We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Minegenverden anmeldelser

Minegenverden Logo
Kunderne om Minegenverden : »HURTIGERE END HURTIG« »Rigtig god og sød betjening« »Fantastisk kundeservice!« 786
9.2 af 10

786 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (786)

Udvalgt anmeldelse om Minegenverden

HURTIGERE END HURTIG

bestilte mandag over middag og fik leveret tirsdag formiddag med posten. 20 min efter min bestilling var lagt blev jeg kontakte af virksomheden da en af varerne var udsolgt og hun vil hører hvad jeg så ønskede. Vi fandt en anden løsning.. fint så vil jeg sende din pakke med det samme og vupti så havde jeg track and trace nr i en mail. min personlige broderet varer er fin, og jeg ved det er en super kvalitet på deres håndklæder og broderi for vi har allerede deres håndklæder i brug her i huset.

Minegenverden

Rigtig god og sød betjening

Jeg skulle for nylig finde en gave til en lille prinsesse, der snart kommer til verden, og i den forbindelse havde jeg brug for lidt hjælp. Jeg fandt en ting på nettet og ringede derefter til Min Egen Verden for at høre mere og spørge dem til råds. Jeg fik fat i ejeren, Peter, som både var rigtig sød at snakke med og ydede en rigtig god service. Det var sådan en positiv oplevelse at jeg - allerede inden jeg havde modtaget pakken - var klar over at jeg uden tvivl vil handle der en anden gang.
Så mange tak for hjælpen, Peter!

Fantastisk kundeservice!

Jeg havde nogle problemer med min bestilling af varer og kontaktede MinEgenVerden via mail. Jeg fik svar med det samme, og min bestilling blev behandlet som om lige dén var unik. Det er altid dejligt at blive ordentligt behandlet-særligt når man handler via nettet, hvor der ikke er mulighed for direkte kommunikation.

Desuden er MinEgenVerden fyldt med fristelser til sine børn, som man ikke lige finder i de fysiske butikker. Prøv det!!!

• Louise
  • Verificeret køber

God side, gode køb, hurtig levering.

jeg har haft en super god oplevelse med siden. Den blev opdateret super hurtigt så jeg kunne se hvad der var på lager. Jeg gjorde nogle rigtig gode køb til rigtig gode priser. De ting hvor brodering af navn var med i prisen er bare så fine. Rigtig hurtig levering

Perfekt

Spændende internetbutik til børn. Mange personlige gaveudvalg. Helt i top. Varer leveret til tiden og i perfekt stand.

Minegenverden

Nem bestilling og god behandling

Fik desværre leveret den forkerte vare, men det viste sig at det var leverandøren der havde leveret forkert. blev ringet op af Min Egen Verden og der var ingen problemer med at få byttet varen. Jeg valgte dog at beholde den.

varer af god kvalitet

Jeg er godt tilfreds med de varer jeg har købt. Nemt at bestille og leveret som ønsket.

• Maj
  • Verificeret køber

Super god og hurtig levering

Dejligt med tilbud! Jeg er meget tilfreds med de ting, jeg har modtaget, og med den hurtige levering.

Hurtigt effektivt fuld tilfredshed

Nem og overskuelig hjemmeside hurtig forsendelse med varer der lever fuldt og helt op til mine forventninger.

• Dennis
  • København,
  • 16 Anmeldelser

Plads til forbedringer

Noget længere leveringstid end oplyst, forklarede det dog med de var ved at flytte og skulle fremgå af forsiden. Bare ærgeligt når bruger direkte link fra google og kun læser varebeskrivelse og betingelserne, hvor det ingen steder fremgik. Så på kommunikations niveauet kunne det være bedre eller ok handel, dog ikke afskrækket fra at handle der en anden gang.

ingen varer!!!!

Har stadig ingen varer modtaget. Til trods for det snart er 14 dage siden jeg bestilte første omgang varer :-(

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtig levering. Produkter levede 100 % op til mine forventninger. Fantastisk udsalgspris

• Maria

God kommunikation

Rigtig fin kommunikation vedr. min bestilling, som desværre var et par dage forsinket pga. travlhed som følge af gode tilbud.

Perfekt

Perfekt sted at handle.. Super service og hurtig levering..

• Lone

Fornøjelse

hurtig og rigtig god handel. Kan kun anbefales herfra.

• Diana

Absolut helt fantastisk!

Lyn hurtig levering, super god service, jeg er top tilfreds, og kommer bestemt tilbage!

• AP
  • Verificeret køber

Flot legetøj, virker til at være af god kvalitet.

• Carina
  • 10 Anmeldelser

Fantastisk

Jeg har bestilt derfra to gange.
Begge gange under deres udsalg. Og begge gange har jeg fået de sødeste ting. Min datter på 7 mndr synes det er fantastisk at åbne kassen og kigge ned og se de fine ting. Og vi foældre synes det er cool at hun nu har sengetøj med hendes eget navn og andre fine ting.
vi bestiller helt klart derfa igen.
iøvrigt hurtig levering!!! meget flot.

super handel

super handel kan kun anbefales så mange +++++++++++++++++++ herfra.
hurtig levering.

Minegenverden

Jeg har fået en god betjening

Allerede dagen efter jeg havde sendt bestillingen, blev jeg ringet op, pga der var varer der var udsolgt, men om jeg ville have en anden varer i stedet. Jeg er meget tilfreds med de erstattede varer.

• Julia
  • 5 Anmeldelser

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Alt som forventet. Hurtig levering.

Minegenverden

Selvfølgelig er jeg tilfreds!!!

Min vare indfriede forventningerne, kom til den tid der var lovet. Pakken var forsvarligt indpakket - så hvordan kan man være utilfreds ;-)

Fuld tilfredshed

Service i top

emballering

Jeg var meget overrasket over den lemfældige emballering, der var med min sidste ordre. Ugen inde havde jeg modtaget en pakke, der var yderst velemballeret, men denne gang var det blot en tynd, tynd pose om 2 æsker med sparebøsser og et helt fritliggende puslespil. Her savnede jeg noget beskyttende emballering af puslespillet.

• Anya
  • Verificeret køber

God hjemmeside, hurtig levering trods midt i udsalget og alle varer leverer op til det forventede.

Minegenverden

hurtig levering, nemt og billigt!

Jeg bestilte 4 håndklæder med navn på, og fik dem temmelig hurtigt synes jeg... derudover god kvalitet med ok lav pris.

• Annita
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

hurtig service og super gode LAVE priser

Jeg har handlet for første gang hos Min egen verden, men det bestemt ikke sidste gang, servicen er i top, og varerne kommer hurtigt og alt var præcis som beskrevet på shoppen !

• mathilde
  • Charlottenlund, DK
  • 6 Anmeldelser

Fint

Slog til på et tilbud og fik hurtig levering

Rigtig god personlig service

Rigtig god personlig service da en af de varer jeg havde købt var udsolgt og jeg så blev ringet op.

Minegenverden

der var detsværre nogle af de ting jeg havde bestilt der var udsolgt men det var også et ekstremt udsalg så det var lidt svært at følge med :-)
Men absolut et sted der kan anbefales.

lynhurtig levering

Alt som det skulle være. Varen ankom dagen efter min bestilling. Sådan skal det være!

• Maria
  • 4400, DK
  • 5 Anmeldelser

Super shop

Bestilte varer til 50% januar rabat, alle varer kom frem 2 dage senere - endelig en webshop som har styr på deres lagerbeholdning og som kan sende varerne hurtigt på trods af travlhed - Mine varmeste anbefalinger :-)

• June

Perfekt!

Både service, levering og varer levede fuldt ud til mine forventninger! På gensyn igen igen.... (-;

• Daniel
  • Verificeret køber

Nemt at bestille, hurtigt leveret...

Leveret hurtigt uden problemer

Super godt..

• Nete

Supergod kvalitet.

Dejlige varer i supergod kvalitet, hurtig ekspedition.

• Mette

Gode priser (januarudsalg -40%), hurtig levering (2 dage) = tilfreds kunde

Håber at "Min egen verden" igen holder udsalg med 40-50% rabatter - så vil jeg helt sikkert handle der igen!

Minegenverden

Hurtig service og god service ved fejlevering

Jeg bestilte varen sidst på eftermiddagen mandag og modtag allerede pakken onsdag så det var hurtigt, men desværre den forkerte vare, ringede og de beklagede og sendte straks den rigtige vare så den var hos mig dage efter, og jeg kunne blot beholde den forkerte vare, men hurtig ekspedition og god service ved fejllevering.

Kanon

Selv i udsalgs tiden gik der to dage, så kom mine varer...

fine vare

fine vare og hurtig levering - fuld tilfreds

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk