We are hiring!

• MMJ
  • Gentofte,
  • 3 Anmeldelser

Glimrende forretning og service

Peter Arthur må have været der i en overtravl periode. Det er surt, for de er altså fair nok.
Jeg har i dag hentet to Arne Jacobsen kontorstole betrukket med lækkert cognac-farvet skind af møbelpostererne i Roskilde.
De to stole blev bestilt for tre uger siden. Jeg bad om at få dem før d. 20, da de udgør en fødslesdagsgave, og stolene er i nu leveret til tiden.
De er smukt betrukket, det er super håndværk.
Der var lidt misforståelser omkring hjulene. Det var min fejl, alligevel blev hjulene skiftet til den type jeg ville have ved afhentning uden ekstra beregning.
Under forløbet ringede jeg flere gange, og fik klar besked.
Jeg kan varmt anbefale stedet.

Mobelpolstren

Manglende levering fra mobelpolstren.dk

Hej,

I starten af november bestilte jeg en stol hos mobelpolstren.dk. Den skulle bruges som julegave, så jeg havde jo god tid. Jeg blev bedt om at indbetale stolens pris på deres konto hvilket jeg gjorde. Jeg fik besked på at stolen ville blive leveret i løbet af 3 uger. Efter de 3 uger kontaktede jeg dem igen for at høre hvornår jeg fik min stol. De sagde da, at der ville gå en ekstra uge. Den 10. december ringende jeg til dem igen og fik samme besked: om en uge er stolen klar. Den 16. december ringede jeg igen og fik at vide at stolen ville blive leveret i morgen, fredag d. 17. december. Men stolen er endnu ikke leveret og jeg er ALDRIG blevet kontaktet af firmaet for at få information om at tingene er forsinket. Det er kun når jeg ringer at jeg får nogen form for information. Det er dårlig.

Er Mobelpolstren din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk