We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Milledille.dk anmeldelser

Milledille.dk Logo
Kunderne om Milledille.dk : »Et forbillede for andre børnetøjsbutikker!« »Helt igennem fantastisk« »Rigtig god oplevelse.« 80
Perfekt
9.7 af 10

80 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (80)

Super netbutik

Mine allervarmeste anbefalinger til denne netbutik, som har et fint udvalg, lav fragtpris, lynhurtig levering og endda med en personlig meddelelse.

Udvalgt anmeldelse om Milledille.dk

Milledille.dk

Et forbillede for andre børnetøjsbutikker!

Købte sengetøj til min søn (men det var også mange andre lækre ting :-). Billig fragt, superhurtig levering, en lille gave og en personlig hilsen. Det er sådanne små ting der gør forskellen, og adskiller Milledille.dk fra de mange andre butikker på nettet. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her!

Helt igennem fantastisk

Fantastisk og handle med Milledille, fik mine varer hurtig og til billige penge :o)

Rigtig god oplevelse.

Fik varen dagen efter, jeg havde bestilt. Derudover lå der en slikkepind i pakken, som virkelig faldt i god jord hos den lille dreng. :) Alt i alt en rigtig god oplevelse.

:-)

Super service og en masse lækre varer:-)

Skøn side..

Mange lækre mærke, hurtig levering, intet at klage over.

Super :)

Nem hjemmeside og nemt at bestille.. Hurtig mail om varer (størrelser/farver) der er i pt. er udsolgt..
Kontakt over sms = Super :) Samt hurtig levering...

Og kun plus fra sønnike, at der var to slikkepinde med i bestillingen...

Milledille.dk

Hurtig og venlig betjening - også når noget skal returneres. Tak for det :-)

Milledille.dk

Er strålende fornøyd alle de gangene jeg har handlet hos Milledille.dk

SUPER

Fantastisk god service og super hurtig levering . HVER gang :)

• sabina
  • kongens lyngby, DK
  • 2 Anmeldelser

Skønt:o)

hos Milledille får man bare rigtig god service.

Milledille.dk

Alt ok. Fin kommunikation og levering.

Tingene gik som det skulle og varen kom hurtigt.

Alt helt ok :o)

God service og hurtig levering.
De bedste anbefalinger herfra :o)

Super tilfreds :D

Selvom jeg kun har handlet hos Milledille et par gange har det været intet mindre end perfekt....
God service, super lækkert udvalg til rimelig pris. Jeg kan altid finde noget til mine 3 drenge...
Varerne blir sendt hurtigt og effektivt..
Man får også en sød lille hilsen, og det oplever man ikke så tit :D
Ordering from Milledille wouldn´t be the last time :D

Lynette Alegre
Hillerød

Milledille.dk

De er rigtig gode og man føler sig godt behandlet

Det er et dejligt og trygt sted at handle og de er hurtige til at sende varerne afsted. Hjemmesidens billeder svarer meget flot til de tilsendte varer.
Jeg er meget glad for at købe tøj m.m. til mine børnebørn.

Hanne Brogaard

Så søde hos Milledille

Jeg handler stort set kun hos Milledille. De har et stort udvalg, og er gode til at skaffe varer hjem til mig, hvis der er noget, som de ikke har. Tøjet kommer altid hurtigt frem og de vedlægger tit en lille ting eller en slikkepind eller en hilsen.

Kan varmt anbefales

Super service og fine varer.

Maria, Kbh

Hurtig levering og billig fragt!

Betina, Haderslev

Hurtig levering, god service og hyggeligt med en gave. Absolut ikke sidste gang jeg køber hos Milledille.dk

Alt i orden

Hurtig levering - super lækkert.

Alt perfekt

Prisgaranti, så fik tylskørtet til den pris jeg havde set på en anden hjemmeside. Hurtig levering. God kontakt. :)

Et godt sted at handle

Et godt sted at handle. Venlig betjening og hurtig levering :-) Skulle have noget ombyttet, ingen problemer hermed. En lille hilsen og slikkepinde til børnene i pakken. Kan varmt anbefales ;-)

• Helle
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

Stor tilfredshed

Super hurtig levering og det er ikke sidste gang jeg shopper hos Milledille.dk

Fantastisk;-)

Jeg har handlet flere gange ved Milledille og hver gang har det været intet mindre end perfekt. Flotte varer - leveret dagen efter bestilling, personlig hilsen m.m. Super lækkert udvalg - Jeg kan altid finde noget til mine 3 børn og jeg selv.....

Milledille.dk er for fede

Jeg har købt et par gange hos Milledille.dk og det er bare super hurtig levering. Fede tøj til rimelige priser. Dejlig overraskelse med en dejlig lille slikkepind med forsendelsen og en lille sød hilsen. Hvad mere kan man ønske sig. Slet ikke sidste gang jeg handler hos Milledille.dk

Super

Der var hurtig respons på henvendelser, og meget hurtigt modtog jeg varen efter betaling. Kun ++++++ herfra

Super oplevelse

Nem, og overskuelig hjemmeside, varerne kom hurtigt!

Handler gerne her igen!

Milledille.dk

Jeg handler meget gerne ved jer igen :)

Har brugt en formue

Jeg fik godt nok brugt mange penge på det vilde udsalg hos mille dille og varerne kom allerede dagen efter til mit arbejde. Så slap jeg for en tur på posthuset :-) tøjet var meget flot - og der er så mange spændende mærker at vælge imellem.

Milledille.dk

Hurtig levering - og god service

Dejlig nemt og skønt tøj - rigtig fin netbutik.

en af de bedste

MilleDille er ikke bare en i mængden af børnebutikker på nettet. Det er en af de absolut bedste både hvad angår udvalg og service. Jeg synes det er meget flot at de tilbyder kunderne kredit. Det ved jeg godt der er flere netbutikker generelt der gør, men det er ikke så mange. og især i julemåneden er den slags jo værdsat :-)

• Joan
  • Hammel, DK
  • 11 Anmeldelser

God oplevelse

Lækkert udvalg og god kundeservice - hurtigt svar på mail vedr. størrelser m.m.

Skøn netbutik

Gode mærker - nem hjemmeside og hurtig betjening. Og så lige en lille goodie til sønnike med i pakken.

Lækkert udvalg af børnetøj

Jeg har kun handlet børnetøj til mine drenge, de har mange lækre tøjmærker, hjemmesiden er nem og overskuelig, og der har været god service, modtog min pakken dagen efter bestillingen. Har også luret lidt på tøj til Damer, der ser udvalget også fint ud, så når det bliver min tur til at få nyt klunds, så skal jeg helt sikker ind og tjekke hos Milledillen.dk ! ;0)

Milledille.dk

Flot udvalg af lækkert børnetøj :)

hurtig og "personlig" betjening, - kan varmt anbefales!!

Super service:-)))

Kan kun anbefales meget varmt

Milledille.dk

Fantastisk service og hurtig levering

Jeg har handlet hos Mille Dille flere gange, og hver gang har levering været hurtig og upåklagelig. Service er også uovertruffen, hvis man har spørgsmål til størrelser. De fører nogle lækre børnetøjsmærker, og udvalget er stort.

Og så er jeg glad for at kunne benytte Forbrugsforeningskort. Altid dejligt at kunne optjene bonus.

Jeg kan kun anbefale Milledille til andre. Det er min foretrukne netshop med børnetøj.

Helt perfekt

Jeg har nu handlet 2 gange hos Milledille som jeg er fuldt tilfreds med.

Det er lyn hurtig levering, utrolig god service og billig porto :-)

De har rigtigt fedt tøj, det helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet der.

Milledille.dk

super handel og god service

jeg er "venner" med milledille.dk på FB, og de postede at de fik nye smaafolk plakater hjem.. de var så søde at reservere til alle dem der have kommenteret at de gerne ville have en. samt leveringen var hurtig og i top.. intet at sætte en finger på, anbefaler gerne siden og handler der igen som jeg har handlet der før mange gange før

En rigtig god oplevelse

Flyverdragten kom hurtigt. I pakken var der også en lille personlig hilsen samt en slikkepind. Så det var en god oplevelse.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk