[REPLY]
mm vision er et genialt koncept, og det bliver kun bedre af at det er en dansk virksomhed. Jeg købte min computer for ca. en måned siden, og kan kun sige at jeg er tilfreds, min computer kører helt fantastisk og det var nemt og sikkert at købe hos dem.
Især prisen vil jeg bide mærke i da det er meget billigt hardware man får hos mm vision, især i forhold til hvad man får for prisen, er det helt klart det billigste sted at købe hardware på det danske marked.
Det bedste ved mm vision er at man selv kan designe sin computer, og at det samtidigt er kompatibelt med de andre dele gør at man ikke sammensætter en pc som ikke kan udnytte hardwaren ordenligt. Og så at det er højkvalitets dele hele vejen igennem gør at man får det bedste.
mm vision er for computer hardware, hvad hi-fi klubben er for lyden.
mm vision gør det bedst på 3 punkter; garanti, kundesupport og fragt, kvalitets og hardware mæssigt, og sidst men ikke mindst: overall prisen er virkelig lav.
kan kun anbefale siden: http://www.mm-vision.dk/default.asp
Jeg bestilte for et trekvart år siden en X-Force model fra MM-Vision.
Grunden til at jeg først skrive anmeldelsen nu, er fordi jeg ikke ville forhaste mig, hvis det viste sig at den ville 'kradse af' efter kort tid.
Det hele startede lidt ubekvemt, da grafikkortet i maskinen ikke var til at opdrive for nogen virksomheder, ifølge MM-Vision. Dette var imidlertid ikke noget jeg tog tungt - det er jo ikke deres skyld. Det viste sig så at de endda cirka 3 uger før fik nogle grafikkort hjem og gjorde min maskine klar til afsendelse. På daværende tidspunkt har jeg ventet omkring 10 dage. Det er cool nok det hele. Det viser sig så at Mastercard reserverer penge på ens konto så man ikke kan lave overtræk eller hvad ved jeg. Jeg får så en mail fra MM-Vision om at der er problemer med betalingen. Jeg beder dem om at prøve igen, for jeg var 100% sikker på at der var penge nok på kontoen og den slags.
Jeg får så et opkald fra MM-Vision hvor de præcist forklarer mig problemet og hvad jeg skal gøre. Det viser sig at jeg skal snakke med banken, som skulle give mig nogle oplysninger til MM-Vision, hvorefter de så skulle faxe til banken om at få reservationen ophævet (Hvorfor kan jeg ikke bare få den ophævet med det samme? Det er da mine penge?).
Der går så yderlige TRE dage, hvor banken ikke får gjort noget ved det, end ikke efter mine forældrer var i banken alle tre dage mens jeg var i skole for at få det ordnet.
Endelig sker det så, og jeg får at vide fra MM-Vision at de sender en ny ordrebekræftelse som jeg så skal godkende og så skyder de min computer afsted. Alt foregår forbløffende fra deres side
Jeg får så mit Track and Trace nummer og kigger spændt efter hvor min computer er og finder til min store overraskelse ud af at den er havnet i Kolding. Jeg mener helt ærligt... jeg bor på Bornholm, MM-Vision ligger i Roskilde... det er sgu den forkerte vej de sender den! Oven på alt det med grafikkortet og betalingen er jeg ekstra skeptisk over for det hele og tror at jeg nu skal kæmpe med et nyt problem.
Jeg finder så ud af at min mor har ringet til MM-Vision og snakket med dem om det mens jeg endnu engang var i skole fordi hun heller ikke syntes det kunne passe, de forklarer så hvordan og hvorledes de ikke er så skarpe til det med at registrere pakker og den slags og han RINGER RENT FAKTISK TIL POSTCENTRET og snakker med dem om hvad der sker, får at vide at alt er som det skal være, ringer TILBAGE TIL MIN MOR og fortæller at jeg får pakken senere på dagen og alt er som det skal være, på trods af skepsisen.
Simpelthen slående kundeservice. Det viser 100% at det ikke er et grossist firma der bare skal skyde en masse skodcomputere af, men at de rent faktisk bekymrer sig om kunderne og tager sig tid til at undersøge hvad der sker og tager sig tid til at forklare kunderne hvordan tingene fungerer.
Der vil altid opstå problemer, det er umuligt at være perfekt for en virksomhed, men jeg er sikker på at uanset hvilke problemer der opstår for deres kunder kan de løse det (ofte så bør kunderne også være LIDT samarbejdsvillige (bare lidt), men det er et sidespring jeg kunne snakke i timer om...)
Og så er det selvfølgelig en bonus at efter 9 måneder virker maskinen 100% som den skal. Ifølge min erfaring med computerkøb er der ALTID et eller andet i vejen, men ikke her! Det dér "fejl" fis... det bruger de sgu ikke på MM-Vision. Det er kvalitet der er på opslagstavlen!
Vil anbefale dem til hver en tid og har gjort det til flere venner, som har haft samme oplevelse som jeg.
Genialt.
Jim Larson, Jan Svendsen, Jesper Juncker, Bo Kelly, Rasmus M. Jensen, Ann-Sophie, Anders Langhoff Nyenstad, Morten Schmidt-Petersen, Bent B jensen, Kristian Jensen, Martin Tästensen, Jamie Møller, Michael Laurberg, DALLER(:, Poul Michelsen, Rasmus Ø., Mathias Rasmus Larsen, lennie lindholm, Lasse Stanley Madsen, Jan Lønborg og Henrik L fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte en PSU onsdag d. 1/2 og fik mail og tracingnr. med det samme.
Dagen efter var pakken der! Dejligt med et firma der holder hvad de lover!
Har desuden også købt diverse ting hos MM-Konsol.dk med samme service og kvalitet
Kan kun anbefale MM-Vision.dk
Jeg var i noget tid ude efter en ny computer og gerne en stationær med noget mere kraft bagved, da min bærbar var kommet til kort overfor en masse af de spil jeg plejede at spille. Derfor søgte jeg forskellige steder på nettet og kom frem til et par kandidater, hvoriblandt mm-vision var en af dem.
Jeg kontaktede dem hver især for råd og vejledning omkring købet, men kun hos mm-vision mødte jeg den åbenhed, der gjorde at jeg følte mig som en værdsat kunde.
Indtil videre har jeg ikke haft noget som helst negativt at sige om MM-Vision og jeg forventer heller ikke at få det på et senere tidspunkt, skulle der ske noget uforventet med computeren.
Jeg har efterhånden haft mange computere, men aldrig har jeg haft en maskine så gennemført.
Det er virkeligt lækkert med en maskine der er så lydsvag, og jeg er enormt glad for at jeg ofrede penge på at få en maskine med et ordentlig kabinet og god køling. Jeg har haft flere venner der anbefalede mig at købe hos mm-vision og jeg må indrømme at det har jeg ikke fortrudt.
godt gået og bliv ved så havner min næste bestilling helt sikkert også hos jer.
Bestilte en bærbar hos firmaet 2/1 og dagen efter gik den i produktion. De brugte et par dage på at samle maskinen, hvilket undrede mig lidt det tog så lang tid. Det var dog ikke noget stort problem, da jeg selvfølgelig hellere ville have computeren var samlet med omhu end hastet afsted.
Da jeg så fik den ind at døren og installeret, gik det hurtigt op for mig der var et eller andet problem når den kørte spil. Jeg skrev så en email til mm-vision og beskrev fejlen. De bad mig så om at ringe til hotlinen da personen ikke genkendte problemet. Her blev jeg rådet til at geninstallere, hvilket ikke hjalp. Jeg ringede så op igen, og der blev aftalt den skulle ind til reparation. Det var selvfølgelig ret irriterende, men fair nok, ville jo bare gerne have en computer der virkede. Jeg modtog så en post label to dage efter og den blev smækket på kassen og afleveret på posthuset med det samme.
Efter en uge havde jeg intet hørt fra mm-vision, ikke engang om de havde modtaget computeren. Jeg skriver så en besked til dem gennem deres RMA system for at få en status, og de svare kort tid efter at de forventer en løsning inden for de næste par dage. Der er nu gået 7 dage mere uden nyheder og er nød til at kvittere med en vred opringning i morgen.
Efter at have kødt en PC med 24GB RAM og I7-980X, som har virket perfekt, opstod der pludselig en masse bluescreens i win7, efter at have talt med MM-Vision i telefon som hurtigt sagde, "send den herover så kigger vi på det".
Fejlen blev fundet, en ødelagt ramblok, en ny blev sat i uden beregning.
Desuden fandt MM-Vision en fejl på en ekstra harddisk, som jeg selv havde monteret, igen uden beregning.
Jeg har kun rosende ord for deres håndtering af denne RMA sag.
Det skal lige siges at pcen er 1½år gammel. Synes at det er super flot, for en forholdsvis gammel maskine.
Jeg vil varmt anbefale MM-Vision, som er et genialt firma, med en service jeg ikke har oplevet før. Super flot.....Jeg skal helt sikkert handle hos MM-VIsion igen.
Fortrød købet af: Vision Monster Speciel - Intel® Core i7-2600K 4x3.40GHz (Turbo 3.80GHz), da jeg gerne ville tilvælge noget mere (bedre) udstyr end ovenstående grundmodel. Og det kunne sagtens lade sig gøre, idet jeg bare via mail fik en ekstra ny elektronisk faktura tilsendt, så jeg - i fred og ro - derhjemme kunne betale via netbank. Og det gentog sig faktisk adskillige gange, da jeg alligevel - efterhånden - opdagede at jeg egentlig ville have alle de ekstra tilvalg som fandes, men trods det ekstra besvær (for dem) var der ingen problemer, og jeg modtog for ca. en måned siden en skøn hurtig (formel 1 racer), som indtil nu har fungeret perfekt, og som kun er ca. halvanden minut om at starte op! Virkelig skønt i forhold til den gamle døde bærbare som kun lige blev 2 år gammel, men her er forskellen at jeg kan selv kan udskifte evt dele der går til de evige datamarker!
Judith Thomsen fandt anmeldelsen nyttig
Straks kvittering på købet. Opfølgning og hurtig levering.
Det kan ikke blive bedre!
Købte i september en PC Vision Family I7-2600 hos MM-Vision,der var hurtig levering.Havde et lille problem med tænd/sluk kontakten,men det blev hurtigt og nemt løst pr.telefon.
Knud Erik Jensen
Silkeborg
Jeg modtog en Vision Intel Family først i dec. 2011 med GLS. Den kørte udmærket, men CPU blæseren larmede ubehageligt især ved lav belastning. Ingen indvendinger fra MM-vision da jeg skrev. Jeg vælger at tro, at krav til støjniveau er individuelt, så da vi først var blevet enige om midt behov, var løsningen på vej.
Jeg fik med det samme tilbudt at få tilsendt et andet fabrikat blæser istedet, hvis jeg kunne få en lokal fagmand til at udskifte. Det er nu sket og lydniveauet er næsten som på en god bærbar. Ingen vrøvl med fragtomkostninger, penge for reservedel er tilbage hos mig, og jeg betalte naturligvis i samme ånd for returfragt.
Kjeld Andersen
Tarm
Hurtig ekspedering af pakker + gennemsnitlige lave priser.
De snyder i hvert fald ikke deres kunder!
Bestilte Seasonic strømforsyning der ankom emballeret i brunt pakkepapir.
Producentens originale kasse har derfor modtaget en del knubs under forsendelsen.
Skuffende at de ikke gider gøre sig den ulejlighed, at pakke varen i en papkasse. Men de vil åbenbart hellere spare nogle få kroner frem for at have tilfredse kunder. Ikke særligt professionelt i min optik.
Nu må jeg så bare håbe, at strømforsyningen ikke har taget skade pga. den mangelfulde emballering.
Varerne var lette at fide, blev afsendt samme dag så vi havde dem dagen efter. Alt i alt en perfekt oplevelse
super pc men dog var sammle tide noget langsom. da det umuligt kan taget 2 dage om at sammle en computer og fik den først efter 4dage. eller ok.
men 4 dage kan ikke passe når andre kan levere hurtigere
Købte en computer fra mm-vision for 3 år siden. Nu er den brændt sammen. Jeg har efterhånden købt en del computere gennem tiden, for det meste i varehuse og har altid haft problemer med overophedning i disse. MM-vision virkede som en seriøs og proffesionel shop men de døjer åbenbart med samme problem som discountbutikkerne. Luftgennemstrømningen eller afkølingen er simpelthen ikke god nok, eller også er komponenterne i computeren bare af for dårlig kvalitet.
Det koster 475 kr. for at få mm-vision til at finde fejlen. Ligger man porto, og prisen for den eller de dele der ska udskiftes oveni, blir det vist hurtigt en dyr fornøjelse
Så der er vist ikke andet for end at få købt en ny computer fra en anden online shop. Og så håbe på lidt bedre kvalitet.
En stjerne for den flotte hjemmeside dog ;-)
MM-Vision har efterhånden solgt fem maskiner til mig. Derudover har jeg købt et sæt højtalere, et headset og to skærme hos dem. Jeg vil altså tillade mig at kalde mig selv for erfaren kunde i deres butik. Og nu skal I høre grunden til at jeg handler der igen når jeg engang skal have en ny stationær PC.
Alle maskiner trænger til et eftersyn i ny og næ. Jeg er ikke en uforsigtig bruger, og vil derfor rende ind i noget der skal udreddes før eller senere. Derfor handler jeg også gerne lidt dyrere, og jeg undersøger hvor jeg kan få ekspedit service med tilfredsstillende kundepleje.
Den seneste oplevelse jeg havde med deres fantastiske kundeservice var da min kæreste en morgen ikke kunne starte sin PC, og vi måtte have den ud og blive kigget på. Jeg tog selv et hurtigt kig, og kunne se at der muligvis var tale om en harddisk-fejl. Der gik ca. 5 minutter fra vi trådte ind ad døren til vi gik derfra igen med en ny, og bedre, harddisk i hendes maskine uden så meget som at jeg havde tænkt på at hive pungen op, og maskinen fungerer til stadighed upåklageligt i dag et år senere.
En anden oplevelse jeg bliver nødt til at nævne ligeså var da jeg handlede derude med en tidligere kæreste, og vi skulle have en bærbar til hende. Til trods for at hun var ivrig frarådede deres sælger at vi tog det butikslån der bliver udbudt hos MM-Vision, og set i bakspejlet var det faktisk overordentligt god stil. Jeg anskaffede pengene ad andre veje, og vi handlede uden dyre ekstra omkostninger et par timer senere i stedet, pga. god forretningsstil af sælgeren.
Jeg håber de kan få flere kunder i butikken derude på Ringstedvej, så jeg kan nyde godt af deres produkter og service ved mine næste mange hardware-køb.
Joachim Hein Fænøe fandt anmeldelsen nyttig
Alt kører bare på min nye bærbar.. og hjemmesiden er god.
Jeg har gennem flere år handlet computere og løsdele hos mm-vision og har aldrig haft noget at klage over.
De har altid over for mig give god og ærlig vejledning. Når jeg har købt computere har leveringerne fristerne altid været overholdt. Veldokumenteret reklamationer er klaret hurtigt og uden problemer. Selv en periodisk fejl i en maskine blev klaret på 3 dage.
Ved den seneste stationære maskine jeg købte var deres anbefaling den perfekte balance mellem høj ydelse og minimal blæser støj.
MM-Vision er en virksomhed jeg gennem årene har anbefalet og fortsat anbefaler til venner og familie.
Godt udvalg af stationære PC'er, og gode muligheder for at konfigurere. Hurtig levering, og god statusopfølgning undervejs.
Købte for et havlt års tid siden en af Deres bærbare pcer, den kom efter et par dage. (bor i den anden ende af landet så 5 dage er godt klaret)
Den kører stadigvæk uden problemer og virker perfekt.
Efter bestilling fik jeg hurtigt at vide, hvordan det så ud med levering, og pakken kom også prompte derefter.
Meget fin service og et godt produkt (Vision Computer)
Jeg bestilte tirsdag eftermiddag, og kunne allerede torsdag morgen hente min nye computer.
Jeg har igennem forløbet haft en meget god kommunikation samt de har et meget behageligt system til at holde styr på ens ordre og tage direkte kontakt til mm-vision mens ens ordre bliver behandlet.
Produktet jeg købte er en meget kraftig Vision Monster, som er et rent monster. Den kører alt jeg smider efter den, som BF3 (ultra) osv.
Støj niveaet er meget fint, og det er jeg faktisk meget imponeret over i forhold til andre maskiner jeg kender folk der har. Jeg hører slet ikke maskinen når jeg surfer, men når grafikken bliver sat op i spillene, så kan man godt høre blæseren svagt fra grafikkortet. Det er dog slet ikke irriterende på nogen måde.
Udover det, synes jeg kvaliteten på kabinettet er langt over forventet. Det er meget kraftigt bygget og finishen er langt over hvad jeg ellers har set. Også når jeg tager siden af og kigger ind i maskinen er kablerne ført meget fint og byggekvaliteten er meget høj.
Alt i alt, er jeg meget tilfreds og anbefaler til fulde mm-vision til dem der søger en krævende PC.
Selvfølgelig også lige et billede af min nye supermaskine og endnu engang tak for en god handel. Vender tilbage om nogle år når der igen skal investeres i grej.
For hurtig... Det gik vist lidt for hurtigt med at samle min pc..
Stik ikke samlet ordentligt, blæser stod og blafrede, benene i stikket var ikke låst, ledninger trukket så harddiskpladserne var blokeret...
Windows kunne ikke starte, blå skærm.
Ellers tilsyneladende en fin maskine når driverne er installeret rigtigt.
Hurtig og effektiv handel.
Jeg handler gerne ved MM Vision igen.
Købte godt nok kun et kabel men der var meget hurtig leveringstid
Kender mit behov men kan ikke definere det teknisk. Gav mit budget og fik rigtig god vejledning til køb af bærbar. 4 pc jeg køber hos MM-vision og jeg er MEGET tilfreds, både med betjening, firmafilosofi og produkt!
Købte en bærbar computer, der har været ca. 800 kr. billigere end næsten alle andre steder.
Kan kun anbefale MM Vision, jeg vil uden tvivl anbefale siden til venner og bekendte.
Jeg har handlet adskillige gange hos MM-Vision, og hver gang fået en rigtig god og professionel behandling. Ved forrige køb var der et teknisk problem med en TV-tuner, men det blev der taget hånd om sådan, at problemet blev løst til min store tilfredshed - jeg kan kun give min uforbeholdne anbefaling af virksomheden.
Har nu købt 2 stk. Logitech C510.
Det gik også som det skulle denne gang..
Men der kunne godt følge lidt mere varedekleration med indholdet.
Fik varen dagen efter jeg bestilte og kvaliteten er i top. Handler der helt sikkert igen
Billigste pris på produktet i dk. Gratis levering til GLS pakkeshop
"Vi er dedikeret til at tilbyde de bedste priser, og når det kommer til ydelse og kvalitet for pengene er vi konkurrenterne overlegene. Vores computere er grundigt samlet og testet. De bygges til at holde i mange år, og med henblik på en lav TCO (Total Cost of Ownership)"
Jeg har idag modtaget 1 sprit ny computer fra MM Vision. Første gang jeg starter den op får jeg bluescreen da jeg skal til at installere windows (vista 64-bit ultimate orginal version) - Jeg tænker selvfølgelig der må være noget galt så jeg prøver med min gamle (32-bit version) Og får samme fejl. Jeg ringer derfor til en ven for at høre hvad der kan være galt, da MM Vision telefontid er ovre (kl17.00) Min ven kommer så med en windows XP pro cd. Som vi prøver at sætte i. Da vi prøver at boote fra den, resultere det i computeren går ud, og nu slet ikke kan starte. Jeg syntes det er fair nok alle kan have fejl. Men det er ikke fair at skrive "Vores computere er grundigt samlet og testet." - Når denne fejl ville være opdaget hvis de blot havde forsøgt at starte computeren.
Køre den lange tur til roskilde i morgen for at aflevere og se hvad der kan gøres.
*Opdateres....*
Købte ny strømfosyning denne gang og som altid kom den i perfekt stand næsten før jeg havde afgivet min bestilling :)
Kun ros til Vision som altid, jeg har tidligere købt min pc her.
Henrik Lassen
Varen blev ikke udleveret som lovetDa jeg vil afhente varen i butikken bliver jeg mødt af krav om at jeg skal betale med dankort i...
Jim Ederlauger
Har købt både Vision computer og...
Lars Jensen
Har købt flere maskiner og der har altid været...
pricerunner evaluation center 4356822
Varen var meget mangelfuld indpakket. og emballagen bar tydeligt præg af at have været...
pricerunner evaluation center 4293905
produktet manglede...
pricerunner evaluation center 4229882
En...
Edbpriser.dk bruger
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster