[REPLY]
Davs.
For snart et år siden købte jeg et R4 sæt til NDC. For få dage side virkede kortlæseren ikke længere. Efter få mails mellem MM og jeg, fik jeg besked på, at en ny er sendt til mig. Ingen vrøvl eller bortforklaringer. Det er skattenskidme god stil!
Vi har købt tilbehør til en ps2`er flere gange, og der har alting været helt i top.
Den ene af gangene var vi i tvivl om hvilket produkt vi skulle købe, og kontaktede Jer derfor telefonisk.
Der fik vi en helt igennem fantastisk hjælp, med gode tip og informationer på noget vi ikke har den
store forstand på. Det var en meget proffesionel behandling. Følte virkeligt at I havde forstand på
det. Varerne kom også hurtigt, der er aldrig gået mere end 2 dage. Det er bare en super "online" butik I har. Vi vil med glæde forsætte med at handle hos Jer. Har intet negativt at sige!!!
Derfor vil vi give Jer karakteren "ET STORT 5 TAL" MVH fam. Nielsen
Margit fandt anmeldelsen nyttig
Efter at have bestilt en Talismoon Whisper i grøn farve til min hvide Xbox 360, lå pakken i postkassen dagen efter!
Udover hurtig levering, synes jeg også at 139,- for en bedre og mere effektiv blæser til ens Xbox istedet for den fra fabrikken (sikke noget bras!) er værd at bruge knap 140 på.
MM konsol: købte en wii remote som var danmarks billigste og fiik den hurgtig leveret uden nogen form for problemer handler gerne igen:)
Min bestilling kom allerede en dag efter, super lækkert.
Leverancen forløb tilfredsstillende - tog et par dage ekstra, da nogle af tingene ikke var på lager.
Ellers stor tilfredshed med MM-konsol
Super hurtig handel og levering. Vil klart handle igen...
Jeg købte en nunchuk til min WII og det var en ganske god og hurtig betjening og jeg havde den hjemme i løbet af et par dage - og prisen var også god forhold til andre steder :o)
Varen kom senere end forventet.
Der blev ikke svaret på mine forespørgelser om, hvad status var på levering, og hvornår jeg kunne forvente varen blev leveret.
Varen blev dog leveret i den ønskede kvalitet.
Der er mange gode ting ved denne internetbutik.
- Bredt udvalg af nærmest alt man kan bruge til sin konsol m.m.
- Hurtig levering
- Ingen fragt
Jeg kan anbefale at benytte denne site. :)
Leveringen gik meget hurtig, alt blev leveret i samme pakke, ingen fejl og mangler. Nemt, hurtigt og billigere.
Jeg bestiller om lørdagen. Får chippen om tirsdagen. Det er sku bare i orden. :-) Super go service
kanon hurtig levering. bestilte kl.15.55 og havde pakken næste dag kl.11.00
Steffen fandt anmeldelsen nyttig
Varen kom meget hurtigt. Der viste sig så at være en fejl på det ene kort, men det fik jeg byttet uden problemer
5 stjerner. God side at bestille på, hurtig levering og varen okay.
Har bestilt flere gange.
Varer bestilt mandag middag - varer leveret tirsdag med posten :-) Alt svarer til det bestilte. Og derudover er der gode varebeskrivelser på hjemmesiden. PRIMA!!!
Jeg har af flere omgange handlet hos MM-Konsol. Tingene kommer hver gang som lovet dagen efter. En gang var en vare udsolgt, og pengene blev overført samme dag.
Har bestilt en wii fit plus med balance board. Det kom til tiden, helt uden problemer.
Der mangler dog dansk brugsanvisning til spilet, og til boardet er der slet ingen brugsanvisning
Fornemt, fornemt, fornemt.
Bestilt ordre 27/12 - ankom 28/12
Gode updates på mail.
Dejligt at opleve at der bliver fulgt op på bestilling og levering
Kunne ikke finde ud af, at bestille over nettet, Var i tvivl. Ringede op, fik en meget venlig og toldmodig mand i teleonen. der gaitede mig igennem, så jeg fik det jeg ønskede. Dagen efter modtog jeg varen. Flot - flot service, eminent hurtig levering.
Det er en fornøjelse, at møde et firma, der sætter sine kunder i centrum!
alt forløber perfekt lige fra bestilling til levering
2. gang vi køber hos mm konsol
Nemt og overskueligt at bestille, hurtig levering. I´kke en finger at sætte på det.
Lidt rodet opstilling af varer på hjemmesiden, men da produktet først var fundet gik bestillingen uden problemer. Med levering næste dag. Super med fragtfri levering ved selv en lille ordre.
Bestilte kl. 15:55 og varen blev sendt samme dag - Det er flot service !
Har flere gange prøvet andre steder, at en vare er 'lagervare' men når det så kommer til stykket, så går der flere dag, ja uger inden varen kommer !
DET gør man ikke hos MM-Konsol, de leverer varen !
Absolut ingen problemer. Fik varen dagen efter bestilling, super hurtig og fin service.
Hurtig levering, billig pris det rigtige produkt der bare fungerer
Bestilte en Sony controller til PS3 som ganske vist blev leveret hurtigt efter bestilling.
Efter ca. en times brug - vel at mærke tilsluttet konsollen for at blive opladt - "dør" controlleren.
Efterfølgende skal jeg så udfylde en formular på deres hjemmeside, for så at pakke varen forsvarligt ind og selv betale portoen herfor hvis jeg vil returnere. Hvorefter sælger først vil tage stilling til sagen.
Jeg kunne godt ønske, at sælger var mere proaktiv ved reklamationer. Det er ikke mange penge, det drejer sig om, men det skæmmer blot et ellers godt billede af købsprocessen.
Det er nemt og det går hurtigt. som de lover har.
Højeste karakter for alt,...simpelthen storslået.
5 STORE STJERNE.
pricerunner evaluation center 4379718
jeg er helt tilfreds med min handel...
pricerunner evaluation center 4350130
Delig nemt og meget hurtigt. Vil handle...
pricerunner evaluation center 4287952
Det har væet meget tilfredsstillende at handle med jer. Hurtigt overblik...
Edbpriser.dk bruger
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster