[REPLY]
Bestilte et par Nike Free sneakers sent fredag aften. Pengene blev først trukket fra min konto, da pakken blev afsendt. Hentede skoene mandag formiddag i Bog og Idé (GLS pakkeshop), hvor en meget sød ekspedient udleverede dem.
Skoene passer perfekt og er lige præcis som jeg havde forventet. Jeg fik desuden skoene 300 kroner billigere end f.eks. på zalando.dk
Miinto.dk får dog kun 4 stjerner, fordi jeg synes, det er for dårligt, at det koster penge at returnere en vare, hvis man ikke er tilfreds.
Udover det: Super service!
De må da være ved at gå konkurs, så pas på. Penge hævet 3/4 og vare er stadig ikke leveret trods utallige rykkere.
Caroline Christiansen fandt anmeldelsen nyttig
bestilte en Masai jakke, 6/4 ringer og rykker 10/4 får af vide den lige er afsendt, penge hævet den 9/4 ringer i dag 15/4 og får af vide den ikke er på lager og penge returneres,men det er ikke sket endnu,det kan vel ikke være så svært
Lone
Caroline Christiansen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg bestilte et par lækkre sko på Miinto, og der stod på min odrebekreftelse at jeg ville få besked fra butikken om min bestilling var accepteret indenfor 72 timer, og at jeg derefter kunne forvente min bestilling indenfor 1-3 dage! Der er nu gået 13 dage siden min bestilling, og jeg har ikke modtaget nogen besked eller pakke. Det bliver spændende om den dukker op! :)
Caroline Christiansen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har været meget glad for det dejlige tøj, som jeg har købt hos Miinto, hvor tøjet er af god kvalitet - også syningerne - og billederne ikke lyver! Jeg købte dog også en jakke i orange jersey, der ligesom bulede op mod nakken - jeg bad om en retur label på hjemmesiden - det virkede ikke - prøvede jakken igen - blev så glad for dens muligheder, at jeg besluttet at beholde den og få den tilrettet skræddermæssigt til min nakke (SS)
Jeg synes, at der er et super udvalg. Hvis du leder efter en bestemt ting, kan der være flere forskellige butikker, som har produktet, og du har derfor større chance for at finde det, du leder efter. Jeg ville dog ønske, at søgefunktionen var lidt mere avanceret :)
Meget nem søgning blandt stort sortiment! Kan altid finde noget som jeg ikke kan leve uden og af og til billigere end i butikkerne! Kan varmt anbefales til andre!
Nemt både at bestille og bytte eller returnere, hvis det er nødvendigt.
Jeg bestilte min tøj og nogle sko fra Miinto, og to dage efter blev de leveret. Det var meget hurtigere end jeg havde forventet! Det er altid dejligt! Ingen problemer der. Jeg syntes du skulle gøre det samme, du får en rigtig god oplevelse! Ligesom jeg havde. Tak Miinto.
Virkelig god oplevelse at handle hos Miinto. Hurtig levering. Kan kun give gode anbefalinger.
Det er tydeligt, at se på anmeldelserne af miinto.dk og selve købsoplevelsen afhænger meget af den fysiske butik, der står bag købet.
Jeg handlede ved butik Lisen og det var nemt og hurtigt, og en god pris!
Så thumps up til miinto.dk, for at vise så bredt et udvalg af varer, og til Lisen for god og hurtig købsoplevelse.
Jeg bestilte en buksedragt, men da de ikke havde den hjemme ringede de til mig og tilbød mig en ny. Samme pris, samme mærke bare et andet design.
2 dage efter kom dragten og jeg er eget glad for den!
Super service og levering!
:-)
Jeg bestilte et par støvler, som desværre viste sig at være for små. Benyttede mig af fortrydelsesretten og sendte pakken retur. 2 hverdage senere stod pengene igen på min konto kun fratrukket returfragten. Super service.
Kunne vel have gættet mig til, at en vare jeg har ledt længe efter på internettet, nok bare ikke eksisterede i nogen sortimenter længere, men miinto.dk gav mig dog lidt håb inden det var slut.
Bestilte varen i aftes, og glædede mig til at modtage en mail om, at den var sendt. Modtog dog aldrig nogen mail, og blev lidt nysgerrig. Jeg endte med selv at tjekke lagerstatus på varen hos den originale sælger, og det var jo bare en ren skuffelse.
Varen var udsolgt, og havde været det længe.
Er utroligt skuffet over at en hjemmeside der gerne vil have, du stoler på dem, ikke har styr på at opretholde et ordentlig lagertjek på alle deres varer.
Må sige at det er sidste gang jeg prøver miinto.dk, da jeg ikke gider at have sådan en oplevelse igen. Efter at have læst utallige anmeldelser her på trustpilot, kunne jeg nemlig se, at jeg overhovedet ikke var den eneste der havde oplevet dette.
Nu kan jeg bare vente på jeg får afvist varen, og får et svar fra den lille skat Natascha, som nok ser sådan her ud:
Hej Anders.
Jeg beklager meget, at din ordre var blevet afvist. Vi skriver i ordrebekræftelsen, at butikkerne har 72 timer til at reagere på om de kan levere varen. Det er vi nødt til da det er fysiske butikker du handler hos, når du handler på miinto.dk og det kan derfor ske, at butikkerne sælger varen i deres butik før de får opdateret lageret på miinto.dk og derfor vil der desværre komme afvisninger ind imellem.
Vi arbejder hele tiden på løsninger for at optimere din oplevelse på miinto.dk og vi har stort fokus på butikkernes lagerbeholdning således, at disse afvisninger ikke vil forekomme i fremtiden.
Hvis du vil sende mig en mail på lk@miinto.dk med dit ordrenummer, så skal jeg se om varen er kommet på lager hos butikken igen.
Natascha Ladegård
Kundeservice - miinto.dk
Lækker net butik hvor alt i tøj og sko kan købes, til rigtig gode priser.
Som altid en skøn oplevelse at handle hos Miinto......
Stort udvalg af varer, hurtig levering og altid TOP service.
Perfekt hurtig levering
Nemt at bestille, fri fragt, hurtig levering og tilfredsstillende produkter! Det kunne ikke være bedre!
Dejlig oplevelse! Min søn og jeg skulle have hhv bluse og solbriller, og det foregik totalt smertefrit. Hurtigt, nemt og levede op til forventningerne!
Har før handlet med miinto til UG, men denne gang må jeg sige det var dårligt, det tog halvanden uge før min pakke kom ;(
SELVOM jeg fik mail dagen efter bestillingen om at den var afsendt, men først halvanden uge efter kunne den spores og dagen efter kom det, det lidt øv...
Kommer ind på hjemmesiden, finder varen, sætter den i indkøbskurv, bestiller varen (LEVERINGEN ER GRATIS!), får varen 2-3 arbejdsdage senere. Nemmere kunne det ikke blive. Hurtigt, nemt og elegant, imodsætning til de fleste andre hjemmesider.
+ så fik man lige signeret postkort af den designer man nu havde købt varen af, nice!
Dejlig nemt, perfekt beskrivelse af varen, hurtig service og levering. Ved kontakt pr. telefon kundesevice da der var tvivl om varen, var der hurtig respons og tilbagemeldling.
Jeg så en kjole i en forretning, men desværre ikke i min størrelse.
Fandt den hos Miinto - bestilte den - og modtog den to dage senere.
Stort udvalg med mange gode tilbud. Har handlet her flere gange. Bestilte et par fede løbesko her i sidste uge og modtog pakken et par dage efter. Jeg sparede over 60% på varen, og så var der oven i købet fri fragt! Kan klart anbefales ;-D
Nem betjening af hjemmesiden, hurtig leverence, flot vare..
Jeg var rigtig godt tilfreds med flere ting! Først og fremmest var der en kampagne med -20%, så jeg sparede penge! Udover det modtog jeg min bestilling utrolig hurtigt efter jeg havde bestilt. Alt i alt havde jeg en super god oplevelse, og jeg vender helt sikkert tilbage!
hurtig levering, kan anbefales
Det var nemt , varen kom også hurtig, så der handler jeg da igen,
Mvh
Inga Dahl Lie
Desværre udsolgt selvom bukserne var på lager. Men en venlig sjæl hjalp med at gøre det godt igen så jeg alligevel fik bukserne leveret.
Desværre købte jeg et par børnesandaler for små. Fulgte vejledning på hjemmesiden og fik hurtigt en returseddel til GLS som jeg kunne printe ud. Nu venter jeg spændt på at få fremsendt den rette str.
God service indtil videre ;-)
Havde længe ledt efter en pæn overgangsjakke, og fandt den endelig på miinto :-) Og så fik jeg den overi købet med 20% rabat! Super god service, hurtig og nem handel - jeg modtog min jakke 3 dage efter bestilling :-)
Fin service.
Jeg synes Miinto er superfin, idet man "shopper" i forskellige butikker, og derved har større udvalg.
Jeg har en enkelt gang oplevet ikke at få bekræftelse fra butikken, om at de havde fået ordren. Men varen kom 2 dage efter og jeg fik besked via GLS.
Har handlet nogle gange på denne side efterhånden og er aldrig blevet skuffet.
Sko kom hurtigt og var som forventet.
Mange lækre ting til gode priser og super nemt at handle via nettet. Og så fik jeg endda 20% rabat på hele min ordre! Bestilte onsdag aften og kunne allerede fredag hente pakken :) Kan klart anbefales :)
Jeg synes, der er et rigtig godt udvalg og mine varer kom hurtigt. Jeg er glad for gratis returnering, så den eneste lille ulempe er, at man får varerne tilsendt hver for sig i stedet for i en samlet pakke
Har overhovedet ikke oplevet problemer! Så sent som i sidste uge modtog jeg et par Vans 3 dage efter jeg bestilte dem. Hurtigt og nemt! Farligt med så mange gode butikker samlet på et sted!
Jeg er kun tilfreds, meget meget hurtig levering.
Fik dog forkert vare,men ingen problemer med bytning og varen hurtig tilbage.. Er overrasket over hvor hurtigt de ekspederer, så kun ros herfra :-) Og ja en lille gave og skriflig beklagelse fra butikken, det synes jeg er Helt i orden.
Og lige en ting mere, hvis jeg ser nogle mærke varer jeg gerne vil have, kikker jeg altid forbi miinto, har altid været heldig at finde det til en billigerer pris her inde :-)
Super netbutik, kæmpe stort og lækkert udvalg, fine priser, og hurtig levering. Absolut ikke sidste gang jeg handler her!!!!!,
Jeg kan kun anbefale Miinto - har købt varer der har svaret til mine forventninger. Levering er i top - 1 til 2 hverdage, får besked når varen er leveret.
Udover god service - er det virkelig en ny mulighed for mig som bor i et område hvor det ikke altid er mulig at købe og også blive inspireret af udbuddet. Så derfor er det en ren succesoplevelse for mig. Tak for det. :)