Janus
30. august 2010
Fed biks
XXXdfsfdfdf
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Mobilesale
2. juni 2010
Telefonen snakkede også engelsk efter opdatering, men god service
Jeg bestilte en nokia 6700 classic, som kom til aftalt tid. Den var dog betænkeligt tom for toner baggrunde m.m. Jeg opdaterede derfor skidtet hvorefter danks ikke længere var en mulighed. Jeg returnerede varen og de ringede med det samme og spurgte om jeg ville have dansk på igen eller have pengene retur. Jeg valgte det sidste og fik pengene dagen efter. Det er lidt irriterende at man ikke kan opdatere telefonen som der anbefales på nokias hjemmeside. I artiklen fra ekstra bladet henviser mobilesale til at de har "glemt at ændre produktkoden", men det kan man bare ikke på en nokia 6700, så nu er i advaret.
Havde egentlig bestemt mig for at give to eller tre stjerner, men den prompte tilbagebetaling fortjener faktisk 4 stjerner :)
16. august 2010
Fremragende service hos MobilSale
Jeg bestilte en mobil fredag aften, fik en bekræftelse ca 1 time senere og modtog telefonen med posten mandag aften.
MobilSale kan klart anbefales.
Ilse
15. august 2010
SUPER
Jeg købte et batteri til min nokia telefon - det kostede 150 kr. Ved mit mobilselskab - der har en butik som jeg gik ind i - koster det 200 kr. mere, og de skulle først bestille det hjem, så der ville gå et par dage. Jeg bestilte det ved mobilesale.dk - og det kom lynhurtigt - de pakkede det med det samme og sendte det, så det kom dagen efter - jeg er rigtig godt tilfreds.
13. august 2010
Ekspedit
Super hurtig levering. De eneste som kunne levere den ønskede vare. Topkarakter herfra
Steen
3. august 2010
Hurtig og god ekspedition.
Det er et stort plus at man let kan ringe og spørge til varen før man bestiller.
Fra bestilling til varen kom frem gik 18 timer.
27. juli 2010
Super hurtig levering
Bestilte telefonen lørdag eftermiddag, og denne ankom mandag med postdanmark.
23. juli 2010
Mobil med raketfart
Bestilte en mobiltelefon torsdag kl 11.50 leveret med posten dagen efter.
Det kan vist ikke gøres meget bedre.
20. juli 2010
Jeg har købt en Nokiia mobil 6303.Det har været et godt og reelt handelsforløb hvor varen blev hurtig sendt og aftalerne overholdt. Jeg vil gerne handle med firmaet igen og giver dem min bedste anbefaling.
Peter
20. juli 2010
SUPER SERVICE & HURTIG LEVERING
KØBT EN SONY ERICSSON X10 MINI, LEVERET INDENFOR 1 DØGN, SUPER SERVICE.
17. juli 2010
Ingen problemer
Nemt køb - hurtig levering
15. juli 2010
Hurtigt og effektivt!!
Jeg modtog den bestilte telefon et døgn efter bestillingen, hvilket er som lovet- fem sjerner for dette.. Dog er manualen på tysk, derfor har jeg kun angivet 4.
13. juli 2010
Lige efter bogen!
Varen ok, leveret hurtigt, ligesom det burde være altid. Forbillede for andre.
Hilsen Anders Jensen Vadum.
9. juli 2010
Købt en Nokia 3720 som blev leveret 2 dage efter bestilling, leveret lige til døren uden problemer. Har selv fundet instruktionsvejledning på dansk.
7. juli 2010
Utrolig professionel hurtig levering.
Jeg tog en chance ved at vælge Mobilesale.dk, da jeg søgte efter et usb-cable til mobil, prisen var ok, jeg bestilte og forventede at skulle vente i 3-5 dage før jeg ville modtage cablet, men de gavtyve, her aftnen efter bestilling meddeler de mig sørme at det er afsendt, det kalder jeg særdeles god og hurtig levering. Keep up the good work Mobilesale.dk
5. juli 2010
Superhurtig betjening
Super hurtig og høflig betjening. Havde ikke den vare jeg bestilte, men fik et godt tilbud på alternativ ( og bedre vare ) Kan kun anbefale denne site til alle.
11. juni 2010
Jeg ventede...
Jeg bestilte en mobil telefon, og hurtigt (en dag) efter fik jeg en mail om at den var blevet sendt.. - jeg ventede, i en hel uge, og den var ikke kommet. - Så ringede jeg til dem, og det vidste sig at de slet ikke havde fået den sendt endnu! Og det var en uge efter jeg havde fået mailen om at den var sendt.. - tak for ventetiden.
Og BTW: Jeg har stadig ikke modtaget den.. 1,5 uge senere.
9. juni 2010
Superhurtig betjening og levering
Jeg bestilte en ny mobiltlf en lørdag formiddag og jeg fik den med posten mandag :)
2. juni 2010
Stjerne butik
Jeg har købt en mobil i rød.
De ringede dagen efter og sagde at der gik lidt tid enden de fik den mobil.
og om jeg ville købe den i blå.
det ville jeg og de sendte den med de samme.
Stjerne Butik
1. juni 2010
Suveræn leveringstid og top informationsprocedure!
Jeg har fredag aften kl 22.18 bestilt en Sony ericsson C905+ 2 GB hukommelseskort.
Kl 22.19 modtog jeg en ordrebekræfttgelse.
Lørdag kl 10.37 modtog jeg en mail om at ordren var afsendt.
Mandag morgen/formiddag kl 0915 stod jeg med telefonen i hånden klar til at ringe op. Stor ros til deres logistik afdeling for håndtering af nye ordre.
Jeg kan kun anbefale at man handler hos Mobilesale.dk
29. maj 2010
nem hjemmeside, billig telefon og hurtig levering!
nem hjemmeside, billig telefon og hurtig levering!
25. maj 2010
Fin service og hurtig levering.
Fin service og hurtig levering.
tracking nummer kunne have været dejligt, men var heldigvis ikke nødvendigt.
21. maj 2010
Super Service.
Jeg bestilte Torsdag over middag, og havde varen dagen efter med morgenposten......Super service med hurtig ekspedition :D
17. maj 2010
Har købt en Nokia 2720 fold.
Levering og service er i top.
Desværre er brugsanvisningen på svensk. Der er henvising til Nokias hjemmeside hvor en dansk brugsanvising skulle findes - desværre er det ikke lykkes mig at finde den nævnte brugsanvising.
20. april 2010
Bestilte mobiltelefonen søndag aften og den blev leveret tirsdag, kan kun sige topservice
19. april 2010
Bestilte min vare hos Mobilsale torsdag aften - varen var i postkassen lørdag. Fint, hurtig levering.
12. april 2010
Super
Som sædvanlig med Mobilesale en god service - og så er det ligegyldigt om du bestiller ny mobiltelefon eller "bare" tilbehør til nogle få kr.
Niels
12. april 2010
Tilfreds i sidste ende.
Jeg bestilte en vare på Mobilesale i onsdags, og fik en ordrebekræftelse lidt senere på dagen om at det hele var i orden.
Men efter 2-3 dage havde jeg ikke modtaget min vare og skrev så en mail om hvordan det kunne være.. Der fik jeg så at vide at der var forsinkelse på den vare, og spurgte så igen hvilke slags forsinkelse det var. Der fik jeg at vide dagen efter at de først ville få den igen om 10-14 dage og blev lidt skeptisk der..
Så lige for 10 minutter siden ringede firmaet til min mobil og jeg snakkede med en der fortalte mig at han siden i fredags havde hørt rundt omkring om der var nogen der havde den vare jeg havde købt, og han havde så skaffet en. Den ville de få imorgen og sende den igen samme dag, men ellers kunne jeg vælge og annullere min ordre, da de først havde tænkt sig og trække pengene når varen var sendt.
Takkede nej tak, og nu venter jeg ellers bare på at min vare nok kommer her om et par dage, men var da super glad for at de var til og komme i kontakt med, både på mail og at de selv ringede til mig. Grunden til 4 stjerner, og ikke 5, er dog at der på hjemmesiden stod klart og tydeligt at varen var på lager. Men ellers super service, og så var prisen fantastisk.
10. april 2010
Kanon side :o)
Det er 2. gang jeg køber mobil telefon hos mobilesale.dk og jeg er rigtig glad for den gode og hurtige service men får der :o) Tak for det.
Det bliver også hos jer jeg køber den næste :o)
9. april 2010
TÆNK DIG GODT OM INDEN DU HANDLER HER.....
Brug de få ekstra kroner og køb din telefon i en rigtig butik...
Det er mig uklart om produkterne er originale Danske modeller, men det er i hvert fald ikke de samme som kan købes i Danmark...
Når man får sin telefon (Sony Ericsson) tilbage fra rep. er softwaren i hvert fald ikke installeret på Dansk. Dette er ikke muligt selv at gøre det efterfølgende -så man har nu ikke længere en Dansk ordbog etc.
Service er meget begrænset og tørret af på andre, så med mindre du tør tage chancen, vil jeg råde dig til at handle i en rigtig butik.
Jesper Nielsen
30. marts 2010
sindsyg hurtig levering
jeg bestillte en telefon den 29.03 og fik den leveret den 30.03. Godt gået. Er meget tilfreds og vil til hver en tid handle hos dem igen.
18. marts 2010
Jeg havde bestilt et nyt batt. til min tel. tirsdag eftermiddag , og det kom allerede onsdag formiddag med posten, : DET JEG KALDER HURTIG EKSP. Mange Tak. Jeg er MEGET tilfreds. : Mvh Claus Schmidt - Hornslet Synshal.
12. marts 2010
Billigt originalbatteri og hurtig levering
Nokia BL-4C
claus
9. marts 2010
Lidt lang levering, men fejlen lå vist ved post Danmark..
Købte et batteri til mobiltelefon, billigt og næsten ingen porto.. Perfekt!!
Godt gået Mobilesale...
8. marts 2010
Perfekt leveringstid
Min telefon gik i stykker, så jeg havde et akut problem. Jeg har købt en Sony Ericsson W350. Jeg bestilte den en lørdag og havde den allerede mandag efter.
TSK
83 point
26 Anmeldelser
6. marts 2010
Ingen problemer.
Købte mobil til kæresten. God pris og hurtig levering.
pefa
København Ø, DK
22 point
4 Anmeldelser
3. marts 2010
Let og overskueligt - hurtig ekspeditin
Batteri til mobiltelefon.
Glimrende overskuelighed på hjemmesiden - let at finde det rigtige batteri
1. marts 2010
Alt ok
Bestildte en 6600i slide. 2 dage så var den her.. super.
1. marts 2010
Tak for en god handel
Tak for en god handel Jan
26. februar 2010
hurtig levering
utrolig hurtig levering
24. februar 2010
hurtig levering
bestilte søndag aften ,fik mail mandag at den var afsendt,
kom tirsdag ,et stk. batteri (hurtigt og billigt)
Per
23. februar 2010
Perfekt
Bestilte en Nokia 6700 Classic søndag aften, som angiveligt skulle være på lager. Det var den sørme også, for afsendelsen blev bekræftet mandag middag, og den kom med posten tirsdag. Hvor svært kan det være... ;-)
22. februar 2010
okay
Modtog telefonen i dårlig indpakning i en kasse som var ved at falde fra hinanden og som tydeligvis havde været åbnet mange gange før. Telefonen var snusket og så ud som om den havde været brugt. Det hele på spansk men det synes jeg så er okay eftersom det er oplyst på hjemmesiden at manualer er udenlandsk...alt i alt en okay oplevelse. Ingen problemer med betaling eller levering.
Emil
17. februar 2010
Meget tilfreds
Nokia 6700 bestilt Lørdag, modtaget Onsdag med manual på tysk, alt inden for rammerne af hvad der er beskrevet på hjemmesiden, og så til nettets bedste pris. Absolut tifreds.
15. februar 2010
Meget tilfreds
Bestilte tlf fredag eftermiddag, fik mail lørdag den var afsendt, modtog tlf mandag middag, pengene først trukket mandag. Det synes jeg er god service.
Mvh. Peter
hans
13. februar 2010
Jeg bestiller ikke fra nettet for at vente tre uger på at blive kontaktet..
Ved godt det ikke kan lade sig gøre på 1 dag men helt ærligt der står klart og tydeligt 1-3 dage´s levering..
Tre uger efter bliver jeg ringet op og får at vide at de ikke har den iphone jeg gerne ville have...!
Det kunne de have sagt efter 2 dage max..'!
11. februar 2010
Ingen problem.
God service og ingen problemer, desuden den billigste jeg kunne finde. købte en nokia E65 hos dem. værd at anbefale!
John
4. februar 2010
Super tilfreds
Købte en Nokia N97 mini...blev sendt og ankom hurtigt...
2. februar 2010
Ekstrem hurtig levering
Har købt en Sony Ericsson mobil hos mobilesale.dk. Jeg bestilte telefonen fredag kl. 11.45. 15.15 fik jeg en mail om at den var afsendt. Den kom i god indpakning med posten mandag. Upåklagelig levering. Har dog ikke prøvet at få noget repareret, så ved ikke hvordan det fungerer, men købet har været
problemfrit.
2. februar 2010
Glemte at levere telefonen...
Bestilte en Nokia 6500c mandag morgen hos mobilesale.dk. De hævede pengene samme dag, og sendte en mail om at telefonen var afsendt med postdanmark. Torsdag havde jeg endnu ikke modtaget den og sendte dem en mail. De undskyldte med at de havde glemt at sende den! Fredag modtog jeg så telefonen - en Vodafone labeled model, der fungerer upåklageligt.
30. januar 2010
Yderst tilfreds med en go og hurtig servis...
Visse funktioner i min mobil virkede ikke mere. så jeg valgte at handle ny mobil på mobilesale.dk
dagen efter modtog jeg en e-mail hvor i de skrev at varen allerede var afsendt... go og hurtig servis. yderst tilfredsstillende...
Lars
29. januar 2010
OK, men ikke bedre
Prisen på varen passede med hvad der stod på mobilpriser.dk.
Varen kom to dage efter den var bestilt, pakken havde helt åbenlyst været åbnet, og jeg formodede at det skyldtes at den var blevet "unlocked" da det var en T-mobile telefon. Det havde klædt Mobilesale at gøre opmærksom på dette i pakken, jeg fik først forklaringen efter at have henvendt mig på e-mail.
Telefonen var en julegave så den lå i godt en uge før den blev afprøvet, og det viste sig at kameraet ikke vírkede, så den blev returneret mhp på reparation, og det tog 3 uger, det er lang tid at vente på en "ny" telefon.
Pga prisniveauet vil jeg anbefale firmaet til andre, men jeg vil foreslå at man handler i butikken og ikke over nettet, så kan man tjekke om varen er OK inden man betaler. Nu krydser jeg fingre for at telefonen er i orden fremover.
Lars, Næstved
28. januar 2010
Nem og hurtig
Bestilte en mobiltlf kl 14. Leveret dagen efter. Dog var al dokumentation på italiensk (!), men linket på hjemmesiden til dansk manual fungerer fint.
25. januar 2010
Meget bedre end udseendet lader ane!
Dag til dag levering af min e71. Intet at beklage sig over. Virksomheden er en hel del mere troværdig end sit webdesign.
23. januar 2010
Nokia 6600 Slide
Nokia 6600 Slide Levering efter 2 dage, meget flot
21. januar 2010
glimrende - meget hurtigt og effektivt i levering af bestilt mobiltelefon
Meget hurtigt og effektivt i levering af bestilt mobiltelefon
20. januar 2010
Super
Fandt mobilen på nettet, men skulle bruge den senest 3 dage senere pga rejse. derfor tlf. forespørgsel som var positiv, bestilte og modtog DAGEN EFTER. SÅDAN.
19. januar 2010
Hurtigt!
jeg bestilte en Sony Ericsson W995 søndag eftermiddag, fik en mail mandag om at den var sendt. Modtog den tirsdag morgen med posten. Kunne ikke være bedre.
LF
15. januar 2010
Dårlig info.
Bestilte mobil. Fik ordrebekræftelse. Efter et par uger stadig ingen levering og ingen info. Langsomt svar på forespørgsel vedr levering. Kunne ikke give afsendelses dato. Efter endnu en uge- stadig ingen info.
Annullering af ordre. Hurtig respons m accept at annulleringen.
15. januar 2010
Bestilte 2 telefoner onsdag eftermiddag. Blev leveret torsdag formiddag. Kunne ikke gøres bedre.
12. januar 2010
Varerne kom som lovet og informationerne var helt perfekte.
Købt batterier til NOKIA mobiltelefoner. Her vil jeg handle igen.
W.L.
10. januar 2010
Nemt, bekvemt hurtigt og billigt !
Nokia 6700 Classic - SUPER ;-))
10. januar 2010
En glad kunde
Jeg har nu flere gange bestildt via Mobilesaile.dk og kan ikke sætte en finger på noget,
syndes det er en super god og nem hjemmeside og, de er hurtige til at sende ens vare.
giver den 5 ud af 5
8. januar 2010
god og hurtig levering og responce
Jeg har købt en Nokia N97 mini god og hurtig responce og levering fra mobilesale yderst tilfreds, men men men der var ingen dansk manual og må indrømme, at det irriterer mig en smule, syntes godt de kunne have meddelt det på deres side
Heino
Nokia 3720
Jeg har købt en Nokia 3720.
Super hurtig.
Men ingen dansk manual, kun tysk.
Men ellers ingen problemer
Dårlig lagerstatus
Bestilte Nokia xpressmusic 5800 black. Orderen var ikke ekspederet endnu, så jeg valgte at kontakte dem via email. Fik så svar om at den ikke er på lager og blev tilbudt blå eller rød istedet. Det sagde jeg så nej til og annullerede ordreren. Mine penge er dog stadig reserveret, selvom jeg fortalte dem hvordan de skal kontakte min bank og afslå pengene, men det gad de ikke.
Bjørn fandt anmeldelsen nyttig
hk
28 point
6 Anmeldelser
7. januar 2010
God og hurtig
Bestilte en SE Satio mandag omkring middag. Mobilen blev afsendt tirsdag, hvor jeg fik en advisering via mail og onsdag morgen dukkede den op med posten. Forløbet og den leveret telefon lever bestemt op til forventningerne. Som mange andre nævner, så er manualen på tysk, men det gør de meget klart opmærksom på under hele forløbet, hvor de bl.a. henviser til hvor man kan downloade manualen på dansk.
6. januar 2010
Meget hurtig levering - gebyrfri fragt.
Køb af Nokia 3720 Classic.
Telefonen blev leveret dagen efter bestillingen. Manualen var på Tysk og Hollandsk. Men at den ikke var på dansk, var man informeret om på hjemmesiden inden bestillingen.
6. januar 2010
Nemt, hurtigt og billigt - men skønhedsfejl
Køb af Nokia 1208.
Det var let at købe telefonen på hjemmesiden, den var billig og levering var hurtig. Til gengæld var emballagen noget bulet da den ankom og havde tydeligvis været åbnet tidligere. Batteri, telefon og lader var der i kassen, sammen med ubrugelig manual på italiensk. Telefon og batteri lå begge i åben plastic emballage og så ud til at have været håndteret før jeg åbnede boksen. Der var en minimal fejl i plasticen på displayet, men det var så lidt at jeg ikke gad at gøre noget ud af det og beholdt telefonen alligevel. Ikke prangende, og man får ikke den der følelse af at det er noget hel nyt og eksklusivt man køber. Til gengæld var den billig og kom hurtigt. Man får vel hvad man betaler for.
6. januar 2010
Bestilling og levering super, men varen...
Det var nemt at bestille, og levering også perfekt.
Telefonen er samme, som jeg har på arbejdet. Den nye gaber lidt i - næsten 1 mm i forhold til ca 1/2 mm på arbejdsmobilen. Ikke en direkte fejl, men irriterende, og måske årsag til fejl senere? Det mest irriterende var, at manualen er på italiensk - er det overhovedet lovligt at levere vare i DK med ikke-dansk manual? Jeg måtte ty til manualen på arbejdet i stedet :-(((
5. januar 2010
nemt og bekvemt
alt efter "bogen" - intet at bemærke
JSC
4. januar 2010
Super hurtig levering
Kan varmt anbefales, fik varen allerede dagen efter og alt var bare perfekt.
4. januar 2010
Bestilte en Nokia mobil efter jul og fik den leveret inden nytår.
Prisen på både telefonen og levering var fornuftig, kan kun anbefales.
3. januar 2010
Super behandling !
Bestilte en Sony-Ericsson mobiltelefon den ene dag sidst på formiddagen, og den ankom næste dag med posten under 24 timer senere - ganske enkelt imponerende effektivt.
Varen er på alle måder som forventet og beskrevet : ny, den rigtige farve, med betjeningvejledning og alle løsdele - kort og godt helt som det skal være !
Denne leverandør skal have de varmeste anbefalinger, og det er helt sikkert et sted jeg vil handle igen.
Niels
1. januar 2010
Effektiv betjening
Betilte en Sony Ericson W350 til min søns fødselsdag havde bestilt et andet sted på nettet. De havde oplyst levering i løbet af 3-5 dage, men afsendelse blev udsat flere gange på grund af restordre.
Bestilte her hos Mobilesale og telefonen var leveret 2 dage efter bestilling.
31. december 2009
Perfekt
Bestilte natten til torsdag en Sony Ericsson C510 og i dag fredag har jeg fået den. Brugsanvisningen er godt nok på tysk, men det står der også på hjemmesiden, og jeg bruger den alligevel ikke. Der køber jeg helt sikkert mobil igen!
31. december 2009
Har aldrig fået bedre betjening, SUPER
Bestildte min mobil den ene dag, og fik den, den næste dag. SUPER
Perfekt
Super service også vedrørende manglende vare på hjemmeside. Alle varerne kom dagen efter bestilling - og så i den juletid..
Perfekt
Super hurtig levering ingen slinger i valsen.
Pia
Super!
Nem bestilling og hurtig levering - kunne ikke være bedre!
Maja
27. december 2009
meget tilfreds
meget tilfreds, billig pris og hurtig ekspedition, enest minus er manualen der synes at være på spansk...
Mads
27. december 2009
underligt sprog
Jeg havde købt en mobil og fik den hurtigt. Men da den blev tændt stod det hele på et meget mærkeligt sprog(ikke med normale bogstaver), og da det var første gang jeg havde en samsung touch var det ikke helt nemt at få skiftet sprog. Men efter en del søgen på nettet lykkedes det mig dog. Og ingen dansk manual :( !
25. december 2009
helt i top
.super service, hurtig levering og pakket forsvarligt ind. helt i top
22. december 2009
Nokia 6700 - hurtig og sikker
Besilt søndag - leveret tirsdag, selvom der har været snestorm