[REPLY]
Lynhurtig ekspedition og pr. Tlf meget sød og imødekommende -:) Handler gerne her igen.
Super god oplevelse. Varen var lidt billigere end hos andre forhandlere, og oveni købet fragtfrit over 250 kr.
Varen var der overraskende hurtigt. Jeg har allerede anbefalet Min Hemmelighed til en god veninde.
det var dejligt nemt og hurtigt at handle hos minhemmelighes
Lækre varer og superhurtig levering - 5 stjerner herfra :)
Mine varer blev leveret hurtigt. Der var ingen problemer og varen kom som brev, så jeg slap for at hente den på posthuset. Alle tiders.
Det er super at handle med jeg en fantastisk.Lynhurtig hjælp og forsendelse.
MVH Poul Erik
Jeg fik min pakke kom allerede dagen efter jeg havde bestilt den. Super god service!
Nem og hurtig levering. En overskuelig hjemmeside, med gode størrelses guider på varene.
Det var nemt og overskueligt.
Informationerne udemærkede og levering rimelig hurtig.
Fin hjemmeside med pænt udvalg & god kvalitet. Og en meget hurtig levering uden problemer :-)
Kan ikke være meget bedre.
Det er nemt at bestille på hjemmesiden og levering var hurtig med en god vare.
Super skøn kimono til en rigtig fin pris.
Sjældent har jeg handlet med nogen, hvor ekspeditionen var så effektiv. Uagtet at jeg bestilte meget sent en fredag aften, så lå ordrebekrfætelsen og mail om at ordren var afsendt, i min mailboks lørdag, og mandag havde jeg varen.... som jeg så godt nok ikke kan passe, men det er jo min egen fejl. Ekspeditioenen var fejlfri!
Rigtig nem hjemmeside at finde rundt i, billige priser og rigtig hurtig levering:-). Var meget glædelig overrasket over minhemmelighed, i forhold til mange andre steder:-). Kan klart anbefales...
Bestilte onsdag og fik varerne fredag - det kalder jeg service.
Alle varerne var nøjagtig som beskrevet på nettet - både mht. str., pasform og kvalitet - det er derfor ikke sidste gang jeg bestiller mine varer her. Kan varmt anbefales.
Jeg har haft lidt problemer med at vælge den rigtige størrelse.
I har nogle flotte skemaer, hvor man kan måle sig forskellige steder på kroppen. Så har I nogle mål i størrelse f.eks. 58-60-62 o.s.v.
Jeg kan ikke se, at mine mål kan omsættes til de tocifrede størrelser, og derfor har jeg nok købt en morgekåbe for lille.
Jørgen Holm
bestilte onsdag aften og fik det fredag morgen
super dejlig vare
endelig et sted hvor man kan få noget der passer
vil helt klart handle her igen.........
Kan kun anbefale at handle hos Minhemmelig. Alt er pragtfuldt. Service, levering, betaling og varerne.
Hurtig levering og en rigtig fin vare, det er ikke sidste gang jeg handler hos minhemmelighed.
Alt kørte som det skulle - bestillingen, betalingen og hurtig levering.
Det var nemt at handle, varen kom lynhurtigt, og jeg blev informeret hele vejen. Jeg kan kun anbefale at handle hos Minhemmelighed.
det tog min kone 4 " fire " timer for at vælge en morgenkåbe for der var for meget at vælge imellem
og den har valgt er hun virkelig glad for
alt andet virkelig godt
Jeg bestilte en vare hos Min Hemmelighed et stykke tid før end jeg skulle bruge den, og da der står hurtig levering, var jeg jo i god tid.
Pakken dukkede bare aldrig op, men jeg fik en ny tilsendt..
Problemet var at jeg købte varen til én bestemt lejlighed, som jeg ikke nåede at få den til - og derfor føltes det som spildte penge.
Jeg synes,at både service og levering var over al forventning.Så dejligt et sted at handle,at jeg allerede et par dage efter handlede der igen.. :)
Har handlet flere gange på MinHemmelighed og har altid oplevet en super hurtig og god service :)
Vil helt sikkert handle her igen...
Har været meget tilfreds med det hele :)
Og siden er nem at overskue.
Så kan kun anbefale din hjemmeside :)
God hjemmeside , ekstrem hurtig afsendelse . Fantastisk man glæder sig jo til at stå med varen i hånden :))
Rigtig god service og hjælp. De er ihærdige for, at opfylde ens ønsker som kunde. Hurtig lervering og fin korrespondance og GODE VARER:-)
God information om modtagelse af ordre og afsendelse af varen. Hurtig levering.
det er gået hurtig og qualiteten er også ok
Hurtig levering - desværre passede størrelsen ikke, men ombytning var intet problem.
Jeg handler gerne her igen
Jeg er helt tilfreds med mine varer. :-)
Det er en rigtig lækker side,med lækre vare.
Fra bestillingen var sendt,til jeg havde varen i hånden gik der 2 dage.
Rigtig lækker morgenkåbe,der bare levede op til mine forventninger.
Skulle bruge en julegave til min kone og var lidt sent ude. Minhemmelighed sørgede for at gaven kom frem til tiden til alles tilfredshed.
Fint, at Minhemmelighed byttede julegaven udover de 14 dages returret:-)
Produktet jeg bestilte, var præcis som jeg havde forventet og i god kvalitet, jeg har allerede haft mulighed for at bruge den i går :)
Der gik ikke mere end 2 dage før jeg min bestilling var ankommet, hvilket jeg synes er helt vildt herligt!
Tusind tak for super god service :)
Vh. Nadia
Det har været en fornøjelse at handle på Minhemmelighed! Levering er meget hurtig, service er supergod. Har man returvarer bliver det behandlet omgående. Kun roser herfra!