We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Minihuset anmeldelser

Minihuset Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Minihuset før du handler og giv selv din bedømmelse af Minihuset 1
Middel
6.8 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Minihuset

Meget detaljeret billeder

Som ovenstående var billederne meget detaljeret og alt så meget fint ud, men de vare jeg fik tilsendt var ikke så fine, acceptable men... På mange af varende står der ass, men man kan ikke finde en forklaring på hvad det står for, så jeg bestilte hvad der lignede 4 små fine kager, men fik kun tilsendt 1, så hvis jeg havde vidst det ville jeg da ha haft lov til at vælge hvilen en jeg ville ha', da to af dem var hvide, to af dem var brune, to af dem var runde og to af dem var hjerteformede! Og for lige at ligge en lille ting mere på, var der lang ventetid, pga noget ombygning, men denne lille detalje fik man først tilsendt med ordrebeskæftigelsen. Jeg fik mine vare, men ikke så fine som de gav sig ud for at være, så hvis man er lidt mere bekendt med dukkehus-ting, og kender deres generelle udseende, end jeg gør, så er man nok lidt bedre til at tage tingene med et gran salt.. God fornøjelse ellers.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk