We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (16)

Udvalgt anmeldelse om MOBILDÆK

MOBILDÆK

Bedste dækfirma til at skifte vinterdæk

Jeg bor tæt på Mobildæk og valgte firmaet til at skifte min kærestes og mine vinter- og sommerdæk.
Mobildæk-Morten møder op på vores adresse og skifter dem på vores adresse - efter arbejdstid - det er fantastisk god service til en fair pris.
Har tidligere fået skiftet dækkene hos store Dækfirma-kæder - hvor der er gratis kaffe i ventesalen. Men nu er der egen kaffe i eget køkken i ventetden :-)
Fantastisk venlig service - og samtidig har jeg støttet et godt lokalt firma.

Superb

Jeg blev kunde hos Mobildæk for et par år siden, da Morten skaffede mig de vinterdæk, jeg gerne ville have, til en særdeles favorabel pris. Konceptet med skift af dæk på valgfri adresse er simpelthen genialt, og Morten er altid utrolig imødekommende og serviceminded.

super service og venlighed

Hurtig og effektivt arbejde med venlig betjening. Skarp pris og veludført arbejde med skift af dæk.
Mvh. Jan www.clemenstand.dk

SUPER SERVICE

Jeg har nu brugt Mobildæk i en del år og er ALDRIG blevet skuffet over hverken service eller mulighed for at handle. Fra han bliver kontaktet ved sæsonskift til han kan komme går der sjældent flere dage.

MOBILDÆK

Intet mindre end genialt koncept og super flink fyr !

Super service ! Jeg har brugt Morten fra Mobildæk i 4 sæsoner nu og det kører bare suverænt.

Han ringer selv og tilbyder mig en god pris på sommerdæk om vinteren så man får den bedste pris og det er god service.

Det går fysisk hurtigt og så er man fri for at have de store sommerfælge liggende derhjemme - genialt koncept.

Morten Leth

I dag har Mobildæk skiftet mine dæk for første gang, og jeg er ret sikker på at det ikke er sidste gang.
God service + god pris = godt koncept og tilfredse kunder (inkl mig)
Kan klart anbefales

Lars Frydenlund

Super super service til en rigtig fornuftig pris.
Kan kun anbefale at bruge Morten og Mobildæk

Jesper Møller, VPG A/S

Super Service
Fleksibel
pålidelig

super

super nemt,super betjening,alletiders.Kan varmt anbefales.Venlig hilsen Per

MobilDæk

Har brugt Morten fra Mobildæk gennem de sidste 4 år. Både til skift af sommer/vinter dæk og køb af nye dæk og fælge. Har altid fået en super service og de bedste priser. Kan kun varmt anbefale Mobildæk.

jan

Egon Thomsen

Jeg har nu kendt Morten i ca. 3 år og har i denne periode købt 3 sæt dæk+fælge. Jeg er yderst tilfreds med mine køb, både hvad angår pris og kvalitet og ikke mindst at Morten kommer til min bopæl for skift af dæk og/eller fælge.
Jeg anbefaler med glæde Morten (MOBILDÆK) til alle mine venner og bekendte.

• T
  • 1 Anmeldelse

Super Service

Morten (som ejer firmaet) er en meget behagelig person - meget serviceminded og med kulant behandling.

Anbefaler gerne firmaet - der også har meget rimelige priser.

MOBILDÆK

Lykkedes med det nær umulige

Det lykkedes Mobildæk at skaffe vinterdæk af god kvalitet til min bil i december måned 2010, en periode hvor landet ellers var støvsuget for ordentlige vinterdæk.
At de så kommer monteret på fælge og afbalanceret til en rigtig rimelig pris er så bare extra bonus.

MOBILDÆK

Super service og gode priser.

Vi har sparet meget sammenlignet med de tilbud, vi fik fra andre dækforhandlere.Og så kommer de ud og sætter dækkene på - uanset om det er på arbejde, hjemme eller et tredje sted.

MOBILDÆK

Bekvemt og god service - selv når sneen ligger tungt over landet!

Har brugt Mobildæk og kan kun anbefale firmaet. Ud over at have dæk af højeste kvalitet og kan skifte hvor som helst, opbevares de 'gamle' og rengøres samt afbalanceres for en rigtig god pris.
/ Christian Nielsen, Brabrand

Hurtigt og nemt

Nu har jeg to gange købt nye dæk og fået sat dem på fælge og sat på bilen af Morten fra mobildaek.dk. Begge gange har det været med god rådgivning - ikke blot en anbefaling af de dyreste dæk. Og når de så bliver skiftet hjemme i indkørslen, så man ikke skal til at køre nogle steder, så bliver det ikke meget nemmere.

Så til foråret ringer jeg bare igen og så kommer han med mine sommerdæk og sætter dem på bilen og tager mine vinterdæk med hjem igen. :)

Og ud fra de andre priser jeg har fundet, så er det også billigt.

Har man spørgsmål er der hurtigt svar, uanset om man kontakter ham pr. mail eller telefon.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk