalingssystem og kan se at reservationen er slettet, så de burde også være tilgængelige på din konto.

Vi lever af glade kunder og den service du har modtaget er ikke i orden. Jeg håber du vil acceptere min undskyldning. Om få øjeblikke sender jeg den en yderligere undskyldning på din mail, så hold øje med den.

Til trods for denne triste episode håber jeg, at vi får chancen for at vise dig at vi kan gøre det bedre.

• Ditte
  • 22 point
  • 4 Anmeldelser

God oplevelse

Jeg har købt et par Stylesnob ballarinaer og er meget tilfreds med forløbet! Jeg bestilte søndag aften, købet var accepteret og afsendt mandag aften og jeg fik skoene fredag morgen!
Jeg fik også en rabatkode på 50 kr hvis jeg handler der igen, hvilket jeg synes er en god service!
Kan anbefales og jeg vil handle der igen

Hej Ditte,

Tak for din bedømmelse.

Det varmer altid med tilfredse kunder.

Hav en god dag.

Super service og hurtig levering

Jeg har købt et par vinterstøvler i gennem Miinto. Allerede dagen efter at jeg havde bestilt dem, havde jeg dem med posten!

Desværre var støvlerne for små. Efter at have læst miinto's letforståelige guide til returnering, returnerede jeg støvlerne. Først havde jeg dog lige ringet til butikken, som skulle levere dem, for at sikre mig at de kunne lægge at par støvler til side til mig. Intet problem. Det skete en fredag. Tirsdagen efter havde jeg så et par støvler, som passede mig.

Jeg har også haft kontakt til Miinto's kundeservice, som har været hurtig, effektiv og meget venlig.

Jeg vender helt sikkert tilbage.

Hej Stine,

Vi takker mange gange for anmeldelsen.

Skulle du have brug for os en anden gang, står vi på stikker for at hjælpe dig.

• ALT
  • København , DK
  • 29 point
  • 9 Anmeldelser

Super Service

Har netop købt min første ting på Miinto.dk - en kjole. Fra jeg bestilte til jeg fik kjolen leveret gik der 3 dage. Super hurtig og effektiv bestilling og levering.
Og så var der en pakke Mentos tyggegummie med i pakken, ikke dårligt med en lille treat på en helt almindelig onsdag!

Hej Anne Lis,

Vi takker ærbødigt for din fine bedømmelse.

- Ja, vi er altid fulde af overraskelser.

Ok service.

Jeg har for 3 dage siden foretaget mit første køb på www.miinto.dk. Jeg købte to par sko, men desværre kunne jeg ikke passe det ene par.

Jeg kontaktede miintos kundeservice, og fik hjælp til returning. Kundeservicen var super hjælpsom og god! Tak!

Hej Cecilie,

Tak for anmeldelsen.

Vi er glade for at kunne være til din rådighed.

• Jerri
  • Odense, DK
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Super god kundeservice!

Jeg havde bestilt et par støvler igennem Miinto.dk, da de kom med posten efter 2 dage, var det desværre ikke noget for mig alligevel, så jeg valgte at returnere til butikken. Butikken kagede så lidt op i ordren, men heldigvis kunne Miinto få rettet fejlen hurtigt, og alt er nu i den skønneste orden. Mange tak til Casper fra Miinto's Kundeservice, for en super god og venlig service.

Hej Jerri,

Tusind tak for din fine bedømmelse.

Rosen til Casper er blevet videregivet.

• Camilla
  • Karlslunde, DK
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Ville ikke engang have givet 1 stjerne

Jeg har aldrig nogensinde fået så dårlig behandling før.
Jeg købte en del varer på samme tidspunkt, bla. bestilte jeg 3 tshirts til 299 kr. stk. Disse kom først 3 uger efter den lovet leveringstid. Da jeg ville returnere de 3 tshirts kunne jeg ikke oprette en returnering da det var over 2 uger siden ordren var blevet godkendt. Da jeg så kontaktede dem sagde de at jeg bare skulle sende varerne tilbage til forhandleren og så ville jeg få mine penge. Men sådan forløb det sig ikke. Forhandleren kontaktede mig og sagde at hun ikke kunne give mig pengene tilbage, da hun ikke fik hele beløbet men Miinto også fik en del af det. Derfor kontaktede jeg endnu engang Miinto, men de valgte at ignorere mig og det samme skete til sidst med forhandleren. I det mindste sendte hun varerne tilbage.

Men jeg har aldrig før oplevet så dårlig behandling. Jeg har bestemt også tænkt mig at få fat i forbrugernævnet, for det Miinto.dk har gjort imod mig er direkte imod loven for e-handel og jeg er studerende og har derfor brug for de 900 kr. Selvom jeg måske i sidste ende ikke får mine penge tilbage, så vil kontakten til forbrugernævnet i det mindste advare andre om at handle med disse.

Hej Camilla,

Tusind tak for din bedømmelse. Selvom den ikke er positiv, så vil jeg i det mindste takke dig for din ærlighed.

Den service du har fået fra os er ikke optimal. Der er løbet meget vand under broen siden da. Jeg har svært ved at svare dig konkret i forhold til denne bestilling og hvor fejlen er sket.

I den seneste periode har vi skaleret vores kundeservice rigtigt kraftigt op - Vores mål er at folk ikke skal opleve en service, vi ikke kan være tilfredse med.

Vi lever af glade kunder og jeg håber, at vi en dag må få chancen for at vise, at vi er bedre end det du har oplevet.

Levering og service okay

Jeg er tilfreds med min service. Jeg fik en ordrebekræftigelse den ene dag og en besked om at nu var pakken sendt, der gik som forventer kort tid før jeg fik de varer jeg havde bestilt og varerne lever fuldt ud til hvad jeg havde forventet, JEg kan varmt anbefale andre at handle med miinto.dk

Mvh Bente Meyer Lund

Miinto

langsom respons og ingen hjælp at hente hos hovedkontoret

jeg forsøgte at bestille et par sko hos miinto, og der gik over en uge fra første bekræftelsesmail, til at jeg blev informeret om, at varen ikke var på lager. jeg accepterede den noget lange responstid, da jeg stadig havde tid til at finde et andet par sko inden min 3.g gallafest.
Da jeg en uge eller to efter forsøger at købe noget på mit kort, bliver det afvist, underligt nok, da beløbet ikke ser ud til at være trukket fra min netbank. efter at have været hele vejen nede i banken, får jeg at vide, at miinto har 'reserveret' mine penge, og at de først bliver frigivet en måned efter bestillingsdato og alt for sent til, at jeg kan købe et par sko! efter at have ringet op til miinto, får jeg svar om at fordi jeg har Nykredit Bank, så kan han ikke stille noget op. der fremgik ingen steder på hjemmesiden at sådan noget kunne ske, ej heller i den mail jeg fik, da ordren blev annulleret.
alt i alt rigtig dårlig service, jeg handler aldrig hos miinto igen. kan se på siden at andre har haft samme problem, og at der er gået længere tid end den måned, som jeg har fået at vide, at der vil gå. jeg håber virkelig jeg snart får mine penge tilbage, for det er ikke nemt at være en fattig studerende på su..

Kære Stine,

Det lyder til du har været udsat for en rigtig uheldig episode. Problemet er dog at din bank, ikke kan håndtere at fjerne en reservation, fra miinto går vi ind med det samme og beder banken om at fjerne reservationen øjeblikkeligt. Vi har tidligere været oppe på direktion niveau hos Nykredit, for at få dem til at fjerne reservationen. Men det har de ikke kunne/ville gøre, det er typisk noget som tager 5 min for banken, men i visse tilfælde ønsker de ikke at hjælpe os.

Vi får absolut intet ud af reservationen, og gør alt for at undgå at bankerne laver det her nummer på kunderne. Kan du oplyse dit ordreID, så vi kan tjekke din specifikke sag.

Beklager meget din oplevelse, vi forsøger at finde en løsning med nykredit, så vi kan undgå det i fremtiden...

Godt køb

Købte flyverdragt til en god pris. Desuden fandt jeg en rabatkode (visit-miinto.dk), så jeg sparede 50,- på ordren. Koden gælder ved køb over 400,- og indtil den 31.12.2011. Lidt længere leveringstid end normalt. Rimelig overskuelig hjemmeside.

Stor skuffelse

Der er ikke tjek på mange af de forskellige butikker de handler med. Flere gange over en bestilling har jeg været ude for at forskellige varer stod angivet som hjemme og klar til at blive købt og sendt. Nogle dage efter bestilling har jeg så fået af vide at det er en fejl fra deres side og at varen slet ikke er tilgængelig mere!
Som undskylding forærer miinto så et gavekort på 50 kr., men det kan jeg ikke se hvad jeg skal bruge til da det kun udgør hvad en fragt ca. koster, så det får jeg jo ikke rigtig noget ud af. (Og desuden kan de 50 kr. jo også være ligegyldige når man alligevel hele tiden får af vide at varen slet ikke er til at købe alligevel)

Fra start af læste jeg mange dårlige kommentarer fra andre, men tænkte at så dårlige kan de da ikke være når de har forbindelse med så mange butikker. Men jeg tog fejl!

Rie fandt anmeldelsen nyttig

Hej Nicoline,

Når du bestiller på miinto, er der en butik som aktivt har tilkendegivet at have produktet på lager i deres butik. Hvis den pågældende butik, ikke besvarer vores henvendelse indenfor 3 timer, spørger vi automatisk ALLE andre relevante butikker på miinto (idag mere end 450 butikker) om de kan leverer varen istedet for.
Vi gør utroligt meget for at skaffe varerne hjem til kunderne, men hvis vi ikke kan skaffe varen, er der meget lille sandsynlighed for at du kan finde varen i nogen fysiske butikker...

Den butik, som har tilkendegivet at de har produktet og så ikke reageret indenfor 3 timer, eller endnu værre afvist din ordre - vil modtage en advarsel og hvis det sker gentagende gange, bliver de suspenderet fra at have deres produkter online.

Gavekortet på de 50 kr. er selvfølgelig en lille kompensation, og kan ikke opveje det bestilte produkt. Men alligevel et forsøg, på at vise at vi oprigtigt er kede af, ikke at kunne leverer dine produkter...

Vi er utroligt kede af, vi ikke kunne leverer dine varer, men håber inderligt, at du vil give os en chance en anden gang... Vi lever kun af glade kunder...

Perfekt sted at shoppe

Hjemmesiden er rigtig flot. Der er et enormt udvalg og der bliver lagt masser af nye vare ind hverdag.

Jeg handler gerne her igen!

Fantastisk

Jeg handler ofte hos miinto. Og har fået mine varer forholdsvis hurtigt efter bestilling.

Konceptet er helt fantastisk. Du kan bestillte fra flere forskellige butikker, men kun betale én gang porto.

Jeg har prøvet at retunere en varer, dette gik også fint, og der stod penge på min konto 3 dage efter.

• Trolden
  • Frederiksberg, DK
  • 85 point
  • 21 Anmeldelser

Konceptet holder ikke!

At Miinto har en side, hvor mange forskellige leverandører kan smide deres varer på og man som kunde derfor kan bestille en samlet ordre og kun betale 1 omgang porto lyder som en herlig løsning!!

MEN det holder bare ikke!! Hvis man bestiller f.eks. 5 varer modtager man pakker fra 5 forskellige afsendere. Dvs. man skal suse på posthuset 5 gange for at hente pakker. Gab!

Jeg har oplevet, at en varer ikke kom frem til mig og da jeg henvendte mig til Miinto, blev jeg blot bedt om selv at kontakte leverandøren og rykke for min vare. Jeg oplyste, at det da måtte være deres problem, da jeg jo havde købt varen på deres side, men det ente med, at jeg selv måtte bokse med leverandøren.

Deres service er bare ikke i top og igen - pisirriterende at varene kommer fra hver sin leverandør og dermed pakkelecerancer i flere omgange.

Handler der aldrig igen!

Rie fandt anmeldelsen nyttig

LOL

hmmm Bestilte 2 T-shirts 7/6-2011 modtog ikke noget, skrev en mails til miinto 1/7-2011, fik svar fra dem ret hurtigt at ordre var afvist og den gik i udbud i 72 timer!!! (tror de mener 72 dage da jeg ikke har fået pengene retur) skrev så at jeg gerne vil ha dem retur.
Svar fra miinito. Pengene er IKKE trukket. De kan dog være reserveret. Hvis de er det, kan vi låse dem op med reg+kontonummer, cpr nummer og de sidste 4 cifre i kortnummeret. Og selvfølgelig hvilket bank du har.
De fik så de oplysninger en dag efter, men har stadigvæk ikke modtaget dem.

fantastisk webshop

har handlet med miinto.dk en gang og var rigtig tilfreds. Butikken sendte hurtigt min bestilling, pænt indpakket og uden problemer. Vil helt klart handle her igen.

• Lilje
  • Esbjerg, DK
  • 1 Anmeldelse

KIG HER !!! - hvis du ikke har så meget tid til at shoppe !

Jeg blev anbefalet miinto.dk af en veninde. Hun er en meget travl kvinde, og har derfor ikke altid tid til at tage ned i byen og shoppe. Hun går rigtig meget op i mode, hvilket også gør, at jeg har stor tiltro til hende, hvad angår mode.
Konceptet omkring miinto.dk er helt fantastisk. Man kan finde ALT :) ! jeg er blevet helt vild med at handle derinde. En af virksomhederne: www.la-kris.dk har specielt vækket min store interesse. Det er lige min stil, og der er 10% studierabat, og de har overholdt leveringstiden. Kan det være bedre ? :)

Tjae!

Butikken sendte ordre som de skulle, pænt indpakket.

Miinto.dk delen:
Suk....
Jeg har sendt min bestilte vare retur pga. farven ikke passer med billedet på hjemmesiden. Den er vist som mørk på hjemmesiden men da jeg fik den var den LYS.

Det har taget alt for lang tid at få penge tilbage. Måske fordi den shop jeg købte fra, ikke er på Miinto mere...

Miinto

Defekte sandaler og manglende afhentning af pakke

Jeg har købt et par sandaler, som ved modtagelse var ødelagte i spændet. Jeg sendte straks sandalerne retur, men modtog pakken retur efter 20 dage, da pakken ikke var afhentet af modtager. Har nu både kontaktet butikken og miinto flere gange, da jeg vil have mine penge retur og selvfølgelig ikke vil have yderligere ulejlighed med at sende pakken igen. Jeg hører INTET trods servicemål om svar inden 24 timer. ØV. Meget dårlig service...

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk