We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mirabellebakken anmeldelser

Mirabellebakken Logo
Kunderne om Mirabellebakken : »fantastisk hurtig service med gode priser« »God og hurtig ekspedition« »Super sted at handle« 14
Godt

Udvalgt anmeldelse om Mirabellebakken

• Bitten
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Tak for en fin handel. Alt gik som smurt. Jeg havde valgt den lokale tankstation som afhentningssted, men da jeg har en erhvervsaftale med GLS valgte de at aflevere den på min hjemmeadresse og det var jo bare ekstra dejligt. :-)

Mirabellebakken

fantastisk hurtig service med gode priser

Køb Gaen rden Girl via internet hos Mirabellebakken, her får du en huritg og problemfri levering - og tilmed til gode priser.

God og hurtig ekspedition

Det er første gang jeg har handlet ved Mirebellebakken, men der var bestemt ikke noget at klage over.

Super sted at handle

Sikke et sted at handle, hvis bare alle steder var så gode :)
Mega hurtig levering.
Let at finde hvad jeg søgte :)

• Anitta
  • Randers, DK
  • 2 Anmeldelser

Fantastisk!

Hurtig levering - også op til jul!
Fik fornemmelsen af at handle i en butik selv om varen var bestilt på nettet. Pakkerne var flot indpakkede og der var en personlig hilsen med - og et par lækre smagsprøver gjorde bestemt ikke oplevelsen dårligere!
Klart anbefalelsesværdig biks!

• Carina
  • 5 Anmeldelser

service i top

fin hjemmeside, super service og modtagelse helt efter aftale med ekstra ting til købet.

Hurtigt og præcist

Hurtigt og til tiden, trods sen bestilling opimod Jul

Mirabellebakken

fantastisk pænt leverer med små sæber og karamel

Hej Mirabellebakken !
Jeg er rigtig glad for de modtagne varer fra garden girl. Jeg er lidt ærgerlig over ikke at vide at jeg kunne have fået % hvis jeg havde været meldt til jeres nyhedsbrev.

Jytte
Roskilde

Absolut super service

Jeg fik hvad jeg forventede, og lidt mere.

• Karen
  • 2 Anmeldelser

Julegaver uden ræs!!

Det er så nemt at købe gaver, der kommer hjem til dig uden at du behøver stå i lange betalingskøer.

Fin service

Simplet og enklet at bestille varen, og vejledning om hvilken størrelse der er passende.

Perfekt

Var der i løbet af 3 dage, så det er hurtigt.
Godt tilfreds.

• BS
  • BS
  • Sulsted, DK
  • 3 Anmeldelser

Top service og kvalitet for pengene

Lækker hjemmeside og lækker forretning.

Kvaliteten af Garden Girl tøjet og udstyret er absolut i topklasse, og jeg bruger mit næsten hver dag.

Forretningen er smukt indrettet, og servicen er personlig og god med engagement i den enkelte kundes ønsker og behov.

Leverancer er lynhurtigt fremme og betalingen er uden problemer.

Mirabellebakken er en butik jeg vil anbefale og selv vende tilbage til.

Mirabellebakken

Flot hjemmeside, fantastisk god service, kvikt - hurtigt - smertefrit.
Hej Maybritt det er virkeligt lækre ting i god kvalitet, nu er det jo ikke lige mig med det der dametøj hmmmm da jeg er en mand, men både masagelys, sæbe og creme er helt fantastiske, vi bruger dem i min familie, hver dag.

Fin butik god vind...........
Henrik

Mirabellebakken

Absolut anbefalelsesværdig! 5 stjerner!

Helt fantastisk superb service - og lynhurtig levering. Utroligt lækkert tøj mv fra Garden Girl. Jeg vender helt sikkert tilbage!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk