[REPLY]
Havde kigget efter nogle helt bestemte Stylesnob stiletter som andre steder kostede over 1000 kr. Så fandt jeg Mille mi, og minsandten om de ikke var over halvt så billige som de andre steder. Der er virkelig mulighed for at gøre et kup på den side! Varerne er der lynhurtigt og der var intet galt med dem. Har kun positive ting at sige om butikken og jeg vil klart anbefale stedet! :)
God dag! :)
Jeg har handlet hos mille-mi flere gange og har kun godt at sige. Leveringen er hurtig og jeg har aldrig oplevet fejl i mine leveringer. Mærkeudvalget er måske ikke så stort som i andre butikker, til gengæld er udvalget indenfor de enkelte mærker omfattende. Her shopper jeg især Bombibitt og Me-Too.
Desuden har de også lækkert tøj til mor og altid noget på udsalg.
God service og super hurtig levering - modtog min levering allerede næste dag.
Ugens udsalg er bestemt værd at holde øje med !
Selvom der ikke er fragtfri levering over x. antal kroner når der købes udsalgsvarer giver det 5 stjerner :)
Jeg har handlet hos Mille Mi en gang og det var godt på alle måder fra start til slut. Kan varmt anbefales :oD
God service, lækre varer og godt overblik på hjemmesiden....
Jeg har på ingen måde noget dårligt at sige om denne side, kan
klart anbefales :)
Har handlet ved mille-mi.dk. Fik desværre leveret et par forkerte bukser, men allerede dagen efter, jeg gjorde opmærksom herpå, havde jeg mine penge retur samt en frankeret returkuvert. På trods af forkert leveret vare, synes jeg, at de ydede den bedst mulige service. For 5 stjerner skulle leverencen have været helt fejlfri samt evt. portofri, når man handler for over kr. 1000, som jeg gjorde, selvom der var tale om udsalgsvarer.
En fin problemfrihandel hos mille-mi.dk. Ikke en finger at sætte på handlen, selvom man kunne ønske sig fri fragt når man handler for 700 kr.