Execution time: 453ms

4 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

26. april 2010

Varer, priser og service i top - kan klart anbefales.

Ved hjælp af en hurtig søgning på google fandt jeg frem til Milano-shop, og skyndte mig at ringe og bestille en prøvetid for at tjekke varerne ud. Jeg blev overrasket over den super gode og behagelige service samt et hav af fantastiske varer.
Jeg endte med at få købt en habit, skjorte, slips, manchetknapper og sko.
Ikke nok med at jeg kom ud med noget fantastisk flot tøj, men også en følelse af tilfredsstillelse og velbehag. Det var super hyggeligt at handle hos Milano-shop.

Kan varmt anbefales!

22. april 2010

det kan kun anbefales..Skal da også se deres nye butik i København en dag..

Købte Tøjet til mit bryllup..
Det var super flot..
var nede og prøve et først.. flot mørke brunt..
men faldt så få en anden farve, og den blev straks bestilt hjem så man ku prøve det.. da det var dem i hænde, ringede de og sagde hvornår passer det dig at prøve det.. og det var bare super flot..
Søde mennesker, super kvalitet.. prøvede lilli først, men De ha satme ikke forstand på HERRETØJ..

5. april 2010

Lækkert tøj, gode priser og venlig service!

Jeg fandt Milano-Shop på nettet og kontaktede dem, da jeg så de også havde en fysisk butik. Efter aftale besøgte jeg butikken og blev særdeles overrasket, ikke bare over det brede udvalg, men også over, at der var rigtig god tid til at snakke om hvad jeg kiggede efter.

Jeg endte med at købe:
- En Hugo Boss habit
- En Pauls Smith habit
- En Guide of London skjorte
- Et Slips
- og to par Noma sko

Jeg oplevede servicen som utrolig venlig og imødekommende og det er helt sikkert, at det ikke er sidste gang jeg har besøgt Milano-Shop.

Mine bedste anbefalinger.

9. februar 2010

Anbefalingsværdigt.

Købte et Hugo Boss bælte hos Milano-Shop. Bæltet var som beskrevet og blev hurtigt leveret. Kan helt klart anbefales.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (4 anmeldelser)

Milano Shop Support

Om supporten

Kvalitetstøj til spotpriser spar op til 40% på mærkevarer, f.eks Armani, D&G, Paul Smith, Hugo Boss, René Lezard m.fl. Vores sortiment er alt fra business-, brudgom- samt Casual wear til manden med stil der kun ønsker sig den bedste kvalitet. Vi sælger fra vores fysiske butik samt netbutik i Roskilde og Kbh se mere på www.milano-shop.dk.

Kontaktoplysninger

Skriv til vanessa@webspeed.dk