[REPLY]
Jeg bestilte en telefon far mobilesale for en uge siden. Jeg fik den efter 2 dage, i perfekt form - med alt tilbehør ved siden af. Der er gode byttemuligheder, og reperationsmuligheder. Jeg anbefaler denne side.
1. jan. 2012
Jeg ændrer hermed min anmeldelse fra dårlig til god service.
Min søns nye telefon er kommet tilbage fra reparation og ser ud til at fungere som den skal igen. Den blev indsendt d. 10. januar, så opfølgningen har kørt efter bogen.
Hvis RMAen enten kommer til at køre igen, eller man vælger at gå væk fra den, er der ikke noget at sætte en finger på.
Johannes Sørensen
*************************************************************************
Oprindelig anmeldelse:
Bestilte en HTC Wildfire S hos mobilesale.dk til min søn i julegave.
Efter 14 dage fik telefonen 'sort skærm', og vi indsendte den til reparation, og der blev oprettet en RMA - alt efter bogen.
I RMAen står der "at der kan gå op til 2 hverdage, inden vi har registreret din retursag!"
I dag er der gået flere dage over tiden, og når man logger på RMAen, får man stadig denne meldig: "Varen er ikke registreret som modtaget hos os endnu."
Vi har rykket mobilesale.dk flere gange, men får ikke noget brugbart svar.
Vi mener, det er dårlig kundeservice, og lægger derfor denne notits på Trustpilot, så andre kunder kan være opmærsomme på dette.
Johannes Sørensen
Hej Johannes
Du har ret med at RMA systemet ikke virker helt optimalt. Og som mange gange nævnt har vi problemer med det i øjeblikket. Men som vi også har fortalt så er din telefon under behandling.
Vi fortjener dog ikke så dårlig karaktere, da vi ingen dårlig service har ydet
Vi ser frem til at du ændre din anmeldelse
Med Venlig Hilsen
Mobilesale ApS
På baggrund af min oplevelse: Køb IKKE noget i denne butik!
Jeg købte en mobil over nettet, da jeg pakkede den ud var skærmen smadret.
De forlangte 400kr for at skifte skærmen.
Det gik jeg med til, for jeg var ikke klar over at det ikke var mit problem at den var i stykker ved levering.
Efter reperation virkede den stadig ikke: Nu forlangte de 350 kr for at skifte en chip. jeg nægtede, og sagen er nu i forbrugerklagenævnet.
Regner med at få pengene igen: om ca 7 måneder!
Ret dårligt indtryk af dem, siden vi har prøvet og skrevet til dem. har ikke fået mobilen endnu, nu når der er gået 2 uger ca.
Fore gik som der er skrivet på hjemmeside, man har jo prøvet lidt af hver, så jeg regner ikke så meget med at det foregik så stærk. jeg er meget tilfreds
Bestilte varen om eftermiddagen modtog varen næste formiddag. Mere kan man ikke forlange. God "feet back" i form af mails og kunne følge forsendelsen via Track and Trace.
Bestilte en mobil og fik den inden for et døgn uden nogen problemer. Kan varmt anbefales!
Hurtig og effektiv - bortset for en manual på russisk
Hurtig og præcis levering, billige mobiler uden noget bøvl
Jeg syntes der var hurtig og en rigtig god ekspedition... Et sted jeg varmt anbefaler i fremtiden :)
Hurtig levering (dagen efter bestilling) af fint produkt.
Jeg bestilte en vare og jeg fik den dagen efter.
Efter et par hurtige mails med gode svar aflagde jeg ordre. Modtog varen mindre end 24 timer senere.
Hurtig levering, men med et par uklare punkter.
Kassen havde været åbnet,(brudt segl) til mobilen, iflg. supporten pga. kontrol af sprog på telefonen.
Ingen nordisk eller engelsk brugervejledning medleveret.
Findes ikke iflg. supporten. Lidt for dårligt da dette forhold skulle være afklaret ved købet.
Forbrugerstyrelsen udtaler nedenstående.
Mobiltelefon uden dansk brugsanvisning.
Hvis en brugsanvisning er nødvendig, skal den følge med varen. Sproget skal være dansk eller letforståeligt for en dansker. Hvis en brugsanvisning ikke følger med, skal det være klart aftalt ved købet.
Virkelig god service. Kan anbefales 100 % til andre. Jeg bestilte en Nokia Lumia 800 klokken 16 og næste dag havde jeg den!
Bestilte en Sony Ericsson Xperia Ray og inden for 24 timer kunne den afhentes i den lokale GLS shop. Fint.
Dog irriterer det mig at der på mobilen er præinstalleret en hel masse APS som ikke kan afinstalleres. At de så også er på fransk gør ikke sagen bedre.
Prøvede så at ringe til Mobilesale men blev henvist til Sony Ericsson som ikke kunne hjælpe.
Ved ikke om det overhovedet er muligt at fjerne disse ubruglige APS.
Jeg bestilte varerne på hjemmesiden, dagen efter modtog jeg det bestilte, nem bestilling god pris hurtig levering, perfekt. Den ene telefon var dog fra Deutshe Telekom men den fungerer fint i danmark også, er dog en smule irriterende at den starter op med deres logo.
Bestilte telefonen på hjemmesiden. Den kom hurtigt og godt emballeret.
Alt gik efter planen... hjemmesiden sagde op til tre dages levering, men pakken blev leveret allerede dagen derpå. Super!
Fin hjemmeside - hurtig betaling - modtaget 2 dage efter bestilling - lige efter bogen.
Det var en hurtig og venlig betjening, varen kom næste dag som lovet, kan varmt anbefales.
Jeg modtog min pakke indenfor 2 hverdage, og den var pakket ansvarligt.
Oplevede hurtig levering og mobil var som lovet! Ingen problemer og handler der gerne igen. Så kun ++++ herfra.
Bestilte søndag aften. Levering tirsdag morgen.
Jeg havde lidt problemer, da jeg forsøgte at ville "bytte til nyt". Opgav og lukkede "vinduet" til den specifikke ordning ned...erfarede senere, at der uden, at jeg havde bedt om det, tilsyneladende var sendt en mail afsted med en forespørgsel.....hmmm
Super hurtig levering. Laveste pris. Gratis levering. Kan man få det bedre........?.......næppe.
Købte en Nokia lumia 800, det viste sig desværre at telefonen havde været pakket op og brugt. Om det 'bare' er mobilsale der har pakket den op for at opdatere den skal være usagt, men når man køber en så dyr mobil, har den bare at være i orginal indpakning. Men ellers havde jeg en god handel med mobilesale. God pris og en leveringstid på 2 dage.
Helt perfekt, har kun godt at sige...
Bestilte en mobil om søndagen, tirsdag var den i postkassen.
Pris, ca. 10 % billigere som andre steder-SUPER
Handel på nettet - rigtig god - nemt
Telefonisk kontant - rigtig god
Trace pakken - rigtig skidt - virkede ikke
ijh@nypost.dk
Modtog min bestilling dagen efter. Jeg har kun...
peter1975
J...